kocamannnnn günaydın herkese ben gibi sabah kadar uyuyamayanlara ise merhaba
gecem çok kötü geçti 12 de kusmaya başladım sabaha kadar kustum boğazımdan kan geldi sonun da oturdum ağladım neden böyle oldum diye
dokunacak bişeyde yememiştim ama içtiğim su bile çıktı
boğazım çok kötü şimdi
evet canım ateşli romatizma geçirdim ve tedavisi yok gibi bişey aylık iğnesi var bide bebe aspirini ben iğneyi vurunmuyordum
bu aylarda ayaklarım ve ellerimde uyuşma olurdu
şimdide var ama hamilelikten mi yoksa romatizmadan mı bilemedim
romatizmadan oluyorsa bebeğe zararım olur mu olmaz mı bilemedim
bulantıdan bişey yiyemiyorum canım
mutfaga giriyorum gönlümü gezdiriyorum canım hiç birini de istemiyor
günaydın annecikler
geçmiş olsun bulemsu kıyamam ben sana sen iyi gibiydin ne oldu sana böle dün çok canını sıktın bence stres yaptı seni böle lütfen bebişinide kızlarınıda kendinide strese sokma bugün doktorun inşallah istediğin gibi ilgilencek ve güzel şeyler sölicek sen hiç korkma...
moonsun sanada günaydın nasılsınız bebişinle
ufff canım ya rabbim yardım etsin sıkıntını hafifletsinbulantılarım günün 10 saati çok şiddrtli bir daha orta şiddette devam ediyor. evde olmamaya çalıştığım halde mutlaka sabahları 6,30 kalkıp safra çıkarıyorum. gece 11,30 da eve geliyorum son yediğim şeyi sindirmediysem onu da çıkarıyorum. ağır geçiyor yani.
birde ben yemekten sonra çok fenalaşıyorum. elim ayapım uyuşmuş gibi oluyor çarpıntım oluyor. göz kararmasıda yaşıyorum.
bebişler sağ sağlıklı olsun da avutucaz kendimizi bir şekilde.
geçmiş olsun canım hamile olduğundan dolayı pek bişey yapılamıyor galibaGunaydin kizlar,
İyi olanlara masallah, bulantisi yada baska skintisi olanlara gecmis olsun diyorum:)
Ben iki gundur dis agrisi cekiyorum. 20lik disim iltihaplandi ve cene kemigimin sol tarafi dokunulamayacak sekilde agriyor. Agzimi acamiyorum. Off napicam bilemiyorum(
sağolasın canım bişey yemedikten sonra içmedikten sonra iyiyim galiba sabahı sabah edince korkuyorumda yemektencanımmmm çok çok geçmiş olsunnnkıyamamki sana benn şimdi daha iyi misin birşeyler atıştırda azıcık uyu cnım Allah şifa versin...
kızlar günaydın biz geldikknasılsınız bakalım
sağolasın canımgünaydın annecikler
geçmiş olsun bulemsu kıyamam ben sana sen iyi gibiydin ne oldu sana böle dün çok canını sıktın bence stres yaptı seni böle lütfen bebişinide kızlarınıda kendinide strese sokma bugün doktorun inşallah istediğin gibi ilgilencek ve güzel şeyler sölicek sen hiç korkma...
moonsun sanada günaydın nasılsınız bebişinle
ufff canım ya rabbim yardım etsin sıkıntını hafifletsin
geçmiş olsun canım hamile olduğundan dolayı pek bişey yapılamıyor galiba
sağolasın canım bişey yemedikten sonra içmedikten sonra iyiyim galiba sabahı sabah edince korkuyorumda yemekten
uyku olsa uyuyacamda yok uyku muyku
sağolasın canım
ben iyi gibi değildim ama iyi olduğuma inandırıyordum kendimi
ama gece ne oldu anlamadım valla
normalde bir kere çıkarmam yeterli olurdu bu sefer sabah kadar sürdü
günaydın şekerhamd olsun iyiyiz diyelim iyi olalım biraz sancım vardı sanırım pantolon sıkıyorr baya lcw den başka nerede hamile giyim var bilemiyorum kii iyi bir yer olsada gitsemde kendime ciciler alsamm
siz nasılsınız bakalımmm yaramazlık yapıyor mu annesiiii
günaydın kızlar ....bulemsu geçmiş olsun canım sana nazar değdi galiba sen iyiydin çünkü kendini pek fazla yorma kendini ve kafanı rahat tut...istirahat et....
kılzar bugün ben yine yoğunum ayın 12 sine kadar böyle malesef maas hesaplamalarını ben yapıyorum ayın 15 ine yetişecek şekilde....o yüzden bu hafta yoğunum sizlerden birazcık ayrıyım...
Ay kızlar çok yoruldummm.Uzattım ayaklarımı koltuğa,koca bi bardak soğuk suyumu da aldım keyif yapıyorum.
10 gündür falan doğru düzgün evde duramadığım için kıyı köşe temizlik yapamadım,yapmıştım ama içime sinmemişti.
Eşim akşamdan süpürdü evi bi güzel,bende sabah taktım maskemi,eldivenlerimi
Giriştim kendimi yormadan dinlene dinlene yaptım.O kadar rahatladım ki hoş çok şükür yine temizdi evim ama işte dip bucak yapınca insanın içi daha bi ferahlıyor..Ama yoruldum maalesef..
Ya domestos kullanıyor musunuz?
Ben wc lere,lavabolara her gece döküyorum ağzımı burnumu tıkayıp,ama mecburum yaa,içim başka türlü rahat etmez çünkü.Gün aşırı da döküp fırçalıyorum..
Herkes kızıyor bana kullanma artık çamaşır suyu diye.
Ama mümkünatı yok,yer silme suyuna da hep koyarım.
Elimde değil.Aşırı titizlik manyağı olmasam da biraz var ister istemez..
gecem çok kötü geçti 12 de kusmaya başladım sabaha kadar kustum boğazımdan kan geldi sonun da oturdum ağladım neden böyle oldum diye
boğazım çok kötü şimdi
evet canım ateşli romatizma geçirdim ve tedavisi yok gibi bişey aylık iğnesi var bide bebe aspirini ben iğneyi vurunmuyordum
boğazım çok kötü şimdi
boğazım çok kötü şimdi
günaydın kızlar,
dün hiç yazışamadım sizle ama maalesef bu hafta böyle geçecek. umarım haftaya sarkmaz. ikili testin yorumu için dün eşim doktora gitmiş ama adam ameliyettaymış, hemşireyle konuşturdu eşim. kız ben sorar sizi arattırırım dedi. telefonu diktim karşıma bekliyorum. dün anladım ki sinirlerim çok bozulmuş, hergün bak bak sonuçlar yok, öyle bir dolmuşum ki, sorun etmemem gereken birşey için o kadar ağlamışım. eşimde baktı baktı ben anlamadım sen niye bu kadar üzüldün dedi. hamilelik böyle bişi demek ki.
bu arada akşam e-bebek mağazına gittik. aldık prima paketini. hiç internette uğraşmaya gerek yok. hamile olduğumu söylediğim anda elime tutuşturdular. bir form doldurdular o kadar. isteyen herkese veriyorlar. eve gelip bebek bezlerine baktım. ufacık. poposunu hayal ettim :)
akşam amacım nete girip yazışmaktı ama uyuyakalmışım. çokta arahat uyuyamadım. zırt pırt kalktım. psikolojik galiba. neyse iyiyim sonuçta.
canım dün sıkıcı bir olay yaşamışsın üzüldüm. akşamında kötü geçmiş. seninle günlerimiz aynı. benim bulantılarım geçti gibi. öyle arada bir oluyor birde dün çıkardım ama eskiye nazaran çok iyiyim. inşallah en kısa zamanda seninde geçer. yani bütün arkadaşlarımızın geçer. boğazını yıpratmışsın. bişi yerken sıcak soğuk olmasın. yumuşak şeyler ye. romatizma işini sorarsın doktora. acil şifalar diliyorum.
Hımm Bakırköy bana 20 dk.uzaklıkta,o tarihe kadar yolumu düşürmeye çalışayım.Sağol şekerim
boğazım çok kötü şimdi
bulantılarım günün 10 saati çok şiddrtli bir daha orta şiddette devam ediyor. evde olmamaya çalıştığım halde mutlaka sabahları 6,30 kalkıp safra çıkarıyorum. gece 11,30 da eve geliyorum son yediğim şeyi sindirmediysem onu da çıkarıyorum. ağır geçiyor yani.
birde ben yemekten sonra çok fenalaşıyorum. elim ayapım uyuşmuş gibi oluyor çarpıntım oluyor. göz kararmasıda yaşıyorum.
bebişler sağ sağlıklı olsun da avutucaz kendimizi bir şekilde.
kızlar günaydın biz geldikknasılsınız bakalım
günaydın kızlar,
dün hiç yazışamadım sizle ama maalesef bu hafta böyle geçecek. umarım haftaya sarkmaz. ikili testin yorumu için dün eşim doktora gitmiş ama adam ameliyettaymış, hemşireyle konuşturdu eşim. kız ben sorar sizi arattırırım dedi. telefonu diktim karşıma bekliyorum. dün anladım ki sinirlerim çok bozulmuş, hergün bak bak sonuçlar yok, öyle bir dolmuşum ki, sorun etmemem gereken birşey için o kadar ağlamışım. eşimde baktı baktı ben anlamadım sen niye bu kadar üzüldün dedi. hamilelik böyle bişi demek ki.
bu arada akşam e-bebek mağazına gittik. aldık prima paketini. hiç internette uğraşmaya gerek yok. hamile olduğumu söylediğim anda elime tutuşturdular. bir form doldurdular o kadar. isteyen herkese veriyorlar. eve gelip bebek bezlerine baktım. ufacık. poposunu hayal ettim :)
akşam amacım nete girip yazışmaktı ama uyuyakalmışım. çokta arahat uyuyamadım. zırt pırt kalktım. psikolojik galiba. neyse iyiyim sonuçta.
günaydın takılma inşallah sonuçlarında bi sıkıntı yok canım..
ya miyde bulantısını sormayın bana ilk 3 ay hiç bişey olmadı şimdi kokulara karşı çokdaha fazla hassas oldum sanki annem akşam balık yaptı benim için eve bi gittim balık kokusundan hiç bişey yiyemedim miydem okadar kötü olduki direk çıkardımyani ayyy çok kötüydüm yaaa:
ay gülden sorma almadığım koku kalmıyor, asansöre biniyorum adamın poşetinde ne var ne yok söylüyorum, tavuktan balıktan nefret ettim,işyerinde yan odada yenilen çikolata kokusunu alıyorum çok kötü böyle çokk... daha bi sürü şey... canım bişi istediğinde de alamıyorum eşim yok çünkü yanımda... babamlara kardeşlerim falan da söyleyemiyorum :2: oturup ağlıyorum bi de birgüzel
üşütme olsa keske canımben de senin gibiydim domestosla yatıp domestosla kalkıyordum ki biyologum ve zararlı biliyorum ona rağmen vazgeçemiyordum. son bir yıldır dedim napıyorsun sen kendine ve çevrene olan zararının farkında mısın? sonra bıraktım ayda 1 kez cif ve domestos kullanıyorum. bunun dışında günlük temizliğimi amwayin locu ya da arap sabunu ile yapıyorum. evi temizlerkende kadın aldığım zamanlar dip köşe iyice temizletiyorum o zaman domestos serbest oluyor (evi yine locla sildiriyorum daha uzun süre temiz kalıyor) onun dışında kendim sil süpür yaptığımda fakirin buharlı temizleyicisini kullanıyorum. kızlar sağlık çok önemli deterjan kokuları ve içerikleri bizler için çok ama çok zararlı. ben çamaşır bulaşık el ve makina hepsini amway kullanıyorum diğerleri gibi deterjan kokusu ve ağır kimyasalları yok. çocuklarımıza temiz bir çevre bırakmak istiyorsak, temiz sağlıklı su içsinler, kanserojen olmayan besinlerle beslensinler istiyorsak lütfen şu deterjan çılgınlığından uzak duralım. fazla deterjan iyi temizlemez aksine zehirler. bizim suya karıştırdığımız her deterjan suyu temizleyen yararlı bakterileri öldürüyor, artı o kanserojenler atık sulara atık sularla yer altı sularına ve yer altı sularıyla bizlerin yediği sebze meyvelere karışıyor. tekrar bize dönüyor yani, kendi kendimizi zehirlemeyelim.
çok bakteri vs korkunuz varsa eğer, sirkeyle de temizlik yapabilirsiniz mutfak tezgahı, lavabo içi, tuvaletler mesela. hem yararlı bakteriler için iyi, hem de zararlılar için kötüdür. kokusundan rahatsızsanızda üzerine arap sabunu temizliği yapın biraz havalandırın bişey kalmaz. lütfen duyarlı olalım, hepimizin çocukları güzel ve sağlıklı bir dünyada büyüsün :)
bebişim hamileyken de kullanma ayrıca ZARARLI!!!!
canım çok geçmiş olsun kıyamam ya, inşallah geçici bir durumdur üşütme falan bu saatten sonra bulantı yaşamazsın..
sağol canım evet günlerimiz aynı sıkıntılar aynı daha yakınız yanigünaydın kızlar,
canım dün sıkıcı bir olay yaşamışsın üzüldüm. akşamında kötü geçmiş. seninle günlerimiz aynı. benim bulantılarım geçti gibi. öyle arada bir oluyor birde dün çıkardım ama eskiye nazaran çok iyiyim. inşallah en kısa zamanda seninde geçer. yani bütün arkadaşlarımızın geçer. boğazını yıpratmışsın. bişi yerken sıcak soğuk olmasın. yumuşak şeyler ye. romatizma işini sorarsın doktora. acil şifalar diliyorum.
Pazar günü eşimle çok güzel birsey yaptık,ağaç dikmeye gittik tabiki 3 ağaç diktik bebişimizide unutmadık:)gerçekten çok güzel geçti evimizede yakın artık pikniğe oraya gitmeyi düşünüyoruz inş. ağaçlarımızda güzelce büyür...
Bu cuma benimde kontrolum var bebegimi görmeyeli baya oldu umarın hersey yolundadır 2li testımızıde olur bı sorun çıkmadan evimize geliriz inş.birde size bi haberim var özellikle istanbulda oturan arkadaslara ''26 Mayıs Göztepe Medical Parkta -bebeğim olacak- semineri var.''seminer ücretsiz 1den 5e kadar sürecek katılmanızı tavsıye ederim.Ben hamile olduğumu ögrendıgım ılk gun tesaduf eserı katıldım bu semınere daha 4haftalıktı bnm sıpam:)eşimde yanımdaydı ve cok güzel şeyler öğrendik.Zeynep Kamildede gebelik kursları oluyo onada gidecegim inş.:)ilk bebeğim ya hevesleniyorum böyle şeylere...
Hadi size iyi günler..rahatsızlığı olan tüm arkadaslarada Allahtan şifa diliyorum...SAglıcakla kalınnn
ay gülden sorma almadığım koku kalmıyor, asansöre biniyorum adamın poşetinde ne var ne yok söylüyorum, tavuktan balıktan nefret ettim,işyerinde yan odada yenilen çikolata kokusunu alıyorum çok kötü böyle çokk... daha bi sürü şey... canım bişi istediğinde de alamıyorum eşim yok çünkü yanımda... babamlara kardeşlerim falan da söyleyemiyorum :2: oturup ağlıyorum bi de birgüzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?