kan testini adetin geçtikten ne kadar sonra yaptın arkadaşım
Bende 7+3 ken gideceğim kalp atışları için salı günü,duyarım değil mi?
KIZLAAARRRRRRRRRRR :) MELEĞİMİN KALBİNİ DUYDUM BUGÜN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN AYY ÇOK GÜZEL BİŞEYDİ YAA TIK TIK TIK HIZLI ATIYODU İNANILMAZ Bİ DUYGU YAA AĞLADIM WALLA KESEMDE BAYA Bİ İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR HİÇ Bİ SORUNUM YOK HERŞEY İYİ PROGESTAN KULLANIYODUM BIRAK DEDİ GEREK YOK İYİ DEDİ FOLİC ASİTE DEVAM DEDİ İŞTE ÖYLE
günaydın canım,banda öyle geliyor sanki adet olacakmışım gibi kalp atışlarını bir duysam o kdar rahatlıycamki.günaydınn
nassılınız annelerr:))
ben okula geldim dersim boş..bi bakalyım dedim ne güzel bebeğin kalp atışlarını da duyanlar var aramızda:))
bana hala adet olacakmışım gibi geliyor:26: görmeyince inanamıyor da insan
tamam cnaım her halukarda tabı sıkıntı olabılır ıns hayırlı zamanda gelrı bebıslerımız bırde dun doktora gıttım ben kalp atıslarını gördüm bebegımın ama kanama varmıs progestan verdı doktor dıkkat etceksın dedı haftaya cuma gene gıtcem bıraz moralımız bozuldu tabı hayırlısı olsun bakalım
1saat once doktorum hamile oldugumu soyledi kan testi 317 cikti pztsi bidaha yapalim henuz kese yok dedi! Napicami bilmiyorum lutfen beni unutmayin yardim edin olur mu?
benim ilk gebeliğimde de öğrenir öğrenmez gitmiştik dr. a değerim seninki gibi henüz düşüktü dr 1000 1500 olunca kese ancak görülür endişelenme demişti sonradan kesemizi gördük ama nasibimizde yokmuş 8 haftalıkken ayrılmak zorunda kaldık
kızlar bi kez daha mesaj yazmıştım ama henüz kontrole gitmemiştim dün ilk kontrolüme gittim ve minik kesemizi gördük bu defa herşeyin yolunda olduğunu duymak bana umut verdi listeye eklenmek istiyorum ama topiği açan arkadaşımız zor günler geçiriyor sanırım allahım sabır versin tez zamanda tesellisini yollasın allahım kimsenin kuıcağını boş bırakmasın
listeye eklenmek için kime yazmalıyım ???
ya maşallah sizlere:)))biz sona yaklaşırken siz daha yeni başlıyorsunuz.ççooookk güzellallahım sağsalim hepimizi ve tabiki meleklerimizi kurtarsın
KIZLAAARRRRRRRRRRR :) MELEĞİMİN KALBİNİ DUYDUM BUGÜN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN AYY ÇOK GÜZEL BİŞEYDİ YAA TIK TIK TIK HIZLI ATIYODU İNANILMAZ Bİ DUYGU YAA AĞLADIM WALLA KESEMDE BAYA Bİ İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR HİÇ Bİ SORUNUM YOK HERŞEY İYİ PROGESTAN KULLANIYODUM BIRAK DEDİ GEREK YOK İYİ DEDİ FOLİC ASİTE DEVAM DEDİ İŞTE ÖYLE
canım benım evet :) işinin ehlı ve tam benım sıkıntıma yardımcı olacak bi doktor....biraz pahalı ama deger cidden
herseye deger....cerrahpaşada da görev yaptıgı için baız testleri oradan yapabiliyormuşuzz....bir de bugun benımle aynı sorunu
olan bi arkadas ve o da 3 bebegını kaybetmıs bu forumda karsılaştım ama doğurmus bebegını ocak ayında doğum yapmıs
yanı sorunlarmız aynı ama olmuşş....tekrar tekrar denememız gerekıyo demekkı Allah ım da nasib ederse inşallah
zaten bugun rıza madazlnın dkotrum programında söylediği bişiyi dinledım dıokı düşük çok normal bişeydır düşüğe bakıptaa
kaygılanmaya hıc gerek yok yılmadan denemek lazım tekrarlayan dusuklerde ancak arastırma yapılır kı bunun da % 60 ı
sebepsizdir yani denemeye devam etmek lazım diyodu ayy hem yazdıkalrınızla hem bugun o benımle aynı sorunu olan arkadasın
bebegını kavusmasını öğrnmemle çook rahataldım hepsini gerıde bırakıp hatırlamayacagım gunler de gelır ınsallah canımm :)
olsun canım önemli olan bebilşini sağlıkla almandır inşallah oyüzden herşeye değer ben inanıyorum güzel sonuçç alacaksın dualarım seninle..
ayyy ınanmıyorum ne duygusuz ne ahlaksız adammışş inanamıyorum yazıklar olsun ya doktor öyle mi olur....
ne sorunu vardı kı canım arkadasının doktr böle iddialı konusmus....Allah verdıkten sonra
bak bakalım naısl oluyor Allah nasib etmedıkce bak bakalım oluomu kısmet canım yaa..çok sağol vallahi böle güzel
haberler duyunca coook sevınıyorumm :)
oooh ne gusel hayırlı olsun canım adına cook sevındım :) darısı basıma inşallahhhh :)tabi önce tekrar hamnıle kalmam lazım
Bende 7+3 ken gideceğim kalp atışları için salı günü,duyarım değil mi?
günaydınn
ben okula geldim dersim boş..bi bakalyım dedim ne güzel bebeğin kalp atışlarını da duyanlar var aramızda:))
günaydın nisanur bende aybı sekilde azıcık ıslaklık hsseder gibi olsam hemen tuvalete gidiyorum sanırıım bebişin kalp atısını duyana kadar bu böyle olacak...
akıntı çok oluyor zaten biraz da mide bulantım var ha bir de akşam 8de benim gözler kayıyor:18:
onun haricinde hamile olduğumun farkında değilim:))
kaldı 5 gün..hayırlısıyla göreydik biz de..
ilk çocuk da birmiş 2. de:)heyecan ve merak aynı oluyormuş..sadece biraz daha sakinim
canim benim sakin umudunu kesme insallah bir gun saglikli bi sekilde dogurabileceksin bebegini.sonucta hamile kalabiliyosun mutlaka bi seferinde olacaktir.inan nerdeyse her namazimda ismine ozel dua ediyom.bide hastane karsilastigim 10 yildir bebegi olmayan çilem diye bi kiz vardi ona dua ediyom.allah kabul eder insallah.ikinizde bu gunleri kucaginizda bebisiniz gulerek hatirlarsiniz.hem forumda biri vardi 5 dusukten sonra bebisi olmus.
.
kizlar kesemizi gorduk cok sukur yavas yavas hamile olduguma inaniyom
günaydın nisanur bende aybı sekilde azıcık ıslaklık hsseder gibi olsam hemen tuvalete gidiyorum sanırıım bebişin kalp atısını duyana kadar bu böyle olacak...
günaydınn
günaydınlar herkese.bebeğinin kalp atışını duyanlar varmış gözünüz aydın.benim daha 12 günüm var.geçmek bilmiyor
ya maşallah sizlere:)))biz sona yaklaşırken siz daha yeni başlıyorsunuz.ççooookk güzellallahım sağsalim hepimizi ve tabiki meleklerimizi kurtarsın
günaydınlar herkese.bebeğinin kalp atışını duyanlar varmış gözünüz aydın.benim daha 12 günüm var.geçmek bilmiyor
günaydınlar güzel anneler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?