eşin biraz çocuğunuda düşünmeli tamam anne babanın ismi güzel ama gelecekte arkadaşlarının yanında isminden memnun olmasıda çok önemli çocuk içinkızlar geçmişi tam okuyamadım vaktim yok şöyle bir göz attım anladım kadarıyla isim muhabbeti var....bizimkide anasıyla babasının ismini koyacakmısınz isimleri cemal ve hamide erkek hadi neysede kız olursa ben hamide koymak istemiyorum ne saçma ömür boyu artık hamide dedikçe sinrler tepeme çıkacak...hiç eşimle bu konuyu tartısmadık belki kararı değişir diye bekliyorum
Kızlar bende isimleri yazayım bakalım beğenecekmisiniz?
Kız: DEREN
Erkek: POYRAZ
Birde bu arada bacaklarına kramp giren varmıgece uykumdan uyandırıyor nasıl bir acı anlatamam
kızlar geçmişi tam okuyamadım vaktim yok şöyle bir göz attım anladım kadarıyla isim muhabbeti var....bizimkide anasıyla babasının ismini koyacakmısınz isimleri cemal ve hamide erkek hadi neysede kız olursa ben hamide koymak istemiyorum ne saçma ömür boyu artık hamide dedikçe sinrler tepeme çıkacak...hiç eşimle bu konuyu tartısmadık belki kararı değişir diye bekliyorum
sendemi iş yerindesin bende sekreterlik yapıyorum her iş bana kalıyor sabah sabah çamaşır suyu kokusu soluyup tuvalet temizlemek sinir bozucu
hıı sen geliyorsun aklıma zaten çok sıkılınca, bu kız ne yapıyor hep yalnız diyorum. ha birde eşin askere gidecekmiş. inşallah sağ salim hemencecik gider gelir. Allah dayanma gücü versin sana.
benimkinin şu an içinde bulunduğu durum çok stresli ve beni asıl geren onun stresi. işleri burda karıştırmışlar, çözememişler bizimki çözmeye gitti ve çözmeden gelemicek, gelmem diyor. baskı var üzerinde. inşallah biterde kurtulur. başkası karıştırır bizimki çözer ohhh ne güzel.
esraaammm yaa ne kadaan çok konuşmuşsunnnnn
şaka bir yana biraz ara verdik hemen yanınıza kaçtım
sendemi iş yerindesin bende sekreterlik yapıyorum her iş bana kalıyor sabah sabah çamaşır suyu kokusu soluyup tuvalet temizlemek sinir bozucu
ayy canım Allah kolaylık versin..işin zor gerçekten.
Amin... askere bende onunla giderim diyorum, doğum izni zamanına denk gelirse...
Canım ailemin yanındayım ya onun için moralimi bozmaya vakit kalmıyor. evde 3 tane kardeşim var en küçüğü 17 yaşında...çok çok eğlenceli neşeli hepsi (Allah bozmasın) babamla annemi desen onlarda çok enerjikler,çok eğlenceliler... İyiki onlar yanımda.yoksa ben şimdiye kadar bin kere işi bırakmıştım...
Senin de eşinin de işleri stresli anladığım kadarıyla... Özel sektör gerçekten zor iş... bebek doğunca ne yapmayı düşünüyorsun?
ben çok mu konuşuyorum :26: :26:
sen işine konsantre ol ama şimdiii
isimler güzelmiş tatlım :)
Kramplar su eksikliğinden oluyor diye biliyorum.. Yeterince su içiyormusun ? Bana doktorum günde 1.5 lt demişti şimdi 2'ye çıkardı. içiyorum mecbur
güzel isimler. deren dermek anlamında değil mi? başka bir anlamı var mı? yoksa eğer çok manalı bir isim değil gibime geldi.
kramplar için magnezyum vermişti doktor ama hamile değildim. magvital toz vermişti. baktımda doktora danışıp kullanın diyor.
al biri daha. valla hamide mi olacak yani çocuğun adı? inşallah konuş anlaşırsınız.
bende hamide olsun istemiyorum sorun annesinin ismi değil isim güzel değil....önce sakince konuşacam eger vazgeçmezse doğum raporuna ona vermicem o zmaan nüfus kagıdını çıkaramazeşin biraz çocuğunuda düşünmeli tamam anne babanın ismi güzel ama gelecekte arkadaşlarının yanında isminden memnun olmasıda çok önemli çocuk için
geliyorumm koşa koşaaaaa uça uçaaa
Hani kizzz bitirdim nerdesinn
İiiyiz canim ohhh ne guzel bana daha cook varrrrr cinsiyeti de ogren insAllahhhhoşbulduk bugün nasılsınız kızlar yarını sabırsızlıkla bekliyorummmm bebeğimi görücemmmmmmm
İsimler guzelmisss cnm benim de bacaklarima giriyo kramp. ya cok hareketsiz kaldigimda ya da cok ayakta kaldigimda ama endiselenme normal bu agrilarKızlar bende isimleri yazayım bakalım beğenecekmisiniz?
Birde bu arada bacaklarına kramp giren varmıgece uykumdan uyandırıyor nasıl bir acı anlatamam
bende hamide olsun istemiyorum sorun annesinin ismi değil isim güzel değil....önce sakince konuşacam eger vazgeçmezse doğum raporuna ona vermicem o zmaan nüfus kagıdını çıkaramaz
güzel isimler. deren dermek anlamında değil mi? başka bir anlamı var mı? yoksa eğer çok manalı bir isim değil gibime geldi.
kramplar için magnezyum vermişti doktor ama hamile değildim. magvital toz vermişti. baktımda doktora danışıp kullanın diyor.
al biri daha. valla hamide mi olacak yani çocuğun adı? inşallah konuş anlaşırsınız.
Ayy bayildim yahuuu cok guzel:))))kızlar anne karnındaki bebişlere bakın heleeeee:130:hele birinciye dikkat lütfennnn:118:
Eki Görüntüle 418844
Eki Görüntüle 418891 Eki Görüntüle 418895
Eki Görüntüle 418896 Eki Görüntüle 418898
Eki Görüntüle 419064 tek düşünen biz değiliz
İiiyiz canim ohhh ne guzel bana daha cook varrrrr cinsiyeti de ogren insAllahhh
İsimler guzelmisss cnm benim de bacaklarima giriyo kramp. ya cok hareketsiz kaldigimda ya da cok ayakta kaldigimda ama endiselenme normal bu agrilar
Saolasın canım, dikkat edeceğim artık ne yapalım çok haraketsiz yada çok ayakta kalmamaya..
guzelmıs ısımler canım derenı daha cok begendım amaKızlar bende isimleri yazayım bakalım beğenecekmisiniz?
ayy canım Allah kolaylık versin..işin zor gerçekten.
Amin... askere bende onunla giderim diyorum, doğum izni zamanına denk gelirse...
Canım ailemin yanındayım ya onun için moralimi bozmaya vakit kalmıyor. evde 3 tane kardeşim var en küçüğü 17 yaşında...çok çok eğlenceli neşeli hepsi (Allah bozmasın) babamla annemi desen onlarda çok enerjikler,çok eğlenceliler... İyiki onlar yanımda.yoksa ben şimdiye kadar bin kere işi bırakmıştım...
Senin de eşinin de işleri stresli anladığım kadarıyla... Özel sektör gerçekten zor iş... bebek doğunca ne yapmayı düşünüyorsun?
ben çok mu konuşuyorum :26: :26:
sen işine konsantre ol ama şimdiii
saolasın canım alperen güzel basta ıkımız ıstemıstık sonra ben cevreden sıyası görüş ifade edıyor felan dedıelr dıye sogumustum ama esım vazgecmedı ıns hepımız ıstedıgımız guzel ısımler koyarız bebıslerımıze
haklısın guzelde olsa kabule tmıycem dedım zaten ona
senın dedıgın aklıma geldı ılerde benım ısmım cok uzun kardesımınkı oh ne rahat fılan ders edıye bende konuyu acıklarım 2 ısım cok zor oluyo bence canım ozellıkle ısımler uzunsa o yuzdne tek olsun ıstıyorum dedıgım gıbı kulagına okuturum yada göbek adı olur ona ızın verırım ancak
eymenı sevıyorum ben alperende de onermıstım benım gıcık kocıs hıcbısey kabul etmedı ıste o zaman sımdı de aynı aslında her ısmı kabul etmez de üzüldü heralde bana ses cıkarmıyor bıde söz vermıstı sözunden dönemıyor tabı
esınde arkadasından etkılenmıs cevreye hıc danısmıycaksın soyelmıyceksın aslında karar verıp ıste bu ısım olcak dıyeceksın herkes mecbur kabullencek[/QUOTE
canım benım doğumda ekım sonu kasım başı belkı aynı zamanda doğururuz....belkıde 29 ekım çocugu olur...dr. 1,2 kasım yada ekım sonu dedi...
İiiyiz canim ohhh ne guzel bana daha cook varrrrr cinsiyeti de ogren insAllahhh
İsimler guzelmisss cnm benim de bacaklarima giriyo kramp. ya cok hareketsiz kaldigimda ya da cok ayakta kaldigimda ama endiselenme normal bu agrilar
magnezyum eksıklıgınden olabılır cnm 1 sıse soda ıcebılırsın onun ıcınde de mıneraller var ama doktoruna söle ona göre ılac versın gttıgınde
bunu nasıl basardım bılmıyorum ama yanlıs alıntı yapmısım:)) kramplarla ılgılı msj atmak ıstemıstım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?