şekerim ben yogurttan çok günde 2 bardak ayran tuketiyrum günde 2 bardakta süt içersem dengelerim gibi geliyor son 3 haftadır hiç sut içmedim
İnternette cennetteki güzel gözlü kız diye geçiyo efnan. ben annemin komşusunda duymuştum bu ismi çok beğenmiştim kulağa hoş geliyo. arapça afnanmış aslında ince dal anlamına geliyomuş.
doktorun bişey demiyor mu?
benim maşşah boşaltım sistemin o kadar iyi çalışıyor ki sabah lavabodan sonra 2 kilo vermiş oluyorum hep
çok uykum var benim amaa ah şimdi evde olucaktımmmm
evet kuzum ama eve gidip bi sürü ütü yapıcam hafta sonu günüm var arkadaşımın düğünü var oof oof yoğunum yoğunuum
Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben çok kötüyüm, aşırı bir ödem var elim ayağım ,alyansımı takamıyorum
kız ve erkek anneleri bu aylardaki fiziksel değişimleriniz neler bacaklar kalınlaştı mı? kalça genişledi mi? göbek çıktı mı ne kadar oldu? göğüslerrrrr çok mu büyüdü az mı?????
hayırlı haftalar canlarım haklarımzıda hayırlısı olsun inşallah
bol su iç tuzu azalt canım geçer inşAllah bendede oluyor ara sıra
Bugün çok su içiyorum zaten ağzım kuruyor nedense anlayamadım inşallah geçer aman kızlar tuz berbat bişeymiş gerçekten uzak durmak lazım
Canim Cepten girdim yeni okudum... Cok uzuldum
Allah gani gani rahmet eylesin, kabri nur gölüne dönüşsün, sizlerede sabirlar versin tatlim(
lavinya başın sağolsun canım Allah sabır versin fatihalarımızı gönderdik dedenin ruhuna Allah kabul etsin
--Bu arada"lavinya"cım başın sağolsun allah sizlere ömür versin..Dede sevgisinin ne olduğunu çok çok iyi bilirim.Kaybetme korkusuyla yaşadık bizde günlerce...Üzmemeye çalış kendini canım,bebişini düşün...
Valla benim göbek hala ayva kıvamında,sadece o var o da gaz olmadığı zaman belli bile olmuyor
Eşim diyor ki"bazen şaşırıyorum oğlumumu yoksa gazını mı seviyorum diye
--Bu arada"lavinya"cım başın sağolsun allah sizlere ömür versin..Dede sevgisinin ne olduğunu çok çok iyi bilirim.Kaybetme korkusuyla yaşadık bizde günlerce...Üzmemeye çalış kendini canım,bebişini düşün...
Lavinya başın sağolsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?