2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzum işler yoğun çok okuyamıyorum hayırlı olsun minnak oğlun annesi güle güle ısıra ısıra öpe öpe büyüt inşallah:)
Aminnn aminn teyzosuuu hepimiz insallahh
ben de yazdım diye hatırlıyom yazmamışmıyım :26:

canım hayırlı olsunnnnnn oğluşunnn yerim onu % kaç dediler :)

Yazmadin yasmincimmm.... cooksaolasin cnm yuzde vermedi ama esim degisir mi dedihayir net dedi kesin dedi bakalim.. Ama bizim bu dr yanlis teshiste biraz unlu o yuzden guvenemiyorumm yaa:18: acaba baska doktora gitsem mi? Ona da esim kiziyo bunlarsizin hurafeleriniz diye. Ama bilmiyoki bu degiskenlik anneyi nasil etkiliyo

geçmiş olsun canımm yaaa bende bitti artık derken 2 gundur çok fena sabah bulantılarım oluyor az kaldı bitecek inşAllah

kandiliniz mübarek olsun Allah bugünün yüzü suyu hürmetine gönüllerimize ferah, huzur, mutluluk versin. bebeklerimizi hayırlı etsin, sağlıklı, inançlı etsin inşallah. bizleri hep iyi şeylerle terbiye etsin Rabbim.

Canlarımm dün giremediğim için çokkkk yazmışsınız okuyamadım hepsini ama bebek odaları kısmına girilmiş sanırım burda herkes İkea diyor bana.

Bu arada MÜJDEEEEE artık kıpırdanmaları çokkkk hafif olsada hissediyorum.

Birde kasıklarım sancıyor sizde de varmı can

mağnezyum verdi dr bana bir de muz

yuh yaaa abartıyorlar altı üstü kaç parça adamı soyuyorlar resmen

evet canım hem de nasıl. düğün ve çocuk konusunda insanı çok iyi soyuyorlar o zamanlar insan her şey güzel olsun istediği için bunu kullanıyorlar. onun için imalatçılara soracağım hazır almaktan daha uygun olur. eşyalarımı yaptırırken de öyle oldu.

günaydın kızlar biz geldik

Doktor amcamızı ziyaret ettik bu sabah 12cm olmuş boyumuz 179 gr olmuşuz büyüyoruz :) herşeyimiz çok sağlıklı dedi doktorumuz
ama gel gelelim bizim keyif düşkünü meleğimizin cinsiyetini öğrenemedik bacak aramızda idi kordonumuz doktorumuz tahminde bulunursam yanıltırım dedi yatış pozisyonu uygun değil dedi başının ağrıması normal dedi minoset içebileceğimi söledi istersen geçmesse 8 saat ara ile bile içebilirsin dedi evham yapma bebişe hiç bir şekilde geçmez dedi ..
kan hapımızı verdi bakalım bekleyecez annesi gibi inatçı çıktı tospamız böyle yani teyzeler muallaklarla devam ediyoruz
bu arada 5 kilo almışım :S doktor amcamız çok ama progestron hormonu dolayısıyla vücut su tutar dedi 20. hafttada net kilon belli olur dedi ....

cınsıyetı kesınlesenlerı tebrık edıyorum kızlar.bebek odasına gelınce ben park yatak almayı dusunuyorum oda hevesı var tabıkı ama evımız hem kıra hem kardesım bızımle kalıyor sımdılık kucuk besıkler cok hosuma gıdıyor ama 6 aya kadar kullanılabılınırmıs.cok dayanamazsam 1 ondan alcam parkyatak alcam kesın park yatagı 4 yasına kadr kullanabılıyormus zaten bıde ona kucuk bı şifonyer alcam olduda bıttı masallah:)

kızlar bende sıze bsıey sorcam yarın doktorada sorayım dıyorum ama unutmazsam
hamıleyken kulak deldirebilir miyiz acaba sakıncası var mdıır bu konuda bısey duydunuz mu:26:

bence 1500 cıvarında halledersın mobılyacıdan

şişşşkooomm gelmişşşş nerdesin tadlum ya seni merak ediyoruzzzz ay göstermedi mi yine ne kadan nazlı yirim o miniği maşAllah buyumuş annesiii

vücudumuz su tuutyor o kilo değil su şekercim canını sıkma o yüzden demek sıpan başını ağrıtıyordu birdaha ne zaman gitceksiniz

maşallah bebişine benımkı gıbı demek göstermedı sıpan kendını yarın bız napıcaz bakalım

ana bir erkek daha geliyor kadınlar kulübü değil erkek bebişler kulubü olduk
Haha vallaaaa dr kiz deyince kendimi pek farkli hissetmistim az oldugundan olsa gerekkk ama yok erkekim geliyomus yirim ben onuuu

ay birde kız diyorlarmışş şok yani insan alışıyor mınure sana kız demişti değil mi kuuzucum

ay tatlım saol şafak 30 hayırlı sağlıklı olsunlarda ne isteriz bizz
Ain aminn tatlss sagliktan otesi yok
ayyy erkekinii yirimm eşin ne dedi ? sevindi mi erkek olmasınaa ?

Yiiiyin gariii esim kahkahayi basti bi keyiflendi tabii... Oley falan demedi ama cok belliydi mutlu oldugu.. Ama sonra ben eve gecince beni aradi tabi yuzum biraz dustugunden.. Hayatim uzulmedin dimi? Dedi ben de hayirvtabiki dedim.. Ben bi an uzuldum yaaa niye kiz olmuyo diye dedi.cok sasirdim ama. Sonra bi baktim herkesi arayip haber etmis oglum oluyo diye.. Demekki sadece 'bi an' uzulmussss ama cnim benim yaa bastan beri kiz da olsa cok olumluydu erkek olunca da... Sabah uyanir uyanmaz karicim nasilsin diyo bana pek huyu degildir aslnda ama demekki oglan olayi biraz daha pozitif etki yaratti bunyesinde

hımm hep doğaldan gidiyorsun, bilmiyorum ki cnm yaa ben hala beyazları beğeniyorum ne yalan söyliyim atarım sana bak,
bende aynen küçük yaptırağım odası çok küçük değil ama bir duravara değişik bir hem kitaplık hem oyuncaklarını toplayacak bişi düşünüyorumm bakalım

sağol cnm sen benen çok heyecan yaptın

canım geçmiş olsun inş. geçer

görmemişim o zaman yoksa hemencik yazardımm
yaa bilemiyorum ki cnm emin olmak istiyorsun 1 hafta sonra başka doktora git için rahat olsun ?

canım maşallah kuzuna ayy senin ki pek utangaççç kız bu kızzz böyle göstermeyenler hep kız oluyor

ayyy benim bebiş pek hareketli bugün yaaaaaaaa yine hissetttim :26: kıpırdayıp duru

hıhı tabi şişkoyum dimeeee olsun napıyım artık doğumada yuvarlanarak giderim :) bir ay sonra giderzi sanırım kuzum

Canim mmaasallah benimki 15 cm 115 gr olmus seninki iyi gidiyo tu tu tuuu nazar degmesinnn
kızlar bende sıze bsıey sorcam yarın doktorada sorayım dıyorum ama unutmazsam
hamıleyken kulak deldirebilir miyiz acaba sakıncası var mdıır bu konuda bısey duydunuz mu:26:

Sanmam zarari olcani canim yaaa.. Ama aklin kalmasin sor tabi

Bu aradaTarcin cim cok saoll sekerimmm

vur annene teyzem tekmeleeeee

evet kız inan çok heyecanlanıyorum dün eve gittim düşünüyorum yarın kimler doktora gidecekti diyee delüyüm ben ve siizi çok seviom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…