2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kıyamam ben sana güzelim yaa sen istediğin birşey olunca söle biz yapalım gönderelim ne olur ağlayıp bebişimizide kendinide üüzmee

ay canım sağol yaa... bişi takılıyo aklıma...ama onu eşim almalı, ben almam diyorum... e tabi eşim nasıl alsın taa konyada. bi güzel bozuyorum moralimi...

ay canım sağol yaa... bişi takılıyo aklıma...ama onu eşim almalı, ben almam diyorum... e tabi eşim nasıl alsın taa konyada. bi güzel bozuyorum moralimi...

canım kıyamam ne olur üzülme ben de yaşadım 6 ay bunu tabi hamilelik bambaşka benim eşimde evlendikten sonra 2 ay sonra Nusaybine gitti göreve aramızda 24 saatlik yol vardı hem uzaktı hemde orada tehlikedeydi iyi düşün en azından güvenli bir yerde sağlığı yerinde bak biz kavuştuk siz de en yakın zamanda kavuşursunuz inşallah...

bugün doktor arıyacak beni. bekliyorum canım. ben biraz abarttım sıkıldım beklemekten. birde testler ile ilgili kötü rüya görmüştüm dün sabah. dünde sonuçları öğrenince üstüne geldi.

e- bebekte güzel şeyler vardı evet ama dediğin gibi cinsiyet belli olsun bakalım. öyle alalım.

sağol canım. evet koku olayından bende çok rahatsızım bulaşık makinesi deterjanı kokusu en çok beni iğrendiren. birde her türlü et kokusu.

günaydınn canlarım...
bende hediyemi birazdan kargoya veriyorum...çok heyecanlyım:) umarımm beğenirr arkadaşım daa

canım beğenir :)) bende paketi hazırlıyorum. birazdan kargoya vericem. heralde yarın elinde olur.

az kaldı bence sizin bulantılarınızda hafifleyecek. arada bir azıyor ama sürekli olmasından iyidir. yazık ya neler yaşamışsın gece.

evet test yapınca sonuçlarınada katlanmak gerekiyor. belki yaptırmamak daha iyidir. bilmiyorum.

demin odama gelince gördüm, arkadaşlar çiçek bırakmış masama. notta yazmışlar, dünyanın en güzel anne adayına diye. çok duygulandım. inşallah hepimiz kazasız belasız anne olabiliriz.

kıyamam canım benim ya deme öyle, biz alalım sana kıyamam sana tez zamanda kavuşursunuz inşallah tatlım...

ayy canım sen daha zorunu yaşamışsın.. biz iki üç haftada bir 3-4 gün beraber olabiliyoruz ancak... hamilelikte insanın tek ihtiyacı eşi... anne-baba-kardeş teselli etmiyor malesef... inşallah canım,inşallah kavuşuruz artık... dua edin kızlar bize..

dualarım seninle canım meleğimde ediyor size dua bak öle bir an gelecek ki eşinin yanındayken nasıl zor günler geçirmişiz diyeceksin hayal gibi gelecek hayırlısıyla en kısa sürede kavuşacaksınız cnaım benim...

günaydın kızlaaaarrrrrrr

Günaydın kızlar... GEce hiç rahat uyuyamadım, bi sağa dön bi sola dön çok rahatsız oldum... acaba bebek mi rahat değildi yaa? :18:

a-aaa çok şaşırdım, çünkü aynı şeyi yazacaktım şimdi geçmişe baktım sende mi ?

akşam hiç uyuyamadım kızlar bir sağa dön bir sola dönn , kafayı yedim aslında çok yorgundum ama uyuyamadım dün başım ağrıdı (((((
terlemişim dedim bu kalın geldi gittim ince battaniye örttüm, yok yine uyuyamadm, sonra baktım saaat sabah 6 ya geliyor, gittim oturma odamdaki köşenin üstüne yattım ora uyumuşum, ama 1 buçuk saat sonra alarm çaldı çıldırıcaktım, böyle işe geldim bakalım bu günü nasıl geçireceğimmm neden böyle oldu anlamıyorumm

günaydın canım....ben de sabah 6.30a kurdum saati sonra 6.40, 6.45 sırasıyla :2: ben de yorgundum, dedim rahat mışıl mışıl uyurum ama ne mümkün şimdi çlü gibiyim

ayy canım sağol.içime su serptin.. o günlerin gelmesi mucize gibi geliyor bana... ama en kötü ihtimal 5 ay sonra kavuşucaz... en iyi ihtimal ise 1 ay sonra...:26:

demin odama gelince gördüm, arkadaşlar çiçek bırakmış masama. notta yazmışlar, dünyanın en güzel anne adayına diye. çok duygulandım. inşallah hepimiz kazasız belasız anne olabiliriz.
ay ne güzel süpriz yapmışlar sana
demek çok yorulduğunu onlarda biliyorlar moral vererekde sana yardımcı oluyorlar

hamile yastığı al bence zira ilerki aylarda koca göbekle nasıl yatacağını bilemiyorsun
benim kocaman bir yastığım var ona bacağımı atıp öyle uyurdum kızlarda şimdilik eşime yükleniyorum ama yastığımı gene çıkaracağım sanırsam

canım gemiş olsun ilk zamanlarda ben çok çıkardıüım için iyi biliyorum,
doktorum boğazından kan gelirse kötü hemen gelirsin, sıvı takviyesi yapılır dedimişti, serum takıyorlar canım ama vitamin ve sıvı o yüzden korkma o toparlanmana yardımcı olur, canım tekrar geçmiş olsun

bu sabah herkes bişilerden şikayetçi, bende bütün gece uyuyamadım cnm, , sanada geçmiş olsun vücudumuz güçsüzleşiyor, mutlaka yumurta ye her gün süt iç ?

Çok geçmiş olsun :2:

çok gemiş olsun..inşallah geçicek az kaldı

geçmiş olsun çok..doktora gittin mi??

günaydın moonsun88.nerede yaşadıgını göremedim. eger yaşadıgı yerde h&m magazası varsa orda da hamile bölümü var..

kızlar mrb nasılsınz? ben bir hafta yoktum yozgatta annemin yanındaydım babamın 40 ı için mevlit yaptık. hem de biraz kafa dagıtıyım diye uzaklaşmak istedim. sizde ne var ne yok? girer girmez göbüş topiğini açtım maşallaahhh bayıldım hepinize koyucam dedim bi koyamadım ben de. bu arada bi sürü başka topik de açmıssınız. hepsinden geri kaldım yaaa önemli bi gelişme varsa beni haberdar edermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…