- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 44
benımkıde 30 ekım canım bende düşünüyorum onu ama bayrama gelırsede yapıcak bısey yok bı sekılde dogurucaz mecburen
ben de çok evhamlıyım canım, kalp atışlarını duymadan inanamayacağım herhalde hamileliğekızlar ben biraz endişeliyim ister istemez evhamlanıyorum....ben 5+5 de vajianal ultrasonla baktı dr keseyi gördü büyüklüğü ve kesenin yeri çok iyi dedi ancak bebişi göremedi...sizce 5+5 de vajınal ultrasonla bebişi görmemesi normalmi...benim 4+1 de b hcg 65 d, değer biraz düşük gelmişti bana belki de geç döllenme diye düşünüyorum..şimdi 26 martta gidecegim dr o zaman 7+5 olacagım sanırım..benim içimde hep bir korku var bebeği göremeiyecem boş gebeliktir diye....bu arada hiç akıntım kanamam falanda yok...kendimi üzülürüm diye hamilleliğe bile kaptırmamaya çalışıyorum...sizde böyle misiniz yoksa ben mi çok evhamlıyım :????
merhaba çido,
canım haklısın çok sıkıntılı oluyor. benim 3 tane kayıp bebeğim var. 2 tanesi 8 haftalık 1 tanesi 20 haftalık. 4 yıldır ilaç içiyorum. ama Allah'tan ümit kesilmez rabbim ol derse olur. hep bu siteyi okurdum ama hiç üye olup yazmamıştım. ilk defa içinden geldi. bu sefer hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah.
kızlar ben fena halde ekşi, acı şeyler yiyorum. hele ki limon nasıl seviyorum, meyve gibi yiyorum, ılık suya sıkıyorum, salataya bol bol koyuyorum. hayatım limon oldu... :))) ben gibi olan var mı?
mrb kızlar ismim huriye ben 2009 mart annesiyim... ve inşallah 2012 kasım anneside olacağım Allah nasip ederse...1987 doğumluyum, 54 kiloyum, son adet tarihim 10 şubat, 12 martta BETA hcg 280.2 çıktı... haftaya inşallah doktora gideceğim... rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin..
merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.bende kasım annesi olacağım allah nasip ederse.bugün tam 6 haftalık oldum tahmini doğum 8 kasım.ilk öğrendiğimde yani 4+6 haftalıkken gitmiştim BCHG değerim 298 çıkmıştı.keseyide görememiştik.önümüzdeki hafta görelim demişti doktorum bende biraz daha büyüsün 6.haftanın içindeyken giderim diye düşündüm.ilk öğrendiğimde doktorum progestan ve decavit(multivitamin) verdi.progestan baş dönmesi mide bulantısı yaptı bende.ayrıca iştahım kesildi.acaba progestan kullanan varmı ve aynı durumda olan.
mrb kızlar ismim huriye ben 2009 mart annesiyim... ve inşallah 2012 kasım anneside olacağım Allah nasip ederse...1987 doğumluyum, 54 kiloyum, son adet tarihim 10 şubat, 12 martta BETA hcg 280.2 çıktı... haftaya inşallah doktora gideceğim... rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin..
kızlar ben fena halde ekşi, acı şeyler yiyorum. hele ki limon nasıl seviyorum, meyve gibi yiyorum, ılık suya sıkıyorum, salataya bol bol koyuyorum. hayatım limon oldu... :))) ben gibi olan var mı?
merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.bende kasım annesi olacağım allah nasip ederse.bugün tam 6 haftalık oldum tahmini doğum 8 kasım.ilk öğrendiğimde yani 4+6 haftalıkken gitmiştim BCHG değerim 298 çıkmıştı.keseyide görememiştik.önümüzdeki hafta görelim demişti doktorum bende biraz daha büyüsün 6.haftanın içindeyken giderim diye düşündüm.ilk öğrendiğimde doktorum progestan ve decavit(multivitamin) verdi.progestan baş dönmesi mide bulantısı yaptı bende.ayrıca iştahım kesildi.acaba progestan kullanan varmı ve aynı durumda olan.
teşekkür ederim o zaman giderim sağolasın
aslında ne olur ne olmaz diye mutlaka bir an önce gitmek lazım ama
işte vajinal ultrasondan nefret ettiğim için az daha bekliyim demiştim
ok artık giderim hoşçakal Allah bebişini korusun
hoşgeldin canım sen de..
progestan bebeğin rahme tutunmasına yardımcı olan hormon..lekelenmen var mı?lekelenmesi yada kanaması olanlara veriliyor..ben ilk çocuğumda 3 ay kullandım..kanamam olmuştu..çok şükür sorunsuz doğdu kızım..bende bulantı falan yapmamıştı.yada yaptıysa da hamilelikten diye düünmüşümdür:)
ben de 5 haftalıkkken gittim dr. kanda değere baktı hamilesin dedi..ve gönderdi:)ne vitamin ne folik asit vermedi..sanrım keseyi görmek istedi..haftaya gitcem azcık daha büyüsün de öyle gideyim diyorum..bende 1 kutu folik asit vardı başldım kullanmaya aklıma geldikçe içiyorum..
kızlar biraz önce prof dr. Rıza madazlı ya randevu aldım
riskli gebelıkler uzmanı 3 nisana alabildim randevuyu ancak inşaalllaaahh güzel sözler duyarım ondan
inşallah ben de sağlıkla kucaklarım bebegımı cok rahataldım
cok iyi bi doktormuşş herkes çok memnun acıbademe gelıyomuş muayene için
beni başından savan doktorlardan sonra inşallah sorunlarımı çözüp bebegıme kavusmama vesile
olur...çok dua edin kızlarr öpüyrum hepinizi....
riskli gebelıkler uzmanı 3 nisana alabildim randevuyu ancak inşaalllaaahh güzel sözler duyarım ondan
beni başından savan doktorlardan sonra inşallah sorunlarımı çözüp bebegıme kavusmama vesile
canım kalp atışını duymuşmuydun sen? daha erken gerçi ama! merak ettim
Beeeeeeen
Bende ekşi,acı ve tuzlu yiyorum canım hiç tatlı istemiyor sadece muz yiyebiliyorum o da sütle...Bir de acaip çubuk kraker yiyorum yaa elimde değil,midem çok şükür bulanmıyor ama ara ara bi gıdıklanmalar oluyor o yüzden kraker çok iyi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?