2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım lavinya arkadasımız kullanıyordu ben lierac alıcam onu kullananların daha az çatlagı olmus

Valla ben vazelinle yağları karıştırdım onu sürüyorum kaşıntılar oluyordu ( genişlemeden dolayı) onlar geçti çokda nemli ve rahat tutuyor. Mustela veya lineac 'ı kullananlar memnun ama yinede kimyasal diye içimden bi his kullandırtmıyor onları bana

bi saat bile çıkmadım oku oku bitmiyor sayfalarrr

aysunun yakışıklı kocişii kapsama dışııııı bua aralarrrr beni çatlatırsanız olacağı budur işte

iyi ozaman hazirana 7 gün kaldı sadece...

kargo bedava gelirse dayanamam amaaaa

beni tutun ha ben söyler sonra kendimi kaybederim bişey alırsam kızın bana:)

beni de tutunnnn!!!!!! gerçi bugün tuttunuz benii... tenkyu :) ... gerçi daha minimoya bakmadım

ben de zor dayanıyorum canım yaaa... bugün bizim orda soyete pazarı var, inşallah dayanırım

biz alıcaz canım... büyüyünce yatak olanlardan alıcaz.almışken temiz bişey alalım dedik... zaten park yatak alırsam eşyalarını sığdıramam...

belki daha güzelleri gelir alma canım. daha vaktimiz çok.

malesef güzel bitmiyo ki canım...

hııııııı almayınnnn artık azcık paranız biriksin yahuu 3 ay sonra alırsınızz hemde mağazalardn gözunuz görerekten

ay canım bakıyoruz çok güzel markalar çok uygun fiyata gel de dayan... dün aldığım pantolon mesela... aziz bebenin... normalde 40tl ama nette 15 liraydı, nasıl almayayım şimdi amaaa:26::26:

ana bir erkek daha geliyor kadınlar kulübü değil erkek bebişler kulubü olduk

bizim kızımızı da hesaba katınızzzz lütfennnn

günaydın canım... ay noldu sana yaa... kendi kendine nazar mı değdirdin benim gibi...

hoşgeldin canım... bana da minoset verdi ama hala reçete çantamda duruyor. evhamlıyım biraz bişey olur diye içmiyorum....
dediğin gibi su tutmuştur... benim de vücudumda ödem var... yüzüklerimden anlıyorum,iz oluyor artık.

bu arada hergün düzenli en az 30dk tempolu yürüyüşe başladık bizzzz

bnenim oglandaa büyümüş 20 cm oluktu kgsuda 200 gr ben galiba 2 hafta geri geliyodum bebgim tamamlıyo gününüü dimi kızlarr

canım lavinya arkadasımız kullanıyordu ben lierac alıcam onu kullananların daha az çatlagı olmus

Aaa ciddi mi dr umun bana yazdigi da oyle bisi du kizz kadinin gunahini aldimmm. o zaman guveniyim ben ona heheh

Annesininbirtanesiii nerdesinn yazcaktim ki gelmissinn... Hisgelmissin canim. Senin oglan sana benim kiz bana yamuk yapti gel kader arkadasm gellll

evet ya aradığınız kocaya şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin

the husband you have called can not reach at the moment please try again later

bak ya günde hesaplamış sana ceza 15 hazirandan önce almak yok

bence 1500 cıvarında halledersın mobılyacıdan

inşallah canım ben de 1500-2000'e hallolur diyorm bakalım.1 ay sonra bakacağız sizlere de bilgi veririm:)

Umarım sadece nazar deydirmişimdir. Yediğim bişey sebep olmamıştır umarım Neyse ki şu saatlerde iyiyim. Sabahları işkence oluyor daha çok

Bana da annem aktardan aldi bu saydigimiz yaglari iceren bi krem. Hamileler kullaniyomus. Onu da kullancam ama digerini de almayidusunuyorum canim bi zarar goren olmamis diye dusunerektenn

bnenim oglandaa büyümüş 20 cm oluktu kgsuda 200 gr ben galiba 2 hafta geri geliyodum bebgim tamamlıyo gününüü dimi kızlarr

Ooo kocaman olmus yaaa gerci baktim 2hafta var aramizda masallahhh canim

kuzum cosdna diye bir site var buraya kullanmak istediğin kozmetik ya da dermozkozmetik ürünleri yaz. içeriğindeki zararlı maddeler kırmızı, güvenilir olanlar yeşil ve sarı olanlar henüz olumsuz bir şey belirlenmedi (yani arada) olarak geliyor. burdan araştırabilirsin ben burdan bakıyorum. akşamları yağ karışımı gündüz mustelayı kullanıyorum..

amannnnnn işlerim yoğun bugün ((((((

sizinde çenenize maşallah bir an ne oluyor dedim. aman keyifli konular olsunda bol bol konuşalım ne güzel.

olabilir arkadaşım valla hiçbir tahminim yok. belirtide yok. karnım sivrildi tek belirtim bu (

az kaldı. 1 gün sonra doktordayım :))

canım ya ben sana takılıyorum :)))))) bencede değişmez yaa o tahminlere inanmak saçma olur zaten. eğleniyoruz işte.

hııı başladı mı seninkilerde. çok güzel oluyor dimi. gözün aydın. :)))

ohh maşallah. sanada bebi,şinede. ikinizde kilolanmışsınız. ama bak ne güzel açıklamış doktor, su tutmuş vücudun. güzel haberler getirdin afferim sana :)))

üçlü test sonucum 4906 da 1 çıkmış normalmiş dr dedi hadi darısı başınıza

tebrikler canım. sağol inşallah.

vayyy en boylu poslu bebek seninki galiba arkadaşım. maşallah Allah nazarlardan saklasın. bebeğin gününü geçmiş bile baksana :)))

canım kanaman nasıl oldu? iyi misin?

slm kızlar hepinize hayırlı kandiller.allah sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.bende aralık annesi grubundayım ama dr kasım sonu olur beklemez diyor bakalım hayırlısı artık :) kızlar sizden bir arkadaş cinsiyet tahmininde bulunuyormuş.kim o ? peki tutuyormu bana cevap verebilrmisiniz?

ben de bu hafta gideyim de kocamı göreyim bariiii, malum bizde no problem

ay dayanamam minik kuşumm benn... bi iki çorap ayakkabı baksaydım bariii :26::26::26:

eşim de diyo alma, beraber alırız, ben de görmek istiyorum diye ama ben dayanamıyorum kiiiiii

Umarım sadece nazar deydirmişimdir. Yediğim bişey sebep olmamıştır umarım Neyse ki şu saatlerde iyiyim. Sabahları işkence oluyor daha çok

inşallah canım... inşallah bi daha olmaz.

evt canim bi sekilde gitcem yaa.. İcim rahat etmiyo. Bu arada sana yasmincim diyorum bi sakincasi yoksa cunku cook sevdigim eski ev arkadasimin adi da yasemindi ben ona yasmincim derdim

Oh oh supermis amin cnm

yok tatlım ben alışkınım yasmin diyorlar :) birde jasmin diyorlardı

haha süpermişş bende öğreteyimm

evet ya kocişini bekle bakimmmm bu belki seni durdurur

git bakalımm esramm anladın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…