anneler günü ve kaynanam diye bir arkadaşımız topik açmışda şu yoruma bittimmmm
konu sahbi arkadaş kayınvalidesine çok hediye almış ama kayınvalidesini kullanırken hiç görmemş kırılmış haliylee
" ben senin yerinde olsam zıkkımın kökünü paketleyip süsleyip verirdim
insan gelinimden oğlumdan hatıradır diyip alır o bibloyu evin en güzel yerine koyardı..
aslında her kaynananın beklediği hediye bir gün oğlunu bir kolinin içine koyup buyur sen kullan dememizdir..
ben bu anneler gününde öyle yapıcam..alsın oğluşunu naparsa yapsın.."
anneler günü ve kaynanam diye bir arkadaşımız topik açmışda şu yoruma bittimmmm
konu sahbi arkadaş kayınvalidesine çok hediye almış ama kayınvalidesini kullanırken hiç görmemş kırılmış haliylee
insan gelinimden oğlumdan hatıradır diyip alır o bibloyu evin en güzel yerine koyardı..
aslında her kaynananın beklediği hediye bir gün oğlunu bir kolinin içine koyup buyur sen kullan dememizdir..
sen de kemik ağırlığı olanlardansın demek
eltilerden kiloluyum ama onlardan zayıfımhem kilolu hem zayıf olmak çok güzel oluyor
ne kadar depolarsak depolalayalım içimizdeki canavar hemen acıktırıyor bizi
küçük kızımın dediği gibi içimize bişey kaçmış bizim
kargo parasını sen ödedin değil mi canım face de öyle okudum benindirim çekleri gelmemiş sadece :26:
evet :)
benim kaynanada aldığım hediyeyi kullanmaz geçen sene benden bişey bekleme ben sana alıyorum ekmek paramdan kısıp sen kullanmıyorsun birde başkasının üzerinde görüyorum dedimanneler günü ve kaynanam diye bir arkadaşımız topik açmışda şu yoruma bittimmmm
çok mutlu oldum ben yaaaa senin de mi böyle kutunun içeriği???
bende tam aynı yerde hissediyorum doktorumda makineyi tam oraya koyuyor göbek deliğinin hemen altı accık solu :)
hadi yaa senin bebeğini çok merak ediyorum hep aynı belirtilerimiz var :)
bir de doğduğunda gör sen onu sanki memeyle doğmuş gibi içgüdüsel bir aranma hissi ve bulamayınca cıyak cıyak bağırma:)))) çok komik gerçekten. bu iyiliği yapma ona yapma bence :)
evet yahu bu velet çok açıktırıyor benide. minnacık bişi ne çabuk acıkıyor yahu :)
benim kaynanada aldığım hediyeyi kullanmaz geçen sene benden bişey bekleme ben sana alıyorum ekmek paramdan kısıp sen kullanmıyorsun birde başkasının üzerinde görüyorum dedim
eltime veriyor da genellikle
kaynanmda ben vermiyorum ki geliyor kullanmak için izin istiyor vermiyor geri dedi
eltim bunu küçük eltiden duymuş küplere binmiş kaynanaya bırakmış geri hem verdin hem arkamdan neden öyle konusuyorsun diye
bu sene de bir karton sigara aldırayım diyorum eşime
malum sürekli benden sigara istiyor ya
hadi yaa senin bebeğini çok merak ediyorum hep aynı belirtilerimiz var :)
2 hafta sonra ikili testim var bakalım Allah kerim hem bchg ye bakarız hem de ultrason resmini karşılaştırırız gerçi sen eklememiştin 12 haftalığını... aynı tepkiler aynı belirtiler olunca bende merak ettim doğrusu :) hayırlısını diliyorum hepimiz için Aminnnn.......
bu arada bulantım azaldı bi kaç gündür geçiyor mu acaba
seninkiler bitti mi? ben senden hafta olarak gerideyim
kargo parasını sen ödedin değil mi canım face de öyle okudum ben
ama o mama kabı bile o paradır zannımca güle güle kullan bebğinin ilk hediyesini
benim kaynanada aldığım hediyeyi kullanmaz geçen sene benden bişey bekleme ben sana alıyorum ekmek paramdan kısıp sen kullanmıyorsun birde başkasının üzerinde görüyorum dedim
eltime veriyor da genellikle
kaynanmda ben vermiyorum ki geliyor kullanmak için izin istiyor vermiyor geri dedi
eltim bunu küçük eltiden duymuş küplere binmiş kaynanaya bırakmış geri hem verdin hem arkamdan neden öyle konusuyorsun diye
bu sene de bir karton sigara aldırayım diyorum eşime
malum sürekli benden sigara istiyor ya
maddi yönden durumları iyi canım ama kayınbabayada kötü davranır kaynanm kedi köpek gibiler anlayacağınevet canım 5 tl ödedim... o kap rahat 20 liralık bir saklama kabıçok güzel ama. bebek bezim oldu
ayy senin kaynana beni öldürecek bulemsu ! nasıl bir kadın bu yaa... Kayınbaban yok mu? Durumları iyi değil mi?
kaynanamın dediği söz bu canım
fatma nın çok var o bana hediye alsın
geçen bayram şekerliğimi istedi benden kendi şekerliğini eltime vermiş
bende vitrinden bir tane çıkardım verdim al bunu kullan dedim istersen senin olsun dedim o sekerliği pek beğenmezdimde
kaynanamda beğenmedi diğerlerinden versene dedi gümüş ve kristal olanları istiyor
bu senin olsun ama onları bayram da kullan geri ver dedim
ha bide gerimi verecem dedi
sanki oğlunun parasıyla aldım taaa rahmetli babamın aldığı sekerlik bile var istediği sekerliklerin içinde
eşimde mallığınamı götürecen verdiğini neyse onu al geri de getir hatta fatma nın verdiğinide geri getir dedi
bozuldu almam kalsın dedi
aman hatırım kaldı sanki
kaynanamın dediği söz bu canım
fatma nın çok var o bana hediye alsın
geçen bayram şekerliğimi istedi benden kendi şekerliğini eltime vermiş
bende vitrinden bir tane çıkardım verdim al bunu kullan dedim istersen senin olsun dedim o sekerliği pek beğenmezdimde
kaynanamda beğenmedi diğerlerinden versene dedi gümüş ve kristal olanları istiyor
bu senin olsun ama onları bayram da kullan geri ver dedim
ha bide gerimi verecem dedi
sanki oğlunun parasıyla aldım taaa rahmetli babamın aldığı sekerlik bile var istediği sekerliklerin içinde
eşimde mallığınamı götürecen verdiğini neyse onu al geri de getir hatta fatma nın verdiğinide geri getir dedi
bozuldu almam kalsın dedi
aman hatırım kaldı sanki
maddi yönden durumları iyi canım ama kayınbabayada kötü davranır kaynanm kedi köpek gibiler anlayacağın
bu yüzden kayınbaba emekli ve evde zaten kaynanama para vermez kendi alır alınacağı
sigara parasıda vermez kaynanm da ağlamayı sever benden ister diğer eltiler tınlamazlar çünkü
içimdeki insan sevgisini bazen çok kızıyorum bu yüzden
yeni gelinim psiyatriye götürdüm kaynanamı bu haretlerinden dolayı doktor bunu dinledi dinledi ve bana döndü başına belayı sarmışsın dedi gülerekayy yok bacım seninki bi tuhaf gerçekten... kedin hem yüzsüz hem de aksiişin var senin.
olsun canım rabbim kaynanmlar beden ve eşimden kıskandıkça bana yağdırıyor 3 oğlan içinde durumu ve evi en iyi durum da olan benimbu kayınvalideler çıldırmışş olmalı
bizimkide bize hiçbirşeyini vermezz herseyini eltime verir versin oh iyi olur hakkımı alıyor
yeni gelinim psiyatriye götürdüm kaynanamı bu haretlerinden dolayı doktor bunu dinledi dinledi ve bana döndü başına belayı sarmışsın dedi gülerek
aile hekimliğindeki hemşire hormonların enseden salgılandığını ve hamilelik dönemindede en üst düzeyde salınım yapıldığı için baş ağrılarının olabileceğini söylemişti.. belki bu yüzdendir
bu kayınvalideler çıldırmışş olmalı
bizimkide bize hiçbirşeyini vermezz herseyini eltime verir versin oh iyi olur hakkımı alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?