2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kocacım çok huyunu değiştirdi bu bebk için rabbim gönlüne göre versin inşşşş
içme bişeyde ye kız aç karna miden daha çok bulanır kuru ekmek ye bari susamı falan olmasın ama

:))) ne güzel. inşallah canım. Allah yüzümüzü güldürsün.

canım ben sadece küçük değil büyük abdestte sık sık yapıyorum ( o yüzden bişide yemicem. napayım canım, iyiki miden kötü. bişi yiyesim yok. her işte bir hayır vardır işte. iyi olsam aç aç oturacaktım .

anladım canım ama açken benim midem daha kötü oluyor sen gene yanına al bişeyler belki atıştırma gereği görürsün

Kızlarr biz geldikkk Cinsiyet haberi veremiyorum ne yazık ki çünkü göstermedi bebiş Gerçi doktor en son pipi filan göremedim ben dedi ama kesin bir şey de diyemem dedi :44: Onun dışında sağlıklı bir bebişmiş. 130 gr, 15 cm olmuş. Büyümüş değil mi???Artık iki üç hafta sonra tekrar giderim herhalde dayanamam çünkü bennn

herkese iyi tatilleeerrr öptük sizi teyzoşlar ve melekleriii

anladım canım ama açken benim midem daha kötü oluyor sen gene yanına al bişeyler belki atıştırma gereği görürsün hayırlı yolculuklar tatlım allaha emanet ol

burcu anlamadım sen tuvalete gittiğin için mi bişey yemiyorsun. eğer öyleyse bunun kıymetini bil hele hele büyük tuvaletine gidebilmen çok güzel bişey. bu arada bişi sorucam sizin de büyük abdest siyah renkli mi acaba? kan hapından mı oluyo ki öyle?

kan hapından öyle olur canım

hayırlısı canım ben nasıl bekliyorum sende bekle bakalım zaten benden ve senden başka cinsiyeti göstermeyen yok gibi
rabbim sağlıklısından versin inşşş

allaha emanet ol tatlım

kan hapı yapıyor onu canım öyle

ayyy canım büyümüş tabi. 15 cm diyorsun. maşallah bebişine . artık gramajıda belli oluyor bebeklerin. ne güzel. bir bilgi daha öğrenicez. pipi görmeyince kız mı yani? bence hiç dikkate alma belli olmaz. garanti öğrenmek lazım.

anladım canım ama açken benim midem daha kötü oluyor sen gene yanına al bişeyler belki atıştırma gereği görürsün hayırlı yolculuklar tatlım allaha emanet ol

alıcam canım merak etme. sağol canım. hepiniz Allaha emanet olun. yarın akşam girerim heralde. bu akşam anca hazırlanırım.

enteresan bir durum yaşıyorum aslında. bazen zor oluyor bazen kolay. az az sık sık çıkıyorum. tutarsam kasıklarıma sancı giriyor. o yüzden korkuyorum.

canım ben sadece elevit kullanıyorum. benimde koyulaştı.

yarın 10.30 da rendevum var kuzummm

canım inşallah güzel haberlerle geleceksin.

canlarım ben çıkıyorum. kendinize dikkat edin. hepinizi öpüyorum.

ben mutfağa kaçar hepinize iyi akşamlar güzel tatiller allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…