2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
eşin biraz çocuğunuda düşünmeli tamam anne babanın ismi güzel ama gelecekte arkadaşlarının yanında isminden memnun olmasıda çok önemli çocuk için

Kızlar bende isimleri yazayım bakalım beğenecekmisiniz?
Kız: DEREN
Erkek: POYRAZ

Birde bu arada bacaklarına kramp giren varmı gece uykumdan uyandırıyor nasıl bir acı anlatamam

güzel isimler. deren dermek anlamında değil mi? başka bir anlamı var mı? yoksa eğer çok manalı bir isim değil gibime geldi.

kramplar için magnezyum vermişti doktor ama hamile değildim. magvital toz vermişti. baktımda doktora danışıp kullanın diyor.

al biri daha. valla hamide mi olacak yani çocuğun adı? inşallah konuş anlaşırsınız.

sendemi iş yerindesin bende sekreterlik yapıyorum her iş bana kalıyor sabah sabah çamaşır suyu kokusu soluyup tuvalet temizlemek sinir bozucu

ayy canım Allah kolaylık versin..işin zor gerçekten.

Amin... askere bende onunla giderim diyorum, doğum izni zamanına denk gelirse...
Canım ailemin yanındayım ya onun için moralimi bozmaya vakit kalmıyor. evde 3 tane kardeşim var en küçüğü 17 yaşında...çok çok eğlenceli neşeli hepsi (Allah bozmasın) babamla annemi desen onlarda çok enerjikler,çok eğlenceliler... İyiki onlar yanımda.yoksa ben şimdiye kadar bin kere işi bırakmıştım...
Senin de eşinin de işleri stresli anladığım kadarıyla... Özel sektör gerçekten zor iş... bebek doğunca ne yapmayı düşünüyorsun?

esraaammm yaa ne kadaan çok konuşmuşsunnnnn

şaka bir yana biraz ara verdik hemen yanınıza kaçtım

ben çok mu konuşuyorum :26: :26:
sen işine konsantre ol ama şimdiii

sendemi iş yerindesin bende sekreterlik yapıyorum her iş bana kalıyor sabah sabah çamaşır suyu kokusu soluyup tuvalet temizlemek sinir bozucu

Allah kolaylık versin canım. sende kendini düşün çok kimyasal kullanma. inşallah bir temizlikçi alırlar.

doğum iznim bitince kayınvalidem bakacak bebeğime. evimiz çok yakın. işimede yakınım arada kaçıp bakabilirim çocuğuma.

isimler güzelmiş tatlım :)

Kramplar su eksikliğinden oluyor diye biliyorum.. Yeterince su içiyormusun ? Bana doktorum günde 1.5 lt demişti şimdi 2'ye çıkardı. içiyorum mecbur

Evetttttttt 2 gündür suyu az içiyordum eşim uyardı hatta Emek suyu azmı içiyorsun banamı öyle geliyor dedi demek ki ondan, ödem de vardı bu sabah, hatta 800 gr falan fazla gösterdi tartı.

Teşekkürler tatlım bugün şişem yanımda bol bol içeyim..

eşin biraz çocuğunuda düşünmeli tamam anne babanın ismi güzel ama gelecekte arkadaşlarının yanında isminden memnun olmasıda çok önemli çocuk için
bende hamide olsun istemiyorum sorun annesinin ismi değil isim güzel değil....önce sakince konuşacam eger vazgeçmezse doğum raporuna ona vermicem o zmaan nüfus kagıdını çıkaramaz

bende hamide olsun istemiyorum sorun annesinin ismi değil isim güzel değil....önce sakince konuşacam eger vazgeçmezse doğum raporuna ona vermicem o zmaan nüfus kagıdını çıkaramaz

hamide...

bence eşinde istemiyordur aslında yaaa

Son düzenleme:

Derleyen toparlayan anlamı canım...

Elevit diye bir vitamin verdi onun içinde magnezyum var ama yeterli gelir mi bilemiyorum 27'sinde randevum soracağım bakalım ne diyecek.

Yapılan araştırmalar hurmanın hamile kadınlara da bir çok fayda sağladığını ortaya koyuyor. Zaten Allah (cc) mucizevî olarak yarattığı Hz.İsa`nın (as) annesi Hz. Meryem`e (as) hamileliğinde hurma yemesini emir buyuruyor. Efendimiz`de (sas) bu durumu bir hadislerinde bakın nasıl anlatıyor: `kadınlarınıza nifasta iken hurma yedirin. Nifasta hurma yiyen kadının çocuğu halim olur. Zira Meryem İsa`yı doğurduğunda yiyeceği hurma idi. Eğer (onun için) hurmadan daha hayırlı bir şey olsaydı Allah (cc) onu yemesini emrederdi.`

Hurmanın hamilelikte ve doğum esnasındaki bazı faydaları şöyle sıralanıyor:

Yüksek oranda glikoz ve nişasta ihtiva etmekte ve bu da hamile kadına güç vermektedir.

Taze hurmada rahim adalelerini kuvvetlendiren ve doğumu kolaylaştıran bir madde vardır.

Hurmada magnezyum, potasyum gibi sinir sistemini rahatlatan ve yorgunluğu gideren aynı zamanda doğumdan sonra kasları dinlendiren elementler vardır.

Stresi giderici, acı ve sancıyı hafifletici uyku ve rahatlamayı temin edici maddeler içerir.

Bol miktarda kalsiyum içerir. Bu da doğum sonrası kanamayı durdurmaya yarayan önemli bir maddedir.

Hurmada bulunan vitaminler doğum esnasında kaybolan enerjiyi yeniden toparlamada önemli rol oynar.

doğum sonrası annede sütün bol gelmesini sağlayan potasyum gibi bazı maddeler vardır.

Kızlar bende isimleri yazayım bakalım beğenecekmisiniz?
Kız: DEREN
Erkek: POYRAZ

Birde bu arada bacaklarına kramp giren varmı gece uykumdan uyandırıyor nasıl bir acı anlatamam
guzelmıs ısımler canım derenı daha cok begendım ama
esın kabul ettı mı

canım sen memurıyette yenı oldugun ıcın mı esının yanına gıdemıyorsun asaletı mı beklıyorsun bılmedıgım ıcın soruyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…