2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayşemmm rabbim gönlünee göre versinnn canımm bacım...çok üzüldük senin için...dualarımızda yer verdik...inşallahh rabbim en hayırlı zamanda göbüşünü yeniden doldursun kavuş yavruna...
gözün aydın canım, değerlendir tabiki tüm imkanları...inşallahh çok iyi olurr bu doktorla...
bizde seni çok öpüyorum...allaha emanet...ya allah, ya rahman, ya rahim, ya kaviyyu, ya kadir....:26:

kızlar ben fena halde ekşi, acı şeyler yiyorum. hele ki limon nasıl seviyorum, meyve gibi yiyorum, ılık suya sıkıyorum, salataya bol bol koyuyorum. hayatım limon oldu... :))) ben gibi olan var mı?

bu arada konuyu atlamışım :)) ben de kesinlikle acı ekşi tuzlu şeyler yiyorum... tatlı hiçbirşeye tahammülüm yok :))

ayshe cim çok sevindim canım, hayırlısı olsun inşallah bu doktor sana iyi gelir özledik seni... kocaman öpüyorum

benimde 2.bebişim geliyor..Muhtemel tarih 09 Kasım dedi doktor.Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerine inşallahh

kızlar ben fena halde ekşi, acı şeyler yiyorum. hele ki limon nasıl seviyorum, meyve gibi yiyorum, ılık suya sıkıyorum, salataya bol bol koyuyorum. hayatım limon oldu... :))) ben gibi olan var mı?
benimde öğle canım hiç tatlı çekmiyor canım hep acı baharatlı seyler yiyiorum....oğlumdada hep acı baharatlı yemiştim...sanırım bu da erkek diye düşünüyorum...
hoşgeldin...benimde 8 kasım dogum seninle gündasız ben 5+5 de gittim vajinal ultrasonla keseyi gördük çok şükür..
ayse dualarım seninle suan b hcg artısı ne halde kanaman devam ediyormu??? allah yardımcın olsun

folikplus benimkinin adı..
üzerinde hamilelikte 3 tane alınabilir diyor..
ben 9 ay önce yani hamilelik düşünmeye başladığımda almıştım..o zaman biraz içtim..baktım ne gelen var ne giden bırakmıştım:)

benimde 2.bebişim geliyor..Muhtemel tarih 09 Kasım dedi doktor.Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerine inşallahh

aaa sonunda benimde sat daşım biri oldu :)):):) hayırlı olsn canım benimde muhtemel 9 kasım :)

allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın..allah kımseye ufacık mınnaklarımızın acısını yasatmasın..Allah benımde hepımızınde yavrucuklarını korusun ıns....baktımda kasım annelerıde gelmış Allah kısmet ederse bende hazıran bası yanı 6 hazıranda tammlıcam 40 haftamı bakalım benım mınnak önce davranmassa hazıran annesıyım ınss...daha dun hamılelıgımı ögrendıgımde az daha buyuse dıodum kalp atıslarını duydugum zaman aglamıstım zaman gecıyor suan 27+1 ız ....tüm kasım annelerı saglıkla yavrucaklarına kavussun ınş...

kızlar ya bende hep ekşi yemek istiyorum yada böle ekşi peynir falan limon nar ekşi içimi bastırıyo tatlı aklıma bişle gelmiyo gelse içim kalkıyo ya ben yarın dr a gidicem 6+5 olcaz kalp atışı gözlemlenirmi

gözlemlenebilir ama gözlenmezse de korkma, 7,-8, aftalar asıl zamanlar

cnm rabbim kucağınada almayı nasip eder sağlıcakla inşalla cnm kalp atışı ne zman duydunuz ben yarın gidicem endişeliyım

ne mutlu bizde heyecandan işte daha kalp atışlarını duyamadık şimdi onun heyecanı var sonra cinsiyet öğrenme telaşı başlıcak ve başkları rabbim sağlıkla yaaşamayı nasip etsin çok güzel bir mucize içimizdeki :)

:) valla netten hesaplayınca 08/11 cıkıo ama doktor 09/11 dedi.hoş sezeryan olucak belkide ekime kayıcak ama hayırlısı satdaşım :)

benimde zaten nete göre 9 kasım doktora göre 5 gün önden gidiyoruz yani 4 kasım tahmini sanırım

ay zamanı var daha yani gözlemlenmessede aralıka kşmyasal gebelik yaşadım kese bile yoktu 2.ye kaldıramam korkuyorum sende durumlar nmasıl cnm

canım bende 5 haftalıkken gittim kese vardı ama kalp atışını duyamadık, o hafta içi randevum vardı başka doktor bulduğum için ona gitmedim ondan da randevum cumartesi gününe bekliyorum. eşimin abisi ve yengesi doktor onlar yönlendiriyor bizi 6 yı geçsin bir kesin duyalım dediler ondan geçe aldım randevuyu sen de korkma içini rahat tut, olumlu düşün olumlu olsun :)

ay hadi bakalım tatlım kese aşamasını atlattık bunuda atlatırız inşalla ya inşalla 2 gun arka arkaya guzel haberler alrız sen ne kadarlıkoldun cnm

ay hadi bakalım tatlım kese aşamasını atlattık bunuda atlatırız inşalla ya inşalla 2 gun arka arkaya guzel haberler alrız sen ne kadarlıkoldun cnm

7 hafta oldum bugün canım:) 7+2 de doktorda olacaz bakalım biz sat a göre hesaplıyoruzda bebek ne kadarlık görecez hepsini:)

evet canım ozaman sen ondan 3 tane iç ben ondan kullanmıştım ama şimdi folbiyol kullanıyorum..

Teşekkür ederim cnm cümlemiz inşallah :)
amin cnm aminnn:

eee ekşi iyidir tatlım boşver hem tatlı yesek kilo yapar belkimde şekerimiz çıkar biliyosunuz hamilelik şekeri diye birşey var oyüzden ekşi herzaman iyidir bende ekşiyi seviyorum.
ayrıca kalp atışına gelince bilmiyorum ama bana duyarsın gibi geliyto...
bizide bilgilendir olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…