kızlar biraz önce prof dr. Rıza madazlı ya randevu aldım
riskli gebelıkler uzmanı 3 nisana alabildim randevuyu ancak inşaalllaaahh güzel sözler duyarım ondan
inşallah ben de sağlıkla kucaklarım bebegımı cok rahataldım
cok iyi bi doktormuşş herkes çok memnun acıbademe gelıyomuş muayene için
beni başından savan doktorlardan sonra inşallah sorunlarımı çözüp bebegıme kavusmama vesile
olur...çok dua edin kızlarr öpüyrum hepinizi....
kızlar ben fena halde ekşi, acı şeyler yiyorum. hele ki limon nasıl seviyorum, meyve gibi yiyorum, ılık suya sıkıyorum, salataya bol bol koyuyorum. hayatım limon oldu... :))) ben gibi olan var mı?
kızlar biraz önce prof dr. Rıza madazlı ya randevu aldım
riskli gebelıkler uzmanı 3 nisana alabildim randevuyu ancak inşaalllaaahh güzel sözler duyarım ondan
beni başından savan doktorlardan sonra inşallah sorunlarımı çözüp bebegıme kavusmama vesile
benimde öğle canım hiç tatlı çekmiyor canım hep acı baharatlı seyler yiyiorum....oğlumdada hep acı baharatlı yemiştim...sanırım bu da erkek diye düşünüyorum...kızlar ben fena halde ekşi, acı şeyler yiyorum. hele ki limon nasıl seviyorum, meyve gibi yiyorum, ılık suya sıkıyorum, salataya bol bol koyuyorum. hayatım limon oldu... :))) ben gibi olan var mı?
hoşgeldin...benimde 8 kasım dogum seninle gündasız ben 5+5 de gittim vajinal ultrasonla keseyi gördük çok şükür..merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.bende kasım annesi olacağım allah nasip ederse.bugün tam 6 haftalık oldum tahmini doğum 8 kasım.ilk öğrendiğimde yani 4+6 haftalıkken gitmiştim BCHG değerim 298 çıkmıştı.keseyide görememiştik.önümüzdeki hafta görelim demişti doktorum bende biraz daha büyüsün 6.haftanın içindeyken giderim diye düşündüm.ilk öğrendiğimde doktorum progestan ve decavit(multivitamin) verdi.progestan baş dönmesi mide bulantısı yaptı bende.ayrıca iştahım kesildi.acaba progestan kullanan varmı ve aynı durumda olan.
ayse dualarım seninle suan b hcg artısı ne halde kanaman devam ediyormu??? allah yardımcın olsunkızlar biraz önce prof dr. Rıza madazlı ya randevu aldım
benimde 2.bebişim geliyor..Muhtemel tarih 09 Kasım dedi doktor.Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerine inşallahh
canım hayırlı olsun öncelikle benim doktorumun bana ilk sorduğu folik asit kullanıyomuydun oldu ama ben zaten 6 aydır kullanıyodum devam et dedi..
peki
sendeki folikasitin markası neydi ?
birde sen ihmal etme bence hangi markaysa ona göre diyecektim kaçtane iç diye oyüzden sordum markasınıda..
merhabacanım hoşgeldin inşalah kavuşursun bebişine sğlıkla..
benimde 2.bebişim geliyor..Muhtemel tarih 09 Kasım dedi doktor.Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerine inşallahh
ayşemmm rabbim gönlünee göre versinnn canımm bacım...çok üzüldük senin için...dualarımızda yer verdik...inşallahh rabbim en hayırlı zamanda göbüşünü yeniden doldursun kavuş yavruna...
gözün aydın canım, değerlendir tabiki tüm imkanları...inşallahh çok iyi olurr bu doktorla...
bizde seni çok öpüyorum...allaha emanet...ya allah, ya rahman, ya rahim, ya kaviyyu, ya kadir....:26:
aaa sonunda benimde sat daşım biri oldu :)):):) hayırlı olsn canım benimde muhtemel 9 kasım :)
kızlar ya bende hep ekşi yemek istiyorum yada böle ekşi peynir falan limon nar ekşi içimi bastırıyo tatlı aklıma bişle gelmiyo gelse içim kalkıyo ya ben yarın dr a gidicem 6+5 olcaz kalp atışı gözlemlenirmi
allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın..allah kımseye ufacık mınnaklarımızın acısını yasatmasın..Allah benımde hepımızınde yavrucuklarını korusun ıns....baktımda kasım annelerıde gelmış Allah kısmet ederse bende hazıran bası yanı 6 hazıranda tammlıcam 40 haftamı bakalım benım mınnak önce davranmassa hazıran annesıyım ınss...daha dun hamılelıgımı ögrendıgımde az daha buyuse dıodum kalp atıslarını duydugum zaman aglamıstım zaman gecıyor suan 27+1 ız ....tüm kasım annelerı saglıkla yavrucaklarına kavussun ınş...
allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın..allah kımseye ufacık mınnaklarımızın acısını yasatmasın..Allah benımde hepımızınde yavrucuklarını korusun ıns....baktımda kasım annelerıde gelmış Allah kısmet ederse bende hazıran bası yanı 6 hazıranda tammlıcam 40 haftamı bakalım benım mınnak önce davranmassa hazıran annesıyım ınss...daha dun hamılelıgımı ögrendıgımde az daha buyuse dıodum kalp atıslarını duydugum zaman aglamıstım zaman gecıyor suan 27+1 ız ....tüm kasım annelerı saglıkla yavrucaklarına kavussun ınş...
gözlemlenebilir ama gözlenmezse de korkma, 7,-8, aftalar asıl zamanlar
:) valla netten hesaplayınca 08/11 cıkıo ama doktor 09/11 dedi.hoş sezeryan olucak belkide ekime kayıcak ama hayırlısı satdaşım :)
ay zamanı var daha yani gözlemlenmessede aralıka kşmyasal gebelik yaşadım kese bile yoktu 2.ye kaldıramam korkuyorum sende durumlar nmasıl cnm
canım bende 5 haftalıkken gittim kese vardı ama kalp atışını duyamadık, o hafta içi randevum vardı başka doktor bulduğum için ona gitmedim ondan da randevum cumartesi gününe bekliyorum. eşimin abisi ve yengesi doktor onlar yönlendiriyor bizi 6 yı geçsin bir kesin duyalım dediler ondan geçe aldım randevuyu sen de korkma içini rahat tut, olumlu düşün olumlu olsun :)
ay hadi bakalım tatlım kese aşamasını atlattık bunuda atlatırız inşalla ya inşalla 2 gun arka arkaya guzel haberler alrız sen ne kadarlıkoldun cnm
folikplus benimkinin adı..
üzerinde hamilelikte 3 tane alınabilir diyor..
ben 9 ay önce yani hamilelik düşünmeye başladığımda almıştım..o zaman biraz içtim..baktım ne gelen var ne giden bırakmıştım:)
amin cnm aminnn:Teşekkür ederim cnm cümlemiz inşallah :)
kızlar ya bende hep ekşi yemek istiyorum yada böle ekşi peynir falan limon nar ekşi içimi bastırıyo tatlı aklıma bişle gelmiyo gelse içim kalkıyo ya ben yarın dr a gidicem 6+5 olcaz kalp atışı gözlemlenirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?