kızlar sabah alem Fm de nihat sirdarı dinledim ingiliz bilim adamları bebeklerin dillerini çözmüş 5 tane kelime ses çıkartıyorlarmış zaten
biri karnım ağrıyor
biri gazım var
biri acıktım
biri uykum geldi
biri susadım demekmiş sanırım internetten bakalım da öğrenelim
günaydın herkese,
perşembe günü dedemi kaybettimçok üzgünüm hepinizin dualarını bekliyorum. onu çok seviyordum çok yıprandım kızlar Allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın onu çok özledim...
canım 5 . aya girdik bile dün gibi hamile kaldığımı testten öğrendiğim gün zaman geçmiyecek gibiydi hele hamileliğin ilk sıkıntılarıyla evde nefes bile alamıyordumayy eminim çok güzeldir yaa geliyorummm
ayy canım gelicek mi o günler... kucağıma alma hayali bile o kadar uzak ki... bazen rüyada mıyım diyorum kendi kendime... karnımda bebeğim mi var gerçekten diye oturup duygulanıyorum.
canım noldu yaa ne zehirlenmesi? boyadan mı? ne zaman olsu?
canım 5 . aya girdik bile dün gibi hamile kaldığımı testten öğrendiğim gün zaman geçmiyecek gibiydi hele hamileliğin ilk sıkıntılarıyla evde nefes bile alamıyordumama şimdi 5. aya girdik bile doğduktan sonra vakit daha çabuk gececek emin ol bak eşimle ben nasıl özlemişiz bebeği sanki hiç büyütmedik
ocak ayında annem iki kızım sobadan zehirlendiler canım karbonmonoksit zehirlenmesi yani
ocak ayından beri yanımdan ayırmıyorum kızları aklım hep onlarda
günaydın herkese,
perşembe günü dedemi kaybettimçok üzgünüm hepinizin dualarını bekliyorum. onu çok seviyordum çok yıprandım kızlar Allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın onu çok özledim...
günaydın herkese,
basın sağolsun canım rabbim cennete kavustursun inşş aniden mi oldu yoksa hastamıydıgünaydın herkese,
canım 5 . aya girdik bile dün gibi hamile kaldığımı testten öğrendiğim gün zaman geçmiyecek gibiydi hele hamileliğin ilk sıkıntılarıyla evde nefes bile alamıyordumama şimdi 5. aya girdik bile doğduktan sonra vakit daha çabuk gececek emin ol bak eşimle ben nasıl özlemişiz bebeği sanki hiç büyütmedik
ocak ayında annem iki kızım sobadan zehirlendiler canım karbonmonoksit zehirlenmesi yani
günaydın herkese,
rabbim geçmez gün vermesin inşşş canım sıkıntıların çogu bittide yenileri başladı ben geceleri uyuyamıyorumay evet bana da ilk 3 ay nasıl geçicek diyordum yemek yiyemiyordum, kokudan yemek yapamıyordum midem sürekli bulanıyordu,
Allahıma şükür zaman geçti, artık yemeğimide yapıyorumm, yiyorumda, sabahları 3-4 gündür çıkarmıyorum bile artıkkkk
Kızlar şu bebek fotoları galerisine bir göz atın Allah aşkına bayıldımmmmmm
Baby Photographer Newborn Photography
evet canım söylemiştim daha öncecanım söylemiştin sobadan zehirlendiklerini... ben de yine mi zehirlendiler dicektim.
Evet yaa bugün 5. aya girdik bizzz
kız canını sıkma dün bir akrabadaydık hamileliği benle olan komsusu 60 kilodan hamile kalmış suan 80 kiloymuş sen hiç kilo almamışsın diyor kadın bana komsuna doktoru kötü gidiyorsun demiş bu ayda 20 kilo ilerki aylarda ne yapacaksın demişkızlar ben evde tartıldım 80 kilo geldim doktora gittim yine almış görünüyorum sinir oldum bence onun tartısı bozuk
kızlar ben evde tartıldım 80 kilo geldim doktora gittim yine almış görünüyorum sinir oldum bence onun tartısı bozuk
rabbim geçmez gün vermesin inşşş canım sıkıntıların çogu bittide yenileri başladı ben geceleri uyuyamıyorum
ayy canım çok güzellerr... genelde erkek bebek resimleri olması dikkatimi çekti
doktorun bişey demiyor mu?
benim maşşah boşaltım sistemin o kadar iyi çalışıyor ki sabah lavabodan sonra 2 kilo vermiş oluyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?