2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ewt cnm işin ters tarafı ben zayıflıyom hiç hamile gibi deilim :))))

Hımm sağol tatlım bakayım bende bir.. Zira bayağı şişmeye başladım

Hayırlı olsun canım sevindim senin adına. Plasentanın aşağıda olmasından ziyade plasenta previa olup olmaması yani rahmi kapatma durumu önemli. Benim ki rahmi kapatıyor canım. Eğer rahmi 25. haftaya kadar açmazsa durum biraz sıkıntılı oluyor ne yazık ki. Erken doğumdan tutta, kanamaya kadar bir çok risk var. Sırf buu yüzden 30.haftalarda doğum yapan çok duydum.Durumlar böyle, hayırlı kandiller herkese.

merhaba canım sanada hayırlı kandiller bizde cinsiyet tahmininde bulunan yok canım bir tane minure hnım var birde melodi

bebeklerin cinsiyetlerini öğrenmek isteyenler ultrasondan önce diye bir topik var ordan minure hanım bakıyor doktormuş

Ayyykafam karistii ben de hep mustelayi duydum canim.. Bu aradane guzel baslamissin taaa bi bucuk ay onceden ben daha yeni basliycam cok ihmalim cookkk:26:

kafan karışmasın iki üründe güzel. lierac daha eski bir marka, mustela daha yeni ama içeriği biraz daha güvenilir. cosdnaya gir hem lierac phytolastil jelin hem de mustelanın içeriğini aç karşılaştır. yeşiller güvenli, sarı olumsuz sonuç görülmemiş, kırmızı zararlı diye geçiyor. karşılaştır tatlım ondan sonra kararını ver:)

Canım sen güneş kremi (koruyucu) ne kullanıyorsun ? onuda araştırmışsındır.. Hazır Biyoloj buldum sorayım bol bol

lavinyaaaaaa bak böyle sadece beyaz burada duvarlar pembe ben mavili dekorlar yapacağım, stıkırlar, maviş oyuncaklar, şeker sepetini koyarım maviş tüylü,
birde karşı duvarına yükseğe, alttaki gibi bişiler yaptıracağım canım

Eki Görüntüle 426684

canım ben sigara içiyordum adetlerim aşırı sancılıydı yaşım 27 ama doktor plasentayla ilgili olumsuz bişey demedi.

Canım sağol bilgi için. Ama yanlış anlama olmasın canım, bunlara sahip olanda previa olacak gibi bir tezim yok. Sigara içenler kanser olabiliyor ama her sigara içen kanser olmuyor gibi. Benim tezim bu rahatsızlığa sahip olanlarda ortak bir yön varmı onu bulmak ve bir istatistik çıkarmaktı :)

ikisindede sorun yok görünüyor tatlım sen dermoeczanemden mi almıştın ben gittigidiyor.com da gördüm orjınal faturalı 3 u 99.90 TL diyor güvenebilirmiyim ki

çok güzeller ya işte bunlara benim de içim gidiyor ama uzak duruyorum:) kanserojen boya kullanılmıyo çocuk odalarında falan diyorlar ama ne bileyim emin olamıyorum işte:) çok güzel tatlım en güzeli olsun oğluşuna içinde kıra döke oynasın annesi:):)

evet ya kocişini bekle bakimmmm bu belki seni durdurur

git bakalımm esramm anladın sen

sen de anladın bebişimmmm

Kizlar ben kacar annisle carsiya cikcam gezcemmmm dolascam gelince gorusuruz. Operimmmmm muckkk

iyi gezmelerrr,, iyi alışverişlerrrrr

sen hala bu doktoru mu tavsiye ediyorsun hem de ben varken

ayy çok çok güzel bunlarrr....
bak ben de bembeyaz oda çok açık pembe duvar, ve mor,pembe,beyaz,kırmızı dekorlar yapabilirimmm güzel olur mu ki? halıyı da ipek ipli parlak gri-beyaz düz bir halı? ip ip duranlar var ya onlardan...

selamlar herkese!
Hayılı kandiller olsun hepinize.
çatlaklardan konuşuyorsunuz sanırım. Ben sadece bebeyağı kullandım.
Aslında çatlak olup olmaması annenize bağlı.
Annede çatlak yoksa sizde de olmuyor varsa istediğiniz pahalı kremi kullanın fayda etmiyor.
Benim annemde yoktu bende de olmadı çok şükür.
Ama çatlakta olsa o izler dünyanın en tatlı ve değerli varlığının güzel izleri olacak.

aminn canım benim hepimizin kine en güzel olsun ay neler yapacak kim bilir teyzesii bu dolaplrı boydan boya çizer inş. uslu olur çizmez diycem ama belli olmaz çocuk bu

Canım sen güneş kremi (koruyucu) ne kullanıyorsun ? onuda araştırmışsındır.. Hazır Biyoloj buldum sorayım bol bol

sebamed sprey 30 faktör kullanıyorum. 30 faktörün üstü çok kimyasal içeriyor önermem 30 kararında. onun da linkini vereyim sana,
Sebamed Spf 30 ok Ynl Koruyucu Gne Spreyi 150ml | 31,20 TL fiyat | Sebamed | SEBAMED | Dermoeczanem | En ucuz dermokozmetik sat

bunun nemi falan mükemmel yüzün yağlı yağlı olmuyor ben nemlendiriciyle beraber bile kullanabiliyorum. hiç nemlendirici kullanmasanda yetiyor. sprey olduğu için kolay yayılıyor ve tüm vücutta yüz dahil kullanılıyor:)

ikisindede sorun yok görünüyor tatlım sen dermoeczanemden mi almıştın ben gittigidiyor.com da gördüm orjınal faturalı 3 u 99.90 TL diyor güvenebilirmiyim ki

güvenebilirsin tatlım sorun olmaz:) ben eczaneden gönderdikleri için dermoeczanemi seçiyorum ama gittigidiyorda gönderende eczanedir muhtemeln. hangisni alıyorsun mustela mı lierac mı?

evet ya dimi gözlerim parlıyor bakarken benimde, bu dekorları ben çok çok önce kaydetmştim düşünmüştüm bebeğimiz olunca yaptırırım diye

ayy ne diyorsun süper olur bebeklerimize Allah uzun ömür güzel günler versin yeter

ama ama ben ne dedimm o sordu bende söyledimm hemen kızıyon amaaa tbikii doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…