2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın güzel anneler

kızlar benim mide bulantılarım geçmişti hafif hafif yine başladı,

acaba bebeğimin saçlarımı çıkıyor ondan mı? ne dersiniz?

günaydın kızlar napıyosunuz ben güzel bi kahvaltı yaptım ve işe başlamadan önce size bi bakıyım dedim nasıl geçiyor bakalım burda kasvetli bir hava var dışarı çıkmak istiyordum ama çıkamayacağız bu gidişle oğlumla savaş veriyoruz bi taraftan çok asileşti çok sinirli napcaz bilmiyorum şimdiden böyle bebek olunca kıskançlık girince araya daha fena

gunaydın kızlar haftasonu klasıgı olduk artık topıc sakın:)) ıstanbulda hava kötu bugun aksama yegenımızın doğum gunu var sabah erkenden kalkıp 2 cesıt bısey hazırladım bı bas agrısı var bende felaket.bebısımn cınsıyetını hala bılmıyorum ama sabah dayanamadım ınternetten bısey aldım ekledım cıcısler topıgıne görusuruuuzzz

günaydın güzel anneler

benım 3*5 ay hıc bulantım olmamıstı 3*5 aydan sonra cıkartmalara basladım saclanıyodur dıyolar ama yınede doktora gıdınce sorucam

Merhaba herkese,

Dünden beri yatak döşek yatıyorum. Üst solunum yolu enfeksiyonu oldum, bağdemciklerim korkunç ızdırap oluyor bana, resmen yutkunamıyorum, baş ağrısı, burun akıntısı ve gözlerimde yanma cabası... Dün kontrolüm vardı aslında, doktorum 2 gün iyice dinlen geçmezse bir uzmana görün mutlaka dedi, sanırım bulaşıcı bir durum var... Ihlamur, limon, tarçın, karanfil ve zencefil kaynatıp içiyorum, tavuk suyuna çorba yaptım. Eşimde yok, 5 günlük bir iş seyahatinde yarın akşam Türkiye'de olacak, anlayacağınız çok kötü durumdayım... Tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle dinlerim... Bu arada bebişimizin durumu gayet iyi, kendisinin erkek olduğunu bir kez daha teyid etti doktorumuz, ordan çıkarken unuttum tabii boğaz ağrısı falanda akşam tarifsiz acılar içersindeydimmm....

cınsıyetın kesınlesmıs cnm tebrık ederım.cok gecmıs olsun bu havalarda hasta olmamak zor gıbı.benım boğaz agrım oldugunda faranjıt yutkunamadıgım zamanda annem salep yapardı o baya yumusatırdı.hazır salepıde yapabılırsın yada un sut seker cezvede karıstırarak kendınde hazırlayabılırsın gecmıs olsunn

canım mrb nasılsın epeydir görüşrmiyorduk nasıl gidiyor

mrb canım,çok şükür iyiyim,ev iş derken çok fazla girme fırsatım olmuyor,sende iyisindir umarım..bu aralar bulantım azaldı derken bu sabah bulantıyla tekrar başladım güne,anlamıyorum genelde azalması gerekiyor ama ishal ve bulantı kötü yaptı beni

saol canımda yumurt akı için çok geç sanırım çunku yanık avuc ortası kadar var nerdeyse ve ben batıkonla temızleyıp silverdin,madecassol,fito sürüyorum ...deri önce su topladı sonra soyuldu...senınkı nasıldı bılmiyorum ama...benımkı uzun sürercek gibi...şimdilik yarayı kapatıyoruz kabuk bağlayınca açıcaz...

canım canın verende alanda RABBİM inaşallh bebeğin sağlıkla doğar....sen rahat olmaya çalış bol bol dua et...

bol sıvı tüket bulabilrisen portakl limon sıkıp karıştıırp iç.....suyu arttır ve bol bol uyu.....bende bı ara grıp olacak giibiydim...bol bol dınlendım sıvı tukettim geçti....şiddeti artmadna geçer inş.

günaydın güzel anneler

olabilir tatlım. :) benim bulantılarım epeyce hafifledi. şu 2-3 gündür çok azaldı. dün hiç istifra etmedim:) evde birşeyler yiyebilmeye de başladım. ama iki akşam düğüne gittik. hava yağmurluydu. üşüdüm. krnım çok ağrıdı inşallah bebeğe bişiy olmamıştır. çok gaz sancım oluyor.

oğluşunu tebrik ederim. çoook sevindim iyi günlerde sağlıkla gelsin inşallah.
boğazın için ıhlamur ve salep iyi gelebilir. birde naneli şekerler. kendini üşütme bolca dinlen. inşallah çabuk etlatırsın. hamileyken zor hastalık çok geçmiş olsun.
aynen cnm ozamnda hareket ettmı etmedımı dye dnler dururz yaa benım acıkınca acayıp basım donuyr sızınde oluyrmu oyle yemek yesemde bur zaman devm edyr boyle bayılcam bır gun sankı
canım benimde çok başım dönüyordu. ama dr.a gidince sordum magnezyum yazdı. suda eritilip içilenden. şimdi epeyce iyiym. baş dönmesinin yanında ellerimde yüzümde uyuşmuş gibi hissizlikte vardı.

kızlar herkese iyi pazarlar.

adet sancısı gibi gaz sancısı çeken var mı?:26: dün gece karnıma kramplar girdi. hatta rahim bölgem bile sancıdı. göbek deliğimin üst tarafıda sancıdı. kendimi çok kötü hissettim. byle olunca acaba bebeğe birşey oldu mu diye telaşlanıyorum mide bulantımda azaldı. bu da iyice korkutuyor beni.

eczaneden boğaz pastili alabilirsin , birde nişasta , süt ve şeker ile mama yap kendine boğaz ağrısına bire bir.çok geçmiş olsun cnım, havalar tam düzelmedi ondan böyle oluyor,

canım bulantılarının geçmesine sevindim,çok şükür.benim sanırım bebeğin saçlanmasından canım bu dönemde saçları çıkmaya başlarmış.dişlerimi fırçalarken ,hele kaç kere çıkardığım oluyor, normalde gün içindede özellikle kahvaltıdan sonra acayip midem bulanıyor. ama bebeğim iyi olsunda ben dayanırım üşütmemeye dikkat et canım bebeğine bir şey olmaz ama böbreklerin ve karnın ağrır. sıcak su torbası varsa yap sırtına filan ayaklarına koy , iyi gelir . ama sakın karnına koyma.er_ca cım bizimde cinsiyet belli oldu.erkek miş. yazdım ama göremdin herhalde. kısmetse oğlumuz olacak

cnm ben acıktıgımda oluyr ya acıktıgımı anlamıyrm bırden bır bas donmesı halsızlık bastryr elım ayagım salıyr zor doyuruyrm karnımı ama boyle devam ederse bnde soylerm dktruma bu arada benmde rahımde baskı ve kasıklarımda agrı oluyr 2 gundr telaslanıyrm valla bsy olucak dye hamılelıgın 13haftasında olurmuss yazıyrdu okudum bebek kendne yer acıyrmus sanırım umarım ondandır ya bde dınlen bol bol cnm dıkAT et kendne ynede

CVR: canım demek oğlun oluyor. ah tatlım nasıl sevindim anlatamam. ayyy Allahım sağlıklı güzel kaderli bir yiğit olmasını nasip etsin inşallahh....
şimdi yazmasan ben bilmiyordum yaa. ayy herkesin cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzel:)
salı günü dr.a gidicem belki söyler benimkide birşeyler:)
kendimi hep sıcak tutarım ben. ayaklarım hep buz gibi olduğundan yaz gecesi bile çorapsız uyumam. ve hala kaloriferimiz yanıyor. yatakta ısıtıcı battaniye var. onu açıyorum çoğunlukla. ama bendeki durum gaz sapması mı sıkışması mı bilmem çıkıcağı yolu bulamıyor

kızlar evde arada bisküvi atıştırıyorsanız cici bebe bisküvi atıştırın hem besleyici :) bebişlerede yarar. bu aralar çok severek yiyorum sütle de yapıyorum sizlerde deneyin.

sanki beni anlattın içiimizi rahat tutalım ozaman:26: bende aynı sıkıntıları yaşıyorum normaldir :44: cici bebe fikri süper

Of kızlar bugün düğünümüz vardı kuzenin.
Malum Sivas'lı olduğumuz için aslen davul zurnasız halaysız olmaz düğünlerimiz.Ara ara dinlenerek bol bol oynadım.Ayağımda topuklu da vardı.16 haftayı geçtim çok şükür eski pantolonumu giyindim..Minik ayva göbüşümle

Ordan annemlere geçtik bizim yöresel kısırın sulusu vardı buz gibi onu yedim üzüm yaprağıyla,şiştim resmen canım çok çekti ama.Şu gaz meselesini napıcaz yaaaa?????

Şimdi evde dinleniyorum...Herkese iyi geceler

Son düzenleme:
ben nasıl dogurucam ya:)) ruyamda yada kabusumda demelıyım hastanedeyım sezeryanla doğum yapcam sözde doktor narkozu verıyo ben ne uyusuyorum ne bayılıyorum bı doz daha verıyo yıne aynı dıyo kı senın bunyen kuvvetlı ılac senı etkılemıyo bı doz daha veremem mecbur normal dogurmanı beklıcez dıyo.hem narkozu yedırıyo sona normal dogrursun sancın gelınce dıo eee o narkoz bebıse gecmıyomu:))) ayyy çıldırcakken uyandım:))

normalde de zaten dıscıye felan gıttıgımde 1 ıgneyle uyusmaz benım dişim 1.5-2 doz ıgne yaparlar allahım ınsallah ruyalarım gercek olmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…