12+1 de gitmiştik doktor 16. haftada söylicem dedi peşin peşin.. 3 haftamız var bu durumda :)
canım benim bir yakın akrabam üzüntüden bebeğini düşürdü kolay değil tabiki ama üzüntü stres nasıl bizi etkiliyorsa o bebişide fazlasıyla etkiler... Umarım lavinya kısa sürede toparlar ve sağlıcakla bebeği büyür..
canım benim bir yakın akrabam üzüntüden bebeğini düşürdü kolay değil tabiki ama üzüntü stres nasıl bizi etkiliyorsa o bebişide fazlasıyla etkiler... Umarım lavinya kısa sürede toparlar ve sağlıcakla bebeği büyür..
Allah korusun canım ya. kendini parçalasın demiyorum. o zaten elinden geldiğince kendini yıpratmadan üzüntüsünü yaşıyordur. insan kendini engelleyemez. ben bebeğini üzdü diye suçluluk duysun istemiyorum. hayat bu kendimizi ne kadar soyutlayabiliriz? ben ağlamazsam eğer başım ağrır karnım ağrır, bir nevi deşarj benim için.
inşallah canım elimden geleni yapıyorum toparlanmak için.. bebeğime dikkat etmem gerek haklısın
Allah korusun canım ya. kendini parçalasın demiyorum. o zaten elinden geldiğince kendini yıpratmadan üzüntüsünü yaşıyordur. insan kendini engelleyemez. ben bebeğini üzdü diye suçluluk duysun istemiyorum. hayat bu kendimizi ne kadar soyutlayabiliriz? ben ağlamazsam eğer başım ağrır karnım ağrır, bir nevi deşarj benim için.
günaydın tatlı hamişler
hepinize gzüel bir hafta diliyorum
bende haftasonu benım oglnaı tasımak zorunda kaldım ve aksamına sancılandım dünde devam ettı sankı bulemsunun dedıgı gıbı bebek asagıya ınmıs gıbıydı korktum esımde kızdı yalnız bırakmaya gelmıyosun dıye cuma kontrolum var allahtan bugun daha ıyıyım sizlerde ıyısnızdır ıns
Allah korusun bebeklerimzii canım sen öğle arası çık biraz yürü nefes al hatta izin alabilirsen eşinle 2-3günlüğüne bir yerlere gidin tanıdığınız kimsenin olmadığı...
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpNM09RPT0=
kızlar unnadoda Gör&Sin var. Bahçıvan kot var ama ya beden olmazsa yaa
Hiç kaçırma al. Ben hafta sonu aldım çok rahat.. Burda da fiyatı çok düşmüş.. Ben 150 'ye aldım
göbegım artık cıktı evet cok buyuk deıl ama ben farkedıyorum ozellıklede mıdem yukarı cıktı resmen ama benı en cok rahatsız eden göğüslerim büyüyyor ve cok acıyor zaten büyüklerdi oglumdan sonra ancak eskı halıne gelmsıtı sımdı tekrar basa döndümkız ve erkek anneleri bu aylardaki fiziksel değişimleriniz neler bacaklar kalınlaştı mı? kalça genişledi mi? göbek çıktı mı ne kadar oldu? göğüslerrrrr çok mu büyüdü az mı?????
hayırlı haftalar canlarım haklarımzıda hayırlısı olsun inşallah
hoş geldin canımmmdikkat et kendine uzan bol bol dinlen ayaklarını kaldır yat canımm Allah korusun ufaklıkları
cuma günü mü giidceksin az kalmış canım sen çalısıyormuydun olmadı izin al 2 gun yat
canııım normalde bilgisayarı hiç açmam hafta sonu sırf seni merak ettiğim için açtım baktım ama sen girmemişsin bebişinin iyi olmasına çok sevindim tatlım ooh özlem giderdiniz yani darısı bizim başımıza cinsiyet için zaten erkendi onu biliyorduk bakalım benimkide erken daha demez inşallah...
günaydınn kuzulaaaarr ve anneleri nasılsınız???
bizim yaklaşık 1 haftadır geçmeyen bir baş ağrımız var ne yapacaz bilmiyoruz ama mutluyuz çok şükür sizleri özledik siz nasılsınız bakalıım
SELAMÜNALEEYKÜM KIZLAR NASILSINIZ..
kız ve erkek anneleri bu aylardaki fiziksel değişimleriniz neler bacaklar kalınlaştı mı? kalça genişledi mi? göbek çıktı mı ne kadar oldu? göğüslerrrrr çok mu büyüdü az mı?????
hayırlı haftalar canlarım haklarımzıda hayırlısı olsun inşallah
SELAMÜNALEEYKÜM KIZLAR NASILSINIZ..
aleykumselam canım iyiyz hamd olsun sen nasılsın oğluşun nasılll
bizde iyi diyelim iyi olalım kanama geliyor benden bide zorla anamura götürdüler orda üst üste geldi kanama inş bişi olmaz bebegime yolda kayınbabam kafamdan aşşa su döküp dalga geçti benle zoruma gitti eşimle çok kötü tartıştım morelim sıfır sindiremiyorum eşimde sen napıyon baba diyemedi neymiş ben uyumuşum ben uyuyunca eşimde daldı birden frene bastı şükür bişi olmadı korktuk kaza atlattık die olan bana olduhamile bu kız demiyorlar (
göbeğim 3 ayım bittikten 2 hafta sonra birdem çıktı. ama çok değil hatta geçen çevresini ölçtüm 84 cm idi heralde. kilo verdiğim için kalçam küçüldü. basenlerim azaldı. vücudumun şekli çok güzel oldu :))) heralde çok fazla yürüyüş yaptığım için bu kadar şekillendim. birde selülitlerim biraz vardı şimdi neredeyse tamamen kayboldu :))) göğüslerim ilk haftalarda büyüdüler. arada inip tekrar şişiyorlar. büyüme ölçüsü olarak şöyle diyim hala eski sütyenlerimi kullanabiliyorum. tam doldurmuyorlardı şimdi tam dolu oldu. onlardan da memnunum. inşallah böyle kalırlar :)
a.s. canım. sen nasılsın? dinlenebildin mi? lekelenmen geçti mi? doktora gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?