cicim doktor sana cinsiyetle ilgili bir tahminde bulunmuşmuydune zaman gidiyorsun doktora 15.haftada gördüm de seni ondan sorayım dedim
yokk kuzumm yaaa söylemedii bişeyy11+5de gitmiştimm...bu cumartesi gidiyoruzz teyzesii 14+5 olucazz allah'ın izniyle..inşallahh söylerr cinsiyetimizii :44: çok merak ediyoruzzz artık...halası, babaannesi, anneannesi, babası ve ben gidicezzz korkarım doktor diyecekki banaaa: 'oda çok kalabalık oldu hanımefendiii lütfennn siz dışardaaa bekleyiinnn'
artıkkk eşimee bakarlarr...onunki 9 aylık gibi maşallahhh..cinsiyeti öğrencezz derkenn direktt doğumaa almasınlarr sakınn adamcağızııı
çok sevindim esracım. ben de iyyim çok şükür hava değişimi iyi geldi. bebişim de iyi heralde daha gidemedim bu hafta görcem inşallah. bu arada esraaa anneler günü için çekiliş yapmışsınız ben kaçırmışımgeçti mi o tatlım
kızlar ne olmuş biliyormusunuz komsu geldi şimdi sağ gözüm kanlanmış nasıl kötü olmuş ben fark etmemiştim kızım söylemişti ama bu kadar kötü olduğunu sanmıyordum
kusmalardan sonra gözlerim acırdı ama hiç böyle kanlanmamıştı
inş geçer kalmaz orada öyle
neva çok güzel bencee canım...kız ismindee reyyan'ı da çok seviyorum ben...
bende kamudayım...2 yıl ücretsiz iznimiz var..ama 2 yılın tamamını alırmıyım bilmiyorum..ben henüz uzman yardımcısıyım...uzmanlık sınavım var...2 yıl ızın alırsamm devre arkadaşlarım hep uzman olmuş olacakk ben geri dönmeye..bilemiyorumm bidee acaba işten sogurmuyum bu kadar uzak kalırsam diyorum...:44: ama zaman gösterecekk inşallahh...en az 1 sene alcam allah izin verirde o günler, görürsekkk:26: ucretli izin, normal yıllık izin şu bu derken...1.5 yaşına gelir kuzum inşallah..sonrada babaannesi-anneannesi dönüşümlü bakacaklarr Rabbim'den bi mani çıkmazsaa:26:
canım eğer benim devlette rahat güzel bir işim olsa + 3 ay ücretli 2 yıl ücretsiz iznim olsa kesinlikle bırakmazdımbence sende bırakma tatlım 2 yaşından sonra kreşe verirsin daha rahat olur herkes için çalışma saatlerin nasıl ne alanında çalışıyorsun
merhaba arkadaşlarumarım keyifler yerindedir.
dedimm zatennn 'anne sen gelmee, bebeğimm kızsaaa vee saçma sapan laflar edeceksen istemem seni' dedim...yookkk yapmam öyle şeylerr..senin daha ilk dedi:44: eltimde diyorkii: banada öyle diyorduu sakın inanmaaaaohooo süper sürü halinde gidiyorsunuzzz bencede kesin der canımmmbabanne gelmesin hıhhhh erkek torun delisi yaa uyuss kız çıkar filan laf söylerde canını sıkarlarr
ay canım az kalmış hadi bakalım hayırlısı olsunn güzel haberlerle dön inşAllah
canım ben de uzman yardımcısıyım mesaj atıyorum sana :)
ben 2 sene izin alıcam sanım... bir sene de annem bakar, sonra kreşe gider bebeğim tabiii yarım gün... inşallah.
dimi... haklısın canım... çalışma saatleri şuan 8.30-5.30 canım... çok rahatım Allaha şükür... kurum ismini mesajla yazıyorum sana.
hoşgeldin şekerim iyiyiz hamd olsunsiz nasılsınızz
ya kızlar ben hemen acıkıyorum ama yaa karnım feci agrıyor :44:
dedimm zatennn 'anne sen gelmee, bebeğimm kızsaaa vee saçma sapan laflar edeceksen istemem seni' dedim...yookkk yapmam öyle şeylerr..senin daha ilk dedi:44: eltimde diyorkii: banada öyle diyorduu sakın inanmaaaa
aslındaa ben eşimle gidecektim...ee hadi halasıda gelsin dedik...bende annemi aldım yanımaa..bide babaannemizz çıktı..hayırlısı bakalımmm
tamam canım bekliyorummm canımm
teşekkür ederim bende iyiyim.. bugun tembelim tv izleyip , internette takılıyorum. kızımı uyuttuktan sonra işlerimi ve yemeğimi halledicem
eltin öyle diyorsa öyledir canımmmdikkat et seni üzmesine izin verme eşim beni sabah sinir etti anneler günü için anneciğime gömlek alıcam neyse dedim ki eşime kayınvalideme ... annemede çiçek gönderelim internetten ( başkası olsa yapmazda ben eşim için yapıyorumm )
oda gönülden söylemiyorsun vs vs söylendi bende patladım " ben annene ne aldıysam üzerinde evinde görmedim çiçek gönderelim en azından evinde durur dedim ne aldıysam hep görumceme kaldırdı onuda geçtim paketi açıp tesekkur etme zahmetınde bulunmadı " dedimm oda alma o zaman sende dedi " bende almıyorum zaten çiçek gönderelim diyorum dedim"
gıcık yaa hem kızdırıyor beni sonrada haklı oldugumu görunce geri çekiliyor sürekli bu muhabbetler sıkıldım yahuuuu
eltin öyle diyorsa öyledir canımmmdikkat et seni üzmesine izin verme eşim beni sabah sinir etti anneler günü için anneciğime gömlek alıcam neyse dedim ki eşime kayınvalideme ... annemede çiçek gönderelim internetten ( başkası olsa yapmazda ben eşim için yapıyorumm )
oda gönülden söylemiyorsun vs vs söylendi bende patladım " ben annene ne aldıysam üzerinde evinde görmedim çiçek gönderelim en azından evinde durur dedim ne aldıysam hep görumceme kaldırdı onuda geçtim paketi açıp tesekkur etme zahmetınde bulunmadı " dedimm oda alma o zaman sende dedi " bende almıyorum zaten çiçek gönderelim diyorum dedim"
gıcık yaa hem kızdırıyor beni sonrada haklı oldugumu görunce geri çekiliyor sürekli bu muhabbetler sıkıldım yahuuuu
kendileri de bal gibi görüyorlarr analarının huyunu suyunuu ama işlerine gelmiyor kabullenmek..güçleri bize yetiyorrrheee heee deyipp geçicenn kuzumm napalımmm
eğer kullanmıyorsa, başkasına veriyorsaa ne alcann tekrar tekrar...kader kıymet bilmeyen adam anlarmıı kii senin bu inceliğidennn
bende pasta yapıcam...cumartesi kayınvalideme gidicez..pazarda annemlerin bağ evine gidicez...eşime dün peşin peşin söyledimm...pazar günü annemlerin bağıdayızz diye...'tamam' dedi...yoksa cuma olmadan kayınvalidemlerrrr plan yapıyorlar bizim adımızada..pazar güü bağdaa şöylee yaparız böyle yaparız..şunu yapalımda yiyelim falan diye...hem kızı yanında hem oğulları ohhhhhhhhhhh sefaya bakksanki ben ağaç kabuğundan çıktım benim anam babam yokkk sankii Allah korusun...
kendileri de bal gibi görüyorlarr analarının huyunu suyunuu ama işlerine gelmiyor kabullenmek..güçleri bize yetiyorrrheee heee deyipp geçicenn kuzumm napalımmm
eğer kullanmıyorsa, başkasına veriyorsaa ne alcann tekrar tekrar...kader kıymet bilmeyen adam anlarmıı kii senin bu inceliğidennn
bende pasta yapıcam...cumartesi kayınvalideme gidicez..pazarda annemlerin bağ evine gidicez...eşime dün peşin peşin söyledimm...pazar günü annemlerin bağıdayızz diye...'tamam' dedi...yoksa cuma olmadan kayınvalidemlerrrr plan yapıyorlar bizim adımızada..pazar güü bağdaa şöylee yaparız böyle yaparız..şunu yapalımda yiyelim falan diye...hem kızı yanında hem oğulları ohhhhhhhhhhh sefaya bakksanki ben ağaç kabuğundan çıktım benim anam babam yokkk sankii Allah korusun...
2. bebeğin mi bu canım ne güzelnerde yaşıyorsun çalısmıyorsun herhalde ilk ufaklık kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?