di mi yani arada duygusallıktan uffacıcıkkkk yalanlardan ve su istimallerden zarar gelmezzz:)
sen o konuda şanslısın...aynı zamanda erkek kardeşininde adı olmuş olacak..benim kayınpederimin adı hayalimde olan bi isim değidlii ne yazıkkipeygamber efendimizin isimlerinde falanda değil...mustafa mehmet ahmet muhammed falan olsa...kayınpederin adı değil efendimin adı der koşa koşa koyardım
saygı= isim nasıl böyle düşünüyorlar anlamıyorum, benimkide aynı...babasının adını tek koyunca sanki onu daha çok onurlandırmış olacazzne alakası varsa...
evet yanii o da var nerden biliyorsaa 2.çocugumuzun olup olmayacagını..belkide kısmet olmayacak..rabbim nasip etmeyecekk bizleree
yavrumu 9 ay ben taşıyorum, hop oturup hop kalkıyorum onun için...ben seslencemm ona herkesten fazla allahın izniyle...ismide hakkım olmalı...tamam babasınında adı olsun...ama benim istediğimde olsun...
hemen görümcemin kızının adını örnek verdim...nasıl dedim ona babannesinin adı+istediği isim koymuş ablann...buda benim hakkım...yegenıne 2 ismiylee seslelınıyor...öylee alıştıkk çünküü...ama yokkk işinee gelmedi...ne alakası var onunlaa diyor...bal gibi alakası var...kaynımın kızının adı 2 tane...görümcemin kızının adı 2 tane...benmiyim sülalelinin enayesii
gel kuzumm ben hazırlayım sana...anne veya abla edasındaa sahip çıkayımm sana yavrummm gel kollarımaaaGunaydin kizlarrr hala kahvaltmi yapmadim midem kaziniyooobiri hazirlayip da onume koyabilir mi?
canlarım benim sinirlenmeyin bakayım:) haklısınız hem de çok sonuna kadar iki isim olması konusunda ısrarcı davranın bencede. herkesin hakkı. siz taşıyorsunuz bebekleri... iki tarafında gönlü olsun orta yol bulunsun. ama canınızı sıkmayın hamilelik gibi güzel bir kozunuz var böyle zamanlar için kullanmaktan zarar gelmez:) arada ağlayın, duygusala bağlayın bence çözülür:)
Gunaydin kizlarrr hala kahvaltmi yapmadim midem kaziniyooobiri hazirlayip da onume koyabilir mi?
canım ben kızıma anlatmamıştım ki ben anlatırken duymuş yanımızda yok gibiler ama konusmalar kayıt altındacanım nerden biliyor rüyanda gördüğünü...sen söylemedin mi.. bol bol oku yavrularınıgerçekten çok tatlılar... ne zaman gidiceksin doktora?
canım benim inşş hersey gönlüne göre olursenin bu kocişş aynı benimkine benziyorr muhalefet konusundaa,adamda katır inadi var...doğmamış çocugaa don biçiyoruzz ve hep babasının istediği olsun istiyorrr 2 isim olsun konusundaa ikna çabalarım sürüyorr:44: bakalım başarı gösterebilecekmiyimm:44:
ayy seninki de mi öyle... ben erkek olursa ikinci ismi koyucam ona müdahale ederse başına geliceklere hazır olsun valla
ay ben bugün ne düşündüm Allahım yaaa annelik böyle birşey mi: Kene ölümleri var ya..biz de yazın eşimin köyüne gidicez bebek 6 aylık olucak havalar sıcak ben onu nasıl korucam, ya bişi olursa, ya kene ısırırsa bebeğimi... şimdiden uzun kollu şeyler giydirme planları yapıyorum...:26::26::26:
ayy daha bakmadım çizelgeme bennn....
inşallahhh gösterirler yaa.. babası geliyo,göstermesi lazımmm
benim sıpa gibimi çıktı senin sıpan dahehe benım cızelgemde de bu yazı yazdıktan ertesı gun doktora gıttım ama benım sıpa göstermedı kızlar
canım benim inşş hersey gönlüne göre olur isim sıkıntısı hiç yaşanmaz bile hersey senin istediğin gibi olmuş bir bakmışsındaayy canımm allah esirgesin:26: annelikk böyle bişey demekki şimdiden içimize işliyorr...bebeklerimizle ilgili hayaller kurmak...onlar için şimdiden endişelenmek...sen yinede çok aklına getirme böyle şeyleri...onlar Yaradana emanet...önlemini al elbette herşeyden korumaya çalış bebeğini ama tevekkel olmalıyızz allahın izniylee
bende %90 dedi diyee erkek ismi konusundaa baskı yapmaya başladım...ben tek isim istiyorum dedi çıktı...ama dedim ben tek isim istemiyorum..hak verirsinkii benim hayalim senin babanın adını koymak değildi taaa bekarlıgımdan beri dedimbabanın adı söylenmez diyee kaygılanıyorsan, biz nasıl söylersek etrafta öylee alışacak ve her iki adıda kullanılacak dedim..'2 isim zor oluyorr'diye deyip duruyorr
'benim istediğim isimm nolccak peki? benim hiçmi hakkım yok bebeğimin üstünde dedim'
sende diğer çocuklarımızın adını istediğin isim koyarsın diyor...
sonrada kurtuluş yolu bulamayınca 'dur aşkım helen bi kesinleşşsinn konuşuruz' dedi geçiştirdi...
pazartesi gidicez doktoraa %100 cinsiyetimizi söylerseee tekrar açıcam mevzuyubakalım sonuç nolcakk:44:
Hahahaa ayyy saol bebegimmm yaa ne iyisin hadi sen gel ozelden adresi yaziyorummmmgel kuzumm ben hazırlayım sana...anne veya abla edasındaa sahip çıkayımm sana yavrummm gel kollarımaaa
ayy keşke biri hazırlayıp koysa önümüze ne güzel olur... ben yönetici olsam sabah mutlaka açık büfe kahvaltı sunardım çalışanlarıma
ağlarken azıcık ta "ay karnıma ağrı girdi, acıyo" falan dedin miii tamamdırrrray ne fenayız biz yaaaa akıllara bakk
ayy senin eşin de muhalefetmiş gerçekten...amacı seni üzmek değil,amacı babasını sevindirmek... sahi, babasının ismi ne?
sen sıkma canını... takma kafana bunları şimdi.Üzülme boşuna,bebeğine yazık.
kız esraa hemen büyü...yönetici ol..benide al yanınaaayy keşke biri hazırlayıp koysa önümüze ne güzel olur... ben yönetici olsam sabah mutlaka açık büfe kahvaltı sunardım çalışanlarıma
elbise bulmuşlar mı dün sizinkiler demette
ağlarken azıcık ta "ay karnıma ağrı girdi, acıyo" falan dedin miii tamamdırrrray ne fenayız biz yaaaa akıllara bakk
evet ya napalım onlar mecbur bırakıyo bazen böyle yapmak gerek:)
hahahhhhh duygusallığıa bağlamak ve sulu gözlülüktee üstümee yokturr zaten her an hazırr çeşmeleerrr
ee tamam işte kuzum bulduk çözümü:)
annesininbirtanesiiiiiiçok fenayıızz biz çok...
eşim gerçekten beni üzmek istediği veyaa benimle inatlaştığı için değildee babasını daha çok mutlu edeceğine kendini inandırdığı için böylee davranıyor..bide psikolojık baskı var üzerinde..allah izin verirdee %100 oğluşumuz olursa ilk erkek torun olacak bizimkisi..derdi o
kayınpederimin adı :salim....salim'e yakısacak isimler var aklımda...salim eymen, salim eray, mustafa salim'de olabilir...hemde efendimin isimlerinden biri olur...
kız esraa hemen büyü...yönetici ol..benide al yanınaaçok çalışırım benn gerçekk açık büfe kahvaltı istiyorum ben yaaaa
çok fenayıızz biz çok...
eşim gerçekten beni üzmek istediği veyaa benimle inatlaştığı için değildee babasını daha çok mutlu edeceğine kendini inandırdığı için böylee davranıyor..bide psikolojık baskı var üzerinde..allah izin verirdee %100 oğluşumuz olursa ilk erkek torun olacak bizimkisi..derdi o
kayınpederimin adı :salim....salim'e yakısacak isimler var aklımda...salim eymen, salim eray, mustafa salim'de olabilir...hemde efendimin isimlerinden biri olur...
kız esraa hemen büyü...yönetici ol..benide al yanınaaçok çalışırım benn gerçekk açık büfe kahvaltı istiyorum ben yaaaa
fıstıklar günaydın:) nasılmış güzel kasım anneleri ve tatlı bebişleri bugün? kızlar gevrekler kabızlık için oldukça iyi. ama buğday olanlarından (mısır olmasın lütfen) ve sade olanlarından alın içine kendiniz meyve koyun çilek falan çıktı artık. ya da eti lifalif alın sırf yulaf bana çok iyi geliyor süte bal ve meyveyle karıştırıyorum ya da yoğurda 1 2 saate faydasını görüyorsunuz:)
canım nerden biliyor rüyanda gördüğünü...sen söylemedin mi.. bol bol oku yavrularınıgerçekten çok tatlılar... ne zaman gidiceksin doktora?
senin bu kocişş aynı benimkine benziyorr muhalefet konusundaa,adamda katır inadi var...doğmamış çocugaa don biçiyoruzz ve hep babasının istediği olsun istiyorrr 2 isim olsun konusundaa ikna çabalarım sürüyorr:44: bakalım başarı gösterebilecekmiyimm:44:
ayy seninki de mi öyle... ben erkek olursa ikinci ismi koyucam ona müdahale ederse başına geliceklere hazır olsun valla
ay ben bugün ne düşündüm Allahım yaaa annelik böyle birşey mi: Kene ölümleri var ya..biz de yazın eşimin köyüne gidicez bebek 6 aylık olucak havalar sıcak ben onu nasıl korucam, ya bişi olursa, ya kene ısırırsa bebeğimi... şimdiden uzun kollu şeyler giydirme planları yapıyorum...:26::26::26:
ayy daha bakmadım çizelgeme bennn....
inşallahhh gösterirler yaa.. babası geliyo,göstermesi lazımmm
Belki sana naz yapabilirdi de babası geliyo ya gösterebilir tatlımbirde bakmışsınız monitörden bizimki gibi el sallıyor babasına annesine
günaydın kızlar nasılsınız ben şimdi hastaneden geldim arkadaşımın yanında gittim onu doktora götürdüm bu arada ne yaptım kendi doktorumada gittim
ben hala vitamin demir hapı falan kullanamıyorum mide bulantısı yüzünden onun için bana en son gittiğimde 16.haftada başlarız demişti tamam gel haftaya dedi benimde canıma minnet
belki meleğim bana gösterir ne olduğunu merakla bekliyorum haftayı :)
Hahahaa ayyy saol bebegimmm yaa ne iyisin hadi sen gel ozelden adresi yaziyorummmm
Dimi yaaa hazirlamak eziyet halbuki ne severdim oncelerineyse ben hazirladim esraa buyur gel
çok fenayıızz biz çok...
Hadi ya.. Bende 15 saatlik yolculuğa hazırlanıyorum güya..
Gerçi 1 ay sonra ama, yinede aklıma galmiyor değil..
Kendi arabamızla daha rahat gideceğiz ama, gitmesek mi yaa..
günaydın kızlar nasılsınız ben şimdi hastaneden geldim arkadaşımın yanında gittim onu doktora götürdüm bu arada ne yaptım kendi doktorumada gittim
ben hala vitamin demir hapı falan kullanamıyorum mide bulantısı yüzünden onun için bana en son gittiğimde 16.haftada başlarız demişti tamam gel haftaya dedi benimde canıma minnet
hoşgeldin canım pozisyon önemli canım bebişin pozisyonu belirliyor görüntüyü inşş uygun yakalarsınız bebişigünaydın kızlar nasılsınız ben şimdi hastaneden geldim arkadaşımın yanında gittim onu doktora götürdüm bu arada ne yaptım kendi doktorumada gittim
hoşgeldin canım demir hapı bana da verdi ama sıkıntı yok şimdilik şükür ama doymamam durumu bendede var ama frenliyorum kendimiGünaydın kızlaarr
Canım şöyle bir durumum var... Bu demir hapı yüzünden bende de sindirim problemi olmaya başladı. Dünden beri sindirim problemim olduğu için az yemek yiyorum, ama açım doymuyorum. Acayip bişey.. Senin formülü bir deneyeyim umarım işe yarar. Yoksa ben açlıktan ölücem
canım nerden biliyor rüyanda gördüğünü...sen söylemedin mi.. bol bol oku yavrularınıgerçekten çok tatlılar... ne zaman gidiceksin doktora?
Belki sana naz yapabilirdi de babası geliyo ya gösterebilir tatlımbirde bakmışsınız monitörden bizimki gibi el sallıyor babasına annesine
ay canım arkadşın nasıl? daha iyi mi?
inşallah gösterir... ben de yarın başka bi doktora gidicem cinsiyeti için.. kendi doktorum çok yoğun bi hafta önceden bile randevu alamadık
Ayyy eveet kayra ismine bayılırım ben deeannesininbirtanesiiiiii
salimkayra koy oğlusunun ismini
kayra allahtan gelen hediye demek bu oğlanda size allahın hediye değil mi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?