günaydın ciici anneler ve sevgili yaramaz bebişleriiinasılsınız bakalımmmm biz geldikkk
cumartesi günü doktor amcamızdaydıkkkbebeğim maşAllah çook sakindi uyuyor dedi doktor o kadar sakin ve çekingenki saklamış kendini köşeye görmeliydinizz maşAllah benim kuzucugumaaa
foto inşAllah eve gidince yuklerimm
doktor ense kalınlığımızı ölçtü 1.3 iyi dedi Elhamdülillah
cinsiyeti sordum sağlamcı biizm doktor daha çok erken 16.haftayı bekle bence dedi
kan verdik sonuçlarımız cumartesi çıkacak inşAllahumarım temiz çıkar bakalım benim betahcg kaç öyle yani çok heyecanlıydım
sizler nasılsınızzz
mervecik canımm bende rüyalarda neler görüyorum bir bilsen mubarek rüya değil sanki film-diziAllah hayırlara cıkarsın tatlım
canııım normalde bilgisayarı hiç açmam hafta sonu sırf seni merak ettiğim için açtım baktım ama sen girmemişsin bebişinin iyi olmasına çok sevindim tatlım ooh özlem giderdiniz yani darısı bizim başımıza cinsiyet için zaten erkendi onu biliyorduk bakalım benimkide erken daha demez inşallah...
günaydınn kuzulaaaarr ve anneleri nasılsınız???
bizim yaklaşık 1 haftadır geçmeyen bir baş ağrımız var ne yapacaz bilmiyoruz ama mutluyuz çok şükür sizleri özledik siz nasılsınız bakalıım
ay canımm çok saolgüzel teyzemiz biizim evet ya hiç thmin bile etmedi aylık kontrollere düşücek artık o zaman bakıcakmışş yani 19 hazirandan önce cinsiyet tahmini yok ben nasıl dayanıcam merak ettim
iyiyizde sen naıslsın ufaklık nasıl siz ne zaman giidiyorsunuz doktora
ay çok uykum var ama yaa
baş ağrısı dışında yok problemimiz inşallah tatlım bebişimin iyi olduğunu düşünüyorum randevumuz perşembeeee
günaydın kızlar....haftasonu giremedim burayı bi geçmişi okuyup geleyim ben öğlene ancak biter herhalde sizi çok özlemişim ya
hoşgeldinnn canımmmmbizde sizi çok özledik ama ay çok alıştım ben sizlereee Allah nasip ederse bebeğimizi doğurduktan sonrada aynı şekilde devam edelimmm:13:
amiiiin inşallah eşim bana gülüyor sizlerden bahsedince ama gerçekten çok güzel bir duygu aynı dönemleri yaşıyoruz paylaşabiliyoruz çok güzel
hoşgeldin ensarnazcım
günaydın ciici anneler ve sevgili yaramaz bebişleriiinasılsınız bakalımmmm biz geldikkk
cumartesi günü doktor amcamızdaydıkkkbebeğim maşAllah çook sakindi uyuyor dedi doktor o kadar sakin ve çekingenki saklamış kendini köşeye görmeliydinizz maşAllah benim kuzucugumaaa
cinsiyeti sordum sağlamcı biizm doktor daha çok erken 16.haftayı bekle bence dedi
kan verdik sonuçlarımız cumartesi çıkacak inşAllahumarım temiz çıkar bakalım benim betahcg kaç öyle yani çok heyecanlıydım
sizler nasılsınızzz
mervecik canımm bende rüyalarda neler görüyorum bir bilsen mubarek rüya değil sanki film-diziAllah hayırlara cıkarsın tatlım
günaydınnn kızlarrrrrrrr
oyy yerim senin kuzunu maşallahhhaz daha sabrett
hafta sonu çok yoğun geçti düğünler vardı, bir oynadımm bir oynadımmkoca göbişimleee
haftasonu havadisi var mı kaçırdığımm :44:
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben güne dinamik başladım akşam yemeğimi bile ayarladım evi topladım kahvaltıyı hazırladım kızlar sesime uyandılar çünkü
hoşbuldum canımay canım hoşgeldin maşAllahne güzel evi özleyeceğimi hiç beklemezdim ama sen öyle anlatınca evi özledim yahuuuu
hoşbuldum canımev özlenir kız evi gibi varmı insanın tatilde bile otelde hersey önüne hazır geldiği halde ben evime gitsem bir derim
işler erken bitince kızlarımıda alıp gezmeyemi gitsem diyorum
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben güne dinamik başladım akşam yemeğimi bile ayarladım evi topladım kahvaltıyı hazırladım kızlar sesime uyandılar çünkü
sizler nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?