2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba canım benım bende 16.hafta içindeyım nasıl cinsiyet bellı oldumu benım perşembe gösterırse baklelen doğum tarıhın nedır

hayırlısı olsun cnm Allah kurtarsın bulantıların nasıl devammı benim akşamları oluyor sadece önceden tüm gündü buınada şükür :))

hayırlısı olsun cnm Allah kurtarsın bulantıların nasıl devammı benim akşamları oluyor sadece önceden tüm gündü buınada şükür :))

tatlım maalla diyelşım ben cok rahat bı hamılelık gecırıyorum bulantım falan olmadı sukur ama kızımda yanı ılk gebelığımde tam 7 ay surdu

canım benimde aynı uykuda bile insan hisseder mi ya benim bide hemiplejik migrenim ve epilepsim var migren atağım epilepsi nöbetini tetikliyo bazen geçen yıl haziranda hem nöbet hem atak geçirdim ölüyodum sanki 2 saat kendime gelememişim şimdi korkuyorum haziranda yaklaşıyorya ağrı kesici filan fayda etmiyo şimdi iyimisin sen benimkide geçer inşallah

tatlım maalla diyelşım ben cok rahat bı hamılelık gecırıyorum bulantım falan olmadı sukur ama kızımda yanı ılk gebelığımde tam 7 ay surdu

maşallah :) ben yeni yeni toparlandım önceden felaketti olsun çok şükür bu günümüze.benim ilk gebeliğim düşüktü hiç midem bulanmamıştı bebeğim gelişmemişti kürtaj oldum.bunda yalvardım Allahıma bulantım olsun sağlıklı bebişim olsun diye .

sorma cnm ya ben de aralıkta düşük yyaptım ay bende bulantılarım yok die panık oldum acaba yıne sağlıksızmı die maşalla diyelım 16.haftaya geldık hiç sorun yaşamadan maşalla bak sizde aylatmışınız gözukuyo annesı

a cnm beın gecmış olsun rabbım bi daha yaşatmasın ay şukur cnm gectı benım ama bi haftta kötuydu uyaırken direk ağrıyla uyanıyodum ama burda pek çok arkadaşımızın da olmuş bu haftadan sonra gecer die düşünüyorum ama migren gebelıkte bırz dah hharekete gecıyomş

çoookkk şükürr bizde atlattık her doktor kontrollerinde ağlarım sevinçten.doktorum kızıyor artık panik yapma diye :)) Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmemizide nasip etsin inşallah.

çoookkk şükürr bizde atlattık her doktor kontrollerinde ağlarım sevinçten.doktorum kızıyor artık panik yapma diye :)) Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmemizide nasip etsin inşallah.

cnm beım ya benımde kalbim yerınden cıkcakmış gibi oluyo sankı kızımda heralde daha rahatmışım yada kucukmuşum bide onu 3 aylıkken öğrenmıştık her defasında bi neşeyle heyecanlşa gidiyodum şimdi kotu hbr almaktan cok korkuyorum böle haraketlerınıde tam hissetsek tamam bi sorun yo die sevincem ama ozmana kadar daha endişelıyım bikere daha keybetmekten korkuyoru

sağol canım benim, migrenden korkmuyorum beni tedirgin eden epilepsi çünkü nöbet bebeğe zarar verebilir dua edin şu haftaları atlatayım hayırlısıyla benim teşhisim yeni konulmuştu gebelik yasaktı 1 yıl ama rabbim işte nasip etti bu bebeği bize dr.um kızdı ama napıyım kıyamam ben Ona Allah korusun o yüzden tedavimde kısmen yavaşladı işte hep tedirginliklerim bu yüzden hayırlısı olsun geçecek hepsi rabbim bebeğimi korusun

cnm benım bak en azından biliyosun rahatsızlını hamılelıkte amansızda öğrenebilirsın şidi en azından temkınlı oarak bi gebelık gecırıyosundur dimi bak karınıda bi melek var rabbım meleğinı korur bol bol dua et tatlım kolaymı bile bile bi cana kıymak dimi en doğru kararı vermışın rabbımde bu kararından dolayı senı koruması altına almıştr emınım

Allah yardımcın olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…