2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım zeytin yağı, kakao yağı, badem yağı, nar çekirdeği yağı, kayısı yağı.

canım kakao,badem ve saf zeytin yağı...

ben badem yağını çok az koydum. tüylenme yapıyor çünkü...

bir de mehmet özün kitabında e vitaminini okudum..onunda alıp karıştırıcam...

yok canım yaptırmadım ben ikili test bakalım haftaya gösterecekmi ...
ay canım arkadşın nasıl? daha iyi mi?

inşallah gösterir... ben de yarın başka bi doktora gidicem cinsiyeti için.. kendi doktorum çok yoğun bi hafta önceden bile randevu alamadık

iyi canım bu başka arkadaşım kendimi refakatçi ilan edicem :) eşinin işi vardı yalnız bırakmak istemedim beraber gittik geldik bende kendi doktorumu yakaladım ona sorular sordum öyle yani umarım sende eşinle öğrenirsin cinsiyetinii

Ayyy eveet kayra ismine bayılırım ben dee

İnşallah tatlımmm Allahım gönlümüzdekini hayırlı etsinnn
bende bayılıyorum ama kuzenimizde var gerçi kızım olursa kayra isminin bana bir anlamıda olmaz
geçen yatarken aklıma cihan ismi geldi soyisimde cihan olunca cihan CİHAN güzel olur gibi geldi eşimde manyaklaşma gene dedi:99:

yok canım yaptırmadım ben ikili test bakalım haftaya gösterecekmi ...
ay canım arkadşın nasıl? daha iyi mi?

inşallah gösterir... ben de yarın başka bi doktora gidicem cinsiyeti için.. kendi doktorum çok yoğun bi hafta önceden bile randevu alamadık

iyi canım bu başka arkadaşım kendimi refakatçi ilan edicem :) eşinin işi vardı yalnız bırakmak istemedim beraber gittik geldik bende kendi doktorumu yakaladım ona sorular sordum öyle yani umarım sende eşinle öğrenirsin cinsiyetinii

canım kakao,badem ve saf zeytin yağı...

ben badem yağını çok az koydum. tüylenme yapıyor çünkü...

bir de mehmet özün kitabında e vitaminini okudum..onunda alıp karıştırıcam...

Ben kitabı o kadar karıştıramadım ama bende bu akşam bir bakayım iyiki dedin valla sağol tatlım :13::13:

amanın yine doldurmuşsunuz, alıntı için işaret koydum cevap yazmaya gelince o kadar uzun olmuş ki vazgeçtim :) şöyle bir göz attım aklımda kalanları yazayım.

annesininbirtanesi canım senin isim konusundaki ilk krizi atlattık sıra ikinciye geldi. inşallah bunuda atlatıcaz. ben eşinin senin isteğini kabul edeceğini düşünüyorum. biraz sabırlı ol. üzerine çok gitme derim. sonuçta bir senden bir ondan olacak.

diğer isim konusunda kriz yaşayan arkadaşlar inşallah eşleriniz ikna olur. bizde de tam tersi ben erkek ismi bulamıyorum. istiyorum kayınpederin ismi olsun çünkü çok emek verdi bizim için. çok muhterem bir insan ama kimse istemiyor. dün kayınvalideye söyledim isim yok dedim bulursunuz diyip geçiştirdi süpriz yapalım dicem eşimde istemiyor

bulemsu senin şu ufaklık öldürcek beni. ne tatlı öyle. belli canım zeki bir çocuk. anası gibi :)

bende kahvaltıyı bir şekilde hallediyorum da akşam ne yapmak ne yemek istiyorum. üfff bu akşam ne yicem şimdiden dert oldu (

kendımde bu sıkıntıyı yasayan bırı olarak sinir oluyorum bu duruma ama ben cocuklarıma yaptırmıycam koymak ısteselerde

bende esımle oglumun ısmınde anlasamadık aslında kafamızda vardı bı ısım babasının ısmnıde hıc teklıf etmedı ama koymak ıstedıgını bılıyodum kayınvaldmelerde dırek bısey soylemselerde cevreden ornek vererek ıma edıyrolardıbırde ıkı ısım koyuyolar soylmeıyolar felan dıye
neyse ben esıme kendı ıstedıgım ısmı kabul etsın dıye onune babasının ısmını de koydum onerı olarak hemde dıyemedıgı ortya cıksın dıye ama o naptı hem kendı ıstedıgı ısmı koydu bıde onune babasınınkını koydu hemde soylemıycem dıyerek benım kayınbabamın ısmı ahmet tamam guzel ısım ama sırf dede oldugu ıcn koymak zorund aolmak hıc hos deıl ve su an bız hıc soylemıyoruz ama sırf bu yuzden ben ogluma baslarda ıkı ısmıde soyleyemedım cocuk dıyodum yaıste soylememızı beklerler fılan dıye esımde soylemıyodu oglum 2 yasına geldı arada babannesı 2 ısmını kullansada bız alperen dıyoruz
dıger cocuklarda sen koyarsın demıstı esım bunda hemen onune gectım ben koysamda onune bısey koymak ıstedı fılan hayrı dedım tek ısım olucak ve anlastık aklımda baska ısımlerde vardı ama en azından sevdıgım düşündüğüm isimlerde karar kıldık benım ıstedıgım oldu ama sımdıde sıpa gostermıyo cınsıyetı ısımler hazır

Ben kitabı o kadar karıştıramadım ama bende bu akşam bir bakayım iyiki dedin valla sağol tatlım :13::13:

ay ben en baştan başladım bitirdim az bişi kaldı ama doğum sonrasıyla iligli olan bazı yerleri es geçtim...

Hahahaa ayyy saol bebegimmm yaa ne iyisin hadi sen gel ozelden adresi yaziyorummmm
Dimi yaaa hazirlamak eziyet halbuki ne severdim onceleri neyse ben hazirladim esraa buyur gel
ayyy şimdi uzun uzun masada oturup yapılan kaahvaltı keyfineee hayır diyemiycemmmm pek severimm saatlercee kahvaltı masasında oturup sohbet etmeyi

ee tamam işte kuzum bulduk çözümü:)

buldukkk lavinyammm buldukk %100 olsunn başlıyoruzzz salya sümükk ağlamayaa

annesininbirtanesiiiiii
salimkayra koy oğlusunun ismini
kayra allahtan gelen hediye demek bu oğlanda size allahın hediye değil mi zaten
ayyy olmazmıı hiç teyzesii..hediyelerin en muhteşemiii Rabbime binlerce kezz şükür:26: kayra isminide çok seviyorumm gerçektenn..salim kayra'da muhteşem uyduu haaa durr ağlama politikasında bunudaa söyleyim kocacıgımaa

Canimcim kotu degilmis adi ama tabi yaninda bi ad la daha iyi olur. Bence kabul etcek. Daha onumuzde uzun bi sure var. Dayanamaz israrina. İnssss
yanii aslındaaa çok huzursuz eden bi isim değil...amaaaa hayalimdeki hç değill oyüzden yanında uygun bi isimlee daha hoş olacagını düşünüyorum
mustafa salim çok güzel... mustafa ismini çok severim ben..

bulmesunun dediği kayra da çok güzel oldu bence

ayy bende mustafa ismini severim..benim rahmetli dedemin adı...kabede vefat etti.. göndermediler türkiyeye bide benim eşimin ilk adı..burdan yanaşacam olaya...kullanılmayan bi ilk adı var eşimin...hem babasının hem atasının adı olmuş olsun diycemm...hemde efendimin adı...kuzumun adı aynı zamanda ahiretlikte bi isim olsun inşallah

demir hapını yutarken midem bulanıyor yutamıyorum bir haftadır içemiyorum bende

canımm burnunu kapat öyle iç..bende balık yağında aynı şeyi yaşıyordum..şimdi hemen atıyorum ağzımaa..hiç koklamıyorum 2 sn bilee

tatlım ne koyucan söle bakım...eşin gıcıklık yapmış alperende....sen alperenın adını ne olsun ıstemıştım canım...

yok canım benim kız benim bir üst modelim :124:
senin eşin gelsede yemek derdin bitse be bacım ne bu böyle yapmak istemezsin yemek istemezsin iyi aç kalda bebişde aç kalacak o yüzden eve gidince canın bişey yapmak istemese bile pide falan yaptır da ye ama aç kalma

İsim konusunda en rahatlarınızdan biri benim herhalde... Babamız Rüzgar dedi Ben toprak dedim Rüzgar toprak kaldı bebeğin adı, kimse itiraz etmedi

Bebeklerimizi doğuran biz olduğumuza göre isim hakkı da bizde olmalı, koyun ağırlığınızı valla...
Çok abartıyorlarsa doğumdan önce hastane yetkililerine söyleyin doğum belgesini babaya vermesinler, siz ayaklanınca alır gider yazdırırsınız
Bak kızdım şimdi haaa.......

tatlım ne koyucan söle bakım...eşin gıcıklık yapmış alperende....sen alperenın adını ne olsun ıstemıştım canım...

canım Kaan ıstemıstım Ahmet Kaan olsun dedım Kaanı söylemeyemezmiş Ahmet Alperen oldu sımdı Kutay a döndüydüm bu sefer onu begenmedı anlamı yok fılan dıye Kaana ok dedi önüne Muhammed koymak ıstıyorum dedı olmaz dedım en fazla kulagına okuturum ama nüfusa gecırtmem sonuc olarak erkek olursa Kaan kız olursa da Serra olucak inş

aynısını dedım esıme ben dogum kagıdını vermem lohusa halımle nüfusa da gdierim dedimgerekırse gdıerım valla işim garantı olsun

canım ağlama çok ama sadece içten işle bunu sana daha öncede demiştim bazı erkekler ağlayan kadından hoşlanmaz eşim gibi :95:ağladığım da inadına yapar bende tınmıyorum bu böyle olsun diyorum çıkıp gidiyorum benim dediği gene oluyorrr
Günaydın güzel annelr
günaydın canım hosgeldin

İsim konusunda en rahatlarınızdan biri benim herhalde... Babamız Rüzgar dedi Ben toprak dedim Rüzgar toprak kaldı bebeğin adı, kimse itiraz etmedi
ne güzelll:97:

krizin biri bitiyor, diğeri baş gösteriyorr burcumm...hayırlıısylaa bunuda atlatcazz...Rabbim altından kalkamayacagımız yükler yüklemesin...en büyük derdimizz bu olsunn:26:

ahh canımm türkiyenin 4-1 yanından bi çok kişi yaşıyor aynı sıkıntıyı...sende aynı şeyleri yaşamışın...allem edip kallem edip kendi istediği adı koydu demek eşin yaaa bakalımm ben başarı gösterebilecekmiyimm:44: alperen çok güzel isim...oğulcugun adıylaa büyüsün inşallahh...şimdi sıra sende...hayırlıısyla öğrende istediğin adı koy yavrunaa allahın izniylee

Günaydın güzel annelr

günaydınnn şekerimm

burcu seni çok iyi anlıyorum, insan tek başına yemek yemek istemiyor eşiyle alışınca.. ama sen yalnız değilsin... karnında meleğin var, onunla beraber yediğini düşünerek yemeye çalış... en kötü ihtimal bi menemen yada bol domatesli makarna yanında yoğurt... tüketebilirsin...valla benim de yanımda ailem olmasa ben de aç kalırdım tek başıma kurur giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…