bitanem sen gaviscon kullandın mı? bir denesen hamilelikte A grubu hiç zararı yok, plasentadan emilmeyen bir şurup. yemeklerden yarım saat önce 2 ölçeğe kadar içebiliyorsun. istersen bir dene..
geçmiş olsun canımm yaaa bende bitti artık derken 2 gundur çok fena sabah bulantılarım oluyoraz kaldı bitecek inşAllah
hımm hep doğaldan gidiyorsun, bilmiyorum ki cnm yaa ben hala beyazları beğeniyorum ne yalan söyliyim atarım sana bak,
bende aynen küçük yaptırağım odası çok küçük değil ama bir duravara değişik bir hem kitaplık hem oyuncaklarını toplayacak bişi düşünüyorumm bakalım
sağol cnm sen benen çok heyecan yaptın
canım geçmiş olsun inş. geçer
görmemişim o zamanyoksa hemencik yazardımm
yaa bilemiyorum ki cnm emin olmak istiyorsun 1 hafta sonra başka doktora git için rahat olsun ?
canımmaşallah kuzuna ayy senin ki pek utangaççç kız bu kızzz böyle göstermeyenler hep kız oluyor
ayyy benim bebiş pek hareketli bugün yaaaaaaaa yine hissetttim :26: kıpırdayıp duru
günaydın kızlar biz geldik
Doktor amcamızı ziyaret ettik bu sabah 12cm olmuş boyumuz 179 gr olmuşuz büyüyoruz :) herşeyimiz çok sağlıklı dedi doktorumuz
ama gel gelelim bizim keyif düşkünü meleğimizin cinsiyetini öğrenemedik bacak aramızda idi kordonumuz doktorumuz tahminde bulunursam yanıltırım dedi yatış pozisyonu uygun değil dedi başının ağrıması normal dedi minoset içebileceğimi söledi istersen geçmesse 8 saat ara ile bile içebilirsin dedi evham yapma bebişe hiç bir şekilde geçmez dedi ..
kan hapımızı verdi bakalım bekleyecez annesi gibi inatçı çıktı tospamız böyle yani teyzeler muallaklarla devam ediyoruz
bu arada 5 kilo almışım :S doktor amcamız çok ama progestron hormonu dolayısıyla vücut su tutar dedi 20. hafttada net kilon belli olur dedi ....
felç kısmı insanı korkutuyor daha ben bugüne kadar searyanden felç olanıda hiç görmedim duymadım...canım ben ilkinde genel anestezi ile sezaryen olmuştum o zamanlarda epidural yaygın değildi.ameliyat oldum 4-5 saat sonra ben yürümeye başlamıştım..öyle cok dayanılmaz ağrılarım olmadı ama tabiki 10-15 gün kadar bebeği rahat kucağıma alamımıştım ...emzirmek biraz sıkıntılı o oluoyur bebiş için mecburen poziyon değiştirmen gerekiyor o da canını yakabiliyor canımbaş ağrısı değilde felç melç olayı çok can sıkıcı sezeryan sende çok zor sancılı olmuş muydu?ne kadar sürdü sorunların
günaydın kızlar biz geldik
Doktor amcamızı ziyaret ettik bu sabah 12cm olmuş boyumuz 179 gr olmuşuz büyüyoruz :) herşeyimiz çok sağlıklı dedi doktorumuz
ama gel gelelim bizim keyif düşkünü meleğimizin cinsiyetini öğrenemedik bacak aramızda idi kordonumuz doktorumuz tahminde bulunursam yanıltırım dedi yatış pozisyonu uygun değil dedi başının ağrıması normal dedi minoset içebileceğimi söledi istersen geçmesse 8 saat ara ile bile içebilirsin dedi evham yapma bebişe hiç bir şekilde geçmez dedi ..
kan hapımızı verdi bakalım bekleyecez annesi gibi inatçı çıktı tospamız böyle yani teyzeler muallaklarla devam ediyoruz
bu arada 5 kilo almışım :S doktor amcamız çok ama progestron hormonu dolayısıyla vücut su tutar dedi 20. hafttada net kilon belli olur dedi ....
Haha vallaaaa dr kiz deyince kendimi pek farkli hissetmistim az oldugundan olsa gerekkk ama yok erkekim geliyomus yirim ben onuuu
Ain aminn tatlss sagliktan otesi yok
Yiiiyin gariiiesim kahkahayi basti bi keyiflendi tabii... Oley falan demedi ama cok belliydi mutlu oldugu.. Ama sonra ben eve gecince beni aradi tabi yuzum biraz dustugunden.. Hayatim uzulmedin dimi? Dedi ben de hayirvtabiki dedim.. Ben bi an uzuldum yaaa niye kiz olmuyo diye dedi.cok sasirdim ama. Sonra bi baktim herkesi arayip haber etmis oglum oluyo diye.. Demekki sadece 'bi an' uzulmussss ama cnim benim yaa bastan beri kiz da olsa cok olumluydu erkek olunca da... Sabah uyanir uyanmaz karicim nasilsin diyo bana pek huyu degildir aslnda ama demekki oglan olayi biraz daha pozitif etki yaratti bunyesinde
üçlü test sonucum 4906 da 1 çıkmış normalmiş dr dedi hadi darısı başınıza
vur annene teyzem tekmeleeeee
evet kız inan çok heyecanlanıyorum dün eve gittim düşünüyorum yarın kimler doktora gidecekti diyee delüyüm ben ve siizi çok seviom
canım seninle tarihlerimiz aynı bende de çok olmasada ara ara kasık ağrısı var.birde hafif sabahları mide bulantısı başladıCanlarımm dün giremediğim için çokkkk yazmışsınız okuyamadım hepsini ama bebek odaları kısmına girilmiş sanırım burda herkes İkea diyor bana.
Bu arada MÜJDEEEEE artık kıpırdanmaları çokkkk hafif olsada hissediyorum.
Birde kasıklarım sancıyor sizde de varmı can
ay hakkaten pek bir hareketliyizzzzzzzultrasonlarda çok hareketli görünmüyordu ama güçlendi oğluşumm
ayy canım benimmm oğluşumla bizde senş çok seviyoruzzzzzz
o zamana kadar nasıl dayanıcan kız haftaya açar o bacaklarını sen haftaya cinsiyet için git beni merakta bırakma
felç kısmı insanı korkutuyor daha ben bugüne kadar searyanden felç olanıda hiç görmedim duymadım...canım ben ilkinde genel anestezi ile sezaryen olmuştum o zamanlarda epidural yaygın değildi.ameliyat oldum 4-5 saat sonra ben yürümeye başlamıştım..öyle cok dayanılmaz ağrılarım olmadı ama tabiki 10-15 gün kadar bebeği rahat kucağıma alamımıştım ...emzirmek biraz sıkıntılı o oluoyur bebiş için mecburen poziyon değiştirmen gerekiyor o da canını yakabiliyor canım
beysal masallah size...desene bebişin birazcık nazlı çıktı olsun annesi onun sağlığı yerinde olsunda cinsiyet önemli değil...bi dahaki kontrolünüz ne zaman???
canım seninle tarihlerimiz aynı bende de çok olmasada ara ara kasık ağrısı var.birde hafif sabahları mide bulantısı başladı
evt canim bi sekilde gitcem yaa.. İcim rahat etmiyo. Bu arada sana yasmincim diyorum bi sakincasi yoksa cunku cook sevdigim eski ev arkadasimin adi da yasemindi ben ona yasmincim derdimgörmemişim o zamanyoksa hemencik yazardımm
yaa bilemiyorum ki cnm emin olmak istiyorsun 1 hafta sonra başka doktora git için rahat olsun ?
üçlü test sonucum 4906 da 1 çıkmış normalmiş dr dedi hadi darısı başınıza
Hhehe çok sevindimmmaynı benimkide başlarda kız mı olsa şeker olur diyordu sonra vay oğlum olacakmışş, aman herkesi aramalar felan gs li şeyler almalar,
sen bakma bizim kocalar maşallah iyiler 2 sinide çok sevecekler cnım
maşallah cnm çok iyi
ay hakkaten pek bir hareketliyizzzzzzzultrasonlarda çok hareketli görünmüyordu ama güçlendi oğluşumm
kanıma girme kızbakalım dayanamazsam 2 hafta sonra giderim kontrol süresi içinde
Hhehe çok sevindimmmaynı benimkide başlarda kız mı olsa şeker olur diyordu sonra vay oğlum olacakmışş, aman herkesi aramalar felan gs li şeyler almalar,
sen bakma bizim kocalar maşallah iyiler 2 sinide çok sevecekler cnım
maşallah cnm çok iyi
kana girme konusunda uzmanım bilirsinfanfinifonlar için milleti ayaklandırdım ama bizde tık yok anacım
deli kız seni milleti ayartıp uslu uslu oturuyon yani aferin sanaa
evt canim bi sekilde gitcem yaa.. İcim rahat etmiyo. Bu arada sana yasmincim diyorum bi sakincasi yoksa cunku cook sevdigim eski ev arkadasimin adi da yasemindi ben ona yasmincim derdim
Oh oh supermis amin cnm
merveomer ne güzel yaa oğluşun oluyormuş..allah bağışlasın sağ salim doğsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?