2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım endıselendırmek ıstemem ama dikkatlı ol diye söyluyorum ayakalrını yuksege koyup uzanman lazım
böle ağprıalrın olunca bunlar narinleşmiş rahım kaslarının bebegı tutmaya calısırken yaptıgı kasılmalardan kaynaklanan
batmalar ve sen eger sık sık uzanıp dinlenmezsen cok ayakta kalırsan fazlalasır
şu dönemde çok dinlenmen lazım yarım saatten fazla ayakta kalma yürüme minibüsde fln bin 9-10 haftaya kadar dayan
sonra gecıcek bu sorun ve risk de gecıcek doktorun doğru dmeıs yanı bu agrı 10-12 hafta arasında olursa rahım yukarı cıktıgı ıcın normal denir
ama rahmın su an kalça hizasında yavas yavas yanı 10-12 hafta arası yukarı cıkıcak rahmının yukarı cıkmasına daha cok var ve senın bu agrıların varsa
orada kaslar cidden kasılıyor ve bişey için çalışıyoalr demektir bebegını tutmaya calısıyor olabilriler..onun ıcın dınlen ve cok sıcak
duş alma suyu kaısk bölgene tutma tamam mı sıcak su torbası flnda kasıkalrına fln yaklaştırma orayı yumusatmaman lazım
sık sık dınlenmen laızm

Son düzenleme:
saol canım ne bıleyım oglumda olmamıstı boyel bısey dedıgın gıbı hayırlısı bende stres yaptım ama kanamyı deıl hamılelıgı belkıde ondan oldu bırde oglumu tasımıstım ondan da olabılır:26rogestan kullanıyorum ben de
Bende 7+3 ken gideceğim kalp atışları için salı günü,duyarım değil mi?
canım ıns duyarsın arkadasalrın dedıgı gıbı makına cok onemlı ben 7+1 de gıttım gördüm cok şükür kalp atısını

saol canım kanama ıcerde yanı bende bısey yok çok şükür calısıyorum ama cok yorulmuyorum ısım oturarak allahtan oglumda basta 1 kere lekelenmem olmustu yerlesme kanamsı dedıler sonra bısey olmadı bunda da oyle bısey yasamadım ama ıcerde cıktı bu sefer hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

canım sağol yaa aydınlattın beni. malesef yatma şansım hiç yok.işyerinde masa başındayım.öğle aralarında 15 dk bacaklarımı havaya kaldırıp uzanabiliyorum ancak. evde de sürekli yatıyorum. çok iyi oldu bu önerilerin. sıcak suyla duş almamaya dikkat ediyorum. inşallah bi sorun çıkmaz...

ayseceım ya bende de oldu bu batmalar dun ben ıste cok yorulmuyorum oturuyorum ama eve gdııcne yattım zaten dırek

Hadi Huriyecim hayırlı olsun.İkinci çocuklarımızıda beraber doğururuz inşallah. Allah sağlıklı hamilelikler versin. bebelerimize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

inşallah ayşinim, sağlıkla sıhhatele doğururuz... hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun evlatlarımız acısını göstermesin rabbim kimseye

ayseceım ya bende de oldu bu batmalar dun ben ıste cok yorulmuyorum oturuyorum ama eve gdııcne yattım zaten dırek

merhaba canım :) ya kimseyi endişelendirmek istemıyorum ama bu batmaların artması risk yani
oturuyoruz ama uzanarak dınlenmemız lazım...şurdan bılıyorum ıkıncı bebegımde ben bu batmaları cok yasamıstım
sonrasında kan görmsutum benım durumum daha ciddi idi tabı yani yanlış anlaşılmasın ki bu batmalar ve kanamalara ragmen bebegım düşmemişti
ama düşük tehlıkem vardı ve hastanede yatmıstım
hemşireler bildiğin basımda beklıyolardı sırtımı yaslayım bacakalrımı uzatayım dıyordum olmaz tamamen uzanman lazım
ayakalrın yuksekte durucak diye basımda beklıyoalrdı yanı uzanmak çok önemli vücut yorgunlugu hıssetmıyor olabilirsin
kendını cok ıyı hıssedıyor olabilrisin ama ılk haftalar sorun yasamamak içç,n dinlenmek şart canım...özellikle uzanarak
heleki batmaların varsa artarsa Allah korusun lekelenmeler olabilir....doktor progesterona başlayabılır onlem olrk
önlemini almak kolay ama ben batmalar artmasın sorun yasanmasın die alıncak önlemleri sölemek ıstedım o kasları
yumusatmamak lazım...sıcak dus fln yasak direk kasık bölgesine tutmak yasak bunun gibi :) zaten 10-12 haftayı atlat
bi daha sorun yok hersey guzel :) ilk haftaalr tutunma acısındna önemli :)

rica ederım canım ne demek 10 en fazla 12. haftayı gec riskler azalıcak rahatlıycakısnn :)

sorun olursa hep yazabılırsın :)

anladım canım dun ılk ke zoldu ıs yerınde cok bunalmıstım moralımı bozdular epey bı sancı cektım korktum bende hatat kanama olursa dıye progestan verdı onu kullanıyorum haftaya cuma gene gıdıcem duruma bakıcam eger gerekırse verıırım dedı uzun surelı rapor bakalım onun dısında mecbur ısteyız yanı

umarı herşey güzel olur tatlım:) problemsiz hamilelikler geçiririz:)

analdım canım çok gecmıs olsun kullan canım devam et çalışıyrouz mecbur napıcaz öle kolay değilki
rapor almak inmşallah alabilrisin dinlenrıusen evde canım ıı olur

kizlar kesemizi gorduk cok sukur yavas yavas hamile olduguma inaniyom

hadi bakalım hayırlı olsun, inşallah biz de yarın kalp atışlarını duyarız da rahatlarız:) keseyi görünce insan bir OHHH diyor sonra kalp atışları için çırpınıyor :) miniciklere bak ya bizleri nasıl strese sokuyolar :)

canım kaçırmışım ben şimdi gördüm çok tatlılar ablan baya zevkliymiş inş bebişine onları giydiripde kucagına almak nasip olur..kırmızı puanlı body çok hoşuma gitti benim :)

evet tatlım sağolsun öyledir ama çok tatlılar küçük olan herşey güzel rabbim bebişlerimize sağ salim kavuşmamızı nasip etsin..

ahh ahh hayırlısıyla alsak kucağımıza ayshe cim bebeklerimizi sende tekrar kavuşsan dua ediyoruz sana ayrıca

çok sağol canım Allah razı olsun ınsallah bana da nasib olur ya en kısa zmanda sağlıklı bı skeıdle gelsın
doğurayım Allah ım tekrar aynı acvıları yasatmasın ınsallah

gecen gun eşimle konusuyoruz da yani biz beşik dahı almıycaz gidip begenıcez hasstanede doğum yağpıpta
bebegımızle cıkarken ınsallahh goruruz o gunleri beşiği de alıp öle gelıcez ınsallah bi iğne almayı dusunmuyorum
hamıleyken alışveriş yapmak çok zevklı bebek ıcın ama sonra cok zor oluyor

Bende 7+3 ken gideceğim kalp atışları için salı günü,duyarım değil mi?

duyarsın inşallah canım...bende cumaya gideceğim. 7+4 olcaz inşallah.
bu cumartesi gidecektim, doktoru aradım ağlamaklı bi sesle...doktor hanım biz bu hafta 6+5 oluyoruz gelelimmi kalp atışlarını duyarmıyız dedim...ben olumsuz örnekleri duydukça etkileniyorum dedim...

o da: 6+5 dede duyulabilir ama haftaya gelirsen garanti olur dedi...bende bu hafta gitmemeye karar verdim...

sende inşallahh duyarsın canım salı günü...7+3 olacakmışınızz....maşallahhh büyümüşünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…