2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bitanem sen gaviscon kullandın mı? bir denesen hamilelikte A grubu hiç zararı yok, plasentadan emilmeyen bir şurup. yemeklerden yarım saat önce 2 ölçeğe kadar içebiliyorsun. istersen bir dene..

Yok hiç denemedim. Normalde zaten ağrı kesici bile içemeyen bir insanım o nedenle ilaçlara pek aşina değilim.. Çok zor durumda kalırsam denerim olmadı... :26:

geçmiş olsun canımm yaaa bende bitti artık derken 2 gundur çok fena sabah bulantılarım oluyor az kaldı bitecek inşAllah

İşte bende çok şaşkınım bu duruma, normalde taş gibidir midem hiç sıkıntı çekmem.. 3 ay boyuncada olmadı şimdi neden acaba ? diye sormadan edemiyor insan. Acaba yanlış bişey mi yaptım yada yapıyorum..

Sağol tatlım. Umarım geçer

Maşallah canım Allah nazardan saklasın kuzunu.İnatçı çıkmış :) olsun sağlıklı ya boşver gerisini canım.Çok almamışsın ama normal sayılmaz mı?

mrb kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun dualarınızda bizide unutmayın inşallah mervecim ogluşun hayırlı olsunn beysall cım seninki kızmı yoksa utanıyo göstermeye eli ayagı düzgün olsunda hayırlısı olsun

baş ağrısı değilde felç melç olayı çok can sıkıcı sezeryan sende çok zor sancılı olmuş muydu?ne kadar sürdü sorunların
felç kısmı insanı korkutuyor daha ben bugüne kadar searyanden felç olanıda hiç görmedim duymadım...canım ben ilkinde genel anestezi ile sezaryen olmuştum o zamanlarda epidural yaygın değildi.ameliyat oldum 4-5 saat sonra ben yürümeye başlamıştım..öyle cok dayanılmaz ağrılarım olmadı ama tabiki 10-15 gün kadar bebeği rahat kucağıma alamımıştım ...emzirmek biraz sıkıntılı o oluoyur bebiş için mecburen poziyon değiştirmen gerekiyor o da canını yakabiliyor canım

beysal masallah size... desene bebişin birazcık nazlı çıktı olsun annesi onun sağlığı yerinde olsunda cinsiyet önemli değil...bi dahaki kontrolünüz ne zaman???

Hhehe çok sevindimmm aynı benimkide başlarda kız mı olsa şeker olur diyordu sonra vay oğlum olacakmışş, aman herkesi aramalar felan gs li şeyler almalar,
sen bakma bizim kocalar maşallah iyiler 2 sinide çok sevecekler cnım

üçlü test sonucum 4906 da 1 çıkmış normalmiş dr dedi hadi darısı başınıza

maşallah cnm çok iyi

vur annene teyzem tekmeleeeee

evet kız inan çok heyecanlanıyorum dün eve gittim düşünüyorum yarın kimler doktora gidecekti diyee delüyüm ben ve siizi çok seviom

ay hakkaten pek bir hareketliyizzzzzzz ultrasonlarda çok hareketli görünmüyordu ama güçlendi oğluşumm

ayy canım benimmm oğluşumla bizde senş çok seviyoruzzzzzz

canım seninle tarihlerimiz aynı bende de çok olmasada ara ara kasık ağrısı var.birde hafif sabahları mide bulantısı başladı

annemin arkadaşı olduda ondan biliyorum epiduralle felç oldu kadın hem de ankara gibi bir yerde ondan sonra araştırdım yani kadın öğretmen istediği hastanede kontrol olabiliyor doğum yapabiliyor ona rağmen felç oldu sezeryanle felci ben de duymadım sadece bayılıyoruz öbüründe geçmeyen bel ağrısı fln oluyormuş ömür boyu 15 gün acı çekerim ömür boyu rahat olurum ne yapayım ama yine bu konuda da araştırmam sürecek

canım seninle tarihlerimiz aynı bende de çok olmasada ara ara kasık ağrısı var.birde hafif sabahları mide bulantısı başladı

Benim de çok değil canım ara ara uykumdan uyandırıyor.Mide bulantım hiç olmadı gibi ama vitamin ve kan ilacına başlayınca çok hafifi oldu.Yememe engel değil ama ağzımın tadını kaçırıyor.

görmemişim o zaman yoksa hemencik yazardımm
yaa bilemiyorum ki cnm emin olmak istiyorsun 1 hafta sonra başka doktora git için rahat olsun ?
evt canim bi sekilde gitcem yaa.. İcim rahat etmiyo. Bu arada sana yasmincim diyorum bi sakincasi yoksa cunku cook sevdigim eski ev arkadasimin adi da yasemindi ben ona yasmincim derdim
üçlü test sonucum 4906 da 1 çıkmış normalmiş dr dedi hadi darısı başınıza

Oh oh supermis amin cnm

ikili de 10000 de 1 di üçlü de 4906 da 1 oran düşüyor ama korkmayın normalmiş

Ayy sizdemi GS'lisiniz.. Bizde şu durumda çekişme var anacım. Ben GS'li Babamız FB'li... Dedim bebek doğunca ilk konuşmaya başlayınca ögretecem ona "sadece babaların alabildiği bir şeker var anneler alamıyor adı: cim bombom, Git babana de ben cim bombom istiyorum " diye eve geldiğinde bacaklarına dolanacak baba bana cimbom al diye diyorum. Adam çıldırıyorr

Kizlar bisey sorcam ya ben bugun krem alcam catlak icin mustela almayi dusunuyodum ama dun doktorum catlak icinonerdigim bi krem var yaziyim dedi. Ama acikcasi doktorlarin boyle seyler icin anlasmali olduklarini dusunuyorum. Yani gercekten onerdigi icin deil de. Tabi kotu degildir ama iyisi olsun almisken. Mustela aliyim mi? Kullanan var mi

evt canim bi sekilde gitcem yaa.. İcim rahat etmiyo. Bu arada sana yasmincim diyorum bi sakincasi yoksa cunku cook sevdigim eski ev arkadasimin adi da yasemindi ben ona yasmincim derdim

Oh oh supermis amin cnm

Canım kaçırdım kusura bakma.. Sende Erkek annesi oluyormuşsun bizim gibi gözünaydın tatlım

Allahım sağsalimm kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…