kocacım çok huyunu değiştirdi bu bebk için rabbim gönlüne göre versin inşşşş
içme bişeyde ye kız aç karna miden daha çok bulanır kuru ekmek ye bari susamı falan olmasın ama
anladım canım ama açken benim midem daha kötü oluyor sen gene yanına al bişeyler belki atıştırma gereği görürsün:))) ne güzel. inşallah canım. Allah yüzümüzü güldürsün.
canım ben sadece küçük değil büyük abdestte sık sık yapıyorum( o yüzden bişide yemicem. napayım canım, iyiki miden kötü. bişi yiyesim yok. her işte bir hayır vardır işte. iyi olsam aç aç oturacaktım .
anladım canım ama açken benim midem daha kötü oluyor sen gene yanına al bişeyler belki atıştırma gereği görürsün:))) ne güzel. inşallah canım. Allah yüzümüzü güldürsün.
canım ben sadece küçük değil büyük abdestte sık sık yapıyorum( o yüzden bişide yemicem. napayım canım, iyiki miden kötü. bişi yiyesim yok. her işte bir hayır vardır işte. iyi olsam aç aç oturacaktım .
:))) ne güzel. inşallah canım. Allah yüzümüzü güldürsün.
moonsunn sen ne zaman gidiyordun doktoRAA
burcu anlamadım sen tuvalete gittiğin için mi bişey yemiyorsun. eğer öyleyse bunun kıymetini bil hele hele büyük tuvaletine gidebilmen çok güzel bişey. bu arada bişi sorucam sizin de büyük abdest siyah renkli mi acaba?kan hapından mı oluyo ki öyle?
kan hapından öyle olur canım
o sigara ne kız içmiyon inşallah.
hayırlısı canım ben nasıl bekliyorum sende bekle bakalım zaten benden ve senden başka cinsiyeti göstermeyen yok gibiKızlarr biz geldikkkCinsiyet haberi veremiyorum ne yazık ki çünkü göstermedi bebiş Gerçi doktor en son pipi filan göremedim ben dedi ama kesin bir şey de diyemem dedi :44: Onun dışında sağlıklı bir bebişmiş. 130 gr, 15 cm olmuş. Büyümüş değil mi???Artık iki üç hafta sonra tekrar giderim herhalde dayanamam çünkü bennn
allaha emanet ol tatlımherkese iyi tatilleeerrr öptük sizi teyzoşlar ve melekleriii
kan hapı yapıyor onu canım öyleburcu anlamadım sen tuvalete gittiğin için mi bişey yemiyorsun. eğer öyleyse bunun kıymetini bil hele hele büyük tuvaletine gidebilmen çok güzel bişey. bu arada bişi sorucam sizin de büyük abdest siyah renkli mi acaba?kan hapından mı oluyo ki öyle?
yok kız hoşuma gitti şunun tipe bakk kendini beğenmişş
Kızlarr biz geldikkkCinsiyet haberi veremiyorum ne yazık ki çünkü göstermedi bebiş Gerçi doktor en son pipi filan göremedim ben dedi ama kesin bir şey de diyemem dedi :44: Onun dışında sağlıklı bir bebişmiş. 130 gr, 15 cm olmuş. Büyümüş değil mi???Artık iki üç hafta sonra tekrar giderim herhalde dayanamam çünkü bennn
anladım canım ama açken benim midem daha kötü oluyor sen gene yanına al bişeyler belki atıştırma gereği görürsünhayırlı yolculuklar tatlım allaha emanet ol
burcu anlamadım sen tuvalete gittiğin için mi bişey yemiyorsun. eğer öyleyse bunun kıymetini bil hele hele büyük tuvaletine gidebilmen çok güzel bişey. bu arada bişi sorucam sizin de büyük abdest siyah renkli mi acaba?kan hapından mı oluyo ki öyle?
yarın 10.30 da rendevum var kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?