bende kayserideyim canım:) kardeşim sizin orda askerlik yaptıda geçen yıl yemin törenine geldik ailecek, üniversitenin misafirhanesinde kalmıştık...anammmm ne soğuktuuuuu yaaaa, kayseride soğukturdaa oranın soğuğu bi ayrı vallahiii
bende kayserideyim canım:) kardeşim sizin orda askerlik yaptıda geçen yıl yemin törenine geldik ailecek, üniversitenin misafirhanesinde kalmıştık...anammmm ne soğuktuuuuu yaaaa, kayseride soğukturdaa oranın soğuğu bi ayrı vallahiii
aa ne güzel kayseri benim öğrenciliğimin yeri ya, 6 yıl kaldım. nasıl özledim kayseriyi valla rüyamda bile görüyorum. çok seviyorum kayseriye çok selam
kızlar şimdi baktım Kurban bayramı 25-28 ekim arasında benim doğumda 1 kasım normal şartlarda. ola ki bayrama geldi napıcaz? var mı benim gibi sınırda olan?
kızlar, ben folbiol ve corasprin 100 lük içiyorum. birde hergün 0.4 lük kan sulandırıcı iğnem var. bende kan pıhtılaşması var. benim gibi olan arkadaş varmı aranızda sat 9 şubat.
kızlar ben biraz endişeliyim ister istemez evhamlanıyorum....ben 5+5 de vajianal ultrasonla baktı dr keseyi gördü büyüklüğü ve kesenin yeri çok iyi dedi ancak bebişi göremedi...sizce 5+5 de vajınal ultrasonla bebişi görmemesi normalmi...benim 4+1 de b hcg 65 d, değer biraz düşük gelmişti bana belki de geç döllenme diye düşünüyorum..şimdi 26 martta gidecegim dr o zaman 7+5 olacagım sanırım..benim içimde hep bir korku var bebeği göremeiyecem boş gebeliktir diye....bu arada hiç akıntım kanamam falanda yok...kendimi üzülürüm diye hamilleliğe bile kaptırmamaya çalışıyorum...sizde böyle misiniz yoksa ben mi çok evhamlıyım :????
güldencim benim kahvrengi lekelerim oldu biaz kan değil.benim dr da keseyi sağlıklı görünce korkulacak bişi yok dedi.şimdi ahim içi kanla doluymuş ve kese büyüdükçe kılcal damarlar bazen azda olsa kanama yapabilirmiş.önemli olan çok kanama olmaması dedi.bende progestana 3 hafta daha devam edicem.bu ilaç çok başımı döndürüyor.sürekli uyukluyorum.çalışınca zor oluyo.
aleykümselamm...
bizden de sana kucak dolusu sevgilerrr kuzum...ben buralıyım, burdan da evlendim. burda çalışıyorum...seviyorum memleketimi:)
yokmu eskişehirlii aranızdaa hatunlar? bende eskişehirde okudum. 5 yılım geçti benimde orda...güzeldir eskişehir, öğrenci memleketidir, soğuktur ama bi o kadar sıcaktır, tatarıyla, çiğ böreğiyle, mercimekli poğaçasıyla...
aşktır eskişehir...arkadaşlıktır...yurttur...aparttır...adalardır, hamam yoludur...izmir sandviçtir...anadolu üniversitesidir...
eskişehirr eskiye duyulan özlemdirr ...
sen dün doktora gidecektin ne oldu canım bizi merakta bırakmasana?
sen dün doktora gidecektin ne oldu canım bizi merakta bırakmasana?
ya kızlr bişey soracam ben bu hamilelik günlüğü için tıklıyorum bebeğin doğum tarihinede aynen şöyle yazıyorum 11.11.2012 ama bitürlü olmuyo nedendir sizce..
gittim dün doktora karından baktı ve keseyi gördü şükür. bazı tahliller verdi ve kan iğnelerine başladım. ayın 26 sında terkrar gidicem kalp atışları için. sabah mesaj yazmıştım okuyamadın galiba. sende gidecektin doktora gittinmi?
ya kızlr bişey soracam ben bu hamilelik günlüğü için tıklıyorum bebeğin doğum tarihinede aynen şöyle yazıyorum 11.11.2012 ama bitürlü olmuyo nedendir sizce..
kime soruyosun eylem?
formatını yanlış yazmışın canım 11-11-2012 yazacaksın:)
11-11-2012 yaz caanim
fen ve teknoloji canim
canım 4+1 de 65 4+4 de 300 5+2 de 1632 olmuştu dr güzel dedi artışa::::::::
kızlar şimdi baktım Kurban bayramı 25-28 ekim arasında benim doğumda 1 kasım normal şartlarda. ola ki bayrama geldi napıcaz? var mı benim gibi sınırda olan?
yok canım gitmedim
cesaret edemedim daha çok erkendir karından göremez diye gitmedim 7. haftanın içinde gidicem inş
artık hepsini görsün bir defada keseyide bebişide kalp atışlarınıda inş. onun için azdaha beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?