2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet teyzesi 13.10'da randevumuzz var.çok heyecanlıyızz

ayy kız sormaa öyle yapmışımm... ne zaman ihtiyacı olursa o zaman arıyorum canım ama en geç 2 haftada geliyor...geçtiğimiz haftasonuda gelmişti bu haftasonuda misafir geliyor deyince geldi..saatlik çalışıyor benim temızlıkçı ablam..bu hafta cam kapı sildirmedim sadece sil-süpür yaptı-banyo-WC temızledi-mutfak dolaplarını sildi.2 tanede halı sildi sağolsun..evim 4+1 olmasına rağmen 2.5 saatte bıtırdı...çok iyi oluyor canım valla..hem güvenilir hemde temiz iş yapan birisi...
:)))))
ne güzel bu hafta sonu herkes güzel eğlenmiş. yorulursun tabi canım. insan bir girişince farkına varamıyor. neyse bu akşam dinlenirsin artık.
inşallahh canım öyle yapcamm seninde güzel geçmiş haftasonunnn çok sevindim...hemde 19 mayısta ankaradaydın ne güzel..güzel tesadüf olduu kocacıgınlada kavustunuz allahın izniylee...allah ayırmasın canımm:26:
wayyy kıyamam...Rabbim tez zamandaa bebegınızı yüzü hürmetinee kavustursun sizi kuzucum...allah kavusulmayacak ayrılık vermesin...:26: zor olmaz olurmu hiç...içinde ne fırtınalar kopuyordurr allah yardımcısı olsun eşininde:26:inşallahh bitecekk ve hayırlıısylaa kavusacaksınızz esracımmm:26:

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben güne dinamik başladım akşam yemeğimi bile ayarladım evi topladım kahvaltıyı hazırladım kızlar sesime uyandılar çünkü

Ay maşallah canım benm ev hanımlarının işi bitmiyorr sabh erkenden kalkıyorsun kuzucuklar aç

Günaydın Kızlarr

Bu hafta sonu hiç dinlenemedik bizz :2::2:
Sabahın köründe de buraya geldik çok uykum var çokkk

Bu arada Esra'dan haber yokmu ?

ayy canımm kıyamam sizeeeeee
bizimde yoğundu ama yine eve girdiğimde yattım

cumt. günü hele annemle temizlik yaptık evime bir sürü düzenlemelerde yaptıkk kafamızda bebiş odasını şöle yapsak böle yapsak diye,
bütünn perdelerim yıkanacak halılarım felan hep temizlemeciye verilcekk evde çok iş bebek gelmeden diyor benden çok strese giriyor kadın

ayyyyyy çok heyecanlıııııı
ben geçen haftasonu balka doktora çıktığım için, kendi doktoruma bir bu haftasonu gideceğim
normalde geçtiğimiz cumt. idi kontrol zamanım, bende özledimmmmmm
doktorr bana cd vermişti açıp açıp oğluşum hareketlerini izliyorum yaaaaaaaaa

yaa gerçekten bak o akşam oynadım göbecikleri sonra eve geldim hep bebişimi hissettimmm biliyormusun gerçekten bakk şaşırdım hatta yüksek sese yda harekete karşı duyarlılar mı acaba ?

http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpNM09RPT0=

kızlar unnadoda Gör&Sin var. Bahçıvan kot var ama ya beden olmazsa yaa

ayy bu görsin kıfayetleri çok güzel yaaa ben çok seviyorumm ama olur mu olmaz mı bende bilemiyorum hamile olunca yaaaaaa

moonsun resmini yüklesene siteye giremiyorum merak ettiiimmm

iyi yapmışsın canım bende şöyle güvenilir biriis bulsam her ay alıcam düzenlii ne kadara geliyor canım bayan bakalım bursayla fiyatlar nasıl

çok acıkmısım kahvaltı yaptım kızlarımla kızım tazecikde ekmek getirmiş kuru ekmeği yemeğide çok severim sofradan zor kalktım daha ekmek yemek istiyorum çünkü:78:

evet canım bugun baya hızlı bir geçiş yaptım güne

sevdalısına kavuşmuş biri demek ki aç kalmazsın sen artık

kız neden yoruldun sen öyle bak ben geçen hafta bir yoruldum kendime gelemedim dikkat etsene be kuzum

allah kavustursun canım
gezmeyi ayarladık bile sekerim bizyemek pişisn gideceğiz inş kızlarımla
sabaha kadar rüyamda çeşit çeşit yemek yaptım biride kuru fasülyeydi eşimde çok sever
eşimi uğurladım hemen yemeğe başladım bende pişti bile yemek akşama kadar bir güzel dinlenir artık

kızlar ben bunu almıştım bizim burdaki mağazadan çok rahat akşamları yürüyüşe çıakrken giyiyorum birde esnekk
tamda oturuyor üstümem tavsiye ederimm

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
aminn inşallah canım.en kötü ihtimal 3 ay kaldı diyorum kendi kendime...

aynenbende canım 10 gün önce başka doktora gitmiştim...bugunde kendi doktoruma gidicem inşallahh yaaaa bende CD veren doktor istiyorummm yaaaaaaaaaa amanda yesinlerr senin oğluşunuu kızzzzzzzzzzz

Ciciller resim yukluyyoorum beysalım bak bakalım beden ölçüleride var güvenip alabilir miyiz hiç bilemiyorum :26:

Eklentiler

• $87475_190512_8994.webp
    10 KB · Görüntüleme: 25
  • $87475_190512_7636.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $87475_190512_4912.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $467319_05-18-201.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 28
severek yaptıktan sonra hersey kolay oluyor canım çalışsan bile o kuzular hep açlar ve aklın hep takılı kalacak ne alemdeler acaba diye
zehirlendiklerinden beri yanımda yatırıyorum odalarına yollamıyorum geçen yolladım odalarına sabah kadar kaç defa kontrol ettim

çok acıkmısım kahvaltı yaptım kızlarımla kızım tazecikde ekmek getirmiş kuru ekmeği yemeğide çok severim sofradan zor kalktım daha ekmek yemek istiyorum çünkü:78:

bana da kızımla kahvaltı yapmak nasip olucak inşallahh bulemsu benim de bugün sırf ekmek yiyesim var nedense

Ciciller resim yukluyyoorum beysalım bak bakalım beden ölçüleride var güvenip alabilir miyiz hiç bilemiyorum :26:

canım eğer kotu lastikli esnek se olur ama değilse zorlanırsın çok giyemessin die düşündüm ama çok sevimlii

aynenbende canım 10 gün önce başka doktora gitmiştim...bugunde kendi doktoruma gidicem inşallahh yaaaa bende CD veren doktor istiyorummm yaaaaaaaaaa amanda yesinlerr senin oğluşunuu kızzzzzzzzzzz

ay evet bir araştırsana yok mu oralarda muhakkak vardır valla çok güzel oluyor o yaklarının tekme atışı geri alıp alıp seyrediyorummm içim bir hoş oluyorr
hem büyüyünce gösterirsin sende oğluşuna :)

tabi cnm muhakkak öledr bir ilk kez olucaz o duyguları daha tatmadıkk

bana da kızımla kahvaltı yapmak nasip olucak inşallahh bulemsu benim de bugün sırf ekmek yiyesim var nedense
bana gel şekerim ekmek süper vallaaaa
olur canım olur önce bakmışsın kıpkırmızı et emmek için ağlıyor altı pisken ağlıyor uyuyor hep uyansın diye gözüne bakacaksın
sonra aklı başına gelmeye başlıyacak ve her istediği için ağlıyacak onla geçecek zaman
sonra bir bakmışsın bebeklik bitmiş miniğin büyümüş yürüyor kosuyor senle aynı sofrada oturuyor uzak bile olsa çok yakın hepsi inan bana

kızlar sabah alem Fm de nihat sirdarı dinledim ingiliz bilim adamları bebeklerin dillerini çözmüş 5 tane kelime ses çıkartıyorlarmış zaten

biri karnım ağrıyor
biri gazım var
biri acıktım
biri uykum geldi
biri susadım demekmiş sanırım internetten bakalım da öğrenelim

ayy eminim çok güzeldir yaa geliyorummm
ayy canım gelicek mi o günler... kucağıma alma hayali bile o kadar uzak ki... bazen rüyada mıyım diyorum kendi kendime... karnımda bebeğim mi var gerçekten diye oturup duygulanıyorum.

canım noldu yaa ne zehirlenmesi? boyadan mı? ne zaman olsu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…