AH CNM GECMİŞ OLUN SANA ama sukur beebğin iyiymış seevindım tatlm
günaydın ciici anneler ve sevgili yaramaz bebişleriiinasılsınız bakalımmmm biz geldikkk
cumartesi günü doktor amcamızdaydıkkkbebeğim maşAllah çook sakindi uyuyor dedi doktor o kadar sakin ve çekingenki saklamış kendini köşeye görmeliydinizz maşAllah benim kuzucugumaaa
foto inşAllah eve gidince yuklerimm
doktor ense kalınlığımızı ölçtü 1.3 iyi dedi Elhamdülillah
cinsiyeti sordum sağlamcı biizm doktor daha çok erken 16.haftayı bekle bence dedi
kan verdik sonuçlarımız cumartesi çıkacak inşAllahumarım temiz çıkar bakalım benim betahcg kaç öyle yani çok heyecanlıydım
sizler nasılsınızzz
mervecik canımm bende rüyalarda neler görüyorum bir bilsen mubarek rüya değil sanki film-diziAllah hayırlara cıkarsın tatlım
canııım normalde bilgisayarı hiç açmam hafta sonu sırf seni merak ettiğim için açtım baktım ama sen girmemişsin bebişinin iyi olmasına çok sevindim tatlım ooh özlem giderdiniz yani darısı bizim başımıza cinsiyet için zaten erkendi onu biliyorduk bakalım benimkide erken daha demez inşallah...
günaydınn kuzulaaaarr ve anneleri nasılsınız???
bizim yaklaşık 1 haftadır geçmeyen bir baş ağrımız var ne yapacaz bilmiyoruz ama mutluyuz çok şükür sizleri özledik siz nasılsınız bakalıım
ben nasıl dogurucam ya:)) ruyamda yada kabusumda demelıyım hastanedeyım sezeryanla doğum yapcam sözde doktor narkozu verıyo ben ne uyusuyorum ne bayılıyorum bı doz daha verıyo yıne aynı dıyo kı senın bunyen kuvvetlı ılac senı etkılemıyo bı doz daha veremem mecbur normal dogurmanı beklıcez dıyo.hem narkozu yedırıyo sona normal dogrursun sancın gelınce dıo eee o narkoz bebıse gecmıyomu:))) ayyy çıldırcakken uyandım:))
normalde de zaten dıscıye felan gıttıgımde 1 ıgneyle uyusmaz benım dişim 1.5-2 doz ıgne yaparlar allahım ınsallah ruyalarım gercek olmaz:))
günaydın ciici anneler ve sevgili yaramaz bebişleriiinasılsınız bakalımmmm biz geldikkk
cumartesi günü doktor amcamızdaydıkkkbebeğim maşAllah çook sakindi uyuyor dedi doktor o kadar sakin ve çekingenki saklamış kendini köşeye görmeliydinizz maşAllah benim kuzucugumaaa
foto inşAllah eve gidince yuklerimm
doktor ense kalınlığımızı ölçtü 1.3 iyi dedi Elhamdülillah
cinsiyeti sordum sağlamcı biizm doktor daha çok erken 16.haftayı bekle bence dedi
kan verdik sonuçlarımız cumartesi çıkacak inşAllahumarım temiz çıkar bakalım benim betahcg kaç öyle yani çok heyecanlıydım
sizler nasılsınızzz
mervecik canımm bende rüyalarda neler görüyorum bir bilsen mubarek rüya değil sanki film-diziAllah hayırlara cıkarsın tatlım
benim koca akşam 8 e doğru geliyor veya geçiyor tatlım önce bizim mesai saatinin bitimi 6 idi kötü oluyordu gezmeden erken gelmekgit şekerim gitt bende çalışmadan önce sabah kalkar evi temizler süslenir püslenir annemle gezmeye giderdim akşam 5 te gelince yemeğimi yapar 6.30 da kocişimi bekliyorum ah ah özledim yahuuuu
Esraammm gelmişşşşş huhuuu sana demiştim benim olacaksın diyeeenassın kuzum gitti mi babişiniz
Günaydın Kızlarr
Bu hafta sonu hiç dinlenemedik bizz :2::2:
Sabahın köründe de buraya geldikçok uykum var çokkk
Bu arada Esra'dan haber yokmu ?
gittiiiigönderdik babamızıı.. çok çok güzel iki gün geçirdik, gezdik yedik içtik eğlendik... boğaz turu yaptık, kapalı çarşıyı gezdik, mısır yedik çokk çok güzel 2 gün geçirdik... ama bitti
canlarım herksee günaydın..yoğun bi haftasonunun ardından bugun pazartesi olmasına ve dinlenememiş olarak iş başı yapmama rağmen sendrom yaşamıyorum çünküüüüüüüüüüüü bugun kuzumlaa buluşma gunumuz Allah ızın verirse...öğleden sonra 13.00'de gidicezz doktor amcamızaa çok heyecanlıyızz
cumartesi günü misafirim vardı akşama...gunduz temızlık yapıldı evimde.bende 3 çeşit pasta-salata bişeyler yaptım...4 aileyiz en yakın arkadaş grubumuz...kızlarla oturduk çene çaldık iki lafın belini kırdık ama gecede benimm kırılıyorr sandım...hem temizlik (her ne kadar ben yapmasamda temizliği- temızlıkcı ablayla beraber bende yoruldum) hemde pasta yapmak öldürmüüşşş beni meğersee yataga girince anladım ne kadar yoruldgumupazar günü 11'e kadar uyudum
gittiiiigönderdik babamızıı.. çok çok güzel iki gün geçirdik, gezdik yedik içtik eğlendik... boğaz turu yaptık, kapalı çarşıyı gezdik, mısır yedik çokk çok güzel 2 gün geçirdik... ama bitti
günaydınnn kızlarrrrrrrr
oyy yerim senin kuzunu maşallahhhaz daha sabrett
hafta sonu çok yoğun geçti düğünler vardı, bir oynadımm bir oynadımmkoca göbişimleee
haftasonu havadisi var mı kaçırdığımm :44:
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben güne dinamik başladım akşam yemeğimi bile ayarladım evi topladım kahvaltıyı hazırladım kızlar sesime uyandılar çünkü
hoşbuldum canımev özlenir kız evi gibi varmı insanın tatilde bile otelde hersey önüne hazır geldiği halde ben evime gitsem bir derim
işler erken bitince kızlarımıda alıp gezmeyemi gitsem diyorum
maşallahh aysuncum ense kalınlgı falan çok iyi çıkmışş kuzumuzunne güzel hasret giderdinizz bebişinnlee
canlarım herksee günaydın..yoğun bi haftasonunun ardından bugun pazartesi olmasına ve dinlenememiş olarak iş başı yapmama rağmen sendrom yaşamıyorum çünküüüüüüüüüüüü bugun kuzumlaa buluşma gunumuz Allah ızın verirse...öğleden sonra 13.00'de gidicezz doktor amcamızaa çok heyecanlıyızz
cumartesi günü misafirim vardı akşama...gunduz temızlık yapıldı evimde.bende 3 çeşit pasta-salata bişeyler yaptım...4 aileyiz en yakın arkadaş grubumuz...kızlarla oturduk çene çaldık iki lafın belini kırdık ama gecede benimm kırılıyorr sandım...hem temizlik (her ne kadar ben yapmasamda temizliği- temızlıkcı ablayla beraber bende yoruldum) hemde pasta yapmak öldürmüüşşş beni meğersee yataga girince anladım ne kadar yoruldgumupazar günü 11'e kadar uyudum
yine gelirr bebeğimm kocacıgın üzülmee...ne güzel bak dolu dolu 2 gün geçirmişinizz 3ünüzz
canımm günaydınnn burdayızz bizzz
esram üzülme ya yine gelir bebeğin için dayan bitanem zor biliyorum inşAllah geçicek 6 ayınız kaldı ondan sonra 2 yıl berabersiniz
burcum canım az kaldı seninde dayan tatlım çok zor ama yaaaane zaman gidicektin doktora
annesininbirtanesimmmm kız naptın sen iki lafın belini kıralım derken kendini kırmışsın yorgunluktanolmamış kuuzummm temizlikçi ablan aylık mı geliyor bende çağırmalıyım geçen ay geelmişti en son şimdi evin durumu vahimmmm
dayanamazsam 8 hafta önceden çıkıcam izne... yani mayısı saymazsak 3 ay sonra..
esram üzülme ya yine gelir bebeğin için dayan bitanem zor biliyorum inşAllah geçicek 6 ayınız kaldı ondan sonra 2 yıl berabersiniz
burcum canım az kaldı seninde dayan tatlım çok zor ama yaaaane zaman gidicektin doktora
annesininbirtanesimmmm kız naptın sen iki lafın belini kıralım derken kendini kırmışsın yorgunluktanolmamış kuuzummm temizlikçi ablan aylık mı geliyor bende çağırmalıyım geçen ay geelmişti en son şimdi evin durumu vahimmmm
evet yaa çok güzel geçti... nasıl uyuduk görsen var ya..hava çok sıcaktı ama öyle sımsıkı sarılıp uyuduk ki birbirimize iki gece... sürekli uyanıp uyanıp yüzümü öptü ben uyurken...söylemese bile hareketlerinden o kadar belli ki bensizken çok zor zaman geçirdiği... inşallah az kaldı...inşallah biticek bunlar.
evet bugünü saymazsak 4 gün. c.tesi 2 de randevum aslında daha önceye alabilirdim de görümcem çok görmek istiyor bebişi. h. içi izin alamıyor o yüzden o güne erteledim.
inşallah canım yakın zamanda kavuşursunuz.
haftasonu giremedim topiğe ne yalan söyliyim senide merak ettim. Kızın oluyor demek çok şans olduğunu bilmeni isterim... Naz evi oldunuz anacım
çık kız izin al çık kıyamam sana ben konyada eviniz dayalı döşeli dimi sen oraya mı gidiceksin canımm doğum nerde olcak :26:
inşallah canım yakın zamanda kavuşursunuz.
ayy evet tatlım kızımız olucak Allahın izniyle. Kız evlat öz evlat derlerRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... Kız olacağını duyunca gerçi acaba sonradan değişir mi diye düşünmedim değil...2 hafta sonra randevumuz var, bakalım... umarım değişmez
evet canım konyada benim evim.evlendim gittim 2 ay oturdum sadece içindehiç bi fikrim yok canım...gerçi annemin de yanında olmak istiyorum doğumda... kayınvalidem gelir konyada olursam ama kayınvalidem yaşlı...annem yanımda olsa ne güzel olur...nasıl olcak hiç bilmiyoruz..belki ozamana kadar eşimin tayini çıkar istanbula...hiç belli değil yani...
amin canım inşallah. bu arada senin de başın ağrıyormuş.doktor bana minoset verdi... ama zorda kalmadıkça içme dedi.ben de işkillendim,çok ağrısa da içemiyorum şimdi... inan var ya topuk sesleri öyle rahatsız ediyor ki... kendi sesim bile başımı ağrıtıyor.
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpNM09RPT0=
kızlar unnadoda Gör&Sin var. Bahçıvan kot var ama ya beden olmazsa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?