Evet canım yaa bizim haftalarda olup da göstermeyen pek yok gibi :S Ama doktorum çok tatlıydı yarım saate yakın ilgilendi, konuştuk, sorular sordum cevapladı. Cinsiyeti görmek için de çok uğraştı evirdi çevirdi ama ııh göstermedi bizimki. Hatta başta annemiz halen çok güzel acaba erkek mi ki dedi kız çocuğu annenin güzelliğini alırmış yaahayırlısı canım ben nasıl bekliyorum sende bekle bakalım zaten benden ve senden başka cinsiyeti göstermeyen yok gibi
rabbim sağlıklısından versin inşşş
ayyy canım büyümüş tabi. 15 cm diyorsun. maşallah bebişine. artık gramajıda belli oluyor bebeklerin. ne güzel. bir bilgi daha öğrenicez. pipi görmeyince kız mı yani? bence hiç dikkate alma belli olmaz. garanti öğrenmek lazım.
aa oyle mı canım hayırlısı bakalım bana da aynısını dedı ama ben bayrama gelsın ıstemıyorum ya oncesı de kurban bayramı doktorumun gırmeme ıhtımalı olabılrı doguma o yuzden ama tabı kendı ne zaman ısterse o zaman gelıcek bebıs saglıkla gelsınler ıns canım
sen alperenı sezeryanla mı doğurdun?
amin canım inşallahhh
eşimle yapıcaz diye yemedim bişi... bi de tahlili falan olur diye de yemedim
bilmiyorum ki canım...kilosunu sordum 123gram dedi..ultrason makinesinden ölçülüyor sanırım
benim gittiğim doktor 3 dk bile bakmadı ultrasonda banaEvet canım yaa bizim haftalarda olup da göstermeyen pek yok gibi :S Ama doktorum çok tatlıydı yarım saate yakın ilgilendi, konuştuk, sorular sordum cevapladı. Cinsiyeti görmek için de çok uğraştı evirdi çevirdi ama ııh göstermedi bizimki. Hatta başta annemiz halen çok güzel acaba erkek mi ki dedi kız çocuğu annenin güzelliğini alırmış yaaSonra baktı aaa bugün bu ikinci, bebiş kıçının üstüne oturmuş göstermez ki böyle dedi. ve hakkaten uğraştı ama bizimki fazla edepli çıktı. Hayırlısı artık bir kaç hafta daha bekliycez
İşte bilmiyorum ki pipi filan yoktu ortada dedi ama kesin bir şey de söylemedi canım. Ama çok güzel bir duygu, doktorumu da çok sevdim. Sonunda bulabildim kafama göre doktorumu
al canım bak tabi.. 23.04.1984
bir de bhcg si 33460
kız evde dolanırken aklıma geldi bu arkadasın kasımdamı gebe kaldı aralıktamı ben gebe kaldığı ay diye subata baktım daa:78:tatlım kızı oluyor işte 7. ayın içinde şimdi
mrb kızlar başımı kaldıramıyorum fena gribim geçmişide okuyamıyorum kendinize ii bakın ben çok kötüyüm:2::2:
mrb kızlar başımı kaldıramıyorum fena gribim geçmişide okuyamıyorum kendinize ii bakın ben çok kötüyüm:2::2:
hayırlı akşamlar...
kimsecikler kalmamışmalum artık haftasonu dimi gerçi bu haftasonu da yani yarın 19 mayıs biz okullarda kutlamaya gitcez..kızımı da babası götürecek okuluna..
dün bebişim toplandı kasığımda avucum kadar küçük bi sertlik:))yatakta sağdan sola hızlı gönddüm sanrım birden toplandı:)elimle azcık bastırdımyayılıverdi:))bulantılar da hafifleyince artık hamile olduğumu unutmak üzereydim hatırladım tekrar
kızlar gece pek kımse olmuyr ya cok sessız o kasık agrısı bendede var arada oluyr bır ıkı gundur boyle bıde sankı artık alt karın dgl ust karında sısmeye baslıyr yavas yavas buyucek sanırım gobıslerımız sızınde oylemı
Evet canım benim de çok ağrıdı kasıklarım,şimdi de acaip gazım oluyo geceleri,karnım taş gibi oluyo yaaa...Ee annesi yerlerini genişletiyolar bizim de kasıklarımıza vuruyo
Evet canım benim de çok ağrıdı kasıklarım,şimdi de acaip gazım oluyo geceleri,karnım taş gibi oluyo yaaa...Ee annesi yerlerini genişletiyolar bizim de kasıklarımıza vuruyo
saol canım kendinize dikkat edin hamilelikte grip berbat oluyormuş ayrıdan kıvranıyorum
merhaba cnm ya o gazı napcaz hadı evde sorun yokta malum dışarda tutulıuyo sonrada gaz sancı yapıyoo
galıba ondan oluyr cnm bu haftalarda normalmıs aman yer acsınlar rahat rahat dursunlar durdukları yerde
geçmiş olsun dikkat et....
bende kolumu yaktım kıvranıyorum sürekli pansuman....
herkese iyi geceler topikte yalnız kaldım....
sabah dükkanı açanlara hoşgeldin diyorum şimdiden...
günaydın hamişler iyi hafta sonları ben anneme kaçıyorum dalından erik yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?