2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

isimlerin güzelmiş adıyla yaşasın kuzun inşallah...ahmet kaan daha uyumluymuş aslında....bunu da alperen koyardınız olur bıter di....neyse muhammet kaan da guzel ama sen sırf eşin istedi diye kızgınsın ona çok güzel bi isim teklif etsede hayır dıyeceksın galiba....o yuzden o teklif etmesın sen teklif et o değerlendirsin....

ne dıycem çocuklar ılerde bırbırını kıskanmasın.....niye onun ismi 2 benımkı tek felan dıye.......eltım doğurdu..ılk kızının ısmı tek...2. kızı çift koyalım dedıler...buyuk kız mızlandı gönlu olmadı o yuzden koyamadılar.....mecburen tek ısım koydular...

kızlar eşleriniz şehir dışında mı çalışıyo?

he valla bir gelsin ona neler neler yaptıracağım mönüm hazır :)) ehh ankaraya gitme sebeplerimden biride yemek aslında. nasılsa otelde kahvaltı etcem, akşama doğruda dışarda istediğimi yerim. çok lezzetli oluyor orda et yemekleri. iş için ankaraya çok yolumuz düşüyor, tüm bakanlıklar ana test merkezleri orada. eşimle hiç denk gelmemiştik. ben ayrı zamanlarda bulundum orda o ayrı. her gittiğimde kaçırmazdım fırsatı. eşimde sağolsun zaten midesine düşkün, şimdiden belirlemiş nerde ne yiyeceğimizi. :))

sefan olsun ohhhh ohhhhh:118::118:

aynısını dedım esıme ben dogum kagıdını vermem lohusa halımle nüfusa da gdierim dedimgerekırse gdıerım valla işim garantı olsun
canım ya haklısın...benım eşimde şakasını yapıyo ınşallah cıddıyete dökmez....ben eymen dedım bı arkadaşının bebegı yenı oldu ...o üçkağıtçıda dedesınına dını koymak ıcın eymenı begenmemış beraber koyacaktık onunla.....o begenmedıyse bende koymam dedı....nasıl olsa ben yazdırcam ısmını dıyo...istediğim koyarım dıyo...ama bızım anlaşmamız var...2 ısım 1i nı o diğerini ben koyacam...benımkı belli o da begendı bakalım o ne koyacak eymenın yanına...bazen dıyo benım koydugum ısım eymenın yanına yakışmazsa koymam dıyo...
burcunun eşi iş seyahatinde...

ben şehir dışında çalışıyorum (yani evimde olan eşim )
ayy canlarım zor olmalı....
sen neiş yapıyosun?...her gun mu şehir dışına yolculuk edıyosun yoksa bellı bı muddet orada mı kalıyorsun....

sen neiş yapıyosun?...her gun mu şehir dışına yolculuk edıyosun yoksa bellı bı muddet orada mı kalıyorsun....

yok tatlım eşim konyada ben istanbuldayım... evlenince konyaya taşındık eşimin tayininden dolayı(müfettiş)... ben de bi kamu kurumunda uzmanım. İki haftada bir gidip geliyorum konyaya...bazen haftada bir... bazen de eşim geliyo... Allahtan ailem,akrabalarım herkes istanbulda. annemlerle kalıyorum.

hıı sen geliyorsun aklıma zaten çok sıkılınca, bu kız ne yapıyor hep yalnız diyorum. ha birde eşin askere gidecekmiş. inşallah sağ salim hemencecik gider gelir. Allah dayanma gücü versin sana.

benimkinin şu an içinde bulunduğu durum çok stresli ve beni asıl geren onun stresi. işleri burda karıştırmışlar, çözememişler bizimki çözmeye gitti ve çözmeden gelemicek, gelmem diyor. baskı var üzerinde. inşallah biterde kurtulur. başkası karıştırır bizimki çözer ohhh ne güzel.

kızlar eşleriniz şehir dışında mı çalışıyo?

geçici olarak haftaya bekliyorum canım.

tünaydınlar arkadaşlar

tünaydın canım.

saolasın canım alperen güzel basta ıkımız ıstemıstık sonra ben cevreden sıyası görüş ifade edıyor felan dedıelr dıye sogumustum ama esım vazgecmedı ıns hepımız ıstedıgımız guzel ısımler koyarız bebıslerımıze
haklısın guzelde olsa kabule tmıycem dedım zaten ona
senın dedıgın aklıma geldı ılerde benım ısmım cok uzun kardesımınkı oh ne rahat fılan ders edıye bende konuyu acıklarım 2 ısım cok zor oluyo bence canım ozellıkle ısımler uzunsa o yuzdne tek olsun ıstıyorum dedıgım gıbı kulagına okuturum yada göbek adı olur ona ızın verırım ancak

eymenı sevıyorum ben alperende de onermıstım benım gıcık kocıs hıcbısey kabul etmedı ıste o zaman sımdı de aynı aslında her ısmı kabul etmez de üzüldü heralde bana ses cıkarmıyor bıde söz vermıstı sözunden dönemıyor tabı
esınde arkadasından etkılenmıs cevreye hıc danısmıycaksın soyelmıyceksın aslında karar verıp ıste bu ısım olcak dıyeceksın herkes mecbur kabullencek

Kızlar bende isimleri yazayım bakalım beğenecekmisiniz?
Kız: DEREN
Erkek: POYRAZ

Birde bu arada bacaklarına kramp giren varmı gece uykumdan uyandırıyor nasıl bir acı anlatamam

Birde bu arada bacaklarına kramp giren varmı gece uykumdan uyandırıyor nasıl bir acı anlatamam

isimler güzelmiş tatlım :)

Kramplar su eksikliğinden oluyor diye biliyorum.. Yeterince su içiyormusun ? Bana doktorum günde 1.5 lt demişti şimdi 2'ye çıkardı. içiyorum mecbur

kızlar geçmişi tam okuyamadım vaktim yok şöyle bir göz attım anladım kadarıyla isim muhabbeti var....bizimkide anasıyla babasının ismini koyacakmısınz isimleri cemal ve hamide erkek hadi neysede kız olursa ben hamide koymak istemiyorum ne saçma ömür boyu artık hamide dedikçe sinrler tepeme çıkacak...hiç eşimle bu konuyu tartısmadık belki kararı değişir diye bekliyorum

Deren ismi çok güzel bende düşünmüştüm,

benim dün gece girdi bacağımaa uykumdan uyandım çokkk acıdı yaa halen yürürken acıyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…