2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

süpermiş yaa.. bi de bence "beni kucağına al" diye ağlıyorlar

günaydın herkese,

perşembe günü dedemi kaybettim çok üzgünüm hepinizin dualarını bekliyorum. onu çok seviyordum çok yıprandım kızlar Allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın onu çok özledim...

canım benim başınsağolsun, size de Allah sabır versin birini kaybetmek çok zor üzme kendini bebeğin için

canım 5 . aya girdik bile dün gibi hamile kaldığımı testten öğrendiğim gün zaman geçmiyecek gibiydi hele hamileliğin ilk sıkıntılarıyla evde nefes bile alamıyordum ama şimdi 5. aya girdik bile doğduktan sonra vakit daha çabuk gececek emin ol bak eşimle ben nasıl özlemişiz bebeği sanki hiç büyütmedik
ocak ayında annem iki kızım sobadan zehirlendiler canım karbonmonoksit zehirlenmesi yani
ocak ayından beri yanımdan ayırmıyorum kızları aklım hep onlarda

ay evet bana da ilk 3 ay nasıl geçicek diyordum yemek yiyemiyordum, kokudan yemek yapamıyordum midem sürekli bulanıyordu,
Allahıma şükür zaman geçti, artık yemeğimide yapıyorumm, yiyorumda, sabahları 3-4 gündür çıkarmıyorum bile artıkkkk

canımmm bizde seni merak ettik neden yoksun diyeee ay çook üzüldümmmm Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun kabir azabı yaşatmasın gerçek müslümanlardan kabul etsin Rabbim

rahatsızlıgı var mıydı

Günaydın kızlar ... mutlu umutlu bir hafta olsun bu hafta . bugün 5'de randevum var 2'li test ve ense kalınlığı ölçümü olacak ...hadi hayırlısı olsun diyelim inşallah....

canım başınız sağolsun... çok çok zor yakınını kaybetmek... Rabbim taksiratını affetsin inşallah.

basın sağolsun canım rabbim cennete kavustursun inşş aniden mi oldu yoksa hastamıydı

geçmiş olsun canım Allah korumuş

Başın sağolsun canım....Allah rahmet eylesin ve Allah yardımcınız olsun

canım söylemiştin sobadan zehirlendiklerini... ben de yine mi zehirlendiler dicektim.

Evet yaa bugün 5. aya girdik bizzz

rabbim geçmez gün vermesin inşşş canım sıkıntıların çogu bittide yenileri başladı ben geceleri uyuyamıyorum

kızlar ben evde tartıldım 80 kilo geldim doktora gittim yine almış görünüyorum sinir oldum bence onun tartısı bozuk

canım söylemiştin sobadan zehirlendiklerini... ben de yine mi zehirlendiler dicektim.

Evet yaa bugün 5. aya girdik bizzz
evet canım söylemiştim daha önce

kızlar ben evde tartıldım 80 kilo geldim doktora gittim yine almış görünüyorum sinir oldum bence onun tartısı bozuk
kız canını sıkma dün bir akrabadaydık hamileliği benle olan komsusu 60 kilodan hamile kalmış suan 80 kiloymuş sen hiç kilo almamışsın diyor kadın bana komsuna doktoru kötü gidiyorsun demiş bu ayda 20 kilo ilerki aylarda ne yapacaksın demiş

rabbim geçmez gün vermesin inşşş canım sıkıntıların çogu bittide yenileri başladı ben geceleri uyuyamıyorum

aaa canım neden uyuyamıyorsun ? sıkıntı yapmaa

ayy canım çok güzellerr... genelde erkek bebek resimleri olması dikkatimi çekti

aslında yeni doğanların çoğu kızdır ama kız oldukları belli değil :)))) baksana ayrılmıyorlar

Son düzenleme:
doktorun bişey demiyor mu?

benim maşşah boşaltım sistemin o kadar iyi çalışıyor ki sabah lavabodan sonra 2 kilo vermiş oluyorum hep

yaa eşim biliyor hassas oldugumu doktora diyorki sabah evde tartıldı aynı çıktı herhalde kıyafetler ayakkabıdan kaynaklanıyor diyeee delüm napsın karısını savunuyor doktora karsı yorum yapmadı doktor

4 ayda 20 kilo almış öyle mi ben 86 ile tamamlarsam hamileliği süper olucak

benim boşaltımda maşAllah 2gündür iyi çalısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…