duyarsın inşallah canım...bende cumaya gideceğim. 7+4 olcaz inşallah.
bu cumartesi gidecektim, doktoru aradım ağlamaklı bi sesle...doktor hanım biz bu hafta 6+5 oluyoruz gelelimmi kalp atışlarını duyarmıyız dedim...ben olumsuz örnekleri duydukça etkileniyorum dedim...
o da: 6+5 dede duyulabilir ama haftaya gelirsen garanti olur dedi...bende bu hafta gitmemeye karar verdim...
sende inşallahh duyarsın canım salı günü...7+3 olacakmışınızz....maşallahhh büyümüşünüzzz
çok sağol canım Allah razı olsun ınsallah bana da nasib olur ya en kısa zmanda sağlıklı bı skeıdle gelsın
doğurayım Allah ım tekrar aynı acvıları yasatmasın ınsallah
gecen gun eşimle konusuyoruz da yani biz beşik dahı almıycaz gidip begenıcez hasstanede doğum yağpıpta
bebegımızle cıkarken ınsallahh goruruz o gunleri beşiği de alıp öle gelıcez ınsallah bi iğne almayı dusunmuyorum
hamıleyken alışveriş yapmak çok zevklı bebek ıcın ama sonra cok zor oluyor
6+3 te kalp atışlarını gördüm ben bebişimin10 gün sonra gel daha net olur dedi
günaydın kızlar,
bebeklerinin kalp atışlarını duyan annelerin gözü aydın ben 6+1 de gidicem duyabilirmiyim acaba?
günaydın kızlar,
bebeklerinin kalp atışlarını duyan annelerin gözü aydın ben 6+1 de gidicem duyabilirmiyim acaba?
duyabilirsin, duyamazsan da endişe etme 7. ve 8. haftalar daha iyi sonuç alınıyormuş canım :)
kıslaaarr bugün büyük gün, akşam 6-7 gibi doktor kontrolü var, bebişlerle buluşucaz bakalım çok heyecanlıyız :)) dua edin inşallah herşey yolunda gider
günaydın kızlar,
duyabilirsin, duyamazsan da endişe etme 7. ve 8. haftalar daha iyi sonuç alınıyormuş canım :)
günaydın canım. ultrasonun iyiliğiyle alakalıymış duyadabilirsin..duymayadabilirsin. stres yapma duyulmazsa. ben 6+5de gidecektim. duyabiliriz ancak haftaya gelirsen garanti olur dedi doktorumuz. 7+4 de gidicez o yüzden. bize haber ver emi,:)
teşekkür edrim canım. ben ankaradayım Lütfü Önderoğluna gidiyorum. onun ultrasonu iyi görürüz inşallah. hemde sağlıkla atışını görürüz inşallah. bundan önceki bebeğimde kalp atışı vardı ama çok yavaştı sonrada kaybettik. bunda güçlü duyarız inşallah.
günaydın canım, bana geçen cuma gittiğimde 15 gün sonra duyarız demişti, ama benimki bir hafta geriden geliyormuş... inşallah bugün bize sürpriz yaparlar :)
teşekkür edrim canım. ben ankaradayım Lütfü Önderoğluna gidiyorum. onun ultrasonu iyi görürüz inşallah. hemde sağlıkla atışını görürüz inşallah. bundan önceki bebeğimde kalp atışı vardı ama çok yavaştı sonrada kaybettik. bunda güçlü duyarız inşallah.
kıyamammmm geçmiş olsun canıminşallahhh bu bebişşş sana sıkı sıkı tutunur...küt kütt kalp atışlarını duyarsınızz annesiii allah yardımcımız olsun...
çido bugün kalp atışı içinmi gidiyordun canım sen doktoraa? ayy hadi inşallahhh güzel haberlerle gelesinnn
duyarsın inşallah canım...bende cumaya gideceğim. 7+4 olcaz inşallah.
bu cumartesi gidecektim, doktoru aradım ağlamaklı bi sesle...doktor hanım biz bu hafta 6+5 oluyoruz gelelimmi kalp atışlarını duyarmıyız dedim...ben olumsuz örnekleri duydukça etkileniyorum dedim...
o da: 6+5 dede duyulabilir ama haftaya gelirsen garanti olur dedi...bende bu hafta gitmemeye karar verdim...
sende inşallahh duyarsın canım salı günü...7+3 olacakmışınızz....maşallahhh büyümüşünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?