2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

6+3 te kalp atışlarını gördüm ben bebişimin 10 gün sonra gel daha net olur dedi

amin canım amin

günaydın kızlar,
bebeklerinin kalp atışlarını duyan annelerin gözü aydın ben 6+1 de gidicem duyabilirmiyim acaba?

kıslaaarr bugün büyük gün, akşam 6-7 gibi doktor kontrolü var, bebişlerle buluşucaz bakalım çok heyecanlıyız :)) dua edin inşallah herşey yolunda gider

günaydın kızlar,
bebeklerinin kalp atışlarını duyan annelerin gözü aydın ben 6+1 de gidicem duyabilirmiyim acaba?

günaydın canım. ultrasonun iyiliğiyle alakalıymış duyadabilirsin..duymayadabilirsin. stres yapma duyulmazsa. ben 6+5de gidecektim. duyabiliriz ancak haftaya gelirsen garanti olur dedi doktorumuz. 7+4 de gidicez o yüzden. bize haber ver emi,:)

günaydın kızlar,

günaydın canım, bana geçen cuma gittiğimde 15 gün sonra duyarız demişti, ama benimki bir hafta geriden geliyormuş... inşallah bugün bize sürpriz yaparlar :)

inşallah herkes sağ sağlim görür tekrar bebişlerini
Allah yardımcınız olsun

teşekkür edrim canım. ben ankaradayım Lütfü Önderoğluna gidiyorum. onun ultrasonu iyi görürüz inşallah. hemde sağlıkla atışını görürüz inşallah. bundan önceki bebeğimde kalp atışı vardı ama çok yavaştı sonrada kaybettik. bunda güçlü duyarız inşallah.

inşallah sağ salim duyarsınız canım

kıyamammmm geçmiş olsun canım inşallahhh bu bebişşş sana sıkı sıkı tutunur...küt kütt kalp atışlarını duyarsınızz annesiii allah yardımcımız olsun...

çido bugün kalp atışı içinmi gidiyordun canım sen doktoraa? ayy hadi inşallahhh güzel haberlerle gelesinnn

yok canım yaa her hafta geliceksin dedi dokyorum bana bu 8 hafta çok önemli dedi, inşallah haftaya duyarız kalp atışını diyorum bugün pek beklemiyorum açıkcası olursa süprüz olur :)

aynı bende o yüzden 7+5 te gitmeyi düşünüyorum.

baysal cım güle güle giysin bebişin inş...
herkese hayırlı cumalar.

kalp atışları başlayınca mide bulantısı başlıyor diyorlar. kalp atışını duyan anneler mide bulantınız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…