canım zeytin yağı, kakao yağı, badem yağı, nar çekirdeği yağı, kayısı yağı.Kızlar ya ben sizden bişey rica edicem.. Çok yazdınız ama ben bir türlü not edemedim
Bu çatlaklar için vazelin kullanıcam ama içine hangi yağları karıştıyorduk unuttum, tekrar yazarmısınız ? :26::26:
Kızlar ya ben sizden bişey rica edicem.. Çok yazdınız ama ben bir türlü not edemedim
Bu çatlaklar için vazelin kullanıcam ama içine hangi yağları karıştıyorduk unuttum, tekrar yazarmısınız ? :26::26:
Gözünaydın canım.. Evet bu demir hapı başa belaymış. Bende de sindirim problemi yaptı. Ama mecbur içiyorum.. Cinsiyetini haftaya gösterir bence.. Sen 2'li test yaptımışmıydın. O ultrasonda gösteriyor çünki.. Doktor incik cincik araştırıp buluyor valla
ay canım arkadşın nasıl? daha iyi mi?
inşallah gösterir... ben de yarın başka bi doktora gidicem cinsiyeti için.. kendi doktorum çok yoğun bi hafta önceden bile randevu alamadık
bende bayılıyorum ama kuzenimizde var gerçi kızım olursa kayra isminin bana bir anlamıda olmazAyyy eveet kayra ismine bayılırım ben dee
İnşallah tatlımmm Allahım gönlümüzdekini hayırlı etsinnn
Gözünaydın canım.. Evet bu demir hapı başa belaymış. Bende de sindirim problemi yaptı. Ama mecbur içiyorum.. Cinsiyetini haftaya gösterir bence.. Sen 2'li test yaptımışmıydın. O ultrasonda gösteriyor çünki.. Doktor incik cincik araştırıp buluyor valla
ay canım arkadşın nasıl? daha iyi mi?
inşallah gösterir... ben de yarın başka bi doktora gidicem cinsiyeti için.. kendi doktorum çok yoğun bi hafta önceden bile randevu alamadık
canım kakao,badem ve saf zeytin yağı...
ben badem yağını çok az koydum. tüylenme yapıyor çünkü...
bir de mehmet özün kitabında e vitaminini okudum..onunda alıp karıştırıcam...
sen o konuda şanslısın...aynı zamanda erkek kardeşininde adı olmuş olacak..benim kayınpederimin adı hayalimde olan bi isim değidlii ne yazıkkipeygamber efendimizin isimlerinde falanda değil...mustafa mehmet ahmet muhammed falan olsa...kayınpederin adı değil efendimin adı der koşa koşa koyardım
saygı= isim nasıl böyle düşünüyorlar anlamıyorum, benimkide aynı...babasının adını tek koyunca sanki onu daha çok onurlandırmış olacazzne alakası varsa...
evet yanii o da var nerden biliyorsaa 2.çocugumuzun olup olmayacagını..belkide kısmet olmayacak..rabbim nasip etmeyecekk bizleree
yavrumu 9 ay ben taşıyorum, hop oturup hop kalkıyorum onun için...ben seslencemm ona herkesten fazla allahın izniyle...ismide hakkım olmalı...tamam babasınında adı olsun...ama benim istediğimde olsun...
hemen görümcemin kızının adını örnek verdim...nasıl dedim ona babannesinin adı+istediği isim koymuş ablann...buda benim hakkım...yegenıne 2 ismiylee seslelınıyor...öylee alıştıkk çünküü...amayokkk işinee gelmedi...ne alakası var onunlaa diyor...bal gibi alakası var...kaynımın kızının adı 2 tane...görümcemin kızının adı 2 tane...benmiyim sülalelinin enayesii
şimdilik beklemediyim canım, pusuya yattım...kimseye sesimi çıkarmıyorum..kayınvalidem sürekli '2 isim zor oluyor- 2 isim zor oluyor' deyip duruyor...böylee alttan alta gönderme yapmaları dahada sinirlerimi bozuyorreşimede şimdilik bişey demiycemm, hele bi %100 olsun o zaman alcam karşımaa konuscamm..size anlattıgım gibi anlatcam onada...
haaa bu konudaaa eşiyle kopma noktasına gelip hamileliği lohusalıgıı kendinede eşinede zehır olan arkadaşlarımız oldu..rabbim esirgesin öylede olmak istemem ama söylıycemm istdiğim şeylerii..buda benim hakkım diycem..bi isim senden bi isimde bendeenn diyecemm bakalım allah sonumuzu hayır etsinn inşallahh:26:
Kızlar ya ben sizden bişey rica edicem.. Çok yazdınız ama ben bir türlü not edemedim
Ben kitabı o kadar karıştıramadım ama bende bu akşam bir bakayım iyiki dedin valla sağol tatlım :13::13:
ayyy şimdi uzun uzun masada oturup yapılan kaahvaltı keyfineee hayır diyemiycemmmmHahahaa ayyy saol bebegimmm yaa ne iyisin hadi sen gel ozelden adresi yaziyorummmm
Dimi yaaa hazirlamak eziyet halbuki ne severdim oncelerineyse ben hazirladim esraa buyur gel
ee tamam işte kuzum bulduk çözümü:)
ayyy olmazmıı hiç teyzesii..hediyelerin en muhteşemiii Rabbime binlerce kezz şükür:26:annesininbirtanesiiiiii
salimkayra koy oğlusunun ismini
kayra allahtan gelen hediye demek bu oğlanda size allahın hediye değil mi zaten
yanii aslındaaa çok huzursuz eden bi isim değil...amaaaa hayalimdeki hç değillCanimcim kotu degilmis adi ama tabi yaninda bi ad la daha iyi olur. Bence kabul etcek. Daha onumuzde uzun bi sure var. Dayanamaz israrina. İnssss
mustafa salim çok güzel... mustafa ismini çok severim ben..
bulmesunun dediği kayra da çok güzel oldu bence
demir hapını yutarken midem bulanıyor yutamıyorum bir haftadır içemiyorum bende
kendımde bu sıkıntıyı yasayan bırı olarak sinir oluyorum bu duruma ama ben cocuklarıma yaptırmıycam koymak ısteselerde
bende esımle oglumun ısmınde anlasamadık aslında kafamızda vardı bı ısım babasının ısmnıde hıc teklıf etmedı ama koymak ıstedıgını bılıyodum kayınvaldmelerde dırek bısey soylemselerde cevreden ornek vererek ıma edıyrolardıbırde ıkı ısım koyuyolar soylmeıyolar felan dıye
neyse ben esıme kendı ıstedıgım ısmı kabul etsın dıye onune babasının ısmını de koydum onerı olarak hemde dıyemedıgı ortya cıksın dıye ama o naptı hem kendı ıstedıgı ısmı koydu bıde onune babasınınkını koyduhemde soylemıycem dıyerek benım kayınbabamın ısmı ahmet tamam guzel ısım ama sırf dede oldugu ıcn koymak zorund aolmak hıc hos deıl ve su an bız hıc soylemıyoruz ama sırf bu yuzden ben ogluma baslarda ıkı ısmıde soyleyemedım cocuk dıyodum ya ıste soylememızı beklerler fılan dıye esımde soylemıyodu oglum 2 yasına geldı arada babannesı 2 ısmını kullansada bız alperen dıyoruz
dıger cocuklarda sen koyarsın demıstı esım bunda hemen onune gectım ben koysamda onune bısey koymak ıstedı fılan hayrı dedım tek ısım olucak ve anlastık aklımda baska ısımlerde vardı ama en azından sevdıgım düşündüğüm isimlerde karar kıldık benım ıstedıgım oldu ama sımdıde sıpa gostermıyo cınsıyetı ısımler hazır
yok canım benim kız benim bir üst modelim :124:amanın yine doldurmuşsunuz, alıntı için işaret koydum cevap yazmaya gelince o kadar uzun olmuş ki vazgeçtim :) şöyle bir göz attım aklımda kalanları yazayım.
annesininbirtanesi canım senin isim konusundaki ilk krizi atlattık sıra ikinciye geldi. inşallah bunuda atlatıcaz. ben eşinin senin isteğini kabul edeceğini düşünüyorum. biraz sabırlı ol. üzerine çok gitme derim. sonuçta bir senden bir ondan olacak.
diğer isim konusunda kriz yaşayan arkadaşlar inşallah eşleriniz ikna olur. bizde de tam tersi ben erkek ismi bulamıyorum. istiyorum kayınpederin ismi olsun çünkü çok emek verdi bizim için. çok muhterem bir insan ama kimse istemiyor. dün kayınvalideye söyledim isim yok dedim bulursunuz diyip geçiştirdisüpriz yapalım dicem eşimde istemiyor
bulemsu senin şu ufaklık öldürcek beni. ne tatlı öyle. belli canım zeki bir çocuk. anası gibi :)
bende kahvaltıyı bir şekilde hallediyorum da akşam ne yapmak ne yemek istiyorum. üfff bu akşam ne yicem şimdiden dert oldu(
amanın yine doldurmuşsunuz, alıntı için işaret koydum cevap yazmaya gelince o kadar uzun olmuş ki vazgeçtim :) şöyle bir göz attım aklımda kalanları yazayım.
annesininbirtanesi canım senin isim konusundaki ilk krizi atlattık sıra ikinciye geldi. inşallah bunuda atlatıcaz. ben eşinin senin isteğini kabul edeceğini düşünüyorum. biraz sabırlı ol. üzerine çok gitme derim. sonuçta bir senden bir ondan olacak.
diğer isim konusunda kriz yaşayan arkadaşlar inşallah eşleriniz ikna olur. bizde de tam tersi ben erkek ismi bulamıyorum. istiyorum kayınpederin ismi olsun çünkü çok emek verdi bizim için. çok muhterem bir insan ama kimse istemiyor. dün kayınvalideye söyledim isim yok dedim bulursunuz diyip geçiştirdisüpriz yapalım dicem eşimde istemiyor
bulemsu senin şu ufaklık öldürcek beni. ne tatlı öyle. belli canım zeki bir çocuk. anası gibi :)
bende kahvaltıyı bir şekilde hallediyorum da akşam ne yapmak ne yemek istiyorum. üfff bu akşam ne yicem şimdiden dert oldu(
kendımde bu sıkıntıyı yasayan bırı olarak sinir oluyorum bu duruma ama ben cocuklarıma yaptırmıycam koymak ısteselerde
bende esımle oglumun ısmınde anlasamadık aslında kafamızda vardı bı ısım babasının ısmnıde hıc teklıf etmedı ama koymak ıstedıgını bılıyodum kayınvaldmelerde dırek bısey soylemselerde cevreden ornek vererek ıma edıyrolardıbırde ıkı ısım koyuyolar soylmeıyolar felan dıye
neyse ben esıme kendı ıstedıgım ısmı kabul etsın dıye onune babasının ısmını de koydum onerı olarak hemde dıyemedıgı ortya cıksın dıye ama o naptı hem kendı ıstedıgı ısmı koydu bıde onune babasınınkını koyduhemde soylemıycem dıyerek benım kayınbabamın ısmı ahmet tamam guzel ısım ama sırf dede oldugu ıcn koymak zorund aolmak hıc hos deıl ve su an bız hıc soylemıyoruz ama sırf bu yuzden ben ogluma baslarda ıkı ısmıde soyleyemedım cocuk dıyodum ya ıste soylememızı beklerler fılan dıye esımde soylemıyodu oglum 2 yasına geldı arada babannesı 2 ısmını kullansada bız alperen dıyoruz
dıger cocuklarda sen koyarsın demıstı esım bunda hemen onune gectım ben koysamda onune bısey koymak ıstedı fılan hayrı dedım tek ısım olucak ve anlastık aklımda baska ısımlerde vardı ama en azından sevdıgım düşündüğüm isimlerde karar kıldık benım ıstedıgım oldu ama sımdıde sıpa gostermıyo cınsıyetı ısımler hazır
tatlım ne koyucan söle bakım...eşin gıcıklık yapmış alperende....sen alperenın adını ne olsun ıstemıştım canım...
Bebeklerimizi doğuran biz olduğumuza göre isim hakkı da bizde olmalı, koyun ağırlığınızı valla...
Çok abartıyorlarsa doğumdan önce hastane yetkililerine söyleyin doğum belgesini babaya vermesinler, siz ayaklanınca alır gider yazdırırsınız
Bak kızdım şimdi haaa.......
ayyy şimdi uzun uzun masada oturup yapılan kaahvaltı keyfineee hayır diyemiycemmmmpek severimm saatlercee kahvaltı masasında oturup sohbet etmeyi
buldukkk lavinyammm buldukk%100 olsunn başlıyoruzzz salya sümükk ağlamayaa
ayyy olmazmıı hiç teyzesii..hediyelerin en muhteşemiii Rabbime binlerce kezz şükür:26:kayra isminide çok seviyorumm gerçektenn..salim kayra'da muhteşem uyduu haaa durr ağlama politikasında bunudaa söyleyim kocacıgımaa
yanii aslındaaa çok huzursuz eden bi isim değil...amaaaa hayalimdeki hç değilloyüzden yanında uygun bi isimlee daha hoş olacagını düşünüyorum
ayy bende mustafa ismini severim..benim rahmetli dedemin adı...kabede vefat etti..göndermediler türkiyeye bide benim eşimin ilk adı..burdan yanaşacam olaya...kullanılmayan bi ilk adı var eşimin...hem babasının hem atasının adı olmuş olsun diycemm...hemde efendimin adı...kuzumun adı aynı zamanda ahiretlikte bi isim olsun inşallah
canımm burnunu kapat öyle iç..bende balık yağında aynı şeyi yaşıyordum..şimdi hemen atıyorum ağzımaa..hiç koklamıyorum 2 sn bilee
günaydın canım hosgeldinGünaydın güzel annelr
ne güzelll:97:İsim konusunda en rahatlarınızdan biri benim herhalde... Babamız Rüzgar dedi Ben toprak dedim Rüzgar toprak kaldı bebeğin adı, kimse itiraz etmedi
amanın yine doldurmuşsunuz, alıntı için işaret koydum cevap yazmaya gelince o kadar uzun olmuş ki vazgeçtim :) şöyle bir göz attım aklımda kalanları yazayım.
Günaydın güzel annelr
yok canım benim kız benim bir üst modelim :124:
senin eşin gelsede yemek derdin bitse be bacım ne bu böyle yapmak istemezsin yemek istemezsin iyi aç kaldabebişde aç kalacak o yüzden eve gidince canın bişey yapmak istemese bile pide falan yaptır da ye ama aç kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?