2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ewt beni anlayan yok eşimde beni ezdirio o kadar sıkıntısını çektim çok doluyum yaa kendimden nefret ediyorum keşke gitmeseydim sorun çıkmasın die gittim orda dügün vardıı o yüzden gittik yüzügümden oldum 600 tlik artı kan gelmeye başladı ailesi ayrı dert eşimde beni haksız çıkarmak için suç aramaya çalıştı bulamadı

canım yanlış anlama eşin bu bebeği isteyerek mi yaptı yoksa istemiyor mu

sana dua etmekten başka elimizden birşey gelmez Rabbim aydınlıgına cıkarsın canım hakkına ne hayırlıysa onu versin üzüldüm

canım yanlış anlama eşin bu bebeği isteyerek mi yaptı yoksa istemiyor mu

benden çok istedi ama benden kötüü benden ilgi bekliyoo hamile demio üzüoo dün krize girdim umrunda bile deill ailesiyle degişti benii o kadar kötülük ettilerr ben yanında oldum beni sildi onları korudu başımdan aşşa su dökülüoo tepki bile vermio ne var bunda dioo şaka yaptı dioo

anamurun yolları da cok kötudur gercı anamurdan mersıne doğru gıdersenız okdr degılde eger anamurdan antalyaya dgruysa felaket ıyı bılırım o yolları senın moralını bozmuslar kayınpederınde 5 yasında cocukmu yahu sınır oldum sımdı

Sık giremiyorum ama takibimdesiniz güzel anneler rabbim herkese bu günlerinde kolaylık ve sağlık versin hepimiz bebeişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallahh

Kızlar sizden bir ricam olacak yeni doğum yapan bir arkadaşın bebişleri bikaç haftadır yoğun bakımda yatmakta rabbim acil şifalar versin lütfen onlar için dua edermisiniz anne ve babası çok bekledi bu bebişleri rabbim onlara güzel bir ömür bağışlasın ailelerine bağışlasın aminnnnn...Tüm bebekleri rabbim korusun ona emanetiz hepinize hayırlı günler diliyorum

Allah akıl fikir versin canım ne diyeyim kiii oyy oy kayınpederlerinle mesafeni koru muatap olma uyuz oldumm stres olma bosver konusma bakalım biraz napıcak eşin Allah doğruyu göstersin yureklerıne merhamet versin aminnnn...

kızlaaarrr ben geldım nasılsınız bakalım hafta sonu yoktnuz canım sıkıldı valla neyse benım her yerım kollarım falan dokuluyr ya agrıdan sankı cokk ıs yapmısım gıbı neden boyle anlamadım ınsallah grıp falan olmam ya senın kayınpederının kafasında eksıklık var galıba arkadasım ınsan gelınıne helede hamıle gelnıne boyle salak bır hareket yaparmı saka dyemıyrm ben buna dupeduz delırmıs yapılırmı bu hareket ama nolur uzme kendını sımdılk dusunmemeye calıs bak bebegını dusun kanaman cogalmasınıda bekleme gıt doktora normal egıl bu cunku ayrca evdede ayagının altına yastıklar koy yat cnm rabbım evledını sana bagslasın

haftasonu herkes dinleniyor şekerim hoşgeldin nasılsınız kuzunla benimde dün nasıl kolum agrıyordu gece ağrısından uyandım 1 saat yatamadım havalardan herhalde tatlım

ben günde yarım lt süt içeyim diyorum sabah saatlerinde kilo yapar mı yoksa 2 gunde yarım lt mi içeyim :26:

cicişler biz yemeğe kaçıyoruz öpüldünüzzz

sukur ıyıyız cnm bebısımde ıyıdr herhalde ayyy sen gunde yarım lıtre sutmu ıcıyrsun ne guzel ya ben sutu oldum olası sevmem bır bardak zor ıcıyrm bazen mıdem bulanıyr onuda ıcemıyrm napıcam bılmem ya aman sen kıloyu bozver ya ıcebılırsan ıc valla bebıse yarasınnn ohhhh

Canim Cepten girdim yeni okudum... Cok uzuldum
Allah gani gani rahmet eylesin, kabri nur gölüne dönüşsün, sizlerede sabirlar versin tatlim (

kızım ya senin nedir bu dertlerin? nasıl bir aileye düşmüşsün canım ya. eşini biliyorduk zaten ailesi ne kadar farklı olabilirdi ki? çok şaşırmamak lazım. kanamam geldi diyorsun. ne zaman doktora gidiyorsun? yüzüğün bebeğinin başının sadakası olur inşallah. kayınpederin çok büyük terbiyesizlik etmiş, çok sinir oldum o insanlara. biride çıkıp hesabını sormamış. şekerim tavır koyacaksın. eşinede tavır koy. onun seni savunması gerekirdi. birde kavga etmişsiniz. kayınpederinle tekrar karşılaşırsan hiç suratına bile bakma. Allaha havale et canım.

inşallah canım hemencecik iyileşirler. çok zor bir durum. Allah sabır versin annesine babasına.

herkese merhaba bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik kısmet olursa kızımız olacak :))) şimdiden isim düşünmeye başladım aslında önceden beri 2 isim vardı aklımda kızım olursa efnan veya sude diyodum eşim kısa bir isim olsun diyo bakalım ne isim koyacağız.sizinde önerileriniz varsa bekliyorum.

canım süt içmek kilo aldırır diye birşey yok... ama bence eğer günlük yoğurt tüketimin iyiyse yarım litre süt içme... bir bardak iç yeter.ben hiç içmiyorum nerdeyse ama ayran ve yoğurt bol bol tüketiyorum.

:))) merhaba canım. hayırlısı olsun. inşallah sağ salimde kucağına alırsın kızını. ne güzel bir mutluluk.

sude afnana göre daha kolay söylenen bir isim. efnanın anlamı nedir?

canım yok bende içemiyorumda bugün başlıcam ama kilo yapar diye tırsıyorum :18:

şekerim ben yogurttan çok günde 2 bardak ayran tuketiyrum günde 2 bardakta süt içersem dengelerim gibi geliyor son 3 haftadır hiç sut içmedim

şekerim ben yogurttan çok günde 2 bardak ayran tuketiyrum günde 2 bardakta süt içersem dengelerim gibi geliyor son 3 haftadır hiç sut içmedim

hmm anladım canım...aslına bakarsan ben de bugün ilk defa kakaolu süt içtim... teyzesi yeğenine almış, bana değilmiş

sen muz yemeye devam ediyo musun hergün peki???

:))) merhaba canım. hayırlısı olsun. inşallah sağ salimde kucağına alırsın kızını. ne güzel bir mutluluk.

sude afnana göre daha kolay söylenen bir isim. efnanın anlamı nedir?

İnternette cennetteki güzel gözlü kız diye geçiyo efnan. ben annemin komşusunda duymuştum bu ismi çok beğenmiştim kulağa hoş geliyo. arapça afnanmış aslında ince dal anlamına geliyomuş.

hmm anladım canım...aslına bakarsan ben de bugün ilk defa kakaolu süt içtim... teyzesi yeğenine almış, bana değilmiş

sen muz yemeye devam ediyo musun hergün peki???

yok canımm bıraktım yemeği ama dün 1 tane yedim yemiyeyim mi :26: karpuz yiyorum bu ara ama kilo yapmaz inşAllah :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…