2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hayırlısı canım ben nasıl bekliyorum sende bekle bakalım zaten benden ve senden başka cinsiyeti göstermeyen yok gibi
rabbim sağlıklısından versin inşşş
Evet canım yaa bizim haftalarda olup da göstermeyen pek yok gibi :S Ama doktorum çok tatlıydı yarım saate yakın ilgilendi, konuştuk, sorular sordum cevapladı. Cinsiyeti görmek için de çok uğraştı evirdi çevirdi ama ııh göstermedi bizimki. Hatta başta annemiz halen çok güzel acaba erkek mi ki dedi kız çocuğu annenin güzelliğini alırmış yaa Sonra baktı aaa bugün bu ikinci, bebiş kıçının üstüne oturmuş göstermez ki böyle dedi. ve hakkaten uğraştı ama bizimki fazla edepli çıktı. Hayırlısı artık bir kaç hafta daha bekliycez

İşte bilmiyorum ki pipi filan yoktu ortada dedi ama kesin bir şey de söylemedi canım. Ama çok güzel bir duygu, doktorumu da çok sevdim. Sonunda bulabildim kafama göre doktorumu

amin canım inşallahhh
eşimle yapıcaz diye yemedim bişi... bi de tahlili falan olur diye de yemedim

bilmiyorum ki canım...kilosunu sordum 123gram dedi..ultrason makinesinden ölçülüyor sanırım

cnm hayırlısı oldun ınsalllah allah sag salım kucagına almayıda nasıp etsın

benim gittiğim doktor 3 dk bile bakmadı ultrasonda bana sezeryan çıkınca acele etti
kendi doktorumda doğum kanalında dedi göremeyiz dedibekliyorum bakalım gelecek haftayı

mrb kızlar başımı kaldıramıyorum fena gribim geçmişide okuyamıyorum kendinize ii bakın ben çok kötüyüm:2::2:

hayırlı akşamlar...
kimsecikler kalmamışmalum artık haftasonu dimi gerçi bu haftasonu da yani yarın 19 mayıs biz okullarda kutlamaya gitcez..kızımı da babası götürecek okuluna..
dün bebişim toplandı kasığımda avucum kadar küçük bi sertlik:))yatakta sağdan sola hızlı gönddüm sanrım birden toplandı:)elimle azcık bastırdım yayılıverdi:))bulantılar da hafifleyince artık hamile olduğumu unutmak üzereydim hatırladım tekrar

mrb kızlar başımı kaldıramıyorum fena gribim geçmişide okuyamıyorum kendinize ii bakın ben çok kötüyüm:2::2:

Aman canım dikkat et ılık limonlu su iç,bende ilk haftalarda grip olmuştum,ilaç ta kullanamadığım için.Sürekli limon yemiştim..

Ayy ne güzel,okullarda izlemeyeli çok oldu 19 Mayıs gösterilerini.İnşallah yine her zaman ki gibi şenlik havasında geçer ama İst.da hava kötü yine gençlerin şansına yaa

Bende çok hızlı dönüyorum,kasığıma ani bir sancı saplanıyo sanki o an,çok fena yaa..

Son düzenleme:
kızlar gece pek kımse olmuyr ya cok sessız o kasık agrısı bendede var arada oluyr bır ıkı gundur boyle bıde sankı artık alt karın dgl ust karında sısmeye baslıyr yavas yavas buyucek sanırım gobıslerımız sızınde oylemı

Evet canım benim de çok ağrıdı kasıklarım,şimdi de acaip gazım oluyo geceleri,karnım taş gibi oluyo yaaa...Ee annesi yerlerini genişletiyolar bizim de kasıklarımıza vuruyo

Evet canım benim de çok ağrıdı kasıklarım,şimdi de acaip gazım oluyo geceleri,karnım taş gibi oluyo yaaa...Ee annesi yerlerini genişletiyolar bizim de kasıklarımıza vuruyo

merhaba cnm ya o gazı napcaz hadı evde sorun yokta malum dışarda tutulıuyo sonrada gaz sancı yapıyoo

galıba ondan oluyr cnm bu haftalarda normalmıs aman yer acsınlar rahat rahat dursunlar durdukları yerde

saol canım kendinize dikkat edin hamilelikte grip berbat oluyormuş ayrıdan kıvranıyorum

geçmiş olsun dikkat et....

bende kolumu yaktım kıvranıyorum sürekli pansuman....

herkese iyi geceler topikte yalnız kaldım....

sabah dükkanı açanlara hoşgeldin diyorum şimdiden...

merhaba cnm ya o gazı napcaz hadı evde sorun yokta malum dışarda tutulıuyo sonrada gaz sancı yapıyoo

Ay sorma canım yaa,bende gece malum bi de zırt pırt wc olayı var o gaz ağrısından zorlanarak kalkıyorum yataktan resmen,eşimin yardım ettiği bile oluyo valla :)

galıba ondan oluyr cnm bu haftalarda normalmıs aman yer acsınlar rahat rahat dursunlar durdukları yerde

Ayy evet yaa minikler büyüyorlar içimizde...
geçmiş olsun dikkat et....

bende kolumu yaktım kıvranıyorum sürekli pansuman....

herkese iyi geceler topikte yalnız kaldım....

sabah dükkanı açanlara hoşgeldin diyorum şimdiden...

Canım geçmiş olsun,ben de geçenlerde yakmıştım hatta burda paylaşmıştım.yumurta akı sür yarım saat bekle ve yıka acı falan kalmadı bende,sonra da bepanthen sürdüm,1 günde acı macı kalmadı...

gunaydın kızlar gozume cop battıda erkenden kalktım sıze bakım dedım ama kımse yok arkadaslar ben calısıorum ve az uyuyabılıorm bebegı kotu etkılermı

günaydın hamişler iyi hafta sonları ben anneme kaçıyorum dalından erik yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…