2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mamamızı yedik fabrikada tur attık geldik bebişleeeerrrr

anneler siz üzerinize alınmayınnn benimm bebişim sizinkilerle konusuyorrr

ayyyy yiirm ben onları ham yaparım

maşallahh herkes duymuş hamile olduğumuu bir patronun oğlu biliyordu bir patron , oğlu bir çalısana söylemiş oda başkalarına derken yayılmışşş

Allahım korusun bebişlerimizi aminnn

esracım eşin başka bi şehirde mi?? Allah sağlık versin dediğin gibi bebişler iyi olsunda başka herşey olur gider...

evet canım... ayrı şehirlerdeyiz. sürekli gidip geliyorum ama bundan sonra eşim gelicek... evimi özlicem ama yapacak bişi yok.çok yoruluyorum çünkü :26:

haklısın... bebişim yakında getircek babasını da

bana hediye alıcak alan hatun sakın yazma filan göndermesinn evde bir bavul var annemin çeyizime yaptırdığı hiç kullanmadım....

kayınvalidem iki tane getirmişti onunkilere kıydımm onları kullanıyorummm kötü gelinim bennnnn

canım bu hafta sonucumu alıcam diye umuyorum. bugün yarın çıkar heralde.

yaaa bebek annesine yazma gönderir mi hiççç

yazma dediğiniz çember mi oluyo kızlar ben açığım zaten göndermezler heralde, sen ? kapalı değilmidin
benimde kayınvalidem yapmış gerçi çemberler, şallar v.s. dolu yelek bile örmüş pek kullanamıyom ben öyle şeyler

açığım canım namazdan namaza yazma çember kullanıyorum çok nadir yemek yaparken

geçen sene yazın o kadar sıcaktı ki, ne kadarda su içsem tuvalet ihtiyacım olmuyordu. içtiğim su ter olarak çıkıyordu. işletme çok sıcak oluyor. gerçi artık eskisi kadar çıkmıyorum üretime ama yinede etkileneceğim belli

canım senin üretim nasıl? hangi sektörde çalısıyorsun? yağ buharı solvent gibi kimyasallar mevcut mu üretimde?

kızlar ufaktan bebek ihtiyaçlarına başlasak diyorum,

yani böyle, ateş ölçer, burun açıcı felan başka neler olabilir ? bana akıl verin bunları alayım

kızlar doktoru aradım azönce yoğun olduğu için sekreteriyle görüştük 2.li tarama sonucu iyi dedi çok şükür ama bu kadar kaçmış neymiş öğrenemedim :))

yani böyle, ateş ölçer, burun açıcı felan başka neler olabilir ? bana akıl verin bunları alayım
ben buhar makinesi almayı düşünüyorum ev kaloriferli ve kışın çok kuru oluyor evini havası bide bizim evimiz iyi ısınıyor ama yinede ufo yada elektrik sobası almayı düşünüyorum banyodan sonra üşümesin diye şimdilik aklımagelenler bunlar
kızlar doktoru aradım azönce yoğun olduğu için sekreteriyle görüştük 2.li tarama sonucu iyi dedi çok şükür ama bu kadar kaçmış neymiş öğrenemedim :))

hadi gözün aydın canım sevindim

ben de netten sürekli araştırıyorum canım bebek-anne bloglarından... yoğurt makinesi alıp almamaya karar veremedim... Cam rendeyi de not ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…