2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
12+1 de gitmiştik doktor 16. haftada söylicem dedi peşin peşin.. 3 haftamız var bu durumda :)

bende cumartesi doktordaydım benimkide 16.haftada dedi bende çok merak ediyorum ama dedim oda istiyorsan 14.haftada gel ama bence gerek yok boşyere yorulma 2 hafta daha dur azcık dedi bizimde 3 hafta 5 günümüz var cinsiyeti ögrenmeye

Allah korusun canım ya. kendini parçalasın demiyorum. o zaten elinden geldiğince kendini yıpratmadan üzüntüsünü yaşıyordur. insan kendini engelleyemez. ben bebeğini üzdü diye suçluluk duysun istemiyorum. hayat bu kendimizi ne kadar soyutlayabiliriz? ben ağlamazsam eğer başım ağrır karnım ağrır, bir nevi deşarj benim için.

inşallah canım elimden geleni yapıyorum toparlanmak için.. bebeğime dikkat etmem gerek haklısın

evet zor insan kendini engelleyemez ama hamile olduğundan çok yıpratmasını ağlamasını istemiyoruz zamanla geçer üzüntüler umarım başka şeylere yoğunlaşırda acısını hafifletir..

inşallah canım elimden geleni yapıyorum toparlanmak için.. bebeğime dikkat etmem gerek haklısın

Allah korusun bebeklerimzii canım sen öğle arası çık biraz yürü nefes al hatta izin alabilirsen eşinle 2-3günlüğüne bir yerlere gidin tanıdığınız kimsenin olmadığı...

aynen dediğin gibi canım soyutlanmıyor. olmuyor ağlamayyaım üzülmeyeyim desende üzülüyor... dediğin gibi ağlamasaydım içime atardım daha kötü olurdum

hoş geldin canımmm dikkat et kendine uzan bol bol dinlen ayaklarını kaldır yat canımm Allah korusun ufaklıkları

cuma günü mü giidceksin az kalmış canım sen çalısıyormuydun olmadı izin al 2 gun yat

Allah korusun bebeklerimzii canım sen öğle arası çık biraz yürü nefes al hatta izin alabilirsen eşinle 2-3günlüğüne bir yerlere gidin tanıdığınız kimsenin olmadığı...

izin almak problem işte canım, başka şeylere yoğunlaşmaya çalışıyorum ama bir kaç gün daha sürer sanırım...

Hiç kaçırma al. Ben hafta sonu aldım çok rahat.. Burda da fiyatı çok düşmüş.. Ben 150 'ye aldım

aynısı mı canımmm bende almak istiyorum da benim şimdiki bedenim 42 şimdi 42-44 mu alayım yoksa 44-46 mı :26: iade filan oluyr mu acaba kaç gunde elimize ulaşır :26:

canım birde likralı mı esnek mi kot :)

Son düzenleme:
göbegım artık cıktı evet cok buyuk deıl ama ben farkedıyorum ozellıklede mıdem yukarı cıktı resmen ama benı en cok rahatsız eden göğüslerim büyüyyor ve cok acıyor zaten büyüklerdi oglumdan sonra ancak eskı halıne gelmsıtı sımdı tekrar basa döndüm

saolasaın canım evet calısıyorum ve gecenelrde cok bunaldıgım ıcın kurumdan 2 gun rapor almıstım o yuzden sımdı tekrar alamam zaten cumada kontrole gıdıcem alamam yanı

bugunde hamıellık takvımımde sankı benı uyarır gıbı baska cocugunuz varsa tasıamk yerıne kucagınıza oturtun demıs kızlar msjı aldım

benım normalde basım agrımaz ama benımde gecen hafta bıkac gun gecmeyen bas agrım olmustu

:))) belli bilinçaltında kalan bişiler etkilemiş seni. sen hiç merak etme onlar seni tek dozla uyuşturur. doğum stres olunacak bir olay değil bence. benim için mutluluk. o tecrübeyi sabırsızlıkla bekliyorum. hiç korkmuyorum.[/QUOTE]

heyecanlı bı bekleyıs oluyor ama bıraz gerıldıgım doğru tskr ederm:))

göbeğim 3 ayım bittikten 2 hafta sonra birdem çıktı. ama çok değil hatta geçen çevresini ölçtüm 84 cm idi heralde. kilo verdiğim için kalçam küçüldü. basenlerim azaldı. vücudumun şekli çok güzel oldu :))) heralde çok fazla yürüyüş yaptığım için bu kadar şekillendim. birde selülitlerim biraz vardı şimdi neredeyse tamamen kayboldu :))) göğüslerim ilk haftalarda büyüdüler. arada inip tekrar şişiyorlar. büyüme ölçüsü olarak şöyle diyim hala eski sütyenlerimi kullanabiliyorum. tam doldurmuyorlardı şimdi tam dolu oldu. onlardan da memnunum. inşallah böyle kalırlar :)

SELAMÜNALEEYKÜM KIZLAR NASILSINIZ..

a.s. canım. sen nasılsın? dinlenebildin mi? lekelenmen geçti mi? doktora gittin mi?

aleykumselam canım iyiyz hamd olsun sen nasılsın oğluşun nasılll

bizde iyi diyelim iyi olalım kanama geliyor benden bide zorla anamura götürdüler orda üst üste geldi kanama inş bişi olmaz bebegime yolda kayınbabam kafamdan aşşa su döküp dalga geçti benle zoruma gitti eşimle çok kötü tartıştım morelim sıfır sindiremiyorum eşimde sen napıyon baba diyemedi neymiş ben uyumuşum ben uyuyunca eşimde daldı birden frene bastı şükür bişi olmadı korktuk kaza atlattık die olan bana oldu hamile bu kız demiyorlar (

ne kadar terbiyesiz kbaban yaa sen hamilesin uyuyabilirsinn o uyumasınn yolculuk ediyorsanız keşke gitmeseydin canım yaa neden zorla göturduler ne yaptınız orda ay çok sinir oldummm Allah kocana akıl versin de onların o yüzlerini göstersin... zalim bunlar zalimmmmmm

lekelenmem çogaldı artık kan olarak gelio koyu kahverengi pis kokulu ama bebegimde bişi yok bide uzun yola gittim orda çok sorunlar yaşadım eşim dügünde tartıştı korktumm ertesi günü altın yüzügüm kayboldu dügünde bol oluyodu düşmüş :S:S:S terslikler üst üste geldi buna şükür gelirkende başımdan aşşa su döktü kayınbabam eşimle tartıştım şimdi küsüs konuşmak gelmio içimden çünkü gitmek istemedim beni düşünmediler :'( bebegimide düşünmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…