- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
ne kadar terbiyesiz kbaban yaa sen hamilesin uyuyabilirsinn o uyumasınn yolculuk ediyorsanızkeşke gitmeseydin canım yaa neden zorla göturduler ne yaptınız orda ay çok sinir oldummm Allah kocana akıl versin de onların o yüzlerini göstersin... zalim bunlar zalimmmmmm
lekelenmem çogaldı artık kan olarak gelio koyu kahverengi pis kokulu ama bebegimde bişi yok bide uzun yola gittim orda çok sorunlar yaşadım eşim dügünde tartıştı korktumm ertesi günü altın yüzügüm kayboldu dügünde bol oluyodu düşmüş :S:S:S terslikler üst üste geldi buna şükür gelirkende başımdan aşşa su döktü kayınbabam eşimle tartıştım şimdi küsüs konuşmak gelmio içimden çünkü gitmek istemedim beni düşünmediler :'( bebegimide düşünmediler
ewt beni anlayan yok eşimde beni ezdirio o kadar sıkıntısını çektim çok doluyum yaa kendimden nefret ediyorum keşke gitmeseydim sorun çıkmasın die gittim orda dügün vardıı o yüzden gittik yüzügümden oldum 600 tlik artı kan gelmeye başladıailesi ayrı dert eşimde beni haksız çıkarmak için suç aramaya çalıştı bulamadı
canım yanlış anlama eşin bu bebeği isteyerek mi yaptı yoksa istemiyor mu
bizde iyi diyelim iyi olalım kanama geliyor benden bide zorla anamura götürdüler orda üst üste geldi kanama inş bişi olmaz bebegime yolda kayınbabam kafamdan aşşa su döküp dalga geçti benle zoruma gitti eşimle çok kötü tartıştım morelim sıfır sindiremiyorum eşimde sen napıyon baba diyemedi neymiş ben uyumuşum ben uyuyunca eşimde daldı birden frene bastı şükür bişi olmadı korktuk kaza atlattık die olan bana olduhamile bu kız demiyorlar (
benden çok istedi ama benden kötüü benden ilgi bekliyoo hamile demio üzüoo dün krize girdim umrunda bile deill ailesiyle degişti benii o kadar kötülük ettilerr ben yanında oldum beni sildi onları korudu başımdan aşşa su dökülüoo tepki bile vermio ne var bunda dioo şaka yaptı dioo
kızlaaarrr ben geldım nasılsınız bakalım hafta sonu yoktnuz canım sıkıldı valla neyse benım her yerım kollarım falan dokuluyr ya agrıdan sankı cokk ıs yapmısım gıbı neden boyle anlamadım ınsallah grıp falan olmam ya senın kayınpederının kafasında eksıklık var galıba arkadasım ınsan gelınıne helede hamıle gelnıne boyle salak bır hareket yaparmı saka dyemıyrm ben buna dupeduz delırmıs yapılırmı bu hareket ama nolur uzme kendını sımdılk dusunmemeye calıs bak bebegını dusun kanaman cogalmasınıda bekleme gıt doktora normal egıl bu cunku ayrca evdede ayagının altına yastıklar koy yat cnm rabbım evledını sana bagslasın
haftasonu herkes dinleniyor şekerimhoşgeldin nasılsınız kuzunla benimde dün nasıl kolum agrıyordu gece ağrısından uyandım 1 saat yatamadım havalardan herhalde tatlım
ben günde yarım lt süt içeyim diyorum sabah saatlerinde kilo yapar mı yoksa 2 gunde yarım lt mi içeyim :26:
cicişler biz yemeğe kaçıyoruz öpüldünüzzz
evet benim dedem de öyle. dedmin çocuğu olmamış babamı kardeşinden evlat edinmiş. biz o kadar kıymetli büyüdük ki, hiç incitmedi bizi.. istedim ki benim bebeğimi görsün, ilk torun bendim ama olmadı. 10 günlük bebeği köyün ortasında dolandırmış benimde torunum var diye... o kadar narin baktı bize, üniversiteye giderken yanımda geldi, ayrılmadı. biriciğim benim... bebeğime onun adını koyacağım galibaiçim çok yanıyor..
lekelenmem çogaldı artık kan olarak gelio koyu kahverengi pis kokulu ama bebegimde bişi yok bide uzun yola gittim orda çok sorunlar yaşadım eşim dügünde tartıştı korktumm ertesi günü altın yüzügüm kayboldu dügünde bol oluyodu düşmüş :S:S:S terslikler üst üste geldi buna şükür gelirkende başımdan aşşa su döktü kayınbabam eşimle tartıştım şimdi küsüs konuşmak gelmio içimden çünkü gitmek istemedim beni düşünmediler :'( bebegimide düşünmediler
Sık giremiyorum ama takibimdesiniz güzel anneler rabbim herkese bu günlerinde kolaylık ve sağlık versin hepimiz bebeişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallahh
Kızlar sizden bir ricam olacak yeni doğum yapan bir arkadaşın bebişleri bikaç haftadır yoğun bakımda yatmakta rabbim acil şifalar versin lütfen onlar için dua edermisiniz anne ve babası çok bekledi bu bebişleri rabbim onlara güzel bir ömür bağışlasın ailelerine bağışlasın aminnnnn...Tüm bebekleri rabbim korusun ona emanetiz hepinize hayırlı günler diliyorum
haftasonu herkes dinleniyor şekerimhoşgeldin nasılsınız kuzunla benimde dün nasıl kolum agrıyordu gece ağrısından uyandım 1 saat yatamadım havalardan herhalde tatlım
ben günde yarım lt süt içeyim diyorum sabah saatlerinde kilo yapar mı yoksa 2 gunde yarım lt mi içeyim :26:
cicişler biz yemeğe kaçıyoruz öpüldünüzzz
herkese merhaba bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendik kısmet olursa kızımız olacak :))) şimdiden isim düşünmeye başladım aslında önceden beri 2 isim vardı aklımda kızım olursa efnan veya sude diyodum eşim kısa bir isim olsun diyo bakalım ne isim koyacağız.sizinde önerileriniz varsa bekliyorum.
sukur ıyıyız cnm bebısımde ıyıdr herhalde ayyy sen gunde yarım lıtre sutmu ıcıyrsun ne guzel ya ben sutu oldum olası sevmem bır bardak zor ıcıyrm bazen mıdem bulanıyr onuda ıcemıyrm napıcam bılmem ya aman sen kıloyu bozver ya ıcebılırsan ıc valla bebıse yarasınnn ohhhh
canım süt içmek kilo aldırır diye birşey yok... ama bence eğer günlük yoğurt tüketimin iyiyse yarım litre süt içme... bir bardak iç yeter.ben hiç içmiyorum nerdeyse ama ayran ve yoğurt bol bol tüketiyorum.
şekerim ben yogurttan çok günde 2 bardak ayran tuketiyrum günde 2 bardakta süt içersem dengelerim gibi geliyor son 3 haftadır hiç sut içmedim
:))) merhaba canım. hayırlısı olsun. inşallah sağ salimde kucağına alırsın kızını. ne güzel bir mutluluk.
sude afnana göre daha kolay söylenen bir isim. efnanın anlamı nedir?
hmm anladım canım...aslına bakarsan ben de bugün ilk defa kakaolu süt içtim... teyzesi yeğenine almış, bana değilmiş
sen muz yemeye devam ediyo musun hergün peki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?