2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hepimizin tatlım benım vermı içine doğan bi zcinsiyet ay kasımda bi erkek patlamsı var 2 yada 3 kızımız var biliyomusun

13 haftalıkken doktor görememişti cinsiyetini.1 ay sonra gel dedi.benim içime erkek doğuyor.çevremdekilerde erkek gibi sanki diyo bakalım hayırlısı.haftaya pazartesi doktordayız.duydum kasım ayı erkek ayıymış evet eşim kız istiyor.sağlıklı olsunlarda ne olursa olsunlar cnm yaa :) bu arada senin bebişin cinsiyeti bellimi.

slm kızlar nasılsınız ...ben ıyı sayılırım bugun doktora gittik bebegimi gördüm cok tatlıydı cok ozlemısım....sabah dokrorun odasına gırmeden bı lavobaya gıdeyım dedım bıde baktım kı ıc camasırım hep kan olmus cok korktum tabı hemen doktorun odasına alel acele gırdık allaha sükür bebek cok ıyı dedı yorgunluktan ve stresten olabılır dedı.bundan ıtıbaren fazla yorulmayacan ve dinlenecen dedı..

tatlım bende 11+5 te gittim dr bu haftalarda yanılma payı olduğundan bi daha kı ayı beklıcem dedi benım de eşim kızları cok sevoıyo bi kızımız var zaten 2.dede kıza yatkın görıyom eşimi haha hep kızımız die bahsediyo ağzımdan kaçıyo napayım dio sağlıkloı olsundA

kuzular selam nasılsınız ben bişey sorucam:26: ben aldığım progestron ilaçları nedeniyle sürekli uykulu yorgun gibi oluyorum bazen bi geriniyorum esneyerek epey kollarımı bacaklarımı uzatıyorum birden ağrı giriyor bazen kasığıma hemen toparlanıyorum sakıncalı bi hareketmi acaba:26:

AH CNM GECMİŞ OLUN SANA ama sukur beebğin iyiymış seevindım tatlm

tatlım ya bana dA UYURKEN COK OLUYO MESELA GECE falan yatarken elımde olmadan gerilme ihtıyacı hıssedıyorum bu seferde kasığımda gerılme oluyo sanırım normal bu arad ben hap kullanmıyorum ay bıde bugun göbek deliğim ağrıyo normalmış oda

bu kaybetme korkusu sadece bende olmuyrmus demekkı hepımızde varmıs buzamana kadar dıle getrmemıstm ama acıkcası bende cok korkuyrm bsy ollucak her doktra gıdısımızde acba kalbı atyrmu dye panıklıyrm ama gorunce dunyalar benım oluyr rabbım hepımıze bebıslerımızı sag salım kucagımıza almayı nasıp etsn ınşaaalllahh kuln kula duası gecermıs hepımız bırbırımze bol bol dua edelım rabbım kabul etsın su vesveselerden kurtarsn bızı

geçer inş. buarada göbekler nasılda büyümüş yaa daha 3,5 4 ayda:44: 9 aylıkken düşünemiyorum 5.ayda anca belli olur diyolar benim çok büüyük değil hfif çıkıntı vardaha özeniyoruzya birazda heralde ondan çabucak koca göbekli olmayı istiyoruz salı günü dr.randevumuz 3lü tarama için gidicez inş. güzel haberlerle döneriz aç veya tok farkediyormu 3lü tarama için :26:

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn...........

cnm ben dr a sordum ac tok farketmez dedi kızmdada yaptırmıştım zaten am yınede yeyıt ettırdişm kan alıyolar da ultrosonda ikili test gibi acaba ölçum yapıyolarmı onu unuttum senın bilgin varmı ay bu arad aklıma şey geldı ateş topiğinde hergu ateş kaç tablo yorumlatmalar falan nereden nereye dimi cnm

az önce yine bktım o topiğe kimseler yok Allahım inş. kimseyi bu sıkıntılara sokmaz hemen bebişlerini verir. ben hiç düzenli ölçemezdim ynı saatte deliksiz uyku flan amahmiş kldığım ay ciddiye almış ilk kez bi tablo yapmıştım Allahım nasip etti sonunda inşllah kucğımıza almyıda nasip ederamiiiiinnnnnnn.

canım benim çok sağol inşallah hep dua ediyorum

sorma canım aynı korkuyu bende yaşıyorum hareketlerini hissetsek biraz rahatlıcaz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

sorma canım aynı korkuyu bende yaşıyorum hareketlerini hissetsek biraz rahatlıcaz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aynen cnm ozamnda hareket ettmı etmedımı dye dnler dururz yaa benım acıkınca acayıp basım donuyr sızınde oluyrmu oyle yemek yesemde bur zaman devm edyr boyle bayılcam bır gun sankı

canım bendede oluyor o ama gebelik sitelerinden okuduğum kadarıyla normalmiş özellikle ani hareketlerde kasığım ağrı giriyor.

Aminn canım çok sağol.çok tatlıydı onu görmek bana çok iyi geliyor en fazla 1 hafta idare ediyor beni sonra yine görmek istiyorum aynen yaa hep erkek anlamadım gitti.:44:
bu arada evet güzelkz ms i bende merak ettim kanaması vardı ne yaptı acaba?

geçmiş olsun canım, Allaha emanet bir şey olmamıştır inşallah 7 kat içeride onlar .şimdiden sonra daha dikkat et kendine bol dol dinlen.

hayırlı olsun tatlım benım ya ben cok şaşkınım ya liste erkekle dolacak gözukuyo sanırım 2 yada 3 kızımız var rabbım sağlıcakla kucağına nasıp etsın
teşekürler canım , evet bende çok şaşırıyorum hep erkek kız çok az , canım sende çizelge yapsana kaç haftalıksın takip edelim.

mrb kızlar bende 16 haftanın içindeyim.aranıza yeni katıldım.
hoşgeldin canım hayırlı olsun.

canım bende alıyorum progestan bendede acayip uyku yapıyor arada birde baş dönmesi.ani hareketlerde hemen kasığıma ağrı ve batma oluyor ama korkam normalmiş.

canım yalnız değilsin ilk bebeğimi gelişimi zayıf diye bende kaybedip kürtaj olmuştum bu sebeple ,o korku bende de var her gittiğimde yüreğim ağzımda dulaarına yürekten AMİNN diyorumm

Son düzenleme:
kız evde dolanırken aklıma geldi bu arkadasın kasımdamı gebe kaldı aralıktamı ben gebe kaldığı ay diye subata baktım daa:78:
aralıkta gebe kaldıysa kız kasımsa erkek olarak gözüküyor :26:

tatlım kasımda kalmış o da diyor herşey erkek diyordu doktor kız dedi diyor.

ya peki bi soru sorucam bu ikili testtle bhcg değeri 50 nin altında kalıp yine de kız olan kişiler gördüm internette olsun yakın arkadaşımda olsun. peki 50 nin 100 ün üzerinde olup oğlu olan tanıdıklarınız ya da internetten okumuşluklarınız var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…