canım hayırlı olsun bende burdaki formlardan okumuştum rıza bey için çok olumlu şeyler yazıyodu gerçekten güzel haberlerini bekliyoruz
canım
Allah gönlüne göre versin,bir an önce güzel haberlerle dönmen dileğiyle canım..Herşey güzel olacak emin ol...
tatlım sana yazdım bir kaç sayfa önce ama görmedin sanırım, çok geçmiş olsun tekrar. şu an durumun nasıl düzelme var mı? dualarım seninle..
ayşemmm rabbim gönlünee göre versinnn canımm bacım...çok üzüldük senin için...dualarımızda yer verdik...inşallahh rabbim en hayırlı zamanda göbüşünü yeniden doldursun kavuş yavruna...
gözün aydın canım, değerlendir tabiki tüm imkanları...inşallahh çok iyi olurr bu doktorla...
bizde seni çok öpüyorum...allaha emanet...ya allah, ya rahman, ya rahim, ya kaviyyu, ya kadir....:26:
bu arada konuyu atlamışım :)) ben de kesinlikle acı ekşi tuzlu şeyler yiyorum... tatlı hiçbirşeye tahammülüm yok :))
ayshe cim çok sevindim canım, hayırlısı olsun inşallah bu doktor sana iyi gelirözledik seni... kocaman öpüyorum
ayse dualarım seninle suan b hcg artısı ne halde kanaman devam ediyormu??? allah yardımcın olsun
cnm rabbim kucağınada almayı nasip eder sağlıcakla inşalla cnm kalp atışı ne zman duydunuz ben yarın gidicem endişeliyım
ne mutlu bizde heyecandan işte daha kalp atışlarını duyamadık şimdi onun heyecanı var sonra cinsiyet öğrenme telaşı başlıcak ve başkları rabbim sağlıkla yaaşamayı nasip etsin çok güzel bir mucize içimizdeki :)
inşallah canım tesekkur ederımm :) inşallah guzelaberler verebılırımmm
inşallah canım bugun bi doktora gittim hem bişi söledi hem de moralımı bozdu ama bakalım ınsallah
rıza bey ı çok övüyolar ınsallah yardıumı olur bana da
ok sağol canım benım kanamam azaldı ama düştü bebegım yanı gebeık yok su an regl gibi oldu
sadece bıraz daha agrılı inşallahh yum. tarıhleırmı hesapladım calısısaz bakalım :)
canım benım Allah razı olsun eksık etme ne olur ben bu ara namaz kıalmıyorum ama aklıma geldıkçe
tüm hamılelere dua ediyorum siz de edın ben de sağlıkla kavusayım bebekıme
bazen cok üzülüyorum umutsuluga düşüyorum bugunde doktor seın vücudun kabul etmıo bebegı dedi
ama ncekı bebegım 28 haftaya kadaryasadı kan pıhtılasmasındna kaybettık yani o zmn o nası durdu demı
dua edıyorum Allah ım sen yoktanı var edersın hastayı ıyı eder sen de bana edersın yardm et die dua ediyorum
hep canım ınsallahhh
inşallah canım :) :) :) ınsallah siz de sağlıkla kucaklarsınız bebeklerınızı mucxxxx :)
canım kanamam azaldı gıttıkce ama düştü tabı bebıs bı dahakı aya kısmet denemeye devam :)
off bayramlarda pratisyenler kalıyor ya hastanelerde ben özel muayenehaneye gidecem doğuma da doktoru özel bir hastaneye çağırcaz, inşallah sıkıntı olmaz yadua edelim birbirimize
tamam cnaım her halukarda tabı sıkıntı olabılır ıns hayırlı zamanda gelrı bebıslerımız bırde dun doktora gıttım ben kalp atıslarını gördüm bebegımın ama kanama varmıs progestan verdı doktor dıkkat etceksın dedı haftaya cuma gene gıtcem bıraz moralımız bozuldu tabı hayırlısı olsun bakalım
1saat once doktorum hamile oldugumu soyledi kan testi 317 cikti pztsi bidaha yapalim henuz kese yok dedi! Napicami bilmiyorum lutfen beni unutmayin yardim edin olur mu?
1saat once doktorum hamile oldugumu soyledi kan testi 317 cikti pztsi bidaha yapalim henuz kese yok dedi! Napicami bilmiyorum lutfen beni unutmayin yardim edin olur mu?
mrb kızlar ismim huriye ben 2009 mart annesiyim... ve inşallah 2012 kasım anneside olacağım Allah nasip ederse...1987 doğumluyum, 54 kiloyum, son adet tarihim 10 şubat, 12 martta BETA hcg 280.2 çıktı... haftaya inşallah doktora gideceğim... rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin..
KIZLAAARRRRRRRRRRR :) MELEĞİMİN KALBİNİ DUYDUM BUGÜN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN AYY ÇOK GÜZEL BİŞEYDİ YAA TIK TIK TIK HIZLI ATIYODU İNANILMAZ Bİ DUYGU YAA AĞLADIM WALLA KESEMDE BAYA Bİ İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR HİÇ Bİ SORUNUM YOK HERŞEY İYİ PROGESTAN KULLANIYODUM BIRAK DEDİ GEREK YOK İYİ DEDİ FOLİC ASİTE DEVAM DEDİ İŞTE ÖYLE
canım dualarımız seninle sende gelişmeleri bize yaz olurmu ben rıza beyin sana iyi geleceğini düşünüyorum hem herşeyi anlatıyomuş hemde oldukça ilgiliymiş hersoruyu rahatça sora biliyosun diye duydum..
yani kimseden olumsuz birşey okumadım hayırlısı olsun tekrar canım..
ayrıca sen o doktorlara bakma sonuçta bu durum rıza bey gibi adamların alanına giriyo herkes doktor değilm malesef sen moralini yüksek tut canım..
sevgili ay_she bol bol dua et canım..ve dr.un söylediği olumsuz şeyleri hiiç kafana takma..benim arkadaşıma erkek doktor şöyle demişti:ben hamile kalabilirim ama sen kalamazsın..yani bir erkeğin hamile kalması ne kadar imkansızsa senin ki de öyle:??''tabi kadıncağız yıkıldı ama çok şükür 2 tane normal yoldan çocuğu oldu:))Rabbim vermek istesin gerisi boşşş...çok geçmiş olsun tekrar..
KIZLAAARRRRRRRRRRR :) MELEĞİMİN KALBİNİ DUYDUM BUGÜN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN AYY ÇOK GÜZEL BİŞEYDİ YAA TIK TIK TIK HIZLI ATIYODU İNANILMAZ Bİ DUYGU YAA AĞLADIM WALLA KESEMDE BAYA Bİ İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR HİÇ Bİ SORUNUM YOK HERŞEY İYİ PROGESTAN KULLANIYODUM BIRAK DEDİ GEREK YOK İYİ DEDİ FOLİC ASİTE DEVAM DEDİ İŞTE ÖYLE
kızlar biraz önce prof dr. Rıza madazlı ya randevu aldım
riskli gebelıkler uzmanı 3 nisana alabildim randevuyu ancak inşaalllaaahh güzel sözler duyarım ondan
inşallah ben de sağlıkla kucaklarım bebegımı cok rahataldım
cok iyi bi doktormuşş herkes çok memnun acıbademe gelıyomuş muayene için
beni başından savan doktorlardan sonra inşallah sorunlarımı çözüp bebegıme kavusmama vesile
olur...çok dua edin kızlarr öpüyrum hepinizi....
haklısın korktum çünkü çok farklı boyutlar ve tarihler verdi.evet beni çıkardılar işten hiçbir hak iddia etmiyorum diye evrak imzalatmadan paramı vermediler imzaladım bende.çok üzülmüştüm ama şimdi öyle insan görüntüsündeki yaratıklara hizmet etmediğim için mutluyum.sadece bebeğime odaklandım
mrb arkadaşlar kaç gündür giremedim,umarım sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir..biz de iyiyiz,bugün 6+3 olmuşuz ve kalp atışlarını duydum bugün...ikinci bebeğim ve kazara olduğu için ve hatta daha 1.si çok küçük olduğu için,hiç beklenmeyen bi misafir olduğundan bugüne kadar hissedememiştim,bugün kalp atışarını duyunca bi tuhaf oldum,içimden de erkek olacakmış gibi geliyo,hayırlısı olsun bakalım,dr folik asit verdi bi de sizler ne kullanıyosunuz?allah hepimize güzel bi hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?