ay kıyamam yaa...benim eşim de ceviz getirmiş ama kırmaya üşeniyorum.öğleden sonra arar ceviz yedin mi diye :18: :18:
çok ağladım üzüldüm korkuyorum açıkçası.. bugün kontrolüm var bakalım ne olacak?
çok ağladım üzüldüm korkuyorum açıkçası.. bugün kontrolüm var bakalım ne olacak?
saati 8 tl canım...20 tl verdim haftasonu evim misler gibi oldu. eğer yarım gün iki kişi gelsin istersem (cam kapı halı koltuk falan silineceği zaman) o zaman 50 tl. öğlen 12 akşam 17iyi yapmışsın canım bende şöyle güvenilir biriis bulsam her ay alıcam düzenliine kadara geliyor canım bayan bakalım bursayla fiyatlar nasıl
canım başınız sağolsun....mekanı cennet olsun...rabbim bol sabırlar versin inşallahh...bizde dualarımızı gönderiyoruzz huzur içinde yatsın inşllaallahhh:26:günaydın herkese,
perşembe günü dedemi kaybettimçok üzgünüm hepinizin dualarını bekliyorum. onu çok seviyordum çok yıprandım kızlar Allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasın onu çok özledim...
saati 8 tl canım...20 tl verdim haftasonu evim misler gibi oldu. eğer yarım gün iki kişi gelsin istersem (cam kapı halı koltuk falan silineceği zaman) o zaman 50 tl. öğlen 12 akşam 17
canım başınız sağolsun....mekanı cennet olsun...rabbim bol sabırlar versin inşallahh...bizde dualarımızı gönderiyoruzz huzur içinde yatsın inşllaallahhh:26:
günaydın tatlı hamişler
hepinize gzüel bir hafta diliyorum
bende haftasonu benım oglnaı tasımak zorunda kaldım ve aksamına sancılandım dünde devam ettı sankı bulemsunun dedıgı gıbı bebek asagıya ınmıs gıbıydı korktum esımde kızdı yalnız bırakmaya gelmıyosun dıye cuma kontrolum var allahtan bugun daha ıyıyım sizlerde ıyısnızdır ıns
canım inşallah birşey yoktur... bebekler çok etkileniyorlar annelerin psikolojisinden... yavaş yavaş toparlanmaya çalış...kafanı dağıtacak şeyler bul kendine... yalnız kalma...
canım başınız sağolsun....mekanı cennet olsun...rabbim bol sabırlar versin inşallahh...bizde dualarımızı gönderiyoruzz huzur içinde yatsın inşllaallahhh:26:
hepinize çok teşekkür ederim canlarım...
işe geldim bir yandan çalışıyorum bir yandan size yazıyorum saolun iyi ki varsınız..
saolun canım çok saolun, inşallah huzurlu ve nur içinde yatıyordur...
ooo iyimiş canım bursada günlüğü 70-80 TL 6-7 saat kalıyor sen bana gönder arada
bizim burdada biara acayip olmuştu fiyatlar...eşler isyandaydı artık..bizim günlük kazancımız o kadar değil diyeböyle makul fiyatlı bulduktaa çok iyi oldu...o bana alıştı ben ona alıştım...bende elimden geldiği kadar başka şekillerde yardımcı olmaya çalışıyorum...3 tane evladı var...zayıflık dönemimden kalma-içinee artık hayatta sığamaycagım kıyafetlerimden falan verdim..patik-yemeni falan getirmiş satmak için kırmadım aldım..bu şekildee dengeliyoruzz
göndereyim şekerimm..kayseri bursa ne kadarcıkk yol şurasııbuarada benim çok sevdiğim bi arkadaşım var bursada...üniversite okurken sık gider gelirdik kızlarla yeşil bursaya çokk severim...arkadaşımda davet edip duruyor ama şimdilik zor dedim...:44:
kızz aysunnn geldiğimdee senide ziyaret ederimm haaaa...sende benimmm arkdaşımsınnnbizimm moonsun teyzemizsinn sen kuzuuu
evet şekerim ya 16.haftayı beklicez artıkgeçsin zaman benimki 14. haftada görürüm ama boşyere gelme muayane parası verip diyor 2 hafta daha dayan diyor
sende iyiki varsın canım arkadaşım benimmmmgeçicek inşAllah bugünlerde ben babamın babasını hiç tanımadım dedem öldüğünde ben annemin karnında 1.5 aylıkmışım hiç tanımadım çok iyiydi diyorlar mekanları cennet olsun hepsinin
evet benim dedem de öyle. dedmin çocuğu olmamış babamı kardeşinden evlat edinmiş. biz o kadar kıymetli büyüdük ki, hiç incitmedi bizi.. istedim ki benim bebeğimi görsün, ilk torun bendim ama olmadı. 10 günlük bebeği köyün ortasında dolandırmış benimde torunum var diye... o kadar narin baktı bize, üniversiteye giderken yanımda geldi, ayrılmadı. biriciğim benim... bebeğime onun adını koyacağım galibaiçim çok yanıyor..
bende onu dicektim adını isterseniz koyun canım adıyla yasasın dedenadı neydi rahmetlinin bir fatiha okuyalım inşAllah
valla kızlar sizden ayrılmayı hiç sevmiyorum ama burada ki arkadaşlar rahat vermiyor. az önce 3. kahvaltımı yaptırdılar
hamile olmak ne güzelmiş, herkes ayrı bir ilgileniyor, sorular soruyor, güzel dileklerde bulunuyor. Allah herkese yaşatsın bu duyguları.
lavinya27 canım başın sağolsun. Allah yerini cennet etsin. tabiki canım ağlayıp üzüleceksin. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın. bebeğine birşey olmaz merak etme. kasma kendini.
valla kızlar sizden ayrılmayı hiç sevmiyorum ama burada ki arkadaşlar rahat vermiyor. az önce 3. kahvaltımı yaptırdılar
hamile olmak ne güzelmiş, herkes ayrı bir ilgileniyor, sorular soruyor, güzel dileklerde bulunuyor. Allah herkese yaşatsın bu duyguları.
lavinya27 canım başın sağolsun. Allah yerini cennet etsin. tabiki canım ağlayıp üzüleceksin. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın. bebeğine birşey olmaz merak etme. kasma kendini.
kız ve erkek anneleri bu aylardaki fiziksel değişimleriniz neler bacaklar kalınlaştı mı? kalça genişledi mi? göbek çıktı mı ne kadar oldu? göğüslerrrrr çok mu büyüdü az mı?????
hayırlı haftalar canlarım haklarımzıda hayırlısı olsun inşallah
sanada hayırlı haftalar gülümmmbizim daha cinsiyet belli değil şekerim sende var mı bir tahminler belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?