yok canım sıkıntı değil benim derdim sağıma dönüyorum bebek hoşlanmıyor sol tarafım uyusuyor zaten oldum olası sevmem soluma dönüp yatmayı sırtüstüde yatamıyorum uyku seklimi bulup uyuyamıyorum yaniaaa canım neden uyuyamıyorsun ? sıkıntı yapmaa
aslında yeni doğanların çoğu kızdır ama kız oldukları belli değil :)))) baksana ayrılmıyorlar
moonsun testlerini güzel çıkmış canım sevindim bende ikili test için gittiğimde dr cinsiyeti görememişti zaten en garantisi 16. haftada oluyor canım birazcık dah sabretmek lazım artık...günaydın ciici anneler ve sevgili yaramaz bebişleriiinasılsınız bakalımmmm biz geldikkk
cumartesi günü doktor amcamızdaydıkkkbebeğim maşAllah çook sakindi uyuyor dedi doktor o kadar sakin ve çekingenki saklamış kendini köşeye görmeliydinizz maşAllah benim kuzucugumaaa
foto inşAllah eve gidince yuklerimm
doktor ense kalınlığımızı ölçtü 1.3 iyi dedi Elhamdülillah
cinsiyeti sordum sağlamcı biizm doktor daha çok erken 16.haftayı bekle bence dedi
kan verdik sonuçlarımız cumartesi çıkacak inşAllahumarım temiz çıkar bakalım benim betahcg kaç öyle yani çok heyecanlıydım
sizler nasılsınızzz
mervecik canımm bende rüyalarda neler görüyorum bir bilsen mubarek rüya değil sanki film-diziAllah hayırlara cıkarsın tatlım
günaydın canım ne güzel güne rahat güzel başlamışsın...güne öyle rahat baslayınca ben çok keyfli oluyorum..günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben güne dinamik başladım akşam yemeğimi bile ayarladım evi topladım kahvaltıyı hazırladım kızlar sesime uyandılar çünkü
günaydın canım...esaracım üzülme mutlaka esinle birgün ayrılmayacagınız günleriniz gelecektir...yeterki allah sana bebişine ve eşine sağlık versin canımgittiiiigönderdik babamızıı.. çok çok güzel iki gün geçirdik, gezdik yedik içtik eğlendik... boğaz turu yaptık, kapalı çarşıyı gezdik, mısır yedik çokk çok güzel 2 gün geçirdik... ama bitti
günaydın herkese,
perşembe günü dedemi kaybettimçok üzgünüm hepinizin dualarını bekliyorum. onu çok seviyordum çok yıprandım kızlar Allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın onu çok özledim...
yaa eşim biliyor hassas oldugumu doktora diyorki sabah evde tartıldı aynı çıktı herhalde kıyafetler ayakkabıdan kaynaklanıyor diyeeedelüm napsın karısını savunuyor doktora karsı yorum yapmadı doktor
4 ayda 20 kilo almış öyle miben 86 ile tamamlarsam hamileliği süper olucak
benim boşaltımda maşAllah 2gündür iyi çalısıyor
yok canım sıkıntı değil benim derdim sağıma dönüyorum bebek hoşlanmıyor sol tarafım uyusuyor zaten oldum olası sevmem soluma dönüp yatmayı sırtüstüde yatamıyorum uyku seklimi bulup uyuyamıyorum yani
yaa eşim biliyor hassas oldugumu doktora diyorki sabah evde tartıldı aynı çıktı herhalde kıyafetler ayakkabıdan kaynaklanıyor diyeeedelüm napsın karısını savunuyor doktora karsı yorum yapmadı doktor
4 ayda 20 kilo almış öyle miben 86 ile tamamlarsam hamileliği süper olucak
benim boşaltımda maşAllah 2gündür iyi çalısıyor
moonsun testlerini güzel çıkmış canım sevindim bende ikili test için gittiğimde dr cinsiyeti görememişti zaten en garantisi 16. haftada oluyor canım birazcık dah sabretmek lazım artık...
günaydın canım ne güzel güne rahat güzel başlamışsın...güne öyle rahat baslayınca ben çok keyfli oluyorum..
günaydın canım...esaracım üzülme mutlaka esinle birgün ayrılmayacagınız günleriniz gelecektir...yeterki allah sana bebişine ve eşine sağlık versin canım
günaydın canım...Allah sabır versin ,mekanı cennet olsun canım..Dedelerimizin anneannelremizin babannelermiz hayatımızda yerleri bambaşka oluyorlar insan kaybedince sanki anne babasının kaybetmiş gibi acı duyuyor,sana bol bol sabır diliyorumm canım
Allah sizi inş. canım en az kilo ile yırtarsınnben de bende
hmm anladım cnm, ben de çok soluma yatamıyorum ama sol sağ dönüyorum alıştım alışırsınn inş. sende
ayyy adamcağız da seni savunuyor doktora öyle mi...Benim eşim dalga geçerdi benle direkt
canım benim başınsağolsun, size de Allah sabır versin birini kaybetmek çok zorüzme kendini bebeğin için
canımmm bizde seni merak ettik neden yoksun diyeee ay çook üzüldümmmm Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun kabir azabı yaşatmasın gerçek müslümanlardan kabul etsin Rabbim
saol canm inşallah yaşatmaz rabbim benimde dualarım onun için
rahatsızlıgı var mıydı
canım başınız sağolsun... çok çok zor yakınını kaybetmek... Rabbim taksiratını affetsin inşallah.
basın sağolsun canım rabbim cennete kavustursun inşş aniden mi oldu yoksa hastamıydı
saol canım benim..Başın sağolsun canım....Allah rahmet eylesin ve Allah yardımcınız olsun
günaydın canım...Allah sabır versin ,mekanı cennet olsun canım..Dedelerimizin anneannelremizin babannelermiz hayatımızda yerleri bambaşka oluyorlar insan kaybedince sanki anne babasının kaybetmiş gibi acı duyuyor,sana bol bol sabır diliyorumm canım
yok canım sadece 3 yıldır bacakları biraz tutmaz oldu o kadar...
amin canım saol
amin canım amin... aniden oldu tatlım..
saol canım benim..
hem de nasıl canım. biz onlarla büyüdük üniversiteyi kazandım yanıma geldiler beni yalnız bırakmadılar.. haklarını ödeyemem onu çok özledim...
kızlar hepiniz bol bol du edin dualarınızı esirgemeyin
evet şekerim yaaaa biliyor takıyorum ister istemez doktorda söyleniyor diye hemen savunmaya geçti cici kocam
dün ceviz aldık sabah tekrar tekrar tembihliyor aşkım ceviz ye tamam mı tiskiniyorsın biliyorum ama bebişimiz için nolur ye
canım çok zor Allahım yardımcınız olsun ona rahmet eylesin... Ama lütfen bebeğin için dayan sabret ağlama bu dönemler çok önemli çünkü
ay kıyamam yaa...benim eşim de ceviz getirmiş ama kırmaya üşeniyorum.öğleden sonra arar ceviz yedin mi diye :18: :18:
çok ağladım üzüldüm korkuyorum açıkçası.. bugün kontrolüm var bakalım ne olacak?
günaydın herkese,
perşembe günü dedemi kaybettimçok üzgünüm hepinizin dualarını bekliyorum. onu çok seviyordum çok yıprandım kızlar Allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın onu çok özledim...
evet yaa sende yee bak eşlerimize söz verdikk
canım başın sağolsun.Rabbim mekanını cennet eylesin dedenin.
evet yiyelim hepberaber cevizlerimizi...
benim bebişin kilosu 110gram yazıyo burda ama cuma günü 129 gramdı
çok ağladım üzüldüm korkuyorum açıkçası.. bugün kontrolüm var bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?