Kizlar bisey sorcam ya ben bugun krem alcam catlak icin mustela almayi dusunuyodum ama dun doktorum catlak icinonerdigim bi krem var yaziyim dedi. Ama acikcasi doktorlarin boyle seyler icin anlasmali olduklarini dusunuyorum. Yani gercekten onerdigi icin deil de. Tabi kotu degildir ama iyisi olsun almisken. Mustela aliyim mi? Kullanan var mi
ama ama durmamda kocişim rahatsız azcık geçmesini bekliyorumm
Canım kaçırdım kusura bakma.. Sende Erkek annesi oluyormuşsun bizim gibi gözünaydın tatlım
Allahım sağsalimm kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kizlar bisey sorcam ya ben bugun krem alcam catlak icin mustela almayi dusunuyodum ama dun doktorum catlak icinonerdigim bi krem var yaziyim dedi. Ama acikcasi doktorlarin boyle seyler icin anlasmali olduklarini dusunuyorum. Yani gercekten onerdigi icin deil de. Tabi kotu degildir ama iyisi olsun almisken. Mustela aliyim mi? Kullanan var mi
Şimdiden ağır satın kız kendinizi bu topiktee çok koca varrr
saol canım biliyorsun biz 30 kasım doğumluyuz en miniğiniz
ay yakışıklı kocaaammm varrrrr :98: hayatımın erkeki varrr
evet ya lavinyam haklı 1 ayda 1 tane alışveriş hakkımız olsun 7.aya kadar
beni tutun haben söyler sonra kendimi kaybederim bişey alırsam kızın bana:)
ayyy esra bak zaten almıştım bir iki bişibabası gs li şeyler almış bir tane tulum almış bir önlük almış,
bende 2 tulum uzun kollu bir tane yeşil kısa kollu , birde önlük almıştımmm yeter bakam az büyüsün dedim,
ama şimdi dayanamıcamm bak yineeeee
yaaa kızlar size sorum olacak bebek odası alacakmısınız ?
yoksa sadece oyun parkı beşik filan mı ?
belki daha güzelleri gelir alma canım. daha vaktimiz çok.
hııııııı almayınnnn artık azcık paranız biriksin yahuu 3 ay sonra alırsınızz hemde mağazalardn gözunuz görerekten
ana bir erkek daha geliyor kadınlar kulübü değil erkek bebişler kulubü olduk
Kızlar Günaydın...
Hayırlı Kandiller hepinize, Tüm dualarınız kabul olur bu gün ve gece inşallah..
Biz yine güne geç başladık
ilk 3 ay olmayan mide bulantısı bizi 2 gündür esir aldıne yapıcam nasıl geçiricem bilmiyorum konuşurken midem bulanıyor o derece. Kahvaltı hak getire bu sefer bebek acıkıyor sanırım devamlı kasığımda sancı oluyor. Azcık yiyorum sancı geçiyor bu sefer mide başlıyor... Bir kısır döngü içerisindeyiz. Hayırlısı bakalım
günaydın kızlar biz geldik
Doktor amcamızı ziyaret ettik bu sabah 12cm olmuş boyumuz 179 gr olmuşuz büyüyoruz :) herşeyimiz çok sağlıklı dedi doktorumuz
ama gel gelelim bizim keyif düşkünü meleğimizin cinsiyetini öğrenemedik bacak aramızda idi kordonumuz doktorumuz tahminde bulunursam yanıltırım dedi yatış pozisyonu uygun değil dedi başının ağrıması normal dedi minoset içebileceğimi söledi istersen geçmesse 8 saat ara ile bile içebilirsin dedi evham yapma bebişe hiç bir şekilde geçmez dedi ..
kan hapımızı verdi bakalım bekleyecez annesi gibi inatçı çıktı tospamız böyle yani teyzeler muallaklarla devam ediyoruz
bu arada 5 kilo almışım :S doktor amcamız çok ama progestron hormonu dolayısıyla vücut su tutar dedi 20. hafttada net kilon belli olur dedi ....
canım lavinya arkadasımız kullanıyordu ben lierac alıcam onu kullananların daha az çatlagı olmus
canım lavinya arkadasımız kullanıyordu ben lierac alıcam onu kullananların daha az çatlagı olmus
bi saat bile çıkmadım oku oku bitmiyor sayfalarrr
aysunun yakışıklı kocişii kapsama dışııııı bua aralarrrrbeni çatlatırsanız olacağı budur işte
iyi ozaman hazirana 7 gün kaldı sadece...
kargo bedava gelirse dayanamam amaaaa
bence 1500 cıvarında halledersın mobılyacıdan
hımm hep doğaldan gidiyorsun, bilmiyorum ki cnm yaa ben hala beyazları beğeniyorum ne yalan söyliyim atarım sana bak,
bende aynen küçük yaptırağım odası çok küçük değil ama bir duravara değişik bir hem kitaplık hem oyuncaklarını toplayacak bişi düşünüyorumm bakalım
ben doğaldan gidiyorum kuzum biyolog olduğum için çok organikçiyim:) elimden geldiğince korumaya bişeyler yapmaya çalışıyorum nacizane nasıl olur bilemiyorum ama:)
üçlü test sonucum 4906 da 1 çıkmış normalmiş dr dedi hadi darısı başınıza
gözün aydın canım:)
Yok hiç denemedim. Normalde zaten ağrı kesici bile içemeyen bir insanım o nedenle ilaçlara pek aşina değilim.. Çok zor durumda kalırsam denerim olmadı... :26:
İşte bende çok şaşkınım bu duruma, normalde taş gibidir midem hiç sıkıntı çekmem.. 3 ay boyuncada olmadı şimdi neden acaba ? diye sormadan edemiyor insan. Acaba yanlış bişey mi yaptım yada yapıyorum..
mideni üşütme hamilelikte mide acayip hassaslaşıyor.
ben kullanıyorum canım. ben çok araştırdım ilk önce Lierac Phytolastil jel alacaktım sonra bunu duydum. içeriği daha güvenilir ve daha nemli olduğunu söylediler. internetten getirttim şimdi 3 al 2 öde kampanyası da var. dermoeczanemden getirttim 1,5-2 ay oldu alalı kullanıyorum:) lieracdan da çok memnun olan arkadaşlarım var. bunlardan birini düşünebilirsin:)
bi saat bile çıkmadım oku oku bitmiyor sayfalarrr
aysunun yakışıklı kocişii kapsama dışııııı bua aralarrrrbeni çatlatırsanız olacağı budur işte
iyi ozaman hazirana 7 gün kaldı sadece...
kargo bedava gelirse dayanamam amaaaa
beni de tutunnnn!!!!!! gerçi bugün tuttunuz benii... tenkyu :) ... gerçi daha minimoya bakmadım
ben de zor dayanıyorum canım yaaa... bugün bizim orda soyete pazarı var, inşallah dayanırım
biz alıcaz canım... büyüyünce yatak olanlardan alıcaz.almışken temiz bişey alalım dedik... zaten park yatak alırsam eşyalarını sığdıramam...
malesef güzel bitmiyo ki canım...
ay canım bakıyoruz çok güzel markalar çok uygun fiyata gel de dayan... dün aldığım pantolon mesela... aziz bebenin... normalde 40tl ama nette 15 liraydı, nasıl almayayım şimdi amaaa:26::26:
bizim kızımızı da hesaba katınızzzz lütfennnn
günaydın canım... ay noldu sana yaa... kendi kendine nazar mı değdirdin benim gibi...
hoşgeldin canım... bana da minoset verdi ama hala reçete çantamda duruyor. evhamlıyım biraz bişey olur diye içmiyorum....
dediğin gibi su tutmuştur... benim de vücudumda ödem var... yüzüklerimden anlıyorum,iz oluyor artık.
bu arada hergün düzenli en az 30dk tempolu yürüyüşe başladık bizzzz
bnenim oglandaa büyümüş 20 cm oluktu kgsuda 200 gr ben galiba 2 hafta geri geliyodum bebgim tamamlıyo gününüü dimi kızlarr
Bana da annem aktardan aldi bu saydigimiz yaglari iceren bi krem. Hamileler kullaniyomus. Onu da kullancam ama digerini de almayidusunuyorum canim bi zarar goren olmamis diye dusunerektennValla ben vazelinle yağları karıştırdım onu sürüyorum kaşıntılar oluyordu ( genişlemeden dolayı) onlar geçti çokda nemli ve rahat tutuyor. Mustela veya lineac 'ı kullananlar memnun ama yinede kimyasal diye içimden bi his kullandırtmıyor onları bana
bnenim oglandaa büyümüş 20 cm oluktu kgsuda 200 gr ben galiba 2 hafta geri geliyodum bebgim tamamlıyo gününüü dimi kızlarr
Valla ben vazelinle yağları karıştırdım onu sürüyorum kaşıntılar oluyordu ( genişlemeden dolayı) onlar geçti çokda nemli ve rahat tutuyor. Mustela veya lineac 'ı kullananlar memnun ama yinede kimyasal diye içimden bi his kullandırtmıyor onları bana
evet canım ya 1 ayımız vr bekliyoruz npalım şafak 30
hayatbanaguzel kesinleşmedi daha dimi
canım o anketi yapanlar kasım anneleri mi sadece bizde okadar kişi yokta yazanlardan aklıma gelenleri yazdım
bana seninde kızın olcakmış gibi geliyorr :13:
ben de yazdım diye hatırlıyom yazmamışmıyım :26:
canım hayırlı olsunnnnnn oğluşunnn yerim onu% kaç dediler :)
sağol cnm su çok şişiriyor sorma çok sık wc gidiyorum yaa
bakkkkkkkk delüüü benimkie erkek demişti doktorr
cumt. gideceğim bence sonuç değişmiyecek erkektir yaaa
o kadın kafamızı karıştırdı
Canlarımm dün giremediğim için çokkkk yazmışsınız okuyamadım hepsini ama bebek odaları kısmına girilmiş sanırım burda herkes İkea diyor bana.
Bu arada MÜJDEEEEE artık kıpırdanmaları çokkkk hafif olsada hissediyorum.
Birde kasıklarım sancıyor sizde de varmı can
günaydın kızlar biz geldik
Doktor amcamızı ziyaret ettik bu sabah 12cm olmuş boyumuz 179 gr olmuşuz büyüyoruz :) herşeyimiz çok sağlıklı dedi doktorumuz
ama gel gelelim bizim keyif düşkünü meleğimizin cinsiyetini öğrenemedik bacak aramızda idi kordonumuz doktorumuz tahminde bulunursam yanıltırım dedi yatış pozisyonu uygun değil dedi başının ağrıması normal dedi minoset içebileceğimi söledi istersen geçmesse 8 saat ara ile bile içebilirsin dedi evham yapma bebişe hiç bir şekilde geçmez dedi ..
kan hapımızı verdi bakalım bekleyecez annesi gibi inatçı çıktı tospamız böyle yani teyzeler muallaklarla devam ediyoruz
bu arada 5 kilo almışım :S doktor amcamız çok ama progestron hormonu dolayısıyla vücut su tutar dedi 20. hafttada net kilon belli olur dedi ....
üçlü test sonucum 4906 da 1 çıkmış normalmiş dr dedi hadi darısı başınıza
evet ya aradığınız kocaya şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin
the husband you have called can not reach at the moment please try again later
bak ya günde hesaplamış sana ceza 15 hazirandan önce almak yok
Umarım sadece nazar deydirmişimdir. Yediğim bişey sebep olmamıştır umarımNeyse ki şu saatlerde iyiyim. Sabahları işkence oluyor daha çok
evt canim bi sekilde gitcem yaa.. İcim rahat etmiyo. Bu arada sana yasmincim diyorum bi sakincasi yoksa cunku cook sevdigim eski ev arkadasimin adi da yasemindi ben ona yasmincim derdim
Oh oh supermis amin cnm
Ayy sizdemi GS'lisiniz.. Bizde şu durumda çekişme var anacım. Ben GS'li Babamız FB'li... Dedim bebek doğunca ilk konuşmaya başlayınca ögretecem ona "sadece babaların alabildiği bir şeker var anneler alamıyor adı: cim bombom, Git babana de ben cim bombom istiyorum " diye eve geldiğinde bacaklarına dolanacak baba bana cimbom al diye diyorum. Adam çıldırıyorr
inşallah canım ben de 1500-2000'e hallolur diyorm bakalım.1 ay sonra bakacağız sizlere de bilgi veririm:)
hımm hep doğaldan gidiyorsun, bilmiyorum ki cnm yaa ben hala beyazları beğeniyorum ne yalan söyliyim atarım sana bak,
bende aynen küçük yaptırağım odası çok küçük değil ama bir duravara değişik bir hem kitaplık hem oyuncaklarını toplayacak bişi düşünüyorumm bakalım
ben doğaldan gidiyorum kuzum biyolog olduğum için çok organikçiyim:) elimden geldiğince korumaya bişeyler yapmaya çalışıyorum nacizane nasıl olur bilemiyorum ama:)
gözün aydın canım:)
Yok hiç denemedim. Normalde zaten ağrı kesici bile içemeyen bir insanım o nedenle ilaçlara pek aşina değilim.. Çok zor durumda kalırsam denerim olmadı... :26:
İşte bende çok şaşkınım bu duruma, normalde taş gibidir midem hiç sıkıntı çekmem.. 3 ay boyuncada olmadı şimdi neden acaba ? diye sormadan edemiyor insan. Acaba yanlış bişey mi yaptım yada yapıyorum..
mideni üşütme hamilelikte mide acayip hassaslaşıyor.
ben kullanıyorum canım. ben çok araştırdım ilk önce Lierac Phytolastil jel alacaktım sonra bunu duydum. içeriği daha güvenilir ve daha nemli olduğunu söylediler. internetten getirttim şimdi 3 al 2 öde kampanyası da var. dermoeczanemden getirttim 1,5-2 ay oldu alalı kullanıyorum:) lieracdan da çok memnun olan arkadaşlarım var. bunlardan birini düşünebilirsin:)
Ayyykafam karistiiben de hep mustelayi duydum canim.. Bu aradane guzel baslamissin taaa bi bucuk ay onceden ben daha yeni basliycam cok ihmalim cookkk:26:
ben de bu hafta gideyim de kocamı göreyim bariiii, malum bizde no problem
ay dayanamam minik kuşumm benn... bi iki çorap ayakkabı baksaydım bariii :26::26::26:
eşim de diyo alma, beraber alırız, ben de görmek istiyorum diye ama ben dayanamıyorum kiiiiii
inşallah canım... inşallah bi daha olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?