2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın nasılsınız bakalım....bu gece dönerken sanırım hızlı dönmemden kaynaklandı bir ağrı girdi ama anlık bişey offf nasıl içim gitt neyseki hemen geçti..aman kızlar dikkatli olun..hızlı döneyim falan demeyin sakın....

kapımızın önünde penceremin ucuna kadar uzanan bir ağaç vardı tam nedir bu böyle evin içine kadar giriyo derken bi baktım üzerinde dutlar var daha olmadı tabi.bekliyoruz hem dalından hem pencereden uzanarak yemek eğlenceli olacak

günaydın hamişler iyi hafta sonları ben anneme kaçıyorum dalından erik yemeye

ohhhhhhh afıyet olsun erık bana hamılelıkte en ıyı gelen sey oldu ya resmen ben yedım agacın yarısını artık gorenler halamı erık yıyrsun dyr ye eksıyı cıkar ayseyıııı dyrlar haaa haaa ama bakalım aysemı hakkımı acaba tatlıyla aram hıc yok valla

ay canım hadi hayırlı haberlerle dön çok sevindimmm

ayyy senin heyecanını tahmin edemiyorum. canım allah kolaylık versin. burda ikiz sahibi bir arkadaş var. birisi kız biri erkek. öyle tatlılar ki. aynı anda iki cinsiyeti görememişler, birini baya geç öğrenmişler. malum pozisyon önemli. inşallah sen görürsün.[/QUOTE]

Eveeet, cinsiyetler açıklanıyor. Oğlaaan biziim, kız biziim :)) bi kız bi oğlan.. ne güzel di mi ? Allahım sana şükürler olsun. Allah hepimizin kalbinden geçeni versin kızlar. Hepinizi candan öpüyorum..

iyi hafta sonları kızlar ,bizde bugün başka bir doktora gittik ve cinsiyetimizi öğrendik doktor erkek dedi, kesin mi dedim tekrar baktı ve pipisini gösterdi kesin dedi.
bebeğin suyu , hareketleri , kalp atımı maşallah iyiymiş.hepsini tek tek gösterdi.
bu sene erkek senesimi acaba hep erkek

Eveeet, cinsiyetler açıklanıyor. Oğlaaan biziim, kız biziim :)) bi kız bi oğlan.. ne güzel di mi ? Allahım sana şükürler olsun. Allah hepimizin kalbinden geçeni versin kızlar. Hepinizi candan öpüyorum..

ayyy çookk sevindimm..had gözünüz aydınn sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlatlarr olsunlarrr sercunn yaa ikiz bebek daha bi heyecanlııdırr eminim...ne güzel Rabbim sana her ikisinidee tattırdııı maşallahh maşallahhh

sercunn ne güzel ya allah gönlüne göre verdi maşallah...hep birlikte bir avazda kurtulalım inşallah....
cvr sende öğrenmişsin ya darısı bizlere olsun inşallah....
bu ay nüfusta erkek patlaması olacak....
kızlar bieşy soracam güzelkız ms diye bir arkadaş vardı kanaması vardı haberi olan var mı merak ettim de...:26::26:

Mrb arkadaşlar nasılsınız herkese güzel hafta sonları diliyorum bu hafta pek giremedim aslında yorumları okudum ama yazmaya pek uygun değildim kötü bi hafta geçirdim baş ağrılarıyla dolu bir haftaydı kalkamadım hiç oğlumun yılsonu gösterisi vardı ona bile zor gittim hastaneden izin alamadım mecbur işe gittim bide dün bunların üstüne dün sağ kasığıma kramp girdi bende ameliyathanenin koridorunda yürürken dr.umuz kapıyı birden açınca kapının kolu karnıma bi geçti ama nasıl bi ağrı anlatamam yattım biiraz dinlendim ama hala karnım da bi ağrı var ya çok kastım kendimi ondan dr.umu aradım bebek iyidir korkma dedi kaç kat içerde o dedi işte böle arkadaşlar dikkat edin sizlerde allah korusun

Eveeet, cinsiyetler açıklanıyor. Oğlaaan biziim, kız biziim :)) bi kız bi oğlan.. ne güzel di mi ? Allahım sana şükürler olsun. Allah hepimizin kalbinden geçeni versin kızlar. Hepinizi candan öpüyorum..[/QUOTE]

hahaha tatlım ne kadar hoş bi kız bşi erkek ikiz bebeiş he cok sevindim tatlım tek taşla iki kuş rabbım sağlıcakla kucağına nasip etsın bu arda anketede dengelı bi giriş yaptın

hayırlı olsun tatlım benım ya ben cok şaşkınım ya liste erkekle dolacak gözukuyo sanırım 2 yada 3 kızımız var rabbım sağlıcakla kucağına nasıp etsın

tatlım gecmiş olsun bende 14.haftanı içinde baş ağrıdan kafamı kaldıramadım tam bi hafta surdu o hafta kan basıncını een yukseldiği haftalardanmısçş çok şukur gectı ama sankı uyurken bile başım ağrıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…