2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

simdi olsa tanisirdikcok soguk oluyo hele bu sene donduk valla bide uzun suruyoya dayanilmiyo ama nedense seviyorum memleket olunca....

aa ne güzel kayseri benim öğrenciliğimin yeri ya, 6 yıl kaldım. nasıl özledim kayseriyi valla rüyamda bile görüyorum. çok seviyorum kayseriye çok selam

aa ne güzel kayseri benim öğrenciliğimin yeri ya, 6 yıl kaldım. nasıl özledim kayseriyi valla rüyamda bile görüyorum. çok seviyorum kayseriye çok selam

aleykümselamm...
bizden de sana kucak dolusu sevgilerrr kuzum...ben buralıyım, burdan da evlendim. burda çalışıyorum...seviyorum memleketimi:)

yokmu eskişehirlii aranızdaa hatunlar? bende eskişehirde okudum. 5 yılım geçti benimde orda...güzeldir eskişehir, öğrenci memleketidir, soğuktur ama bi o kadar sıcaktır, tatarıyla, çiğ böreğiyle, mercimekli poğaçasıyla...
aşktır eskişehir...arkadaşlıktır...yurttur...aparttır...adalardır, hamam yoludur...izmir sandviçtir...anadolu üniversitesidir...
eskişehirr eskiye duyulan özlemdirr ...

kızlar şimdi baktım Kurban bayramı 25-28 ekim arasında benim doğumda 1 kasım normal şartlarda. ola ki bayrama geldi napıcaz? var mı benim gibi sınırda olan?

canım üzülme bulunur mutlaka bi kolayı sen rahat ol yeter..

kızlar, ben folbiol ve corasprin 100 lük içiyorum. birde hergün 0.4 lük kan sulandırıcı iğnem var. bende kan pıhtılaşması var. benim gibi olan arkadaş varmı aranızda sat 9 şubat.

olsun canım en azından çaresivar bebişlerimiz sağlıkla gelsinde herşey unutulur kızlar..

canım bendde doktor keseyi gördü ama çok güzel yerleşmiş dedi 5 haftalıktım bende ozaman 2 hafta sonra gel dedi ama resim bile verdi bizeee:
çok güzeldi gerçekten ve benim 5 haftadaki kan değerim 5000 hatta doktorum ikizmi nedir diye espri bile yaptı..
korkmasen herşey güzel olur..

aynen canım bende sanıyorum ona gidene kadar içicem
ama ben vajinel yoldan alıyorum sen ağızdanmı alıyosun
sanıyorum ağızdan alınca daha çok miyde bulantısı yapıyomuş
banada korkacak bişey yok dedi fazla olmadığı taktirde ama işte elimizde değil tabiki..

anlaşılan herkes öğrenciliğini özlemiş özlenmeyecek gibi de değil ki, çok güzel günlermiş, yeniden yaşama şansım olsa çok daha farklı yaşardım ah öğrencilik ah :):)

ya kızlr bişey soracam ben bu hamilelik günlüğü için tıklıyorum bebeğin doğum tarihinede aynen şöyle yazıyorum 11.11.2012 ama bitürlü olmuyo nedendir sizce..

sen dün doktora gidecektin ne oldu canım bizi merakta bırakmasana?

gittim dün doktora karından baktı ve keseyi gördü şükür. bazı tahliller verdi ve kan iğnelerine başladım. ayın 26 sında terkrar gidicem kalp atışları için. sabah mesaj yazmıştım okuyamadın galiba. sende gidecektin doktora gittinmi?

yok canım gitmedim
cesaret edemedim daha çok erkendir karından göremez diye gitmedim 7. haftanın içinde gidicem inş
artık hepsini görsün bir defada keseyide bebişide kalp atışlarınıda inş. onun için azdaha beklicem

fen ve teknoloji canim

canım 4+1 de 65 4+4 de 300 5+2 de 1632 olmuştu dr güzel dedi artışa::::::::

cok guzel artis hic korkma bos olsa artista sorun oluyomus.ya simdide dusunuyom acaba niye boyle fazla artmis benimki gerci 5 hafta hcg degerlerine uyuyo ama bakalim artik az sonra gidecem.

ben erzurumdayim[/QUOTE]

Hala bulantım yok

kızlar şimdi baktım Kurban bayramı 25-28 ekim arasında benim doğumda 1 kasım normal şartlarda. ola ki bayrama geldi napıcaz? var mı benim gibi sınırda olan?

benımkıde 30 ekım canım bende düşünüyorum onu ama bayrama gelırsede yapıcak bısey yok bı sekılde dogurucaz mecburen

tabi öylede olur canım, bende kan pıhtılaşması sorunu var o yüzden erkenden gidip kan iğnelerine başlama gerekiyordu. erken gitme sebebim bu yüzden. ama bu sefer başka doktora gittim bu karından baktı. bundan önceki doktorum hep vajinal ultrason yapmıştı. karındna bakmasına rağmen kesiyi ben bile gördüm. yani vajinal ulrason olmamak için doktora gitmek istemiyorsan bekleme git. karından da görünüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…