2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kan testini adetin geçtikten ne kadar sonra yaptın arkadaşım

canım benim pazartesi olmam gerekiyodu olmadım.salı normal test aldım silik çıktı ilk çocuğumda da öyle olmuştu tabi beni ateş bastı.beklemiyodum.sonraki günde kan testi yaptırdım işte iki gün geçtikden sonra yaptırmış oluyorummm...

günaydınn
nassılınız annelerr:))
ben okula geldim dersim boş..bi bakalyım dedim ne güzel bebeğin kalp atışlarını da duyanlar var aramızda:))
bana hala adet olacakmışım gibi geliyor:26: görmeyince inanamıyor da insan

günaydın nisanur bende aybı sekilde azıcık ıslaklık hsseder gibi olsam hemen tuvalete gidiyorum sanırıım bebişin kalp atısını duyana kadar bu böyle olacak...

kaç haftalıksınız tatlım ay bizde duyalım hayırlısıyla artık yaaa

günaydın canım,banda öyle geliyor sanki adet olacakmışım gibi kalp atışlarını bir duysam o kdar rahatlıycamki.

canım hayırlı olsun negüzel duymuşsun bebişinin kalp atışını hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah evet hiç işyapma bol bol dinlen benim o kanamam adet zamanı oldu hatta hamile olduğumu bile anlamamıştım..
sonrada o kanama lekelenmeye dönüştü bende progestan kullanıyorum ..

1saat once doktorum hamile oldugumu soyledi kan testi 317 cikti pztsi bidaha yapalim henuz kese yok dedi! Napicami bilmiyorum lutfen beni unutmayin yardim edin olur mu?

canım hayırlısı olsun ama telaş yapma zaten bebişin daha çok küçük ben araştırma yaptığımda kan testi sonucun 3000 olmalı diyo oyüzden sakin ol canım geç döllenme olmış ola bilir..

canım hayırlı olsun umarım sağlıklı bişekilde alırsın kucağına bebişini
peki yanlış anlamazsan diğerini nasıl kaybetmiştin
yani bendede hala kahverengi lekeler olduğu için tedirgin oluyorumda oyüzden soruyorum kusura bakma lütfen..

ya maşallah sizlere:)))biz sona yaklaşırken siz daha yeni başlıyorsunuz.ççooookk güzellallahım sağsalim hepimizi ve tabiki meleklerimizi kurtarsın

amin hepimizin meleklerini inşallah allahım korusun..

ayyy bende kese için gittiğiimde engel olamamıştım gözümden damlayan yaşlara ve okadar heyecan yapmışımki doktorum tansıyonumu ölçtü napıyosun sen bu ne hal dedi dedim şimdi bayılıcam burda dedim..

Bende 7+3 ken gideceğim kalp atışları için salı günü,duyarım değil mi?

duyarsın inşallah canım bende şuanda 6ncı haftadayım önümüzdeki hafta gidicem bende duymak için..

günaydın nisanur bende aybı sekilde azıcık ıslaklık hsseder gibi olsam hemen tuvalete gidiyorum sanırıım bebişin kalp atısını duyana kadar bu böyle olacak...

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın..
biliyormusun aynı beklirtiler bendede var hep öyle hissediyorum duysak kalp atışınıda rahatlasakk..

kızlar herkese kocamanbi günaydınnnn:

akıntı çok oluyor zaten biraz da mide bulantım var ha bir de akşam 8de benim gözler kayıyor:18:
onun haricinde hamile olduğumun farkında değilim:))
kaldı 5 gün..hayırlısıyla göreydik biz de..
ilk çocuk da birmiş 2. de:)heyecan ve merak aynı oluyormuş..sadece biraz daha sakinim

o uyku hali bendede var hafiftende bi miyde bulantısı ama zorlamıyacak şekilde ..
peki akıntın nasıl senin yani ne renk?

canım Allah razı olsun müminin mimine duasıı kabul olurmuş...Allah ım bizi duyuyor ve görüyor
inşallah vaklti zamanı geldiğinde hayırlı sağlıklı bir bebiş vericek bize...çok mutlu oldum ya Allah razı olsun :)

kizlar kesemizi gorduk cok sukur yavas yavas hamile olduguma inaniyom

ooh ne güzel haydı hayırlısı kalp atıslarını da inşallah görürüsün sağlıkla :)

günaydın canım :)

günaydın canım :)

Merhaba cici anneler
Ben de 5 Kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. 69 kiloyum şuan.7.haftaya girdik :)

günaydınlar herkese.bebeğinin kalp atışını duyanlar varmış gözünüz aydın.benim daha 12 günüm var.geçmek bilmiyor

günaydınlar herkese.bebeğinin kalp atışını duyanlar varmış gözünüz aydın.benim daha 12 günüm var.geçmek bilmiyor

canım ben de dün duymadım ama gördüm. pıt pıt atıyor bebeişimin kalbi. 5. haftada henüz kesecik var.6. haftada görebilirsin inşallah

Dun dr gitrim 317 cikmisti betahcg be kucuk falan demisti am bende surekli durup durup bir sanci giriyor cok korkuyorum (((

bende haftaya cumartesi gidecem inşallah rabbim nasip ederse duyacam o gün meleğimin kalp atışlarını bu arada dün burada kıyafet almıyorum bekliyorum derken teyzemiz gitmiş bi ton kıyafet almış hemde kız kıyafeti eh be abla diyorum daha belli değilki bişe ama benim içime öle doğuyor dedi bir süürüü tulum falan almış bir kaç tanesi bunlarda

ya maşallah sizlere:)))biz sona yaklaşırken siz daha yeni başlıyorsunuz.ççooookk güzellallahım sağsalim hepimizi ve tabiki meleklerimizi kurtarsın

evet sizin çok az kalmış hatta akşam sabah doüğumunuz gerçekleşebilir artık Allah kurtarsın inş. sağ sağlim. hoşçakalın

dün doktora gittim. şikayetin var mı dedi . ben de ara ara bıçak batması gibi ağrı olduğunu söyledim.. bu ağrılar için çok erken dedi, ilaç verdi bi de. rahim büyüdüğünden olabilir dedi. inşallah normaldir bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…