2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

pko hastası ve 105 kıloyla mucıze gıbı hamıle kaldım kesemızı görduk kalp atısları ıçın 3 hafta beklemem gerekıyor progestan kullanıyorum umarım allah hepımıze kasım ayında saglıklı bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder

üzme kendini lütfen. daha cok yolun basındayız. hepimizin basına gelebilir. önemli olan sağlıkla kucagımıza almamız bebişlerimizi. unutma ki sağlıklı bi bebiş anne karnında kalmak için direnirmiş. eger düşerse bebişte bi problem oldugu anlamına gelir miş. herşeye iyi tarafından bakmak gerekir. tabi ilk aşamada zor oldugu kesin. çok çabuk atlatmanı dilerim Allah tan canım. inşallah en kısa zamanda anne olursun.

ah cnm benim benimde su 3 gune kadar öle çok ağrıyoduki adet olcak gibi çok şukur gecti rahimde calışma olmasından dolayıymış

kızlar ben dr kontrolunden geldim. adet tarıhıme göre 6 hafta zannediyordumm ama 4 haftalıkmış bebişim. bu yuzden kalp atısını duyamadık ama keseyi gördükk:) dr um bebek çok iyi yerleşmiş dedi:) pırıl pırıl bi gebelik dedi. bu dönem düşük tehlikesinin en çok oldugu dönemmiş her gebelikte. bol bol su içmemiz gerekliymiş günde 2.5-3 litre kadar. onun dışında yemem ve yememem gerekenleri söyledi. o kadar tatlı bi kadınki insana huzur veriyo konuşmaları. çok şükür şanslıyım dr konusunda. darısı hepinize inşallahhhh....

canım msjı mı okumuşsundur ama yine de sana yazıyım. gördüğün gibi korkulcak bişey çıkmadı. belirtinin olmaması kötüye işaret değil yani çok şükür...

ah tatlım benim seni öle iyi anlıyorumki aralıkta bende kimyasal gebelik yaşadım adete dunyam yıkıldı ağlamak kendime gelemedim beni hiç bişey mutlu etmdedi ama ardan bi ay gecti sonra yine hamile kaldım ve çok sukur herşey yolunda sende atlatacaksın ben cok pişmanım okadar uzdume kendimi bebeğin sağlıklı olsaydı zaten dururdu demek sağlıklı değilmiş rabbim yakın zmaanda sağlıklısını versin cnm kese oluştuğu için buyuk ihtimal kurtaj olabilirsin ama inna oda okadar korkulacak bişey değil 5 dk a suruyo

çok sevindim tatlım vbenim kesede görulmuş maşalla demek gec döllenme olmuş inşalla 2 hafta sonra kalp atışalarınıda görurusun tatlım nasıl kullandığın ilaç falan varmı ben folik plus ve halsizliğim ve bu hafatlarda sinirlilik hali olabileceğinden bemiks verdi b vitamını

canım ben bu ağrıları sordum ama dr çok üzerinde durmadı bunlar yaşanabilcek şeyler vücudun bi takım sinyaller vericek dedi . ama tabi sen de kendi dr una sorarsın belki daha farklıdır senle benimki

çok saol canım benim evet dediğin gibi 2 hafta sonraya randevu verdi ve kalp atışlarını duyabilcğimizi söyledi inşallah. rabbim herkese nasip etsin. bana elevit verdi vitamin folik asit falan hepsini içeriyomuş galiba ayrıca folik asit almana gerek yok dedi. onun dısında sıkıntılarımı sordu olmadıgı için de baska bi ilaç vermedi canım. ya ama o siniirlilik hali için bana da çok lazımmmm bi soruyum da ben de alıyım. :) sonuçta sadece vitamin dimi

inşalla tatlım sizde duyarsınız hayırlısınla elevite hepsi içeriyo tatlım hani öle cok sinirlilk halım henuz oluşmadı ama muhtemelen olabilir dedi bide cok uyku modundayım ben ya halsiizim belki elevit içinde oda vardır tatlım

inşallah canım... aynen yaaa uyku modu bende de çok valla. gece uyumak bilmezdim şimdi 10 buçuk diyince gözüm yatağa düşüyo. neyse tek belirtimiz bu olsun razıyım. zaten uyumayı severim:)

Ahh, ahh ne acılar ne acılar. Çekenler çok iyi anlıyor bu hayal kırıklıklarını. O güzel haberle hayata bağlanıyorsun herşeyi sevmeye başlıyorsun, yaşamdan zevk alıyorsun. Tabi içinde de o korku var seni kemiren. Ya birşey olursa diyee. Sürekli teselli ediliyorsun bu düşünceni yakınındakilerle paylaşınca. Ama o birşey oluyor ve sen yanlızsın. sessizce ağlarsın şanssızlığına. Güçlü olmaya çalışırsın. Kimsenin elinden birşey gelmez. Seninde dediğin gibi insan ve çocuk sevgisi olmayan , hamileyken sigara içen, hiçbir özveride bulunmayanlar çatır çatır doğururken, biz acaba bir sonraki tedavi sürecini göğüsleyecek gücü bulana kadar, hayatın içinde hayattan soyut bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz. Ahh canım, sen benim korkumu yaşamışsın. Bence hergün aynı korkuyu yaşıyorum. Benimde tüp bebek. bu 3. denemem. 21 mart kalp atışına gideceğim. Ama hiç belirtim, bulantım yok. Ne olacağını bilmiyorum. Sende o kadar endişe yaşadın ne olacak ne bitecek diye, ama önüne geçilmiyor işte. Gidecekse gidiyor. Elimizden hiçbirşey gelmiyor, doktorların bile elinden bir şey gelmiyor. Her türlü nakil yapılıyor, olmadık operasyonlar yapılıyor ama bir embriyo yaratıp transfer etmekten başka ne yazıkki birşe yapılamıyor. Allahım isyankarmı oluyorz bilmiyorum ama gerçekten bu şekilde imtihan edilmek çok zormuş. Seni çok iyi anlıyorum canım. Kendini üzme desemde boş olduğunu biliyorum. İnşallah bu süreç kısa olur ve kendini kısa sürede toparlarsın. İlk denemelerde nasıl bir yıkıma uğrayıp zamanla kendimizi toparladığımızı biliyorsun. Yine öyle olacak. Zaman yine bununda ilacı olacak. Ama inşallah günün birinde bizlerde bir bebek sahibi olacağız. tüm dualarım seninle...

canım çok üzüldüm...bi umutla girdim siteye çok kötü oldum bunu duyunca....Allah sabrını versin....inşallah en kısa zamanda kendini toplarsın....tekrar yeni umutlarla hayata tutunursun.....

gözünaydın canım.hayırlı olsun.bende bugün gittim doktora sadece keseyi gördü ama bebeği göremeyiz daha çok erken dedi.15 gün sonra çağırdı.
5 hafta 6 günlük benimki. senin doktorun bebeği görmeden , nasıl bebek çok iyi yerleşmiş dedi?

canım benim , üzülme sakın isyan etme benimde öyle olmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım. ama bak rabbim yine verdi. Allah güç versin sana.

Son düzenleme:
canım ben bu ağrıları sordum ama dr çok üzerinde durmadı bunlar yaşanabilcek şeyler vücudun bi takım sinyaller vericek dedi . ama tabi sen de kendi dr una sorarsın belki daha farklıdır senle benimki

mervecim çok teşekkür ederim ilgin için. benimilk doktor randevum 1 hafta sonra. gidince soracağım canım.

elifciğim çok teşekkür ederim mesaj için. bende kalsiyum eksikliğinden olduğunu tahmin etmiştim. haftaya gideceğim doktora o zaman soracağım. sarı lekelenme enfeksiyon diyorsun ha. yanmam felan yok ama dediği gibi de olabilir. bende şeffaf akıntı sadece yumurtlama günlerimde gelir amabu beyaz sarı arası bişi. yani beyaz i çamaşırında bayağı bir leke gibi duruyor. neyse artıkgidince doktora soracağım canım. çok teşekkür ederim...

bugun telefonla ogrendım,kan degerım 679 çıktı, hormonların iyi birazcık kansızlık var dedı, ilac yazarız dedi, persembe gunu randevu verdi, keseyi görürüz dedi, bu arada folik plus ve elevit verdi, şimdi ben ne kadarlık hamileyim hala şoklardayım ve birşey hissetmiyorum açıkcası

canım ya ne yazacağımı bilemedim şimdi yaşadıklarını düşündükçe kendime kızıyorum çocuk istemem dediğim günler geldi aklıma.Rabbim çok büyük,o ne ederse hayırlı eder.İnşallah dualarım seninle.yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…