2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Zaten tüm dertleri o bu kayganaların. Düğün günümde çok iyi anlamıştım; düğünümüz eskişehirde olmuştu bittiğinde istanbulda yaşayacağımız için eşimin ailesiyle döndük, bir de adet varmış önce onların evine gidilecekmiş sonra kendi evimize geçecekmişiz. Neyse gittik bir şeyler yedik çıkıcaz artık kaynanam eşime sarılıyor, sarılıyor, ağlıyor,,,, sanki kız annesi Görümcem desen ayrı bir trip bana (gerçi o çocuk daha anlayabiliyorum ). Sanki oğulcuklarını zorla evden kaldırıyorum anacım

Aynen yaa büyükler bu konuda biraz düşüncesiz oluyorlar özellikle kayganalar. İlk evlendiğimizde biz nereye gitsek eşimle, hemen orda bitiyordu. Bir de yüzünde böyle sanki zafer kazanmış edası.. Offf düşündükçe sinir oluyorum Tabi bizimkinin niyeti pek iyi değildi başlarda...

Bulemsuu seni senii sigaraları içirip içirip zehirliyorsun hatunu değil mii

Off benim bir ay oldu kayıt yaptıralı ne arayan ne de soran var primadan

Aman tatlım iyi yapmışsın, hiçbir şeyi zorla yeme hatta bi söz de var; zorla yenen aş, ya karın ağrıtır ya baş diye. Hele ki hamileyken hiç kulak asma...

Ben zaten bıyık bölgeme lazer yaptırıyordum hamilelikten dolayı ara verdim.1 senedir kullanıyorum.

La roche posay kullanıyorum,ten renginde çok beğeniyorum o kremi 50+ o da..
Aman tatlım iyi yapmışsın, hiçbir şeyi zorla yeme hatta bi söz de var; zorla yenen aş, ya karın ağrıtır ya baş diye. Hele ki hamileyken hiç kulak asma...

Tabi yaa,sağolsun düşünmüş göndermiş ama o bu küsecek diye midemi de bozacak değilim yani..:))

Son düzenleme:

Ben de sebamedin güneş kremini kullanıcam canım. o kadar sert bir krem ki güneşi görene kadar yüzüm hayalet gibi bembeyaz oluyor

Ben de lazer yaptırmayı düşünüyordum ama bebiş olunca mecburen erteledim. Sanırım emzirirken de yaptırılmıyor, bu gidişle iki seneyi bulacak

Ben de lazer yaptırmayı düşünüyordum ama bebiş olunca mecburen erteledim. Sanırım emzirirken de yaptırılmıyor, bu gidişle iki seneyi bulacak

ben de en çok koltukaltı istiyorum... ama evlendiğimden beri bebek istediğimiz için bi türlü başlayamadım :26:

benim hediyem kimeyse yerin de durmayan biri işi elimden kayıp gidiyor bu kadra çabuk bitireceğimi düşünmezdim doğrusu

Aynen canım yaa,gayet seyrelmişlerdi 1 sene gittim bende.Ama geçenlerde ağda bandı kullandım,1 ay olacak nerdeyse tek tük çıkmış,o kadar mutluyum ki,eskiden 3-4 günde bir bıyık alan ben artık ayda bir alıyorum valla işe yaradı bı lazer..

Doğum ve emzirme dönemim bitince kısmet olursa koltuk altına başlayacağım..

Düşün mutlaka ben çok memnunum..

benim hediyem kimeyse yerin de durmayan biri işi elimden kayıp gidiyor bu kadra çabuk bitireceğimi düşünmezdim doğrusu

kızzzzz çekilişi sen yapmadın mı? bilmiyon mu yani kime çıktığını?

:)))))))) sorduğum soruya bakın ya. kime hediye vereceğimizi hepimiz biliyoruz . valla kafa kalmadı bende. az buçuk vardı onuda bebiş götürdü :)

Son düzenleme:

bence deeee....

gerçi bulemsu kimden hediye alacağını da biliyor

bulemsu diğer forumda sormuşsun canım : eşim gelemeyecek malesef...görümcemin oğlunun sünneti var ona gidicek

biliyorum canım biliyorum ama pek hareketli bir arkadaşımız maşallah işi hemencecik bitti diyebilirm
işin garibi ne oldu biliyormusun geriye ben ve bir arkadaş kaldı
son kura çeken kişiye biraz emrivaki oldu kendi şeçemedi :78: elimde bir ben bir başka arkadaş kaldığı için kendi kendime yollayamıyacağım da için arkadaşa mecburen ben düştüm :78:

nasıl da akıl edersin bunları maşallahh
bir arkadaş olsa nasıl olur dedi bende hemen bunu akıl ettim sizlerdende beğeni aldım teşekkür ederim

bence deeee....

gerçi bulemsu kimden hediye alacağını da biliyor

bulemsu diğer forumda sormuşsun canım : eşim gelemeyecek malesef...görümcemin oğlunun sünneti var ona gidicek
evet canım biliyorum ama sessizlik yemini ettim unuttum arkadaşın kim olduğunu
büyük ihtimal cinsiyeti öğreneceksin keşke yanın da olsaydı
kısmet sağlıklı haberinive müjdeyi verirsin artık

Merhaba kızlar,

Bugün güne geç başladık biz. Aile boyu 10'a kadar uyumuşuz işe 11'de gelip anca size yazabildim. Tabi yazdıklarınızı da okudum. 4 gün kaldı doktora gitmeme p.tesi gidicem şu p.tesi bir gelse keşke ahh bir gelse

evet canım biliyorum ama sessizlik yemini ettim unuttum arkadaşın kim olduğunu
büyük ihtimal cinsiyeti öğreneceksin keşke yanın da olsaydı
kısmet sağlıklı haberinive müjdeyi verirsin artık

keşke olsaydı canım ama yapacak bişey yok... her ay nerdeyse 1000lira uçak+yol parası veriyoruz düşün... gelirse sabah gelip akşam dönmesi lazım... hiç gerek yok dedim ben de.. kısmet böyleymiş. sağlıklı olsunda bebecikler

bu hafta 2.li test sonucunu öğrenen yok mu kızlar içimizde.. ben azönce hastaneyi aradım sonuç çıktımı die öğleden sonra arayın dediler internetten baktım hiçbişey yazmıyor çıkmadı mı acaba sonuçlarımız daha inşallah güzel haberler alırız insan sabırsızlıkla bekliyor

esracım eşin başka bi şehirde mi?? Allah sağlık versin dediğin gibi bebişler iyi olsunda başka herşey olur gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…