2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aaa canım neden uyuyamıyorsun ? sıkıntı yapmaa

aslında yeni doğanların çoğu kızdır ama kız oldukları belli değil :)))) baksana ayrılmıyorlar
yok canım sıkıntı değil benim derdim sağıma dönüyorum bebek hoşlanmıyor sol tarafım uyusuyor zaten oldum olası sevmem soluma dönüp yatmayı sırtüstüde yatamıyorum uyku seklimi bulup uyuyamıyorum yani

moonsun testlerini güzel çıkmış canım sevindim bende ikili test için gittiğimde dr cinsiyeti görememişti zaten en garantisi 16. haftada oluyor canım birazcık dah sabretmek lazım artık...

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben güne dinamik başladım akşam yemeğimi bile ayarladım evi topladım kahvaltıyı hazırladım kızlar sesime uyandılar çünkü
günaydın canım ne güzel güne rahat güzel başlamışsın...güne öyle rahat baslayınca ben çok keyfli oluyorum..
günaydın canım...esaracım üzülme mutlaka esinle birgün ayrılmayacagınız günleriniz gelecektir...yeterki allah sana bebişine ve eşine sağlık versin canım

günaydın canım...Allah sabır versin ,mekanı cennet olsun canım..Dedelerimizin anneannelremizin babannelermiz hayatımızda yerleri bambaşka oluyorlar insan kaybedince sanki anne babasının kaybetmiş gibi acı duyuyor,sana bol bol sabır diliyorumm canım

neysem canlar bana müsade ben kaçıyorum gezmelerekendinize iyi bakın öptümmmm

Allah sizi inş. canım en az kilo ile yırtarsınn ben de bende

hmm anladım cnm, ben de çok soluma yatamıyorum ama sol sağ dönüyorum alıştım alışırsınn inş. sende

ayyy adamcağız da seni savunuyor doktora öyle mi... Benim eşim dalga geçerdi benle direkt

evet şekerim ya 16.haftayı beklicez artık geçsin zaman benimki 14. haftada görürüm ama boşyere gelme muayane parası verip diyor 2 hafta daha dayan diyor

Allah sizi inş. canım en az kilo ile yırtarsınn ben de bende

hmm anladım cnm, ben de çok soluma yatamıyorum ama sol sağ dönüyorum alıştım alışırsınn inş. sende

aminnn canımm aminnn 6 kilocuk son 7-8-9 aylara bırakayım diyorum evdeki hesap umarım çarşıya uyar

inşAllah kız sendeeeee

ayyy adamcağız da seni savunuyor doktora öyle mi... Benim eşim dalga geçerdi benle direkt

evet şekerim yaaaa biliyor takıyorum ister istemez doktorda söyleniyor diye hemen savunmaya geçti cici kocam

dün ceviz aldık sabah tekrar tekrar tembihliyor aşkım ceviz ye tamam mı tiskiniyorsın biliyorum ama bebişimiz için nolur ye

canım benim başınsağolsun, size de Allah sabır versin birini kaybetmek çok zor üzme kendini bebeğin için

yok canım sadece 3 yıldır bacakları biraz tutmaz oldu o kadar...

canım başınız sağolsun... çok çok zor yakınını kaybetmek... Rabbim taksiratını affetsin inşallah.

amin canım saol

basın sağolsun canım rabbim cennete kavustursun inşş aniden mi oldu yoksa hastamıydı

amin canım amin... aniden oldu tatlım..

Başın sağolsun canım....Allah rahmet eylesin ve Allah yardımcınız olsun
saol canım benim..

hem de nasıl canım. biz onlarla büyüdük üniversiteyi kazandım yanıma geldiler beni yalnız bırakmadılar.. haklarını ödeyemem onu çok özledim...

kızlar hepiniz bol bol du edin dualarınızı esirgemeyin

canım çok zor Allahım yardımcınız olsun ona rahmet eylesin... Ama lütfen bebeğin için dayan sabret ağlama bu dönemler çok önemli çünkü

ay kıyamam yaa...benim eşim de ceviz getirmiş ama kırmaya üşeniyorum.öğleden sonra arar ceviz yedin mi diye :18: :18:

kızlar ben bir rüyalar görüyorum bir rüyalar görüyorumki saatlerce sürüyor heralde uyanıyorum çiş için tekrar gözümü kapadığımda devam rüyaya inanılmaz biraz güzel olsa içim yanmaz hep bebeğim için endişelendiğim rüyalar Allaha emanetiz inş. sağlıkla sıhatle keyifle süreceğimiz günler yaşarız amiiiinnnn...

günaydın tatlı hamişler
hepinize gzüel bir hafta diliyorum
bende haftasonu benım oglnaı tasımak zorunda kaldım ve aksamına sancılandım dünde devam ettı sankı bulemsunun dedıgı gıbı bebek asagıya ınmıs gıbıydı korktum esımde kızdı yalnız bırakmaya gelmıyosun dıye cuma kontrolum var allahtan bugun daha ıyıyım sizlerde ıyısnızdır ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…