2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay kıyamam yaa...benim eşim de ceviz getirmiş ama kırmaya üşeniyorum.öğleden sonra arar ceviz yedin mi diye :18: :18:

amaa olmasss kırıp yemen lazım,
benimde evde kociş kırıyor, bitti mi diye sorup duruyor bu gün bitecek sanırsam akşama kırsın barii

çok ağladım üzüldüm korkuyorum açıkçası.. bugün kontrolüm var bakalım ne olacak?

canım benim yaaa üzülme yapacak bişeyin yok onu alan Allah sana bebek vermişş onu düşünn

çok ağladım üzüldüm korkuyorum açıkçası.. bugün kontrolüm var bakalım ne olacak?

canım inşallah birşey yoktur... bebekler çok etkileniyorlar annelerin psikolojisinden... yavaş yavaş toparlanmaya çalış...kafanı dağıtacak şeyler bul kendine... yalnız kalma...

iyi yapmışsın canım bende şöyle güvenilir biriis bulsam her ay alıcam düzenlii ne kadara geliyor canım bayan bakalım bursayla fiyatlar nasıl
saati 8 tl canım...20 tl verdim haftasonu evim misler gibi oldu. eğer yarım gün iki kişi gelsin istersem (cam kapı halı koltuk falan silineceği zaman) o zaman 50 tl. öğlen 12 akşam 17
canım başınız sağolsun....mekanı cennet olsun...rabbim bol sabırlar versin inşallahh...bizde dualarımızı gönderiyoruzz huzur içinde yatsın inşllaallahhh:26:

ooo iyimiş canım bursada günlüğü 70-80 TL 6-7 saat kalıyor sen bana gönder arada

günaydın tatlım... ay dikkat et kendine... ben çantamı bile taşımakta zorlanıyorumm

hepinize çok teşekkür ederim canlarım....

canım inşallah birşey yoktur... bebekler çok etkileniyorlar annelerin psikolojisinden... yavaş yavaş toparlanmaya çalış...kafanı dağıtacak şeyler bul kendine... yalnız kalma...

işe geldim bir yandan çalışıyorum bir yandan size yazıyorum saolun iyi ki varsınız..

canım başınız sağolsun....mekanı cennet olsun...rabbim bol sabırlar versin inşallahh...bizde dualarımızı gönderiyoruzz huzur içinde yatsın inşllaallahhh:26:

saolun canım çok saolun, inşallah huzurlu ve nur içinde yatıyordur...

sende iyiki varsın canım arkadaşım benimmmm geçicek inşAllah bugünlerde ben babamın babasını hiç tanımadım dedem öldüğünde ben annemin karnında 1.5 aylıkmışım hiç tanımadım çok iyiydi diyorlar mekanları cennet olsun hepsinin

ooo iyimiş canım bursada günlüğü 70-80 TL 6-7 saat kalıyor sen bana gönder arada

bizim burdada biara acayip olmuştu fiyatlar...eşler isyandaydı artık..bizim günlük kazancımız o kadar değil diye böyle makul fiyatlı bulduktaa çok iyi oldu...o bana alıştı ben ona alıştım...bende elimden geldiği kadar başka şekillerde yardımcı olmaya çalışıyorum...3 tane evladı var...zayıflık dönemimden kalma-içinee artık hayatta sığamaycagım kıyafetlerimden falan verdim..patik-yemeni falan getirmiş satmak için kırmadım aldım..bu şekildee dengeliyoruzz
göndereyim şekerimm..kayseri bursa ne kadarcıkk yol şurasıı buarada benim çok sevdiğim bi arkadaşım var bursada...üniversite okurken sık gider gelirdik kızlarla yeşil bursaya çokk severim...arkadaşımda davet edip duruyor ama şimdilik zor dedim...:44:
kızz aysunnn geldiğimdee senide ziyaret ederimm haaaa...sende benimmm arkdaşımsınnn bizimm moonsun teyzemizsinn sen kuzuuu

Son düzenleme:

ayy şekeriiimmm lafı mı olur al kocişini kuzunu gelin bizde kalalımmmm ama kuzun olmadan almam benim bebişe arkadaş o da tabi arkadaşız bebeğimmmm

evet şekerim ya 16.haftayı beklicez artık geçsin zaman benimki 14. haftada görürüm ama boşyere gelme muayane parası verip diyor 2 hafta daha dayan diyor

canım bende en son 12+4 de gördüm bebişi bende arada gidip görsem mi diye dşündüm ama gitmedim sonuçta haftaya pazartesi 16+4 gideceğim görmeye....
kızlar haftasonu bir rüya gördüm kii öyle çok etkilenmişim ki hala akılmdan çıkaramıyorum sizede anlatayım....rüyamda wc ye gidiyorum benden hafif hafif kan gelmeye başlıyor sonra pıhtı düşmeye başlıyor tabi ben korkuyorum derken bebişin parça parça düştüğünü görüyorum...elleri hiç gözümün önünden gitmiyor bir elnin büyüklüğü benim tırnağım kadardı küçücüktü sonra ben Allahım ben buna nasıl dayanacagım diye ağlamaya baslıyorumwc den çıkıp dısarıda ensar ( şimdiki oğlum) beni bekliyormuş onun yanına gidiyorum derken bi tane daha erkek çocuk geliyor meğer o bebişin ruhuymuş...6 yaslarında beyaz tenli yuvarklak yüzlü dalgalı saçlı bir erkek çocuğu ben çok ağladımya beni teselli için yanıma gelmiş güya...ona sarılıp oğlum ben buna nasıl dayanacğım diye aglarken uyanmışım....çok etkilenmişim kızlar öyle üzülmüşümki uyandıgımda kalbim acıyordu...Allah kimseye kaldıramayacagı acı yasatmasın kızlar rüyası bile çok kötü

evet benim dedem de öyle. dedmin çocuğu olmamış babamı kardeşinden evlat edinmiş. biz o kadar kıymetli büyüdük ki, hiç incitmedi bizi.. istedim ki benim bebeğimi görsün, ilk torun bendim ama olmadı. 10 günlük bebeği köyün ortasında dolandırmış benimde torunum var diye... o kadar narin baktı bize, üniversiteye giderken yanımda geldi, ayrılmadı. biriciğim benim... bebeğime onun adını koyacağım galiba içim çok yanıyor..

bende onu dicektim adını isterseniz koyun canım adıyla yasasın deden adı neydi rahmetlinin bir fatiha okuyalım inşAllah

valla kızlar sizden ayrılmayı hiç sevmiyorum ama burada ki arkadaşlar rahat vermiyor. az önce 3. kahvaltımı yaptırdılar

hamile olmak ne güzelmiş, herkes ayrı bir ilgileniyor, sorular soruyor, güzel dileklerde bulunuyor. Allah herkese yaşatsın bu duyguları.

lavinya27 canım başın sağolsun. Allah yerini cennet etsin. tabiki canım ağlayıp üzüleceksin. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın. bebeğine birşey olmaz merak etme. kasma kendini.

saol canım inşallah...

canım benim bir yakın akrabam üzüntüden bebeğini düşürdü kolay değil tabiki ama üzüntü stres nasıl bizi etkiliyorsa o bebişide fazlasıyla etkiler... Umarım lavinya kısa sürede toparlar ve sağlıcakla bebeği büyür..

kız ve erkek anneleri bu aylardaki fiziksel değişimleriniz neler bacaklar kalınlaştı mı? kalça genişledi mi? göbek çıktı mı ne kadar oldu? göğüslerrrrr çok mu büyüdü az mı?????

hayırlı haftalar canlarım haklarımzıda hayırlısı olsun inşallah

sanada hayırlı haftalar gülümmm bizim daha cinsiyet belli değil şekerim sende var mı bir tahminler belli oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…