Aminnn aminn teyzosuuu hepimiz insallahhkuzum işler yoğun çok okuyamıyorum hayırlı olsun minnak oğlun annesi güle güle ısıra ısıra öpe öpe büyüt inşallah:)
ben de yazdım diye hatırlıyom yazmamışmıyım :26:
canım hayırlı olsunnnnnn oğluşunnn yerim onu% kaç dediler :)
Kızlar Günaydın...
Hayırlı Kandiller hepinize, Tüm dualarınız kabul olur bu gün ve gece inşallah..
Biz yine güne geç başladık
ilk 3 ay olmayan mide bulantısı bizi 2 gündür esir aldıne yapıcam nasıl geçiricem bilmiyorum konuşurken midem bulanıyor o derece. Kahvaltı hak getire bu sefer bebek acıkıyor sanırım devamlı kasığımda sancı oluyor. Azcık yiyorum sancı geçiyor bu sefer mide başlıyor... Bir kısır döngü içerisindeyiz. Hayırlısı bakalım
canım bunun 2 kalitesi varmış biri 3000 tl, biri 5000 tl'ye satılıyor. bizim mobilyacı akrabamız var ona gidecez, ondan fiyat alacaz bakalım ne diyecek?
Canlarımm dün giremediğim için çokkkk yazmışsınız okuyamadım hepsini ama bebek odaları kısmına girilmiş sanırım burda herkes İkea diyor bana.
Bu arada MÜJDEEEEE artık kıpırdanmaları çokkkk hafif olsada hissediyorum.
Birde kasıklarım sancıyor sizde de varmı can
yuh yaaa abartıyorlaraltı üstü kaç parça adamı soyuyorlar resmen
evet canım hem de nasıl. düğün ve çocuk konusunda insanı çok iyi soyuyorlar o zamanlar insan her şey güzel olsun istediği için bunu kullanıyorlar. onun için imalatçılara soracağım hazır almaktan daha uygun olur. eşyalarımı yaptırırken de öyle oldu.
günaydın kızlar biz geldik
Doktor amcamızı ziyaret ettik bu sabah 12cm olmuş boyumuz 179 gr olmuşuz büyüyoruz :) herşeyimiz çok sağlıklı dedi doktorumuz
ama gel gelelim bizim keyif düşkünü meleğimizin cinsiyetini öğrenemedik bacak aramızda idi kordonumuz doktorumuz tahminde bulunursam yanıltırım dedi yatış pozisyonu uygun değil dedi başının ağrıması normal dedi minoset içebileceğimi söledi istersen geçmesse 8 saat ara ile bile içebilirsin dedi evham yapma bebişe hiç bir şekilde geçmez dedi ..
kan hapımızı verdi bakalım bekleyecez annesi gibi inatçı çıktı tospamız böyle yani teyzeler muallaklarla devam ediyoruz
bu arada 5 kilo almışım :S doktor amcamız çok ama progestron hormonu dolayısıyla vücut su tutar dedi 20. hafttada net kilon belli olur dedi ....
Doktor amcamızı ziyaret ettik bu sabah 12cm olmuş boyumuz 179 gr olmuşuz büyüyoruz :) herşeyimiz çok sağlıklı dedi doktorumuz
ama gel gelelim bizim keyif düşkünü meleğimizin cinsiyetini öğrenemedik bacak aramızda idi kordonumuz doktorumuz tahminde bulunursam yanıltırım dedi yatış pozisyonu uygun değil dedi başının ağrıması normal dedi minoset içebileceğimi söledi istersen geçmesse 8 saat ara ile bile içebilirsin dedi evham yapma bebişe hiç bir şekilde geçmez dedi ..
kan hapımızı verdi bakalım bekleyecez annesi gibi inatçı çıktı tospamız böyle yani teyzeler muallaklarla devam ediyoruz
bu arada 5 kilo almışım :S doktor amcamız çok ama progestron hormonu dolayısıyla vücut su tutar dedi 20. hafttada net kilon belli olur dedi ....
Haha vallaaaa dr kiz deyince kendimi pek farkli hissetmistim az oldugundan olsa gerekkk ama yok erkekim geliyomus yirim ben onuuuana bir erkek daha geliyor kadınlar kulübü değil erkek bebişler kulubü olduk
Ain aminn tatlss sagliktan otesi yok
ay birde kız diyorlarmışş şok yaniinsan alışıyor mınure sana kız demişti değil mi kuuzucum
ay tatlım saol şafak 30hayırlı sağlıklı olsunlarda ne isteriz bizz
ayyy erkekinii yirimmeşin ne dedi ? sevindi mi erkek olmasınaa ?
ben doğal ladin yaptırcam canım renksiz ve verniksiz sırf ahşap düşünüyorum. bebeğe zararlı o boyalar diye renkli yaptırmayacağım. modelde linkini attığım olacak evim küçük olduğu için yatağı ve gardrobu buradakinden biraz daha küçük yaptırcam idare edecem kredisi bitip büyük eve geçince de kendisi seçsin yenisini alacağım canım. senin seçtiğin bir model varsa yollasana resmini:)
Haidi Genç ve Çocuk Mobilya Dek. Tas. San. Tic. Ltd. Şti. %100 Masif Ahşap Doğal Bebek ve Genç Odaları | Bu web sitesi Webyönet Sürüm 4.0 ile hazırlanmıştır.
ay inşAllah canımm içinde huzurla imanla sağlıkla bereketle ve sağlıklı hayırlı evlatlarla oturacağımız güzel bir ev nasip etsin Allahımm olmayan herkesede bizlerede
cumartesine az kaldı heyecanla bekliyorum canımm
Kızlar Günaydın...
Hayırlı Kandiller hepinize, Tüm dualarınız kabul olur bu gün ve gece inşallah..
Biz yine güne geç başladık
ilk 3 ay olmayan mide bulantısı bizi 2 gündür esir aldıne yapıcam nasıl geçiricem bilmiyorum konuşurken midem bulanıyor o derece. Kahvaltı hak getire bu sefer bebek acıkıyor sanırım devamlı kasığımda sancı oluyor. Azcık yiyorum sancı geçiyor bu sefer mide başlıyor... Bir kısır döngü içerisindeyiz. Hayırlısı bakalım
Aminnn aminn teyzosuuu hepimiz insallahh
Yazmadin yasmincimmm....cooksaolasin cnm yuzde vermedi ama esim degisir mi dedihayir net dedi kesin dedi bakalim.. Ama bizim bu dr yanlis teshiste biraz unlu o yuzden guvenemiyorumm yaa:18: acaba baska doktora gitsem mi? Ona da esim kiziyo bunlarsizin hurafeleriniz diye. Ama bilmiyoki bu degiskenlik anneyi nasil etkiliyo
şişşşkooomm gelmişşşşnerdesin tadlum ya seni merak ediyoruzzzz ay göstermedi mi yine ne kadan nazlı yirim o miniği maşAllah buyumuş annesiii
vücudumuz su tuutyor o kilo değil su şekercim canını sıkma o yüzdendemek sıpan başını ağrıtıyordu birdaha ne zaman gitceksiniz
Canim mmaasallah benimki 15 cm 115 gr olmus seninki iyi gidiyo tu tu tuuu nazar degmesinnngünaydın kızlar biz geldik
kızlar bende sıze bsıey sorcam yarın doktorada sorayım dıyorum ama unutmazsam
hamıleyken kulak deldirebilir miyiz acaba sakıncası var mdıır bu konuda bısey duydunuz mu:26:
hımm hep doğaldan gidiyorsun, bilmiyorum ki cnm yaa ben hala beyazları beğeniyorum ne yalan söyliyim atarım sana bak,
bende aynen küçük yaptırağım odası çok küçük değil ama bir duravara değişik bir hem kitaplık hem oyuncaklarını toplayacak bişi düşünüyorumm bakalım
sağol cnm sen benen çok heyecan yaptın
ayyy benim bebiş pek hareketli bugün yaaaaaaaa yine hissetttim :26: kıpırdayıp duru
hıhı tabi şişkoyum dimeeee olsun napıyım artık doğumada yuvarlanarak giderim :) bir ay sonra giderzi sanırım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?