2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bugunku konumuz ısımler sanırım cok yazı oldugundan hepsınden alıntı yapamıyorum.valla onun annesı babası varsa benımde annem babam var burdan olaya gırerım baska hıcbırsey dememe gerek bıle kalmaz guzel bı cıngar cıkartırım olur bıter.bızde bu sorun yok bız ne ıstersek onu koyucaz kızımız ada oğlumuz efe ben 2 ısım dusunuyorum ama esım yok dedı tek ısım koycaz.
gecenlerde kayınvalıdemlerle onun akrabalarına gtmıstık demesınmı erkek olursa kayınpederın kendı dedesının adını koycakmıs dıye ney ney dedım ılk defa orda duydum cunku neymıs dedesının adı dedım hüsen dıo (huseyın) aaa dedım hıc haberım yoktu ılk defa duyuyorum benımde dedem var ayrıca uzerımde cok emegı var dedım koyamam ben hüsen müsen dedım sımdıden ısım koyma fıkrındeysenız kusura bakmayın dedım bız ılkerle ıkımız koycaz dedım garıbım sustu.kızlar böle hemen püskürtün bu konuda yorum bıle yaptırmayın net tavrınızı koyun öptum sızı

vay be ne çok faydası varmış

canım aslında erkeklerde çok istemiyor ama babalarının isimlerini koyarak babalarını onore edeceklerini düşünüyorlar...benim kayınpederim de karışmaz ama eşim ister babasının ismini koymayı...

ben kakao ile badem yagını karıştırıyorum..bir de lierac kullanıyorum bakalım işe yarıcak mı ??

İlk defa adam gibi aşerdim o da gitti NAR'ı seçti.... nar istiyorum ama yok kızlar... nasıl temin edebilirim ,edebilir miyim bi de o var mevsmi değil sanki

bir de bir şey soracağım arkadaşlar benim kardeşim r leri söylüyemiyor hadi çocuk da r yi söyleyemezse ismini nasıl söyletecek?

İlk defa adam gibi aşerdim o da gitti NAR'ı seçti.... nar istiyorum ama yok kızlar... nasıl temin edebilirim ,edebilir miyim bi de o var mevsmi değil sanki

geçen benim de canım çok çekti, oturup ağladım...kimseye de söyleyemedim :26: :26:

bir de bir şey soracağım arkadaşlar benim kardeşim r leri söylüyemiyor hadi çocuk da r yi söyleyemezse ismini nasıl söyletecek?

bence r leri söyleyemeyen çocuklar çok tatlı oluyor

tatlım hangi şehirdesin bilmiyorum ama, Bir ihtimal migrosta bulabilrsin.. Büyük merketlerde yada dondurulmuş bulunabilir
Nar suyu içsen ? kesmiyormu ?

aaa bak şimdi aklıma geldi vitamin barlar var büfe gibi.. Onlarda kesin bulursun.

geçen benim de canım çok çekti, oturup ağladım...kimseye de söyleyemedim :26: :26:

bence r leri söyleyemeyen çocuklar çok tatlı oluyor

Ay esra inanmıyorum sana.. Hem istanbul'dasın hemde aşerip söylemiyorsun pes valla... Eminönünde ara sokakta vitamin barda dolu tatlım. Benimde yeni aklıma geldi

öğle yemeği işkencem bitti. neyseki içimden geçirdiğim yemek çıktı :)

canım aşeren kadınlar için meyve satan siteler var. birde geçen dondurulmuş gıda reyonunda nar taneside görmüştüm. çok mecbur kalırsan al.

kızlar benım 3 ay bulantı namına hıcbıseyım olmadı ama 3 aydan sonra zaman zaman bulantılarım 2 kere de ıstıfralarım oldu benım gıbı 3 ay bısey olmayıp bulantısı yenı baslayanlar var mı? bıde hurafelere göre buna göre cınsıyet tahmını yapılabılır mı:)))

canım r harfini söyleyebilir çocuklar aslında benim yeğenim r harfini söyleyemezdi abi kardeş bunlar abim küçük olanı bir şıkıştırdı r harfini bastıra bastıra söyletmeye başldı çocuğa geliyoRuz dese bile rr harfine bastırıyordu çocuk şimdi normal konusuyor
tutki söyleyemedi şimdi özel merkezler var orda gereken yardımı yapıyorlar çocuklara

kızlar bende 3 ay bulantı namına hıcbısey olmadı ama 3 aydan snra zaman zaman bulantılarım ve ıstıfralarım oldu.benım gıbı 3 ay hıcbısey olmayıp 3 aydan snra bulantıları baslayan varmı bırde hurafelere göre bu durumun cınsıyet tahmını varmı ya:))

kucukken benım babamda söyleyemıyomus dedem demıs kı para de sana para vercem babamda calısa calısa sölemıs almıs parayı suan duzgun konusuyor yanı

bilemiyorum canım kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir

Zaten geçenlerde içtiğim meyve suyunun üzerinde nar vardı orada görüp başladı bu nar isteği bakacaz artık bir çaresine donmuş donmamış neyse bulmam lazım

bilemiyorum canım kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir

aslında basından berı ılaçlarda bı degısıklık yok progestan ve folbıol.bu arada lısteye sen eklıyorsan benı de eklermısın.

kilo :103
sat :6 subat
muhtemel doğum tarıhı:13 kasım
isim:kız ada erkek efe
son durum:ilk bebıs aslında mucıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…