günaydın:)) güzel pazarlar diliyorum herkese...
günaydın güzel anneler
kızlar benim mide bulantılarım geçmişti hafif hafif yine başladı,
acaba bebeğimin saçlarımı çıkıyor ondan mı? ne dersiniz?
Merhaba herkese,
Dünden beri yatak döşek yatıyorum. Üst solunum yolu enfeksiyonu oldum, bağdemciklerim korkunç ızdırap oluyor bana, resmen yutkunamıyorum, baş ağrısı, burun akıntısı ve gözlerimde yanma cabası...Dün kontrolüm vardı aslında, doktorum 2 gün iyice dinlen geçmezse bir uzmana görün mutlaka dedi, sanırım bulaşıcı bir durum var... Ihlamur, limon, tarçın, karanfil ve zencefil kaynatıp içiyorum, tavuk suyuna çorba yaptım. Eşimde yok, 5 günlük bir iş seyahatinde yarın akşam Türkiye'de olacak, anlayacağınız çok kötü durumdayım... Tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle dinlerim... Bu arada bebişimizin durumu gayet iyi, kendisinin erkek olduğunu bir kez daha teyid etti doktorumuz, ordan çıkarken unuttum tabii boğaz ağrısı falanda akşam tarifsiz acılar içersindeydimmm....
canım mrb nasılsın epeydir görüşrmiyorduk nasıl gidiyor
saol canımda yumurt akı için çok geç sanırım çunku yanık avuc ortası kadar var nerdeyse ve ben batıkonla temızleyıp silverdin,madecassol,fito sürüyorum ...deri önce su topladı sonra soyuldu...senınkı nasıldı bılmiyorum ama...benımkı uzun sürercek gibi...şimdilik yarayı kapatıyoruz kabuk bağlayınca açıcaz...Ay sorma canım yaa,bende gece malum bi de zırt pırt wc olayı var o gaz ağrısından zorlanarak kalkıyorum yataktan resmen,eşimin yardım ettiği bile oluyo valla :)
Ayy evet yaa minikler büyüyorlar içimizde...
Canım geçmiş olsun,ben de geçenlerde yakmıştım hatta burda paylaşmıştım.yumurta akı sür yarım saat bekle ve yıka acı falan kalmadı bende,sonra da bepanthen sürdüm,1 günde acı macı kalmadı...
canım canın verende alanda RABBİM inaşallh bebeğin sağlıkla doğar....sen rahat olmaya çalış bol bol dua et...sağol canım benim, migrenden korkmuyorum beni tedirgin eden epilepsi çünkü nöbet bebeğe zarar verebilir dua edin şu haftaları atlatayım hayırlısıyla benim teşhisim yeni konulmuştu gebelik yasaktı 1 yıl ama rabbim işte nasip etti bu bebeği bize dr.um kızdı ama napıyım kıyamam ben Ona Allah korusun o yüzden tedavimde kısmen yavaşladı işte hep tedirginliklerim bu yüzden hayırlısı olsun geçecek hepsi rabbim bebeğimi korusun
bol sıvı tüket bulabilrisen portakl limon sıkıp karıştıırp iç.....suyu arttır ve bol bol uyu.....bende bı ara grıp olacak giibiydim...bol bol dınlendım sıvı tukettim geçti....şiddeti artmadna geçer inş.Merhaba herkese,
Dünden beri yatak döşek yatıyorum. Üst solunum yolu enfeksiyonu oldum, bağdemciklerim korkunç ızdırap oluyor bana, resmen yutkunamıyorum, baş ağrısı, burun akıntısı ve gözlerimde yanma cabası...Dün kontrolüm vardı aslında, doktorum 2 gün iyice dinlen geçmezse bir uzmana görün mutlaka dedi, sanırım bulaşıcı bir durum var... Ihlamur, limon, tarçın, karanfil ve zencefil kaynatıp içiyorum, tavuk suyuna çorba yaptım. Eşimde yok, 5 günlük bir iş seyahatinde yarın akşam Türkiye'de olacak, anlayacağınız çok kötü durumdayım... Tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle dinlerim... Bu arada bebişimizin durumu gayet iyi, kendisinin erkek olduğunu bir kez daha teyid etti doktorumuz, ordan çıkarken unuttum tabii boğaz ağrısı falanda akşam tarifsiz acılar içersindeydimmm....
olabilir tatlım. :) benim bulantılarım epeyce hafifledi. şu 2-3 gündür çok azaldı. dün hiç istifra etmedim:) evde birşeyler yiyebilmeye de başladım. ama iki akşam düğüne gittik. hava yağmurluydu. üşüdüm. krnım çok ağrıdı inşallah bebeğe bişiy olmamıştır. çok gaz sancım oluyor.günaydın güzel anneler
kızlar benim mide bulantılarım geçmişti hafif hafif yine başladı,
acaba bebeğimin saçlarımı çıkıyor ondan mı? ne dersiniz?
oğluşunu tebrik ederim. çoook sevindim iyi günlerde sağlıkla gelsin inşallah.Merhaba herkese,
canım benimde çok başım dönüyordu. ama dr.a gidince sordum magnezyum yazdı. suda eritilip içilenden. şimdi epeyce iyiym. baş dönmesinin yanında ellerimde yüzümde uyuşmuş gibi hissizlikte vardı.aynen cnm ozamnda hareket ettmı etmedımı dye dnler dururz yaa benım acıkınca acayıp basım donuyr sızınde oluyrmu oyle yemek yesemde bur zaman devm edyr boyle bayılcam bır gun sankı
eczaneden boğaz pastili alabilirsin , birde nişasta , süt ve şeker ile mama yap kendine boğaz ağrısına bire bir.çok geçmiş olsun cnım, havalar tam düzelmedi ondan böyle oluyor,Merhaba herkese,
canım bulantılarının geçmesine sevindim,çok şükür.benim sanırım bebeğin saçlanmasından canım bu dönemde saçları çıkmaya başlarmış.dişlerimi fırçalarken ,hele kaç kere çıkardığım oluyor, normalde gün içindede özellikle kahvaltıdan sonra acayip midem bulanıyor. ama bebeğim iyi olsunda ben dayanırımolabilir tatlım. :) benim bulantılarım epeyce hafifledi. şu 2-3 gündür çok azaldı. dün hiç istifra etmedim:) evde birşeyler yiyebilmeye de başladım. ama iki akşam düğüne gittik. hava yağmurluydu. üşüdüm. krnım çok ağrıdı inşallah bebeğe bişiy olmamıştır. çok gaz sancım oluyor.
kızlar herkese iyi pazarlar.
adet sancısı gibi gaz sancısı çeken var mı?:26: dün gece karnıma kramplar girdi. hatta rahim bölgem bile sancıdı. göbek deliğimin üst tarafıda sancıdı. kendimi çok kötü hissettim. byle olunca acaba bebeğe birşey oldu mu diye telaşlanıyorummide bulantımda azaldı. bu da iyice korkutuyor beni.
olabilir tatlım. :) benim bulantılarım epeyce hafifledi. şu 2-3 gündür çok azaldı. dün hiç istifra etmedim:) evde birşeyler yiyebilmeye de başladım. ama iki akşam düğüne gittik. hava yağmurluydu. üşüdüm. krnım çok ağrıdı inşallah bebeğe bişiy olmamıştır. çok gaz sancım oluyor.
oğluşunu tebrik ederim. çoook sevindim iyi günlerde sağlıkla gelsin inşallah.
boğazın için ıhlamur ve salep iyi gelebilir. birde naneli şekerler. kendini üşütme bolca dinlen. inşallah çabuk etlatırsın. hamileyken zor hastalıkçok geçmiş olsun.
canım benimde çok başım dönüyordu. ama dr.a gidince sordum magnezyum yazdı. suda eritilip içilenden. şimdi epeyce iyiym. baş dönmesinin yanında ellerimde yüzümde uyuşmuş gibi hissizlikte vardı.
kızlar herkese iyi pazarlar.
adet sancısı gibi gaz sancısı çeken var mı?:26: dün gece karnıma kramplar girdi. hatta rahim bölgem bile sancıdı. göbek deliğimin üst tarafıda sancıdı. kendimi çok kötü hissettim. byle olunca acaba bebeğe birşey oldu mu diye telaşlanıyorummide bulantımda azaldı. bu da iyice korkutuyor beni.
CVR: canım demek oğlun oluyor. ah tatlım nasıl sevindim anlatamam. ayyy Allahım sağlıklı güzel kaderli bir yiğit olmasını nasip etsin inşallahh....
şimdi yazmasan ben bilmiyordum yaa. ayy herkesin cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzel:)
salı günü dr.a gidicem belki söyler benimkide birşeyler:)
kendimi hep sıcak tutarım ben. ayaklarım hep buz gibi olduğundan yaz gecesi bile çorapsız uyumam. ve hala kaloriferimiz yanıyor. yatakta ısıtıcı battaniye var. onu açıyorum çoğunlukla. ama bendeki durum gaz sapması mı sıkışması mı bilmem çıkıcağı yolu bulamıyor
kızlar evde arada bisküvi atıştırıyorsanız cici bebe bisküvi atıştırın hem besleyici :) bebişlerede yarar. bu aralar çok severek yiyorum sütle de yapıyorum sizlerde deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?