2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar napıyorsunuz bakalımm 1 saat yoktum hemen kaynatmışsınız maşaALLAH

canım sıkılıyor yaa sizede sorayım canım sıkılmasında haklımıyım acaba

işyerinde herkes hamile olduğumu biliyormuş özellikle yönetim kısmı bana bir kez bile hayırlı olsun demediler benden daha önce hamile olan arkadas var ben duydugumda igidp öpüp tebrik etmiştim.... Artı tüm yöneticiler gidip tebrik ettiler o kızı :44: ben bu kadar mı sevilmiyormuşum bir kez hayırlı olsun denilmicek kadar mı ne o kız geldi nede diğer arkadaşlar...

Dün birtane yöneticimiz odamıza geldi zayıflamış baya bana laf vurdu" neşe hanım moonsun hanım kilo alıyor ben zayıflıyorum" bende "benim özel drumum var " dedim o " biliyorum " dedi ve gittii insan bir hayırlı olsun demez miiii

burada bir arkadaş var başka bir yöneticiye diyorki " arkadaşım iş bakıyor ona göre iş var mı" yönetici " moonsun hanım hamileymiş büyük ihtimalle gidicek onun yerine olabilir" yaaa bunu duydum çok sinirlendimm kızda gelmiş bana senin doğum tarihin ne zaaman ne zamaana izine cıkıyorsun vs va sorular souyor... Ben işten çıkıcam dememişimm ayrılcam demedimm daha ben 2.5 aylık hamileyimm bu ne telaş bu ne laflar arkamdan kişi ayarlıcaklarına bari yüzümee konussalar yaa !!

öyle işte canlarım moralim bozuk işten iyice sogudum napsamkii 3 ay daha çalışıp öyle çıkayım diyorum ama eşimde çok canını sıkarlarsa çık boşver sen önemlisin diyorr

sen söylemediğin için tepki almışlardır canım. malesef hayat böyle birilerinin hep bir yerd gözü oluyor, çok canın sıkıldıysa ben işten ayrılacağım demedim diye patronunla görüş canım. sıkma canını lüzumsuz insanlar yüzünden..

sağoalsın aman canım hastaneye yatamam ben kızlarım ne olur sonra okulu var birinin inş geçip gidecekdir

Çok geçmiş olsun :2:
teşekkür ederim

allah kabul etsin canım
evet bayadır gözükmüyorsun nasılsın

sıkma canını bebeğin için yaşa

evet patronuna söyle böyle kulağıma geldi sizinde geldiyse aslı yok de

canımm hepsi erkek yüzlerine ben hamileyimmm mi diyeyimm duyan tebrik eder benim bildiğim hem bende duyup tebrik ediyorum insanları canım sıkıldı sadece..

Sağol canımm

canım önemli gelişme yok... Allaha şükür bebekler de iyi anneler de sen nasılsın peki? bebek nasıl??

ayy canım biz de bütün herkes tebrik etti, yaşça büyük erkekler tebrik etmediler tabii normal karşıladım bende bu durumu... ama seninkiler abartmışlar yerine başkasını bakmaya bile başlamışlar.çok ayıp

sen 3 ay sonra çıkarsan ya da daha sonrasında çıkarsan... tekrar dönmeyi düşünmüyor musun işe?

sıkma canını bebeğin için yaşa

evet patronuna söyle böyle kulağıma geldi sizinde geldiyse aslı yok de

ya sorun şu ki patron o kızın hamile oldugunu duyduugnda tebrik etti yukarıda odada oturdular sohbet ettiler ben söyledim hamile oldugumu adam tutuldu suratını astı birşey demedi bende işe devam edeceğimi söyledim şimdilik sorun yok dedim ama bencce patrona yetmiyor eskiden çatılara çıkardım üretimdeydim sürekli dolaşırdım kaygan tehlikeli yerlerde sandalye üstlerine çıkıp tablolar asardım bu işlri bıraktım sadeece masabaşındayım onunda bu canını sıkıyor

bakın size ne anlatacam dün benim kızlar kardeşlerini gördüler demiştim ya
küçük kız evin içinde takla atmaya çalışıyor ben büyümüşüm artık takla atamıyorum kardeşim nasıl takla atıyordu diyor
ben muayene olmadan su içmiştim ve bebek suyun içinde yüzünce o sudan dolayı sanıyor
akşam su içtim gene ve kızım anne kardeşim yüzsün diyemi su içtin diyor
babasına ise erkek olacakmış diye seytan seytan gülerek dalga geçiyor
adınıda sen koy bakalım baba tamam mı diyor bide
eşim yüzüme baktı yok be dedim doktor bişey demedi ki cinsiyetini dese

yok canım düşünmüyorum eşimde bende biraz bebeğimizi biz büyütelim istiyoruz Allah nasip ederse 2 yıl ben bakıcam anneciğimle

ay yerim ben onu yaaa ne tatlı bir kızın var Allah bağışlasın...
benim de eşim kız olacak diye bekliyor artık (doktor kız olabilir demişti sadece) kız ismi düşün diyor bana... "mina"yı beğendi... sabah ta aklıma "neva" geldi

yok canım düşünmüyorum eşimde bende biraz bebeğimizi biz büyütelim istiyoruz Allah nasip ederse 2 yıl ben bakıcam anneciğimle

anladım canım... ben devlette çalışıyorum ya 3 ay ücretli 2 yıl ücretsiz kullnacağım... ama kaç tane arkadaşım varsa çocuk olduktan sonra işi bırakacaklarını söylediler... aklım karıştı. ben bırakamam yaaa. mutlu olmam işimi bırakırsam.öyle geliyor bana... ama öyle bi konuştular ki sanki çocuk olunca çalışılmaz falan... karıştırdılar kafamı

canımm hepsi erkek yüzlerine ben hamileyimmm mi diyeyimm duyan tebrik eder benim bildiğim hem bende duyup tebrik ediyorum insanları canım sıkıldı sadece..

Sağol canımm

haklısın kuzum ama insanlar böyle işte, patronun da dediğin gibi o işleri yapamadığından böyle düşünüyordur ama yinede sen git konuş derim ben. zam dönemi geçsin bende konuşacağım bakalım..

sağoalsın aman canım hastaneye yatamam ben kızlarım ne olur sonra okulu var birinin inş geçip gidecekdir

teşekkür ederim

allah kabul etsin canım
evet bayadır gözükmüyorsun nasılsın
cokk saol canım. iyiyim çk şükür evde biraz bunalmıştım annemle ablamla çok güzel bi hafta gecirdim bu hafta bi aydan sonra ilk kez kontole gitcem bebişime bakcam ikili testim olcak bakalmmm
QUOTE=esraa86;24489635]canım önemli gelişme yok... Allaha şükür bebekler de iyi anneler de sen nasılsın peki? bebek nasıl??

çok sevindim esracım. ben de iyyim çok şükür hava değişimi iyi geldi. bebişim de iyi heralde daha gidemedim bu hafta görcem inşallah. bu arada esraaa anneler günü için çekiliş yapmışsınız ben kaçırmışım geçti mi o tatlım

kızlar ne olmuş biliyormusunuz komsu geldi şimdi sağ gözüm kanlanmış nasıl kötü olmuş ben fark etmemiştim kızım söylemişti ama bu kadar kötü olduğunu sanmıyordum
kusmalardan sonra gözlerim acırdı ama hiç böyle kanlanmamıştı
inş geçer kalmaz orada öyle

ne tuhaff insanlar var yaa...tatlımm canını sıkmaa...bebeğini hiç üzme...demezlersee demesinlerr...ama işten çıkmak istemiyorsan patrona gidip izah et durumunu...sen daha bişey demedenn nasıl seni işten çıkartıp yerine adam almanın hayalını kuruyorr bu salaklarr

allah kabul etsin canım..bi değişiklik yok...bizler hep iyiyiz hamdolsun..bazı arkadaşlarımız bebeklerinin cinsiyetlerini öğrendiler...bazılarımız beklemedeyizz sabırsızlıklaa..sen nasılsın? kuzun nasıl?

bende beğeniyorum ama çok pahalı normal bir yastıkta senin işini görür bence güzelim tabi tecrübesiz bir anneyim o ayrı :)
yaaa evet tek düşüncem o zatann..gereksiz bi masrafmı olmuşş olurr diyee:44:

oyyy yerimm bu kızı ben yaaaa çok tatlılar maşallahhh seninn cadışarr sübyana malum olur derlerrr sen inan derimm çocuklarının iç güdülerinee...

neva çok güzel bencee canım...kız ismindee reyyan'ı da çok seviyorum ben...

bende kamudayım...2 yıl ücretsiz iznimiz var..ama 2 yılın tamamını alırmıyım bilmiyorum..ben henüz uzman yardımcısıyım...uzmanlık sınavım var...2 yıl ızın alırsamm devre arkadaşlarım hep uzman olmuş olacakk ben geri dönmeye..bilemiyorumm bidee acaba işten sogurmuyum bu kadar uzak kalırsam diyorum...:44: ama zaman gösterecekk inşallahh...en az 1 sene alcam allah izin verirde o günler, görürsekkk:26: ucretli izin, normal yıllık izin şu bu derken...1.5 yaşına gelir kuzum inşallah..sonrada babaannesi-anneannesi dönüşümlü bakacaklarr Rabbim'den bi mani çıkmazsaa:26:

canım eğer benim devlette rahat güzel bir işim olsa + 3 ay ücretli 2 yıl ücretsiz iznim olsa kesinlikle bırakmazdım bence sende bırakma tatlım 2 yaşından sonra kreşe verirsin daha rahat olur herkes için çalışma saatlerin nasıl ne alanında çalışıyorsun

Allah kabul etsin cnm, hoş geldin, iyiyiz biz, bir sen birde sahinuss yok merak ettik sizi.

pek alem bu bıcırıklarr yaaaa, çok şekerler..

şuan için istemiyorum canım ağzımdan öyle birşeyde çıkmadı ki nerden çıkardılar çook merak ediyorummm herkes kendisi bilir ben burda sıfırdan bir sistem kurdumm en zorunu yaptım işletmesi daha kolay sonrasını elbet yaparlar ayrılırsamda bunu söylucem

canım güzel düşünmüşsün çalısmaya devam keşke bende devlette çalışsaydım da eşime aileme bebeğime sürekli destek olabilseydim

cicim doktor sana cinsiyetle ilgili bir tahminde bulunmuşmuydu ne zaman gidiyorsun doktora 15.haftada gördüm de seni ondan sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…