2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende sürekli ayran cacık yiyorum aynı şey değil ama napiim :2: bu arada su midemi bulandırıyor eskiden 2 LT içerdim Şimdi zar zor 1 LT içiyorumm of of

Kız bende sürekli su içmeye çalışıyorum anacım günümün yarısı wc de geçiyor öyle olunca ,ben zaten ilk 3 ay manyak gibi peynir yedim.
eşim evin yanına mandıra açacaktı neredeyse,midem bulanmadı çok şükür ama peynir ilk 3 ayda acaip iyi gelmişti.Hala da yiyorum..

offf offffff kızlarımda yemek yapma sıkıntım yoktu mutfaga giderken midem bulanıyor bişey yapasım gelmiyor kocacım zayıfladı iyice baya kilolanmıştı oysa yakışmıştıda kilo

[video=youtube;34tYqy0XES4]http://www.youtube.com/watch?v=34tYqy0XES4[/video]

arkadaşlar ıkılı testınız kaç günde çıktıydı acaba bir haftada çıkar mı

benim 15 günde çıktı :)

canım sen mühendis değilmiydin yanlış mı hatırlıyorm. üretimde mi çalışıyorsun diyecegim ama pc başındasın sürekli. olsun canım bitane al hafta sonları giyersin.

evet masabaşıyım ama sorun olunca üretime gidip bakmam lazım. ee bazen makinanın altına bakıyorum etekle nasıl eğilcem :))))

Kızlar yaa söylemesi ayıp benim canım hamburger çekiyo,1 ay olmuştur yemeyeli söylesem de yesem noolur,bişeycik olmaz herhalde yaa,burnuma kokusu geldi resmen:26:

2 kere yedim hamileliğimde :)

Zayıflamış olabilir misinn?? annem hamileyken çok zayıflarmış burnu uzarmış ta

ben zayıfladım benim burnum uzadı. doğru teşhis :)

kilom aynı canım şimdi aynaya baktım dagüzelleştim yüüzm dolgunlaştı ama burnum yassılaştı sanki

sen hep güzelsin :)

yemek yapasım yok hiç akşama ne yapsam ki basit kolay bişey

cacık yap canım. hem besleyici hem güzellik verir :))))))))

o senin güzel bakışın teşekkür ederim cacıkda yapayım bari:112:
kocacık sıcak yemeği çok sever kandırayım bugun onu bunlarla
kocacık sorunca bunlar ne diye kesin soracaktır cacık güzellik verir menemen tokluk verir kısır sana bişey vermez bizim için o diyeyim bari :111::111:

sahinus burcu ve benim neyim olacak de bakım 6 hissin ne diyor bu konuda :97:

adam şaşırır artık :)))

valla şekerim bu akşam bana ne kadar kızarsan kız. hiçbişi yemicem içmicem. çünkü çok sık wc ye gidiyorum. bir damla yapıp çıkıyorum. otobüste gidemem wc ye. önlemimi almam lazım. uyurum geçer vakit zaten.

çok güzelmiş ama yeter artık, ayartcanız beni aldırtacaksınız banada. :)))

afıyet olsun canım bız esımle cok severız bende salı gunu yaptım makarnanın yanına ben hala yemek pişiremiyorum arada bu tarz seyelr yapıyorum o kadar

sen de yap o zaman tatlım
dün makarna bugun böyle geçiştireceğim canım
yemek pişiriyorum ondan baska yiyen olmuyor
kızlar çorba ve salata yiyorlar benimde iştahım olmayınca hiç yemek yapmak istemiyorum ben :106:

kocacım çok huyunu değiştirdi bu bebk için rabbim gönlüne göre versin inşşşş
içme bişeyde ye kız aç karna miden daha çok bulanır kuru ekmek ye bari susamı falan olmasın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…