bugun telefonla ogrendım,kan degerım 679 çıktı, hormonların iyi birazcık kansızlık var dedı, ilac yazarız dedi, persembe gunu randevu verdi, keseyi görürüz dedi, bu arada folik plus ve elevit verdi, şimdi ben ne kadarlık hamileyim hala şoklardayım ve birşey hissetmiyorum açıkcası
bugun telefonla ogrendım,kan degerım 679 çıktı, hormonların iyi birazcık kansızlık var dedı, ilac yazarız dedi, persembe gunu randevu verdi, keseyi görürüz dedi, bu arada folik plus ve elevit verdi, şimdi ben ne kadarlık hamileyim hala şoklardayım ve birşey hissetmiyorum açıkcası
kızlaar merhaba nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelikbenim mide berbaatttt,hiç bir şey yiyip içemiyorum doğrudüzgün.ne yesem ya çıkarıyorum ya da çıkaracak gibi oluyorum...ben hiç şikayetçi değilim tabi,çok şükür.bebişim sağlıklı olsun da biz anneler katlanıcaz böyle şeylere ama benim durumumda olan yok mu hiç,çoğunuz rahat geçiriyosunuz galiba hamileliğinizi...bu arada doktor randevumuza 1 hafta kaldı,kızlar bu zaman hiç geçmiyo yaaaa
canım seninle aramızda 1 gün var .demekki bende yarın gidince sadece keseyi görebilirim.ama tabi geç döllenme filan da olabilir.3 hafta çok geç canım ben 1 haftayı zor geçirdim 3 hafta bekleme bence .
teşekkürler canım, bana 15 gün sonra gel dedi.ultrsaon kağıdında kesenin boyutu yazıyo sanırım verdimi sana usg görüntüsünühayırlı olsun görmüşsün sanırım keseyi doktor bidaha ne zaman cağırdı seni. benim ki geç döllenme değil canım aksine bu ay erken yumurtlamıştım zaten tek ilişki oldu.
ilk kez midem bulandı....sanırım sorun bende ....uzun süre aç kaldım canım yemek yemek istemedi....2-3 çeşit sebze yemeğini de bi seferde yapınca hepsinin kokusu birbirine karıştı....eşim benim bile midem tuhaf oldu dedi...yemeklerin kokusuna.....hafta içi çalışınca yemek yapmaya üşeniyorum...hazır evdeyim diye sebze yemeği yapıyım dediydim....tost yemek zorunda kaldım....3 öğün ....akşam tosttan sonra bi yemeğin tadına bakabildim....
merak ediyorum böyle mi geçecek....büyük konuştum galiba dün bi arkadaşla konuştuk.....hamileliği problemli birinden bahsetti...bende neticeye bak çocugu dogdu ,yaşıyomu ya getirdim....
MEVLAM GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER.....
Slm herkese. bende aranıza yeni katıldım. hamile olduğumu 4 gün önce öğrendim kan testinden. doktorum değerin düşük düyor. değer adet günümde 30 çıkmıştı. sonraki gün 46, iki gün sonrada 82. pazartesi yeniden yaptıracağım. geç döllenme de olabilirmiş.
benim sat 13 şubat. beklenen doğum tarihi 20 kasım :)
canım bende başlarda istemiyordum hiç istemem demedim ama henüz istemiyorum dedim... teşekkür ederim ...canım ya ne yazacağımı bilemedim şimdiyaşadıklarını düşündükçe kendime kızıyorum çocuk istemem dediğim günler geldi aklıma.Rabbim çok büyük,o ne ederse hayırlı eder.İnşallah dualarım seninle.yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğim.
gözünaydın canım.hayırlı olsun.bende bugün gittim doktora sadece keseyi gördü ama bebeği göremeyiz daha çok erken dedi.15 gün sonra çağırdı.
5 hafta 6 günlük benimki. senin doktorun bebeği görmeden , nasıl bebek çok iyi yerleşmiş dedi?
canım benim , üzülme sakın isyan etme benimde öyle olmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım. ama bak rabbim yine verdi. Allah güç versin sana.
canım çok sağol, toparlamaktan başka çarem yok, yarın işe gidicem ve hayat devam edicek... belki bir iki aya kadar da yeni deneme yaparız...canım çok üzüldüm...bi umutla girdim siteye çok kötü oldum bunu duyunca....Allah sabrını versin....inşallah en kısa zamanda kendini toplarsın....tekrar yeni umutlarla hayata tutunursun.....
Ahh, ahh ne acılar ne acılar. Çekenler çok iyi anlıyor bu hayal kırıklıklarını. O güzel haberle hayata bağlanıyorsun herşeyi sevmeye başlıyorsun, yaşamdan zevk alıyorsun. Tabi içinde de o korku var seni kemiren. Ya birşey olursa diyee. Sürekli teselli ediliyorsun bu düşünceni yakınındakilerle paylaşınca. Ama o birşey oluyor ve sen yanlızsın. sessizce ağlarsın şanssızlığına. Güçlü olmaya çalışırsın. Kimsenin elinden birşey gelmez. Seninde dediğin gibi insan ve çocuk sevgisi olmayan , hamileyken sigara içen, hiçbir özveride bulunmayanlar çatır çatır doğururken, biz acaba bir sonraki tedavi sürecini göğüsleyecek gücü bulana kadar, hayatın içinde hayattan soyut bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz. Ahh canım, sen benim korkumu yaşamışsın. Bence hergün aynı korkuyu yaşıyorum. Benimde tüp bebek. bu 3. denemem. 21 mart kalp atışına gideceğim. Ama hiç belirtim, bulantım yok. Ne olacağını bilmiyorum. Sende o kadar endişe yaşadın ne olacak ne bitecek diye, ama önüne geçilmiyor işte. Gidecekse gidiyor. Elimizden hiçbirşey gelmiyor, doktorların bile elinden bir şey gelmiyor. Her türlü nakil yapılıyor, olmadık operasyonlar yapılıyor ama bir embriyo yaratıp transfer etmekten başka ne yazıkki birşe yapılamıyor. Allahım isyankarmı oluyorz bilmiyorum ama gerçekten bu şekilde imtihan edilmek çok zormuş. Seni çok iyi anlıyorum canım. Kendini üzme desemde boş olduğunu biliyorum. İnşallah bu süreç kısa olur ve kendini kısa sürede toparlarsın. İlk denemelerde nasıl bir yıkıma uğrayıp zamanla kendimizi toparladığımızı biliyorsun. Yine öyle olacak. Zaman yine bununda ilacı olacak. Ama inşallah günün birinde bizlerde bir bebek sahibi olacağız. tüm dualarım seninle...
Bu gün 18 mart, 21 Marta 3gün kaldı. Allahım günler yaklaştıkça korkuyorum kızlar. 29 Şubatta iki kese vardı. 3. tüp bebek denememdi. Bakalım 3 gün sonra kalp atışlarını yada en azından birinin atışını duyacakmıyım ?? Hiç belirtim yok. ilk başlarda adet ağrısı vardı. oda geçmişti. Allahım bu ne zormuş. 34 yaşımdayım, hayatımda böyle beklediğim, endişe ettiğim, deli olduğum başka hiç birşeyi hatırlamıyorum.. Sen sabır ver Allahım..
slm canım Hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin, kucağında görmeyi nasip etsin inşallah..
mervecim çok teşekkür ederim ilgin için. benimilk doktor randevum 1 hafta sonra. gidince soracağım canım.
gözünaydın canım.hayırlı olsun.bende bugün gittim doktora sadece keseyi gördü ama bebeği göremeyiz daha çok erken dedi.15 gün sonra çağırdı.
5 hafta 6 günlük benimki. senin doktorun bebeği görmeden , nasıl bebek çok iyi yerleşmiş dedi?
Cok tskler canim dr um demekki kese icin cok iyi yerlesmis dedi ama ben bebek gibi algiladim biraz cahilim bu konularda ama sen haklisin daha bebegi biz de gormedik senin gibi 15 gun sonraya randevu verdi galiba o zaman gorcez daha 4+4 um cunku ben:) hayirlisi insallah hakkimizda
canım benim , üzülme sakın isyan etme benimde öyle olmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım. ama bak rabbim yine verdi. Allah güç versin sana.
Merhaba. bende 4+6 günlük hamileyim. ancak sürekli kasık ağrılarım oluyor. sanki adet olacakmışım gibi. çok korkuyorum bebeğe bir şey oluyor diye. sizce normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?