2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
şekerim ben yogurttan çok günde 2 bardak ayran tuketiyrum günde 2 bardakta süt içersem dengelerim gibi geliyor son 3 haftadır hiç sut içmedim

bencede yeterli gibi. bana doktor günde bir bardak süt iç. bir kase yoğurt ye sabahlarıda peynir ye dedi. süt hergün içiyorum 350-400 ml kadar. yoğurt akşamları 1 kase cacık yaparsam. peynire daha yeni yeni başladım. gidince tekrar soracağım.

süt kilo yapar diye düşünme canım. içmemiz lazım.

İnternette cennetteki güzel gözlü kız diye geçiyo efnan. ben annemin komşusunda duymuştum bu ismi çok beğenmiştim kulağa hoş geliyo. arapça afnanmış aslında ince dal anlamına geliyomuş.

anlamı güzelmiş. daha vaktimiz çok. bol bol düşünürsün canım.

doktorun bişey demiyor mu?

benim maşşah boşaltım sistemin o kadar iyi çalışıyor ki sabah lavabodan sonra 2 kilo vermiş oluyorum hep

Aynen bende öyle yaa,çok şükür her sabah olmasa da gün aşırı çıkıyorum ve şu demir ilacından sonra rengi de bi garipleşti afedersiniz

hala 56 kg'yim.Bakalım ne zaman kilo alacağım...Bebişim için sıkı yiyorum ama çok şükür iyiyim...

lavinya başın sağolsun canım Allah sabır versin fatihalarımızı gönderdik dedenin ruhuna Allah kabul etsin

Merhaba kızlar nasılsınız?

Ben çok kötüyüm, aşırı bir ödem var elim ayağım ,alyansımı takamıyorum

Evet hafta sonu kaçırdım meyve yerken ama bu kadar yaparmı canım ya ayaklarım acıyor yemin ederim

Valla benim göbek hala ayva kıvamında,sadece o var o da gaz olmadığı zaman belli bile olmuyor
Eşim diyor ki"bazen şaşırıyorum oğlumumu yoksa gazını mı seviyorum diye

--Bu arada"lavinya"cım başın sağolsun allah sizlere ömür versin..Dede sevgisinin ne olduğunu çok çok iyi bilirim.Kaybetme korkusuyla yaşadık bizde günlerce...Üzmemeye çalış kendini canım,bebişini düşün...

Son düzenleme:
Canim Cepten girdim yeni okudum... Cok uzuldum
Allah gani gani rahmet eylesin, kabri nur gölüne dönüşsün, sizlerede sabirlar versin tatlim (

inşallah canım saol dualarını eksik etme

lavinya başın sağolsun canım Allah sabır versin fatihalarımızı gönderdik dedenin ruhuna Allah kabul etsin

Allah razı olsun canım çok saol...

saol canım..

kızlar merhaba yanlış anlamayın ama bi kişi daha tuzu bırakmak istiyorum derse yangın vaaaaaaaaarrrrr diye bagırıcam

ay valal forum takıpte gordum geldım nedne bırakmak istiyosunuz dr mu söyledi tamamfazlası zarar ama yoklugu da zarar

yenı doğmus bir bebege vücudu tuzsuz kaldıgı ıcın tuzlu su verildi kaç gun bılıyormusunuz ???? cunku tuzsuzluk da bi sorun

siz bebegınızın böle olmasını ıster msıınız Allah aşkına kızlar emınım şişliklerınız oluyordur ağzınız kuruyordur ama bazı hatsalıkalrı olanalr dısında

ve dr önermedıkçe normal tuz kullanımındna vazgecmek hiç doğru bişey değil

bir kase corbaya 1 yemek kasıgı tuz atıyorsanız azaltın tabıı ama noprmal dozdakı bir tuz insan vücudu ıcın zorunludur

yapmayın etmeyın rica ederım hadı olmadı hımayala tuzu kaya tuzu kullanın öğütücü de öğüterek kullanın ama bırakmayın

Merhaba,
Kot likralıdır.Değişim yapılamamaktadır fakat iade edebilirsiniz.Bursada ki şubelerimizi öğrenmek isterseniz 0212 642 29 52 nolu telefondan öğrenebilirsiniz.
Teşekkürler

From: moonsun88
Sent: Monday, May 21, 2012 11:53 AM
To: iletisim@gorsin.com
Subject: merhabalar

merhabalar,
ben unnado.com da kampanyanızı gördüm bahçıvan kotunuzu çok beğendim kot likralı mı esnek mi beden olmaması durumunda değişim yapılabilmekte midir?
bursada şubeniz var mı ?
teşekkürler...

kızlar görsine mail yazmıştım sizlerle de paylaşayım... Değişim yapılamıyormuş...

Merhaba kızlar nasılsınız?

Ben çok kötüyüm, aşırı bir ödem var elim ayağım ,alyansımı takamıyorum

geçmiş olsun canım. tuzdan olduğunu düşünüyorsan bol su iç. bende biraz kaçırsam başım dönüyor. çok az tüketiyorum tuz ve bol su içiyorum.

:))) bebişler bir anda çıkartıyor canım göbişi. benimde yoktu karnım. şimdi yuvarlak bir göbişim var. bakmaya doyamıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…