2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

puhahhaha koptum ne cadı kayınvalideler var yaa :)

:)))) çok komik gerçekten. bu iyiliği yapma ona yapma bence :)

evet yahu bu velet çok açıktırıyor benide. minnacık bişi ne çabuk acıkıyor yahu :)

indirim çekleri gelmemiş sadece :26:

evet :)
kargo parasını sen ödedin değil mi canım face de öyle okudum ben
ama o mama kabı bile o paradır zannımca güle güle kullan bebğinin ilk hediyesini

benim kaynanada aldığım hediyeyi kullanmaz geçen sene benden bişey bekleme ben sana alıyorum ekmek paramdan kısıp sen kullanmıyorsun birde başkasının üzerinde görüyorum dedim
eltime veriyor da genellikle
kaynanmda ben vermiyorum ki geliyor kullanmak için izin istiyor vermiyor geri dedi
eltim bunu küçük eltiden duymuş küplere binmiş kaynanaya bırakmış geri hem verdin hem arkamdan neden öyle konusuyorsun diye
bu sene de bir karton sigara aldırayım diyorum eşime
malum sürekli benden sigara istiyor ya

:)))) çok komik gerçekten. bu iyiliği yapma ona yapma bence :)

evet yahu bu velet çok açıktırıyor benide. minnacık bişi ne çabuk acıkıyor yahu :)
bir de doğduğunda gör sen onu sanki memeyle doğmuş gibi içgüdüsel bir aranma hissi ve bulamayınca cıyak cıyak bağırma
tam olarak gögüsten sütün gelmesi 3 günü bulabiliyor o 3 gün çok kötü geçiyor durmadan meme isteyen bir bebek

evet yaa gıcık oluyorumm bulmuşlar biizm gibi hediye alanları dahada dagıtıyorlar begenmıyorlarrrr

benim doğum gunumu hıiçç lafla dahi olsa kutlamazlar senede iki kez gidiyoruz insan gelinim geliyor bir tişört bir toka alayım der yok anam sineği sıkıp yağını içecekler az kaldı

evet canım 5 tl ödedim... o kap rahat 20 liralık bir saklama kabı çok güzel ama. bebek bezim oldu

ayy senin kaynana beni öldürecek bulemsu ! nasıl bir kadın bu yaa... Kayınbaban yok mu? Durumları iyi değil mi?

slm kızlarr, nasıl gidiyor hamilelik, ben sürekli girip yazamıyorum ama sürekli aklımda olan bir topik :)) inşallah herkes iyidir. hepinizi öpüyorum.. Sevgilerimle..

kaynanamın dediği söz bu canım
fatma nın çok var o bana hediye alsın
geçen bayram şekerliğimi istedi benden kendi şekerliğini eltime vermiş
bende vitrinden bir tane çıkardım verdim al bunu kullan dedim istersen senin olsun dedim o sekerliği pek beğenmezdimde
kaynanamda beğenmedi diğerlerinden versene dedi gümüş ve kristal olanları istiyor
bu senin olsun ama onları bayram da kullan geri ver dedim
ha bide gerimi verecem dedi
sanki oğlunun parasıyla aldım taaa rahmetli babamın aldığı sekerlik bile var istediği sekerliklerin içinde
eşimde mallığınamı götürecen verdiğini neyse onu al geri de getir hatta fatma nın verdiğinide geri getir dedi
bozuldu almam kalsın dedi
aman hatırım kaldı sanki

maddi yönden durumları iyi canım ama kayınbabayada kötü davranır kaynanm kedi köpek gibiler anlayacağın
bu yüzden kayınbaba emekli ve evde zaten kaynanama para vermez kendi alır alınacağı
sigara parasıda vermez kaynanm da ağlamayı sever benden ister diğer eltiler tınlamazlar çünkü
içimdeki insan sevgisini bazen çok kızıyorum bu yüzden

ayy yok bacım seninki bi tuhaf gerçekten... kedin hem yüzsüz hem de aksi işin var senin.

bu kayınvalideler çıldırmışş olmalı

bizimkide bize hiçbirşeyini vermezz herseyini eltime verir versin oh iyi olur hakkımı alıyor

sen de tınlama... bu insan mı yaaa canavar maşallahhh

ayy yok bacım seninki bi tuhaf gerçekten... kedin hem yüzsüz hem de aksi işin var senin.
yeni gelinim psiyatriye götürdüm kaynanamı bu haretlerinden dolayı doktor bunu dinledi dinledi ve bana döndü başına belayı sarmışsın dedi gülerek

bizimkide bize hiçbirşeyini vermezz herseyini eltime verir versin oh iyi olur hakkımı alıyor
olsun canım rabbim kaynanmlar beden ve eşimden kıskandıkça bana yağdırıyor 3 oğlan içinde durumu ve evi en iyi durum da olan benim
öyle ki kayınvalidemlerin aldığı bir çöp bile kalmadı artık bizde düğündeki koltuk ve vitrini bile geri verdik
bugun kızım rüyasında erkek bir bebk görmüş kardeşiymiş dedeside bebeek arabası yürüteç ve salıncak almış bize
eltim de hep bana alırdı neden şimdi sana aldı diyormuş
çocuklar bile farkında olanların

Evet yaa benimde ne zaman başım ağrısa hep enseden ağrır,gerçi benim boyun fıtığım da var,boynum,ensem aynı anda ağrıyo deli oluyorum,kas gevşetici de alamadığım için artık kötü oluyo

Aman boşver üstünde lafı sözü olmaz en azından.

Bizimki de dün sağolsun kankası bana kuşburnu,vişne karışımı reçel yapmış ve bende kuşburnu çayı hariç reçelinden nefret ederim.kokusu bile midemi bulandırır.Sağolsun getirmiş bi de diyo ki"ama yemezsen ayıp olur kadına"

Napim zorla mı tıkayayım ağzıma,elimde değil yiyemiyorum.Dedim sen al çaktırmadan sen ye benim yerime.Kadına ayıp olmasın diye kusayım mı

kızlar malum havalar epeyce ısındı.

güneş kremi kullanıyormusunuz bakalım?

ben babe isimli markanın 50+ faktörünü kullanıyorum.

güneş kremi kullanmak hamilelikte oluşacak kahverengi lekelenmeyi de azaltırmış haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…