canım Kaan ıstemıstım Ahmet Kaan olsun dedım Kaanı söylemeyemezmiş Ahmet Alperen oldu sımdı Kutay a döndüydüm bu sefer onu begenmedı anlamı yok fılan dıye Kaana ok dedi önüne Muhammed koymak ıstıyorum dedı olmaz dedım en fazla kulagına okuturum ama nüfusa gecırtmem sonuc olarak erkek olursa Kaan kız olursa da Serra olucak inş
burcu seni çok iyi anlıyorum, insan tek başına yemek yemek istemiyor eşiyle alışınca.. ama sen yalnız değilsin... karnında meleğin var, onunla beraber yediğini düşünerek yemeye çalış... en kötü ihtimal bi menemen yada bol domatesli makarna yanında yoğurt... tüketebilirsin...valla benim de yanımda ailem olmasa ben de aç kalırdım tek başıma kurur giderdim
yok canım benim kız benim bir üst modelim :124:
senin eşin gelsede yemek derdin bitse be bacım ne bu böyle yapmak istemezsin yemek istemezsin iyi aç kaldabebişde aç kalacak o yüzden eve gidince canın bişey yapmak istemese bile pide falan yaptır da ye ama aç kalma
kızlar eşleriniz şehir dışında mı çalışıyo?
sefan olsun ohhhh ohhhhh:118::118:he valla bir gelsin ona neler neler yaptıracağım mönüm hazır :)) ehh ankaraya gitme sebeplerimden biride yemek aslında. nasılsa otelde kahvaltı etcem, akşama doğruda dışarda istediğimi yerim. çok lezzetli oluyor orda et yemekleri. iş için ankaraya çok yolumuz düşüyor, tüm bakanlıklar ana test merkezleri orada. eşimle hiç denk gelmemiştik. ben ayrı zamanlarda bulundum orda o ayrı. her gittiğimde kaçırmazdım fırsatı. eşimde sağolsun zaten midesine düşkün, şimdiden belirlemiş nerde ne yiyeceğimizi. :))
canım ya haklısın...benım eşimde şakasını yapıyo ınşallah cıddıyete dökmez....ben eymen dedım bı arkadaşının bebegı yenı oldu ...o üçkağıtçıda dedesınına dını koymak ıcın eymenı begenmemış beraber koyacaktık onunla.....o begenmedıyse bende koymam dedı....nasıl olsa ben yazdırcam ısmını dıyo...istediğim koyarım dıyo...ama bızım anlaşmamız var...2 ısım 1i nı o diğerini ben koyacam...benımkı belli o da begendı bakalım o ne koyacak eymenın yanına...bazen dıyo benım koydugum ısım eymenın yanına yakışmazsa koymam dıyo...aynısını dedım esıme ben dogum kagıdını vermem lohusa halımle nüfusa da gdierim dedimgerekırse gdıerım valla işim garantı olsun
ayy canlarım zor olmalı....burcunun eşi iş seyahatinde...
ben şehir dışında çalışıyorum (yani evimde olan eşim)
hoşgeldin canımtünaydınlar arkadaşlar
sen neiş yapıyosun?...her gun mu şehir dışına yolculuk edıyosun yoksa bellı bı muddet orada mı kalıyorsun....
hoşgeldin canım
tünaydınlar arkadaşlar
keşke iyi akşamlar olsa da eve gitsekkk...
hoşgeldinn
burcu seni çok iyi anlıyorum, insan tek başına yemek yemek istemiyor eşiyle alışınca.. ama sen yalnız değilsin... karnında meleğin var, onunla beraber yediğini düşünerek yemeye çalış... en kötü ihtimal bi menemen yada bol domatesli makarna yanında yoğurt... tüketebilirsin...valla benim de yanımda ailem olmasa ben de aç kalırdım tek başıma kurur giderdim
kızlar eşleriniz şehir dışında mı çalışıyo?
tünaydınlar arkadaşlar
saolasın canım alperen güzel basta ıkımız ıstemıstık sonra ben cevreden sıyası görüş ifade edıyor felan dedıelr dıye sogumustum ama esım vazgecmedı ıns hepımız ıstedıgımız guzel ısımler koyarız bebıslerımızekrizin biri bitiyor, diğeri baş gösteriyorr burcumm...hayırlıısylaa bunuda atlatcazz...Rabbim altından kalkamayacagımız yükler yüklemesin...en büyük derdimizz bu olsunn:26:
ahh canımm türkiyenin 4-1 yanından bi çok kişi yaşıyor aynı sıkıntıyı...sende aynı şeyleri yaşamışın...allem edip kallem edip kendi istediği adı koydu demek eşin yaaabakalımm ben başarı gösterebilecekmiyimm:44: alperen çok güzel isim...oğulcugun adıylaa büyüsün inşallahh...şimdi sıra sende...hayırlıısyla öğrende istediğin adı koy yavrunaa allahın izniylee
günaydınnn şekerimm
haklısın guzelde olsa kabule tmıycem dedım zaten onaisimlerin güzelmiş adıyla yaşasın kuzun inşallah...ahmet kaan daha uyumluymuş aslında....bunu da alperen koyardınız olur bıter di....neyse muhammet kaan da guzel ama sen sırf eşin istedi diye kızgınsın ona çok güzel bi isim teklif etsede hayır dıyeceksın galiba....o yuzden o teklif etmesın sen teklif et o değerlendirsin....
ne dıycem çocuklar ılerde bırbırını kıskanmasın.....niye onun ismi 2 benımkı tek felan dıye.......eltım doğurdu..ılk kızının ısmı tek...2. kızı çift koyalım dedıler...buyuk kız mızlandı gönlu olmadı o yuzden koyamadılar.....mecburen tek ısım koydular...
canım ya haklısın...benım eşimde şakasını yapıyo ınşallah cıddıyete dökmez....ben eymen dedım bı arkadaşının bebegı yenı oldu ...o üçkağıtçıda dedesınına dını koymak ıcın eymenı begenmemış beraber koyacaktık onunla.....o begenmedıyse bende koymam dedı....nasıl olsa ben yazdırcam ısmını dıyo...istediğim koyarım dıyo...ama bızım anlaşmamız var...2 ısım 1i nı o diğerini ben koyacam...benımkı belli o da begendı bakalım o ne koyacak eymenın yanına...bazen dıyo benım koydugum ısım eymenın yanına yakışmazsa koymam dıyo...
ayy canlarım zor olmalı....
sen neiş yapıyosun?...her gun mu şehir dışına yolculuk edıyosun yoksa bellı bı muddet orada mı kalıyorsun....
Kızlar bende isimleri yazayım bakalım beğenecekmisiniz?
Kız: DEREN
Erkek: POYRAZ
Birde bu arada bacaklarına kramp giren varmıgece uykumdan uyandırıyor nasıl bir acı anlatamam
Kızlar bende isimleri yazayım bakalım beğenecekmisiniz?
Kız: DEREN
Erkek: POYRAZ
Birde bu arada bacaklarına kramp giren varmıgece uykumdan uyandırıyor nasıl bir acı anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?