2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar merak ettiğim birşey var şimdi doktora ikili test için gittiğinizde doktor hem muayane ücreti hemde ikili test ücreti alıyor mu yoksa sadece ikili test ücreti mi alıyorlar :44:

cicim doktor sana cinsiyetle ilgili bir tahminde bulunmuşmuydu ne zaman gidiyorsun doktora 15.haftada gördüm de seni ondan sorayım dedim

yokk kuzumm yaaa söylemedii bişeyy 11+5de gitmiştimm...bu cumartesi gidiyoruzz teyzesii 14+5 olucazz allah'ın izniyle..inşallahh söylerr cinsiyetimizii:44: çok merak ediyoruzzz artık...halası, babaannesi, anneannesi, babası ve ben gidicezzz korkarım doktor diyecekki banaaa: 'oda çok kalabalık oldu hanımefendiii lütfennn siz dışardaaa bekleyiinnn'

artıkkk eşimee bakarlarr...onunki 9 aylık gibi maşallahhh..cinsiyeti öğrencezz derkenn direktt doğumaa almasınlarr sakınn adamcağızııı

ohooo süper sürü halinde gidiyorsunuzzz bencede kesin der canımmm babanne gelmesin hıhhhh erkek torun delisi yaa uyuss kız çıkar filan laf söylerde canını sıkarlarr

ay canım az kalmış hadi bakalım hayırlısı olsunn güzel haberlerle dön inşAllah

canım geçti sanırım, bulemsu takip ediyordu listeyi...iyi olmanıza sevindim...

ayy canım geçer inşallah.

canım ben de uzman yardımcısıyım mesaj atıyorum sana :)

ben 2 sene izin alıcam sanım... bir sene de annem bakar, sonra kreşe gider bebeğim tabiii yarım gün... inşallah.

dimi... haklısın canım... çalışma saatleri şuan 8.30-5.30 canım... çok rahatım Allaha şükür... kurum ismini mesajla yazıyorum sana.

dedimm zatennn 'anne sen gelmee, bebeğimm kızsaaa vee saçma sapan laflar edeceksen istemem seni' dedim...yookkk yapmam öyle şeylerr..senin daha ilk dedi:44: eltimde diyorkii: banada öyle diyorduu sakın inanmaaaa
aslındaa ben eşimle gidecektim...ee hadi halasıda gelsin dedik...bende annemi aldım yanımaa..bide babaannemizz çıktı..hayırlısı bakalımmm

tamam canım bekliyorummm canımm

hoşgeldin şekerim iyiyiz hamd olsun siz nasılsınızz

ya kızlar ben hemen acıkıyorum ama yaa karnım feci agrıyor :44:

teşekkür ederim bende iyiyim.. bugun tembelim tv izleyip , internette takılıyorum. kızımı uyuttuktan sonra işlerimi ve yemeğimi halledicem

eltin öyle diyorsa öyledir canımmm dikkat et seni üzmesine izin verme eşim beni sabah sinir etti anneler günü için anneciğime gömlek alıcam neyse dedim ki eşime kayınvalideme ... annemede çiçek gönderelim internetten ( başkası olsa yapmazda ben eşim için yapıyorumm )
oda gönülden söylemiyorsun vs vs söylendi bende patladım " ben annene ne aldıysam üzerinde evinde görmedim çiçek gönderelim en azından evinde durur dedim ne aldıysam hep görumceme kaldırdı onuda geçtim paketi açıp tesekkur etme zahmetınde bulunmadı " dedimm oda alma o zaman sende dedi " bende almıyorum zaten çiçek gönderelim diyorum dedim"

gıcık yaa hem kızdırıyor beni sonrada haklı oldugumu görunce geri çekiliyor sürekli bu muhabbetler sıkıldım yahuuuu

ay canım boşversene... kendi annesini düşünsün eşin de ozaman beğenmiyorsa... dediğin gibi bi de üste çııyor bak haylaza

kendileri de bal gibi görüyorlarr analarının huyunu suyunuu ama işlerine gelmiyor kabullenmek..güçleri bize yetiyorrr heee heee deyipp geçicenn kuzumm napalımmm

eğer kullanmıyorsa, başkasına veriyorsaa ne alcann tekrar tekrar...kader kıymet bilmeyen adam anlarmıı kii senin bu inceliğidennn

bende pasta yapıcam...cumartesi kayınvalideme gidicez..pazarda annemlerin bağ evine gidicez...eşime dün peşin peşin söyledimm...pazar günü annemlerin bağıdayızz diye...'tamam' dedi...yoksa cuma olmadan kayınvalidemlerrrr plan yapıyorlar bizim adımızada..pazar güü bağdaa şöylee yaparız böyle yaparız..şunu yapalımda yiyelim falan diye...hem kızı yanında hem oğulları ohhhhhhhhhhh sefaya bakk sanki ben ağaç kabuğundan çıktım benim anam babam yokkk sankii Allah korusun...

ay benim eşim Allaha şükür hassas bu konuda... 3 haftadır kayınvalidemle konuşmadım daha gıkını çıkarmadı bugün arıyım bari Annaler günü kutlamıyoruz biz... eşimler de kutlamıyorlar. rahatım o yüzden

aynen öyle canımm Rabbimden dileğim hayırlısıyla bizi onlara onları bize ailemi bize ve bizi aileme hiç kimseye muhtaç etmesin aminn Allah aynı şehire de düşürmesinn aminnn düşersek kavgamız çok olur ben eşimi seviyorum oda beni aramıza cadı girsin istemiyorummm annesi abiisne söyledi hamile oldugumu bir arayıp tebrik etmedi öküzler insan bunu yapmaz yahuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…