anneler günü ve kaynanam diye bir arkadaşımız topik açmışda şu yoruma bittimmmm
konu sahbi arkadaş kayınvalidesine çok hediye almış ama kayınvalidesini kullanırken hiç görmemş kırılmış haliylee
" ben senin yerinde olsam zıkkımın kökünü paketleyip süsleyip verirdim
insan gelinimden oğlumdan hatıradır diyip alır o bibloyu evin en güzel yerine koyardı..
aslında her kaynananın beklediği hediye bir gün oğlunu bir kolinin içine koyup buyur sen kullan dememizdir..
ben bu anneler gününde öyle yapıcam..alsın oğluşunu naparsa yapsın.."
amannnnn süper olmuş bu :)
benim kayınvalidem sağolsun hiççç böyle değildir. çok samimi değilim, seviyeyi her zmaan koruyorum ama mesela onlar köyde ve oraya gittiğimizde herşeyi beraber yapalım istiyor. hep bizle takılmak istiyor. ben de kocamla vakit geçirmek istiyorum... kesinlikle kötü niyetli değil ama biraz düşüncesiz malesef :26:
kargo parasını sen ödedin değil mi canım face de öyle okudum ben
ama o mama kabı bile o paradır zannımca güle güle kullan bebğinin ilk hediyesini
benim kaynanada aldığım hediyeyi kullanmaz geçen sene benden bişey bekleme ben sana alıyorum ekmek paramdan kısıp sen kullanmıyorsun birde başkasının üzerinde görüyorum dedim
eltime veriyor da genellikle
kaynanmda ben vermiyorum ki geliyor kullanmak için izin istiyor vermiyor geri dedi
eltim bunu küçük eltiden duymuş küplere binmiş kaynanaya bırakmış geri hem verdin hem arkamdan neden öyle konusuyorsun diye
bu sene de bir karton sigara aldırayım diyorum eşime
malum sürekli benden sigara istiyor ya
evet canım 5 tl ödedim... o kap rahat 20 liralık bir saklama kabıçok güzel ama. bebek bezim oldu
ayy senin kaynana beni öldürecek bulemsu ! nasıl bir kadın bu yaa... Kayınbaban yok mu? Durumları iyi değil mi?
Aman boşver üstünde lafı sözü olmaz en azından.
Bizimki de dün sağolsun kankası bana kuşburnu,vişne karışımı reçel yapmış ve bende kuşburnu çayı hariç reçelinden nefret ederim.kokusu bile midemi bulandırır.Sağolsun getirmiş bi de diyo ki"ama yemezsen ayıp olur kadına"
Napim zorla mı tıkayayım ağzıma,elimde değil yiyemiyorum.Dedim sen al çaktırmadan sen ye benim yerime.Kadına ayıp olmasın diye kusayım mı
kızlar malum havalar epeyce ısındı.
güneş kremi kullanıyormusunuz bakalım?
ben babe isimli markanın 50+ faktörünü kullanıyorum.
güneş kremi kullanmak hamilelikte oluşacak kahverengi lekelenmeyi de azaltırmış haberiniz olsun.
Aman tatlım iyi yapmışsın, hiçbir şeyi zorla yeme hatta bi söz de var; zorla yenen aş, ya karın ağrıtır ya baş diye. Hele ki hamileyken hiç kulak asma...
evvetBulemsuu seni senii sigaraları içirip içirip zehirliyorsun hatunu değil mii
kızlar malum havalar epeyce ısındı.
güneş kremi kullanıyormusunuz bakalım?
ben babe isimli markanın 50+ faktörünü kullanıyorum.
güneş kremi kullanmak hamilelikte oluşacak kahverengi lekelenmeyi de azaltırmış haberiniz olsun.
Ben zaten bıyık bölgeme lazer yaptırıyordum hamilelikten dolayı ara verdim.1 senedir kullanıyorum.
La roche posay kullanıyorum,ten renginde çok beğeniyorum o kremi 50+ o da..
Tabi yaa,sağolsun düşünmüş göndermiş ama o bu küsecek diye midemi de bozacak değilim yani..:))
Ben de lazer yaptırmayı düşünüyordum ama bebiş olunca mecburen erteledim. Sanırım emzirirken de yaptırılmıyor, bu gidişle iki seneyi bulacak
Ben de lazer yaptırmayı düşünüyordum ama bebiş olunca mecburen erteledim. Sanırım emzirirken de yaptırılmıyor, bu gidişle iki seneyi bulacak
benim hediyem kimeyse yerin de durmayan biri işi elimden kayıp gidiyor bu kadra çabuk bitireceğimi düşünmezdim doğrusu
benim hediyem kimeyse yerin de durmayan biri işi elimden kayıp gidiyor bu kadra çabuk bitireceğimi düşünmezdim doğrusu
kızzzzz çekilişi sen yapmadın mı? bilmiyon mu yani kime çıktığını?
:)))))))) sorduğum soruya bakın ya. kime hediye vereceğimizi hepimiz biliyoruz . valla kafa kalmadı bende. az buçuk vardı onuda bebiş götürdü :)
kızzzzz çekilişi sen yapmadın mı? bilmiyon mu yani kime çıktığını?
:)))))))) sorduğum soruya bakın ya. kime hediye vereceğimizi hepimiz biliyoruz . valla kafa kalmadı bende. az buçuk vardı onuda bebiş götürdü :)
bir arkadaş olsa nasıl olur dedi bende hemen bunu akıl ettim sizlerdende beğeni aldım teşekkür ederimnasıl da akıl edersin bunları maşallahh
evet canım biliyorum ama sessizlik yemini ettim unuttum arkadaşın kim olduğunubence deeee....
gerçi bulemsu kimden hediye alacağını da biliyor
bulemsu diğer forumda sormuşsun canım : eşim gelemeyecek malesef...görümcemin oğlunun sünneti var ona gidicek
evet canım biliyorum ama sessizlik yemini ettim unuttum arkadaşın kim olduğunu
büyük ihtimal cinsiyeti öğreneceksin keşke yanın da olsaydı
kısmet sağlıklı haberinive müjdeyi verirsin artık
keşke olsaydı canım ama yapacak bişey yok... her ay nerdeyse 1000lira uçak+yol parası veriyoruz düşün... gelirse sabah gelip akşam dönmesi lazım... hiç gerek yok dedim ben de.. kısmet böyleymiş. sağlıklı olsunda bebecikler
2 hafta sonra ikili testim var bakalım Allah kerim hem bchg ye bakarız hem de ultrason resmini karşılaştırırız gerçi sen eklememiştin 12 haftalığını... aynı tepkiler aynı belirtiler olunca bende merak ettim doğrusu :) hayırlısını diliyorum hepimiz için Aminnnn.......
bu arada bulantım azaldı bi kaç gündür geçiyor mu acaba
seninkiler bitti mi? ben senden hafta olarak gerideyim
hadi bakalımm iyi haberlerle gelirsin inş., hayırlısı tabiii bende çok merak ettim,
benimde azaldı eskiye göre maşallahama şu sabahları hep sarı suyu çıakrıyorum yaa onada alıştm napimm :)
Evet yaa benimde ne zaman başım ağrısa hep enseden ağrır,gerçi benim boyun fıtığım da var,boynum,ensem aynı anda ağrıyo deli oluyorum,kas gevşetici de alamadığım için artık kötü oluyo
aynen canım bende de boyun fıtığı var, benide delirtiyor( allah yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?