evet teyzesi 13.10'da randevumuzz var.çok heyecanlıyızzgünaydınnn canımmm ben eşim geldiğinde mutfakta bi kahvaltı hazırlıyım dedim, inan o kadar zorlandım ki...başım döndü midem bulandı... hiç ayakta duramıyorum..hele mutfakta hiç zaman geçiremiyorum :44:
bebişi mi görüceksiniz bugünnnnnn, kaçta canım randevun?
ayy kız sormaa öyle yapmışımm...esram üzülme ya yine gelir bebeğin için dayan bitanem zor biliyorum inşAllah geçicek 6 ayınız kaldı ondan sonra 2 yıl berabersiniz
burcum canım az kaldı seninde dayan tatlım çok zor ama yaaaane zaman gidicektin doktora
annesininbirtanesimmmm kız naptın sen iki lafın belini kıralım derken kendini kırmışsın yorgunluktanolmamış kuuzummm temizlikçi ablan aylık mı geliyor bende çağırmalıyım geçen ay geelmişti en son şimdi evin durumu vahimmmm
inşallahh canım öyle yapcamm:)))))
ne güzel bu hafta sonu herkes güzel eğlenmiş. yorulursun tabi canım. insan bir girişince farkına varamıyor. neyse bu akşam dinlenirsin artık.
wayyy kıyamam...Rabbim tez zamandaa bebegınızı yüzü hürmetinee kavustursun sizi kuzucum...allah kavusulmayacak ayrılık vermesin...:26: zor olmaz olurmu hiç...içinde ne fırtınalar kopuyordurr allah yardımcısı olsun eşininde:26:inşallahh bitecekk ve hayırlıısylaa kavusacaksınızz esracımmm:26:evet yaa çok güzel geçti... nasıl uyuduk görsen var ya..hava çok sıcaktı ama öyle sımsıkı sarılıp uyuduk ki birbirimize iki gece... sürekli uyanıp uyanıp yüzümü öptü ben uyurken...söylemese bile hareketlerinden o kadar belli ki bensizken çok zor zaman geçirdiği... inşallah az kaldı...inşallah biticek bunlar.
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben güne dinamik başladım akşam yemeğimi bile ayarladım evi topladım kahvaltıyı hazırladım kızlar sesime uyandılar çünkü
Günaydın Kızlarr
Bu hafta sonu hiç dinlenemedik bizz :2::2:
Sabahın köründe de buraya geldikçok uykum var çokkk
Bu arada Esra'dan haber yokmu ?
maşallahh aysuncum ense kalınlgı falan çok iyi çıkmışş kuzumuzunne güzel hasret giderdinizz bebişinnlee
canlarım herksee günaydın..yoğun bi haftasonunun ardından bugun pazartesi olmasına ve dinlenememiş olarak iş başı yapmama rağmen sendrom yaşamıyorum çünküüüüüüüüüüüü bugun kuzumlaa buluşma gunumuz Allah ızın verirse...öğleden sonra 13.00'de gidicezz doktor amcamızaa çok heyecanlıyızz
cumartesi günü misafirim vardı akşama...gunduz temızlık yapıldı evimde.bende 3 çeşit pasta-salata bişeyler yaptım...4 aileyiz en yakın arkadaş grubumuz...kızlarla oturduk çene çaldık iki lafın belini kırdık ama gecede benimm kırılıyorr sandım...hem temizlik (her ne kadar ben yapmasamda temizliği- temızlıkcı ablayla beraber bende yoruldum) hemde pasta yapmak öldürmüüşşş beni meğersee yataga girince anladım ne kadar yoruldgumupazar günü 11'e kadar uyudum
:))))) ohh maşallah. bebeişinde içerde oynamıştır artık
ne güzel bu hafta sonu herkes güzel eğlenmiş. yorulursun tabi canım. insan bir girişince farkına varamıyor. neyse bu akşam dinlenirsin artık.
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpNM09RPT0=
kızlar unnadoda Gör&Sin var. Bahçıvan kot var ama ya beden olmazsa yaa
evet teyzesi 13.10'da randevumuzz var.çok heyecanlıyızz
ayy kız sormaa öyle yapmışımm...ne zaman ihtiyacı olursa o zaman arıyorum canım ama en geç 2 haftada geliyor...geçtiğimiz haftasonuda gelmişti bu haftasonuda misafir geliyor deyince geldi..saatlik çalışıyor benim temızlıkçı ablam..bu hafta cam kapı sildirmedim sadece sil-süpür yaptı-banyo-WC temızledi-mutfak dolaplarını sildi.2 tanede halı sildi sağolsun..evim 4+1 olmasına rağmen 2.5 saatte bıtırdı...çok iyi oluyor canım valla..hem güvenilir hemde temiz iş yapan birisi...
inşallahh canım öyle yapcammseninde güzel geçmiş haftasonunnn çok sevindim...hemde 19 mayısta ankaradaydın ne güzel..güzel tesadüf olduu kocacıgınlada kavustunuz allahın izniylee...allah ayırmasın canımm :26:
wayyy kıyamam...Rabbim tez zamandaa bebegınızı yüzü hürmetinee kavustursun sizi kuzucum...allah kavusulmayacak ayrılık vermesin...:26: zor olmaz olurmu hiç...içinde ne fırtınalar kopuyordurr allah yardımcısı olsun eşininde:26:inşallahh bitecekk ve hayırlıısylaa kavusacaksınızz esracımmm:26:
evet canım bugun baya hızlı bir geçiş yaptım günegünaydın canımmmaşallahh çok hızlı başlamışsın... ben de işe geldim peynir zeytin ekmek üçlüsüyle kahvaltı yaptım
canımm günaydıınnnn... ayy maşallahh hadi bakalım. doktor iyi yapmış cinsiyet söylememekle.. benim kızım var ama hala acaba erkeğe dönermi diye düşünüyorum... neler neler duyduk çünkü...kızım kızım diye sevdik babasıyla onu hep, çok tatlıydı
sevdalısına kavuşmuş biri demek ki aç kalmazsın sen artıkGünaydın kızlar. inşallah iyisiniz. güzel bir hafta olur inşallah.
Ben cuma gecesi ankaraya yola koyuldum. sürekli uyuyarak rahat bir yolculuk geçirdim. biraz belim ağırdı. iyiki hiçbirşey yememişim içmemişim. çünkü molalara kadar zor dayandım :)
c.tesi atamızı ziyarete gittik, alışveriş merkezlerine gittik. alışveriş yaptık. çok güzel ciciler aldım kendime, eşime. güzel güzel mamalar yedik. pazar günü beraber döndük. güzel geçirdim h.sonumu.
eşim karnımı görünce şaşırdı :)) büyümüş bebeğimiz dedi. maalesef o yokken bir anda göbişim çıkmıştı. uzun uzun seyretti. ama çokta üzüldü. zayıflamışsın dedi. bişi yemedin dimi ben yokken dedi. neyseki orda güzel beslendim. yarım kilo almışım. inşallah bebişime yapıştır yediklerim.
canım maşallah kuzuna.uslu bir bebek olacak galiba annesi. inşallah iyi çıkar sonuçların. iyi düşün iyi olsun. ben 1 aydır bekliyorum valla zor geçiyor. o kadar geriliyorum ki muayene zamanı gergin giriyorum. zırt pırtta gitmek istemiyorum, sabirla bekleyi tercih ediyorum.
canım günaydın. senin haftan tam aslında cinsiyeti görebilir. inşallah kesin sonuç söyler. bende çok çekiyorum baş ağrısından. ama bu hafta daha azaldı. gerçi geçirmek için bişide yapmıyorum. eskiden de böyleydim ama ben ilaç içmez beklerdim geçsin diye. geçmiş olsun. oda azalacak biraz sabır.
:))) belli bilinçaltında kalan bişiler etkilemiş seni. sen hiç merak etme onlar seni tek dozla uyuşturur. doğum stres olunacak bir olay değil bence. benim için mutluluk. o tecrübeyi sabırsızlıkla bekliyorum. hiç korkmuyorum.
kız neden yoruldun sen öyle bak ben geçen hafta bir yoruldum kendime gelemedim dikkat etsene be kuzummaşallahh aysuncum ense kalınlgı falan çok iyi çıkmışş kuzumuzunne güzel hasret giderdinizz bebişinnlee
canlarım herksee günaydın..yoğun bi haftasonunun ardından bugun pazartesi olmasına ve dinlenememiş olarak iş başı yapmama rağmen sendrom yaşamıyorum çünküüüüüüüüüüüü bugun kuzumlaa buluşma gunumuz Allah ızın verirse...öğleden sonra 13.00'de gidicezz doktor amcamızaa çok heyecanlıyızz
cumartesi günü misafirim vardı akşama...gunduz temızlık yapıldı evimde.bende 3 çeşit pasta-salata bişeyler yaptım...4 aileyiz en yakın arkadaş grubumuz...kızlarla oturduk çene çaldık iki lafın belini kırdık ama gecede benimm kırılıyorr sandım...hem temizlik (her ne kadar ben yapmasamda temizliği- temızlıkcı ablayla beraber bende yoruldum) hemde pasta yapmak öldürmüüşşş beni meğersee yataga girince anladım ne kadar yoruldgumupazar günü 11'e kadar uyudum
allah kavustursun canımgittiiiigönderdik babamızıı.. çok çok güzel iki gün geçirdik, gezdik yedik içtik eğlendik... boğaz turu yaptık, kapalı çarşıyı gezdik, mısır yedik çokk çok güzel 2 gün geçirdik... ama bitti
gezmeyi ayarladık bile sekerim biz:))))) ohh maşallah. bebeişinde içerde oynamıştır artık
günaydın canım. vayyy hamile ama hamarat kadın. evi toplamayı anladımda. akşam yemeğini nasıl ayarladın hemencecik
çok haklısın. eşim eve girer girmez gitti bütün odaları dolaştı. ohhh ne güzel kokuyor evimiz dedi. canım benim çok sıkılmış orda.
işin biterse hiç kaçırma. gidip gezin valla :)
evet teyzesi 13.10'da randevumuzz var.çok heyecanlıyızz
wayyy kıyamam...Rabbim tez zamandaa bebegınızı yüzü hürmetinee kavustursun sizi kuzucum...allah kavusulmayacak ayrılık vermesin...:26: zor olmaz olurmu hiç...içinde ne fırtınalar kopuyordurr allah yardımcısı olsun eşininde:26:inşallahh bitecekk ve hayırlıısylaa kavusacaksınızz esracımmm:26:
ayyyyyy çok heyecanlıııııı
ben geçen haftasonu balka doktora çıktığım için, kendi doktoruma bir bu haftasonu gideceğim
normalde geçtiğimiz cumt. idi kontrol zamanım, bende özledimmmmmm
doktorr bana cd vermişti açıp açıp oğluşum hareketlerini izliyorum yaaaaaaaaa
severek yaptıktan sonra hersey kolay oluyor canım çalışsan bile o kuzular hep açlar ve aklın hep takılı kalacak ne alemdeler acaba diyeAy maşallah canım benm ev hanımlarının işi bitmiyorr sabh erkenden kalkıyorsun kuzucuklar aç
ayy canımmkıyamam sizeeeeee
bizimde yoğundu ama yine eve girdiğimde yattım
cumt. günü hele annemle temizlik yaptık evime bir sürü düzenlemelerde yaptıkk kafamızda bebiş odasını şöle yapsak böle yapsak diye,
bütünn perdelerim yıkanacak halılarım felan hep temizlemeciye verilcekk evde çok iş bebek gelmeden diyor benden çok strese giriyor kadın
ayyyyyy çok heyecanlıııııı
ben geçen haftasonu balka doktora çıktığım için, kendi doktoruma bir bu haftasonu gideceğim
normalde geçtiğimiz cumt. idi kontrol zamanım, bende özledimmmmmm
doktorr bana cd vermişti açıp açıp oğluşum hareketlerini izliyorum yaaaaaaaaa
yaa gerçekten bak o akşam oynadım göbecikleri sonra eve geldim hep bebişimi hissettimmm biliyormusun gerçekten bakkşaşırdım hatta yüksek sese yda harekete karşı duyarlılar mı acaba ?
ayy bu görsin kıfayetleri çok güzel yaaa ben çok seviyorumm ama olur mu olmaz mı bende bilemiyorum hamile olunca yaaaaaa
çok acıkmısım kahvaltı yaptım kızlarımla kızım tazecikde ekmek getirmiş kuru ekmeği yemeğide çok severim sofradan zor kalktım daha ekmek yemek istiyorum çünkü:78:
canım eğer kotu lastikli esnek se olur ama değilse zorlanırsın çok giyemessin die düşündüm ama çok sevimlii
Ciciller resim yukluyyoorum beysalım bak bakalımbeden ölçüleride var güvenip alabilir miyiz hiç bilemiyorum :26:
aynenbende canım 10 gün önce başka doktora gitmiştim...bugunde kendi doktoruma gidicem inşallahhyaaaa bende CD veren doktor istiyorummm yaaaaaaaaaa amanda yesinlerr senin oğluşunuu kızzzzzzzzzzz
severek yaptıktan sonra hersey kolay oluyor canım çalışsan bile o kuzular hep açlar ve aklın hep takılı kalacak ne alemdeler acaba diye
zehirlendiklerinden beri yanımda yatırıyorum odalarına yollamıyorum geçen yolladım odalarına sabah kadar kaç defa kontrol ettim
bana gel şekerim ekmek süper vallaaaabana da kızımla kahvaltı yapmak nasip olucak inşallahhbulemsu benim de bugün sırf ekmek yiyesim var nedense
bana da kızımla kahvaltı yapmak nasip olucak inşallahhbulemsu benim de bugün sırf ekmek yiyesim var nedense
bana da kızımla kahvaltı yapmak nasip olucak inşallahhbulemsu benim de bugün sırf ekmek yiyesim var nedense
bana gel şekerim ekmek süper vallaaaa
olur canım olur önce bakmışsın kıpkırmızı et emmek için ağlıyor altı pisken ağlıyor uyuyor hep uyansın diye gözüne bakacaksın
sonra aklı başına gelmeye başlıyacak ve her istediği için ağlıyacak onla geçecek zaman
sonra bir bakmışsın bebeklik bitmiş miniğin büyümüş yürüyor kosuyor senle aynı sofrada oturuyor uzak bile olsa çok yakın hepsi inan bana
severek yaptıktan sonra hersey kolay oluyor canım çalışsan bile o kuzular hep açlar ve aklın hep takılı kalacak ne alemdeler acaba diye
zehirlendiklerinden beri yanımda yatırıyorum odalarına yollamıyorum geçen yolladım odalarına sabah kadar kaç defa kontrol ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?