2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
di mi yani arada duygusallıktan uffacıcıkkkk yalanlardan ve su istimallerden zarar gelmezzz:)

ağlarken azıcık ta "ay karnıma ağrı girdi, acıyo" falan dedin miii tamamdırrrr ay ne fenayız biz yaaaa akıllara bakk

ayy senin eşin de muhalefetmiş gerçekten...amacı seni üzmek değil,amacı babasını sevindirmek... sahi, babasının ismi ne?
sen sıkma canını... takma kafana bunları şimdi.Üzülme boşuna,bebeğine yazık.

Gunaydin kizlarrr hala kahvaltmi yapmadim midem kaziniyooo biri hazirlayip da onume koyabilir mi?
gel kuzumm ben hazırlayım sana...anne veya abla edasındaa sahip çıkayımm sana yavrummm gel kollarımaaa

hahahhhhh duygusallığıa bağlamak ve sulu gözlülüktee üstümee yokturr zaten her an hazırr çeşmeleerrr

canım nerden biliyor rüyanda gördüğünü...sen söylemedin mi.. bol bol oku yavrularını gerçekten çok tatlılar... ne zaman gidiceksin doktora?
canım ben kızıma anlatmamıştım ki ben anlatırken duymuş yanımızda yok gibiler ama konusmalar kayıt altında
birisine sormuşlar çocuğun varmı diye oda var ama daha küçük demiş laf götürüp getirecek kadardamı yok demişlerküçük kızım tam fırlama dünyadan heberi var zaten belliydi ilk üst dişleri çıktı
ilk üst dişi çıkan bebekler alt dişi çıkanlara göre daha zeki olurlarmış

canım benim inşş hersey gönlüne göre olur

hehe benım cızelgemde de bu yazı yazdıktan ertesı gun doktora gıttım ama benım sıpa göstermedı kızlar
benim sıpa gibimi çıktı senin sıpan da doktor kuyuya bir taş attı bebiş cinsiyetini gösteresiye kadar o taş biizm kafamızı karıstıracak sanırsam :26:

canım benim inşş hersey gönlüne göre olur isim sıkıntısı hiç yaşanmaz bile hersey senin istediğin gibi olmuş bir bakmışsında

gel kuzumm ben hazırlayım sana...anne veya abla edasındaa sahip çıkayımm sana yavrummm gel kollarımaaa
Hahahaa ayyy saol bebegimmm yaa ne iyisin hadi sen gel ozelden adresi yaziyorummmm

ayy keşke biri hazırlayıp koysa önümüze ne güzel olur... ben yönetici olsam sabah mutlaka açık büfe kahvaltı sunardım çalışanlarıma

Dimi yaaa hazirlamak eziyet halbuki ne severdim onceleri neyse ben hazirladim esraa buyur gel

çok fenayıızz biz çok...

eşim gerçekten beni üzmek istediği veyaa benimle inatlaştığı için değildee babasını daha çok mutlu edeceğine kendini inandırdığı için böylee davranıyor..bide psikolojık baskı var üzerinde..allah izin verirdee %100 oğluşumuz olursa ilk erkek torun olacak bizimkisi..derdi o

kayınpederimin adı :salim....salim'e yakısacak isimler var aklımda...salim eymen, salim eray, mustafa salim'de olabilir...hemde efendimin isimlerinden biri olur...
ayy keşke biri hazırlayıp koysa önümüze ne güzel olur... ben yönetici olsam sabah mutlaka açık büfe kahvaltı sunardım çalışanlarıma
kız esraa hemen büyü...yönetici ol..benide al yanınaa çok çalışırım benn gerçekk açık büfe kahvaltı istiyorum ben yaaaa

Son düzenleme:
elbise bulmuşlar mı dün sizinkiler demette

yok canım kardeşim beğenmemiş hep kışlıklar var abla ve senin tarzın hiç değil dedi. dediğin gibi kapanıştan dolayı bişey kalmamış canım:) teşekkür ederim tekrar:)

Selam güzel anneler, bakıyorum cinsiyetler belirlendikçe isim tartışmaları çıkmış gibi...
Başlayın şimdiden karnınızı severken beğendiğiniz ismi milletin yanında söylemeye....
Bizler de ağaç kovuğundan çıkmadık ya, onların ki anne babaysa bizimkiler ne ağaç dalı mı?
Hem illa ki aile ismi konacak diye bir koşul yok, farklı bir isim de olabilir...
Böyle saçma mevzular için hamile eşleri, gelinleri üzmeye kimsenin hakkı yok...

annesininbirtanesiiiiii
salimkayra koy oğlusunun ismini
kayra allahtan gelen hediye demek bu oğlanda size allahın hediye değil mi zaten

Canimcim kotu degilmis adi ama tabi yaninda bi ad la daha iyi olur. Bence kabul etcek. Daha onumuzde uzun bi sure var. Dayanamaz israrina. İnssss

günaydın kızlar nasılsınız ben şimdi hastaneden geldim arkadaşımın yanında gittim onu doktora götürdüm bu arada ne yaptım kendi doktorumada gittim
ben hala vitamin demir hapı falan kullanamıyorum mide bulantısı yüzünden onun için bana en son gittiğimde 16.haftada başlarız demişti tamam gel haftaya dedi benimde canıma minnet
belki meleğim bana gösterir ne olduğunu merakla bekliyorum haftayı :)

Günaydın kızlaarr

Canım şöyle bir durumum var... Bu demir hapı yüzünden bende de sindirim problemi olmaya başladı. Dünden beri sindirim problemim olduğu için az yemek yiyorum, ama açım doymuyorum. Acayip bişey.. Senin formülü bir deneyeyim umarım işe yarar. Yoksa ben açlıktan ölücem

Gözünaydın canım.. Evet bu demir hapı başa belaymış. Bende de sindirim problemi yaptı. Ama mecbur içiyorum.. Cinsiyetini haftaya gösterir bence.. Sen 2'li test yaptımışmıydın. O ultrasonda gösteriyor çünki.. Doktor incik cincik araştırıp buluyor valla

Hahahaa ayyy saol bebegimmm yaa ne iyisin hadi sen gel ozelden adresi yaziyorummmm

Dimi yaaa hazirlamak eziyet halbuki ne severdim onceleri neyse ben hazirladim esraa buyur gel

geliyorumm koşa koşaaaaa uça uçaaa

mustafa salim çok güzel... mustafa ismini çok severim ben..

bulmesunun dediği kayra da çok güzel oldu bence

Hadi ya.. Bende 15 saatlik yolculuğa hazırlanıyorum güya..
Gerçi 1 ay sonra ama, yinede aklıma galmiyor değil..
Kendi arabamızla daha rahat gideceğiz ama, gitmesek mi yaa..

bana hep seyahatler yaramıştır sen de seyahati seven biriysen zorlanmazsın diye düşünüyorum çok da kafanda fobileştirme güçlü ol yapabilirim diye şartlandır kendini aralarda dinlenin durun arka koltuğa uzan hiç bişicikler olmazz Allahın izniyle hatta bulantıların bile geçebilir benim geçmişti heyecandan :)

Kızlar ya ben sizden bişey rica edicem.. Çok yazdınız ama ben bir türlü not edemedim

Bu çatlaklar için vazelin kullanıcam ama içine hangi yağları karıştıyorduk unuttum, tekrar yazarmısınız ? :26::26:

ay canım arkadşın nasıl? daha iyi mi?

inşallah gösterir... ben de yarın başka bi doktora gidicem cinsiyeti için.. kendi doktorum çok yoğun bi hafta önceden bile randevu alamadık

hoşgeldin canım pozisyon önemli canım bebişin pozisyonu belirliyor görüntüyü inşş uygun yakalarsınız bebişi
hoşgeldin canım demir hapı bana da verdi ama sıkıntı yok şimdilik şükür ama doymamam durumu bendede var ama frenliyorum kendimi

Son düzenleme:
ay canım arkadşın nasıl? daha iyi mi?

inşallah gösterir... ben de yarın başka bi doktora gidicem cinsiyeti için.. kendi doktorum çok yoğun bi hafta önceden bile randevu alamadık

demir hapını yutarken midem bulanıyor yutamıyorum bir haftadır içemiyorum bende

annesininbirtanesiiiiii
salimkayra koy oğlusunun ismini
kayra allahtan gelen hediye demek bu oğlanda size allahın hediye değil mi zaten
Ayyy eveet kayra ismine bayılırım ben dee

İnşallah tatlımmm Allahım gönlümüzdekini hayırlı etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…