eee saol yani bizide özendir git
günaydın hamişler iyi hafta sonları ben anneme kaçıyorum dalından erik yemeye
günaydın kızlar.....sercun Allah hayırlısını versin inş bebişlerini sağlıklı görrüsün ve cinsiyetlerini öğrenirsin dr dönüşüde hemen bizi haberdar et olurmu...inş bitaneside kızdır zaten forum hep erkek bebeklerle doldu
ay canım hadi hayırlı haberlerle dön çok sevindimmm
Eveeet, cinsiyetler açıklanıyor. Oğlaaan biziim, kız biziim :)) bi kız bi oğlan.. ne güzel di mi ? Allahım sana şükürler olsun. Allah hepimizin kalbinden geçeni versin kızlar. Hepinizi candan öpüyorum..
ayyy senin heyecanını tahmin edemiyorum. canım allah kolaylık versin. burda ikiz sahibi bir arkadaş var. birisi kız biri erkek. öyle tatlılar ki. aynı anda iki cinsiyeti görememişler, birini baya geç öğrenmişler. malum pozisyon önemli. inşallah sen görürsün.
iyi hafta sonları kızlar ,bizde bugün başka bir doktora gittik ve cinsiyetimizi öğrendik doktor erkek dedi, kesin mi dedim tekrar baktı ve pipisini gösterdi kesin dedi.
bebeğin suyu , hareketleri , kalp atımı maşallahiyiymiş.hepsini tek tek gösterdi.
bu sene erkek senesimi acaba hep erkek
Mrb arkadaşlar nasılsınız herkese güzel hafta sonları diliyorum bu hafta pek giremedim aslında yorumları okudum ama yazmaya pek uygun değildim kötü bi hafta geçirdim baş ağrılarıyla dolu bir haftaydı kalkamadım hiç oğlumun yılsonu gösterisi vardı ona bile zor gittim hastaneden izin alamadım mecbur işe gittim bide dün bunların üstüne dün sağ kasığıma kramp girdi bende ameliyathanenin koridorunda yürürken dr.umuz kapıyı birden açınca kapının kolu karnıma bi geçti ama nasıl bi ağrı anlatamam yattım biiraz dinlendim ama hala karnım da bi ağrı var ya çok kastım kendimi ondan dr.umu aradım bebek iyidir korkma dedi kaç kat içerde o dedi işte böle arkadaşlar dikkat edin sizlerde allah korusun
19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun güzel anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?