2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımmmm çok çok geçmiş olsunnn kıyamamki sana benn şimdi daha iyi misin birşeyler atıştırda azıcık uyu cnım Allah şifa versin...

kızlar günaydın biz geldikk nasılsınız bakalım

günaydın annecikler
geçmiş olsun bulemsu kıyamam ben sana sen iyi gibiydin ne oldu sana böle dün çok canını sıktın bence stres yaptı seni böle lütfen bebişinide kızlarınıda kendinide strese sokma bugün doktorun inşallah istediğin gibi ilgilencek ve güzel şeyler sölicek sen hiç korkma...
moonsun sanada günaydın nasılsınız bebişinle

günaydın şeker hamd olsun iyiyiz diyelim iyi olalım biraz sancım vardı sanırım pantolon sıkıyorr baya lcw den başka nerede hamile giyim var bilemiyorum kii iyi bir yer olsada gitsemde kendime ciciler alsamm

siz nasılsınız bakalımmm yaramazlık yapıyor mu annesiiii

ufff canım ya rabbim yardım etsin sıkıntını hafifletsin

geçmiş olsun canım hamile olduğundan dolayı pek bişey yapılamıyor galiba

canımmmm çok çok geçmiş olsunnn kıyamamki sana benn şimdi daha iyi misin birşeyler atıştırda azıcık uyu cnım Allah şifa versin...

sağolasın canım bişey yemedikten sonra içmedikten sonra iyiyim galiba sabahı sabah edince korkuyorumda yemekten
uyku olsa uyuyacamda yok uyku muyku

sağolasın canım
ben iyi gibi değildim ama iyi olduğuma inandırıyordum kendimi
ama gece ne oldu anlamadım valla
normalde bir kere çıkarmam yeterli olurdu bu sefer sabah kadar sürdü

neden böyle oldun acaba canım yaa umarım birdaha yaşamazsın böyle sıkıntılar geçmiş olsun dinlen azıcık

bizimkide yaramaz aslında sancım var 2 -3 gündür doktor amcası sancı olabilir dediğinden beri sancıyo :) ama olsun ben onu çok seviyorum ...
ben gör-sin marka hamile kumaş pantalonu giyorum forma gibi oldu o kadar rahatki anlatamam harika zaten kapalı olduğum için tuniklerim rahat oluyor çok şükür giyinme sorunum yok :)

günaydın kızlar ....bulemsu geçmiş olsun canım sana nazar değdi galiba sen iyiydin çünkü kendini pek fazla yorma kendini ve kafanı rahat tut...istirahat et....
kılzar bugün ben yine yoğunum ayın 12 sine kadar böyle malesef maas hesaplamalarını ben yapıyorum ayın 15 ine yetişecek şekilde....o yüzden bu hafta yoğunum sizlerden birazcık ayrıyım...

sağol canım
bilmiyorum nazara mı geldim yoksa bundan sonra böylemi olacam
kolay gelsin sende kendini yorma canım

ben de senin gibiydim domestosla yatıp domestosla kalkıyordum ki biyologum ve zararlı biliyorum ona rağmen vazgeçemiyordum. son bir yıldır dedim napıyorsun sen kendine ve çevrene olan zararının farkında mısın? sonra bıraktım ayda 1 kez cif ve domestos kullanıyorum. bunun dışında günlük temizliğimi amwayin locu ya da arap sabunu ile yapıyorum. evi temizlerkende kadın aldığım zamanlar dip köşe iyice temizletiyorum o zaman domestos serbest oluyor (evi yine locla sildiriyorum daha uzun süre temiz kalıyor) onun dışında kendim sil süpür yaptığımda fakirin buharlı temizleyicisini kullanıyorum. kızlar sağlık çok önemli deterjan kokuları ve içerikleri bizler için çok ama çok zararlı. ben çamaşır bulaşık el ve makina hepsini amway kullanıyorum diğerleri gibi deterjan kokusu ve ağır kimyasalları yok. çocuklarımıza temiz bir çevre bırakmak istiyorsak, temiz sağlıklı su içsinler, kanserojen olmayan besinlerle beslensinler istiyorsak lütfen şu deterjan çılgınlığından uzak duralım. fazla deterjan iyi temizlemez aksine zehirler. bizim suya karıştırdığımız her deterjan suyu temizleyen yararlı bakterileri öldürüyor, artı o kanserojenler atık sulara atık sularla yer altı sularına ve yer altı sularıyla bizlerin yediği sebze meyvelere karışıyor. tekrar bize dönüyor yani, kendi kendimizi zehirlemeyelim.

çok bakteri vs korkunuz varsa eğer, sirkeyle de temizlik yapabilirsiniz mutfak tezgahı, lavabo içi, tuvaletler mesela. hem yararlı bakteriler için iyi, hem de zararlılar için kötüdür. kokusundan rahatsızsanızda üzerine arap sabunu temizliği yapın biraz havalandırın bişey kalmaz. lütfen duyarlı olalım, hepimizin çocukları güzel ve sağlıklı bir dünyada büyüsün :)

bebişim hamileyken de kullanma ayrıca ZARARLI!!!!

canım çok geçmiş olsun kıyamam ya, inşallah geçici bir durumdur üşütme falan bu saatten sonra bulantı yaşamazsın..

çok geçmiş olsun canım.

günaydın kızlar,

dün hiç yazışamadım sizle ama maalesef bu hafta böyle geçecek. umarım haftaya sarkmaz. ikili testin yorumu için dün eşim doktora gitmiş ama adam ameliyettaymış, hemşireyle konuşturdu eşim. kız ben sorar sizi arattırırım dedi. telefonu diktim karşıma bekliyorum. dün anladım ki sinirlerim çok bozulmuş, hergün bak bak sonuçlar yok, öyle bir dolmuşum ki, sorun etmemem gereken birşey için o kadar ağlamışım. eşimde baktı baktı ben anlamadım sen niye bu kadar üzüldün dedi. hamilelik böyle bişi demek ki.

bu arada akşam e-bebek mağazına gittik. aldık prima paketini. hiç internette uğraşmaya gerek yok. hamile olduğumu söylediğim anda elime tutuşturdular. bir form doldurdular o kadar. isteyen herkese veriyorlar. eve gelip bebek bezlerine baktım. ufacık. poposunu hayal ettim :)

akşam amacım nete girip yazışmaktı ama uyuyakalmışım. çokta arahat uyuyamadım. zırt pırt kalktım. psikolojik galiba. neyse iyiyim sonuçta.

canım dün sıkıcı bir olay yaşamışsın üzüldüm. akşamında kötü geçmiş. seninle günlerimiz aynı. benim bulantılarım geçti gibi. öyle arada bir oluyor birde dün çıkardım ama eskiye nazaran çok iyiyim. inşallah en kısa zamanda seninde geçer. yani bütün arkadaşlarımızın geçer. boğazını yıpratmışsın. bişi yerken sıcak soğuk olmasın. yumuşak şeyler ye. romatizma işini sorarsın doktora. acil şifalar diliyorum.

günaydın takılma inşallah sonuçlarında bi sıkıntı yok canım..

ya miyde bulantısını sormayın bana ilk 3 ay hiç bişey olmadı şimdi kokulara karşı çokdaha fazla hassas oldum sanki annem akşam balık yaptı benim için eve bi gittim balık kokusundan hiç bişey yiyemedim miydem okadar kötü olduki direk çıkardımyani ayyy çok kötüydüm yaaa:

Pazar günü eşimle çok güzel birsey yaptık,ağaç dikmeye gittik tabiki 3 ağaç diktik bebişimizide unutmadık:)gerçekten çok güzel geçti evimizede yakın artık pikniğe oraya gitmeyi düşünüyoruz inş. ağaçlarımızda güzelce büyür...
Bu cuma benimde kontrolum var bebegimi görmeyeli baya oldu umarın hersey yolundadır 2li testımızıde olur bı sorun çıkmadan evimize geliriz inş.birde size bi haberim var özellikle istanbulda oturan arkadaslara ''26 Mayıs Göztepe Medical Parkta -bebeğim olacak- semineri var.''seminer ücretsiz 1den 5e kadar sürecek katılmanızı tavsıye ederim.Ben hamile olduğumu ögrendıgım ılk gun tesaduf eserı katıldım bu semınere daha 4haftalıktı bnm sıpam:)eşimde yanımdaydı ve cok güzel şeyler öğrendik.Zeynep Kamildede gebelik kursları oluyo onada gidecegim inş.:)ilk bebeğim ya hevesleniyorum böyle şeylere...
Hadi size iyi günler..rahatsızlığı olan tüm arkadaslarada Allahtan şifa diliyorum...SAglıcakla kalınnn

Günaydın kızlar... GEce hiç rahat uyuyamadım, bi sağa dön bi sola dön çok rahatsız oldum... acaba bebek mi rahat değildi yaa? :18:

Hımm Bakırköy bana 20 dk.uzaklıkta,o tarihe kadar yolumu düşürmeye çalışayım.Sağol şekerim

canım ben gittim c&a ya bebekler için hiç bişi yok desem yeridir...çok eski püskü şeyler kalmış... iki tane polar tulum bulabildim tanesi 5 lira. saatlerce sıra bekliyosun hiç değmez...

canımm geçmiş olsun yaa... dikka tet kendine... ılık bişeyler iç. ya da aç kalmamak için süte karıştırılan cornflekslerden falan yemeye çalış... halsiz düşersin yaa.:18:

ay canım sana da geçmiş olsun... inşallah bir iki haftaya geçicek hepsi hiç endişelenme... dediğin gibi bebekler sağlıklı olsun da dayanıcaz artık

hoşgördük canımmm, iyiyiz siz nasılsınız????

canım günaydın... akşam pek kimse olmuyor burda... iyi yapmışsın uyumakla...

doktora ulaşabildiniz mi sonuç olarak? ne dedi? gerçi sen kendini gereksiz yere yıprattın gibi geldi bana.sonuçların kötü değildi çünkü. doldun bi anda patladın heralde. bebeği de üzüyosun böyle...

e-bebek'e ben de gidicem canım forum'da vardı sanırsam. çok uyguna güzel şeyler de oluyor... gerçi cinsiyetimiz belli olsaydı daha iyi olurdu

ay gülden sorma almadığım koku kalmıyor, asansöre biniyorum adamın poşetinde ne var ne yok söylüyorum, tavuktan balıktan nefret ettim, işyerinde yan odada yenilen çikolata kokusunu alıyorum çok kötü böyle çokk... daha bi sürü şey... canım bişi istediğinde de alamıyorum eşim yok çünkü yanımda... babamlara kardeşlerim falan da söyleyemiyorum :2: oturup ağlıyorum bi de birgüzel

kıyamam ben sana güzelim yaa sen istediğin birşey olunca söle biz yapalım gönderelim ne olur ağlayıp bebişimizide kendinide üüzmee

üşütme olsa keske canım
gece aklıma sen geldin midem artık çıkaracak bişey olmadığı için ağrıyor mide ağrısı olunca hemen aklıma sen geldin ben buna dayanamadım o ne yaptı acaba diye

sağol canım evet günlerimiz aynı sıkıntılar aynı daha yakınız yani
bulantılarım olsa bile görmezden geliyordum gece yataktan nasıl koştum gittim bilemedim o kalkışlada yatamadım zaten
eşim yatamadı ben öyle olunca yat sen dedim
hem ben eşimden kusmalarımdan dolayı çok utanıyorum onun uyuması işime bile geldi aslında
gerçi uyuyamadı ama yat dediğim için de kalkmadı bende halının üzerinde yuvarlandım resmen
bebişin ilk bezi geldi demek hayırlı olsun
ben benim canavarlar yüzünden o kampanyaya katılmadım çünkü başıma geleceği biliyorum paket direk benim kızların olacak
test sonucun iyi çıkmış ya canım benim anladığım kadarıyla kafaya neden takıyorsun
sende benim gibi kafaya takmayı sevenlerdensin sanırım
ben bu yüzden yaptırmadım testi annem huyumu biliyor ya yaptırma sakın diye ondan dedi

negüzel yapmışsınız malesef ben çorludayım ve bu seminerlere
çok istememe rağmen katılamıyorum..

kıyamam ya of esracım ne olacak bu iş böyle hayır ilginç olan millet ilk 3 ay yaşıyo biz şimdi bunedir böyle..

ben kızlarımı doyurayım da geliirm gene yatamıyorum evin içinde gezecek halimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…