aynenn....bana ne kokmuyo ki...yemek yapamıyorum kaç gündür soğan kokuyo yemekler kokuyo burnuma,mutfağa bile giremiyorum doğrudüzgün.yani doktor bulantı için ilaç veriyomuş ama ben şimdilik kullanmak istemiyorum,artık çok dayanılmaz olursa başlarım,şimdilik tuzlu kraker,havuçla idare ediyorum.ha birde haşlanmış patates iyi geliyo tuz döküp yiyince.dolap içinse canım, bir çay tabağının içine biraz karbonat döküp dolaba koy,kokusunu alıyor diyorlar....[/QUOTbana doktorrum verdi mide bulantısı için ilaç ama pek yararı olmadı dolap için karbonatı denedim ama koku hala yerinde duruyo ben birde sirke duymuştum kokusunu alir diye onuda deniycem bakalım o nasıl olucak
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile aldık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
Kızlar hepinize günaydın. bende inanılmaz bacak ağrıları başladı. bugün 6+2. dizlerimle başladı önce,sonra gece dayanılmaz oldu. şu anda az ağrıyor. nedir acaba sebebi? aynısını yaşayan var mı? bi de akıntım çok. sarı rekli. çamaşırlarımı atıyorum artık.
bende de hiç belirti yok. canım sonucu bana msj atarmısın kalp atışlarını duyduğunu. cünkü bende bu durumdan korkuyorum, belirti olmamasına rağmen inşallah olumlu sonuç alırım.. benim randevum çarşamba günü. seninki ne güzel yarınmış. inşallah senin sonucu duyunca banada ümit olacaktır canm..Cvbını bekliyorum.
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile aldık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
kızlar ben dr kontrolunden geldim. adet tarıhıme göre 6 hafta zannediyordumm ama 4 haftalıkmış bebişim. bu yuzden kalp atısını duyamadıkama keseyi gördükk:) dr um bebek çok iyi yerleşmiş dedi:) pırıl pırıl bi gebelik dedi. bu dönem düşük tehlikesinin en çok oldugu dönemmiş her gebelikte. bol bol su içmemiz gerekliymiş günde 2.5-3 litre kadar. onun dışında yemem ve yememem gerekenleri söyledi. o kadar tatlı bi kadınki insana huzur veriyo konuşmaları. çok şükür şanslıyım dr konusunda. darısı hepinize inşallahhhh....
Kızlar hepinize günaydın. bende inanılmaz bacak ağrıları başladı. bugün 6+2. dizlerimle başladı önce,sonra gece dayanılmaz oldu. şu anda az ağrıyor. nedir acaba sebebi? aynısını yaşayan var mı? bi de akıntım çok. sarı rekli. çamaşırlarımı atıyorum artık.
çok sevindim tatlım vbenim kesede görulmuş maşalla demek gec döllenme olmuş inşalla 2 hafta sonra kalp atışalarınıda görurusun tatlım nasıl kullandığın ilaç falan varmı ben folik plus ve halsizliğim ve bu hafatlarda sinirlilik hali olabileceğinden bemiks verdi b vitamını
çok saol canım benim evet dediğin gibi 2 hafta sonraya randevu verdi ve kalp atışlarını duyabilcğimizi söyledi inşallah. rabbim herkese nasip etsin. bana elevit verdi vitamin folik asit falan hepsini içeriyomuş galiba ayrıca folik asit almana gerek yok dedi. onun dısında sıkıntılarımı sordu olmadıgı için de baska bi ilaç vermedi canım. ya ama o siniirlilik hali için bana da çok lazımmmm bi soruyum da ben de alıyım. :) sonuçta sadece vitamin dimi
inşalla tatlım sizde duyarsınız hayırlısınla elevite hepsi içeriyo tatlım hani öle cok sinirlilk halım henuz oluşmadı ama muhtemelen olabilir dedi bide cok uyku modundayım ben ya halsiizim belki elevit içinde oda vardır tatlım
inşallah canım... aynen yaaa uyku modu bende de çok valla. gece uyumak bilmezdim şimdi 10 buçuk diyince gözüm yatağa düşüyo. neyse tek belirtimiz bu olsun razıyım. zaten uyumayı severim:)
buraya kadarmış...
buraya kadarmış...
gözünaydın canım.hayırlı olsun.bende bugün gittim doktora sadece keseyi gördü ama bebeği göremeyiz daha çok erken dedi.15 gün sonra çağırdı.kızlar ben dr kontrolunden geldim. adet tarıhıme göre 6 hafta zannediyordumm ama 4 haftalıkmış bebişim. bu yuzden kalp atısını duyamadıkama keseyi gördükk:) dr um bebek çok iyi yerleşmiş dedi:) pırıl pırıl bi gebelik dedi. bu dönem düşük tehlikesinin en çok oldugu dönemmiş her gebelikte. bol bol su içmemiz gerekliymiş günde 2.5-3 litre kadar. onun dışında yemem ve yememem gerekenleri söyledi. o kadar tatlı bi kadınki insana huzur veriyo konuşmaları. çok şükür şanslıyım dr konusunda. darısı hepinize inşallahhhh....
canım benim , üzülme sakın isyan etme benimde öyle olmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım. ama bak rabbim yine verdi. Allah güç versin sana.buraya kadarmış...
canım ben bu ağrıları sordum ama dr çok üzerinde durmadı bunlar yaşanabilcek şeyler vücudun bi takım sinyaller vericek dedi . ama tabi sen de kendi dr una sorarsın belki daha farklıdır senle benimki
2 gundur ablamdayim fazla giremedim masallah sayfalar dolmus oku oku bitiremedimyeni gelenler hosgelmisler hayirli hamislikler beysal bebisin cicileri harika hele o puantiyeliye bayildim bide erkek olup onu giydirdigini dusunsene keseyi goreyim tamam diyodum,bende simdi sizin gibi yok bide kalp atisini duysam demeye basladim bide ben sadece kese diye ozele gitmedim ama devlettede hic ilgilenmiyolar sadece kese var dedi kagidi verdi gitti kac haftaliktir hic soylemedi.haftaya yine ozelde kendi doktorumdan devam edecem.kimseye soyleyesim yoktu.dun hamile pantolonu deneyeyim dedim ablam bu senin dogum kilon daha zayiflarsin hamile pantolonu alma diyince belkide zayiflamam kilo alirim dedim anlayinca kabine girip aglamaya basladi.malum bebisinizi kaybetmemiz onlarida cok yipratmisti.
sarecim bence doktoruna bi danis muhtemelen kalsiyum eksikligin var sandoz alirsin iyi gelir.sari akinti enfeksiyon gostergesi doktor muhtemelen 3 ay sonra antibiyotik baslar sana ama bebise zarar vermeyeninden merak etme.ama en kotusu tekrarliyo gecenkinde ben 3 -4 kez antibiyotik kullandim bebisim enfeksiyonu ordanmi aldi bilmiyoz seni korkutmak istemem ama sarecim aklinda olsun(aslinda bu herkes icin gecerli) 36_38 haftalar arasi sepsis mikropu testi iste doktorundan.cunku istemeden yapmiyolar.eger pozitif cikarsa ya damardan antibiyotik vermeleri gerekiyomus,dum sirasinda yada sezeryan oluyosun.cok sukur benim bunda akintim seffaf.sanada tavsiyem ilaclardan daha onemlisi afedersin ama her tuvaletten sonra mutlaka su ile yika kurula.
buraya kadarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?