kıyamam ben sana güzelim yaa sen istediğin birşey olunca söle biz yapalım gönderelim ne olur ağlayıp bebişimizide kendinide üüzmee
ay canım sağol yaa... bişi takılıyo aklıma...ama onu eşim almalı, ben almam diyorum... e tabi eşim nasıl alsın taa konyada. bi güzel bozuyorum moralimi...
Günaydın kızlar... GEce hiç rahat uyuyamadım, bi sağa dön bi sola dön çok rahatsız oldum... acaba bebek mi rahat değildi yaa? :18:
canım günaydın... akşam pek kimse olmuyor burda... iyi yapmışsın uyumakla...
doktora ulaşabildiniz mi sonuç olarak? ne dedi? gerçi sen kendini gereksiz yere yıprattın gibi geldi bana.sonuçların kötü değildi çünkü. doldun bi anda patladın heralde. bebeği de üzüyosun böyle...
e-bebek'e ben de gidicem canım forum'da vardı sanırsam. çok uyguna güzel şeyler de oluyor... gerçi cinsiyetimiz belli olsaydı daha iyi olurdu
günaydın takılma inşallah sonuçlarında bi sıkıntı yok canım..
ya miyde bulantısını sormayın bana ilk 3 ay hiç bişey olmadı şimdi kokulara karşı çokdaha fazla hassas oldum sanki annem akşam balık yaptı benim için eve bi gittim balık kokusundan hiç bişey yiyemedim miydem okadar kötü olduki direk çıkardımyani ayyy çok kötüydüm yaaa:
günaydınn canlarım...
bende hediyemi birazdan kargoya veriyorum...çok heyecanlyım:) umarımm beğenirr arkadaşım daa
üşütme olsa keske canım
gece aklıma sen geldin midem artık çıkaracak bişey olmadığı için ağrıyor mide ağrısı olunca hemen aklıma sen geldin ben buna dayanamadım o ne yaptı acaba diye
sağol canım evet günlerimiz aynı sıkıntılar aynı daha yakınız yani
bulantılarım olsa bile görmezden geliyordum gece yataktan nasıl koştum gittim bilemedim o kalkışlada yatamadım zaten
eşim yatamadı ben öyle olunca yat sen dedim
hem ben eşimden kusmalarımdan dolayı çok utanıyorum onun uyuması işime bile geldi aslında
gerçi uyuyamadı ama yat dediğim için de kalkmadı bende halının üzerinde yuvarlandım resmen
bebişin ilk bezi geldi demek hayırlı olsun
ben benim canavarlar yüzünden o kampanyaya katılmadım çünkü başıma geleceği biliyorum paket direk benim kızların olacak
test sonucun iyi çıkmış ya canım benim anladığım kadarıyla kafaya neden takıyorsun
sende benim gibi kafaya takmayı sevenlerdensin sanırım
ben bu yüzden yaptırmadım testi annem huyumu biliyor ya yaptırma sakın diye ondan dedi
ay gülden sorma almadığım koku kalmıyor, asansöre biniyorum adamın poşetinde ne var ne yok söylüyorum, tavuktan balıktan nefret ettim,işyerinde yan odada yenilen çikolata kokusunu alıyorum çok kötü böyle çokk... daha bi sürü şey... canım bişi istediğinde de alamıyorum eşim yok çünkü yanımda... babamlara kardeşlerim falan da söyleyemiyorum :2: oturup ağlıyorum bi de birgüzel
üşütme olsa keske canım
gece aklıma sen geldin midem artık çıkaracak bişey olmadığı için ağrıyor mide ağrısı olunca hemen aklıma sen geldin ben buna dayanamadım o ne yaptı acaba diye
kuşum benim kıyamam, neler çektim ben biliyorum canım ama şimdi iyiyim şükür. sende gaviscon şurup al hamilelikte hiç bir zararı yok şu dönemde sana yeter tatlım hem bulantına hem ağrına iyi gelir.
canım kıyamam ne olur üzülme ben de yaşadım 6 ay bunu tabi hamilelik bambaşka benim eşimde evlendikten sonra 2 ay sonra Nusaybine gitti göreve aramızda 24 saatlik yol vardı hem uzaktı hemde orada tehlikedeydi iyi düşün en azından güvenli bir yerde sağlığı yerinde bak biz kavuştuk siz de en yakın zamanda kavuşursunuz inşallah...
dualarım seninle canım meleğimde ediyor size dua bak öle bir an gelecek ki eşinin yanındayken nasıl zor günler geçirmişiz diyeceksin hayal gibi gelecek hayırlısıyla en kısa sürede kavuşacaksınız cnaım benim...ayy canım sen daha zorunu yaşamışsın.. biz iki üç haftada bir 3-4 gün beraber olabiliyoruz ancak... hamilelikte insanın tek ihtiyacı eşi... anne-baba-kardeş teselli etmiyor malesef... inşallah canım,inşallah kavuşuruz artık... dua edin kızlar bize..
Günaydın kızlar... GEce hiç rahat uyuyamadım, bi sağa dön bi sola dön çok rahatsız oldum... acaba bebek mi rahat değildi yaa? :18:
günaydın kızlaaaarrrrrrr
a-aaaçok şaşırdım, çünkü aynı şeyi yazacaktım şimdi geçmişe baktım sende mi ?
akşam hiç uyuyamadım kızlar bir sağa dön bir sola dönn, kafayı yedim aslında çok yorgundum ama uyuyamadım dün başım ağrıdı (((((
terlemişim dedim bu kalın geldi gittim ince battaniye örttüm, yok yine uyuyamadm, sonra baktım saaat sabah 6 ya geliyor, gittim oturma odamdaki köşenin üstüne yattım ora uyumuşum, ama 1 buçuk saat sonra alarm çaldıçıldırıcaktım, böyle işe geldim bakalım bu günü nasıl geçireceğimmm
dualarım seninle canım meleğimde ediyor size dua bak öle bir an gelecek ki eşinin yanındayken nasıl zor günler geçirmişiz diyeceksin hayal gibi gelecek hayırlısıyla en kısa sürede kavuşacaksınız cnaım benim...
günaydın canım....ben de sabah 6.30a kurdum saati sonra 6.40, 6.45 sırasıyla :2: ben de yorgundum, dedim rahat mışıl mışıl uyurum ama ne mümkünşimdi çlü gibiyim
ay ne güzel süpriz yapmışlar sanademin odama gelince gördüm, arkadaşlar çiçek bırakmış masama. notta yazmışlar, dünyanın en güzel anne adayına diye. çok duygulandım. inşallah hepimiz kazasız belasız anne olabiliriz.
hamile yastığı al bence zira ilerki aylarda koca göbekle nasıl yatacağını bilemiyorsunhamile destek yastığı alsınmı eşim? sen beğen ben alayım dedi...kullanışlımı? ne dersiniz? kararsız kaldım yaa...
Shuma Hamile Yastığı ve Emzirme Yastığı
şu hoşuma gitti ama bilemedim..size danışayım dedimm:44:
bu gün bize Allah kolaylık versinnn canım
hamile destek yastığı alsınmı eşim? sen beğen ben alayım dedi...kullanışlımı? ne dersiniz? kararsız kaldım yaa...
hamile destek yastığı alsınmı eşim? sen beğen ben alayım dedi...kullanışlımı? ne dersiniz? kararsız kaldım yaa...
kocamannnnn günaydın herkese ben gibi sabah kadar uyuyamayanlara ise merhaba
gecem çok kötü geçti 12 de kusmaya başladım sabaha kadar kustum boğazımdan kan geldi sonun da oturdum ağladım neden böyle oldum diye
dokunacak bişeyde yememiştim ama içtiğim su bile çıktı
boğazım çok kötü şimdi
evet canım ateşli romatizma geçirdim ve tedavisi yok gibi bişey aylık iğnesi var bide bebe aspirini ben iğneyi vurunmuyordum
bu aylarda ayaklarım ve ellerimde uyuşma olurdu
şimdide var ama hamilelikten mi yoksa romatizmadan mı bilemedim
romatizmadan oluyorsa bebeğe zararım olur mu olmaz mı bilemedim
bulantıdan bişey yiyemiyorum canım
mutfaga giriyorum gönlümü gezdiriyorum canım hiç birini de istemiyor
Gunaydin kizlar,
İyi olanlara masallah, bulantisi yada baska skintisi olanlara gecmis olsun diyorum:)
Ben iki gundur dis agrisi cekiyorum. 20lik disim iltihaplandi ve cene kemigimin sol tarafi dokunulamayacak sekilde agriyor. Agzimi acamiyorum. Off napicam bilemiyorum(
kocamannnnn günaydın herkese ben gibi sabah kadar uyuyamayanlara ise merhaba
gecem çok kötü geçti 12 de kusmaya başladım sabaha kadar kustum boğazımdan kan geldi sonun da oturdum ağladım neden böyle oldum diye
dokunacak bişeyde yememiştim ama içtiğim su bile çıktı
boğazım çok kötü şimdi
evet canım ateşli romatizma geçirdim ve tedavisi yok gibi bişey aylık iğnesi var bide bebe aspirini ben iğneyi vurunmuyordum
bu aylarda ayaklarım ve ellerimde uyuşma olurdu
şimdide var ama hamilelikten mi yoksa romatizmadan mı bilemedim
romatizmadan oluyorsa bebeğe zararım olur mu olmaz mı bilemedim
bulantıdan bişey yiyemiyorum canım
mutfaga giriyorum gönlümü gezdiriyorum canım hiç birini de istemiyor
bulantılarım günün 10 saati çok şiddrtli bir daha orta şiddette devam ediyor. evde olmamaya çalıştığım halde mutlaka sabahları 6,30 kalkıp safra çıkarıyorum. gece 11,30 da eve geliyorum son yediğim şeyi sindirmediysem onu da çıkarıyorum. ağır geçiyor yani.
birde ben yemekten sonra çok fenalaşıyorum. elim ayapım uyuşmuş gibi oluyor çarpıntım oluyor. göz kararmasıda yaşıyorum.
bebişler sağ sağlıklı olsun da avutucaz kendimizi bir şekilde.
Gunaydin kizlar,
İyi olanlara masallah, bulantisi yada baska skintisi olanlara gecmis olsun diyorum:)
Ben iki gundur dis agrisi cekiyorum. 20lik disim iltihaplandi ve cene kemigimin sol tarafi dokunulamayacak sekilde agriyor. Agzimi acamiyorum. Off napicam bilemiyorum(
günaydın şekerhamd olsun iyiyiz diyelim iyi olalım biraz sancım vardı sanırım pantolon sıkıyorr baya lcw den başka nerede hamile giyim var bilemiyorum kii iyi bir yer olsada gitsemde kendime ciciler alsamm
siz nasılsınız bakalımmm yaramazlık yapıyor mu annesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?