- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
Bana da annem aktardan aldi bu saydigimiz yaglari iceren bi krem. Hamileler kullaniyomus. Onu da kullancam ama digerini de almayidusunuyorum canim bi zarar goren olmamis diye dusunerektenn
Ooo kocaman olmus yaaa gerci baktim 2hafta var aramizda masallahhh canim
kuzum cosdna diye bir site var buraya kullanmak istediğin kozmetik ya da dermozkozmetik ürünleri yaz. içeriğindeki zararlı maddeler kırmızı, güvenilir olanlar yeşil ve sarı olanlar henüz olumsuz bir şey belirlenmedi (yani arada) olarak geliyor. burdan araştırabilirsin ben burdan bakıyorum. akşamları yağ karışımı gündüz mustelayı kullanıyorum..
benim plasentam da aşağıda fakat rahmi kapatmıyormuş çok şükür.
benim yaş 28. sigara hiç kullanmadım. adetlerim ara ara ağrılı (üşütmeye bağlı olarak), ara ara ağrısız olurdu ama zamanında.
bana herhangi bir yasak koymadı, ilişkiden uzak durma gibi vs....
slm kızlar hepinize hayırlı kandiller.allah sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.bende aralık annesi grubundayım ama dr kasım sonu olur beklemez diyor bakalım hayırlısı artık :) kızlar sizden bir arkadaş cinsiyet tahmininde bulunuyormuş.kim o ? peki tutuyormu bana cevap verebilrmisiniz?
Ayyykafam karistiiben de hep mustelayi duydum canim.. Bu aradane guzel baslamissin taaa bi bucuk ay onceden ben daha yeni basliycam cok ihmalim cookkk:26:
rica ederim tatlim aminnn insallahhOgluslar git gide cogaliyo allah sonumuzu hayretsinn
kafan karışmasın iki üründe güzel. lierac daha eski bir marka, mustela daha yeni ama içeriği biraz daha güvenilir. cosdnaya gir hem lierac phytolastil jelin hem de mustelanın içeriğini aç karşılaştır. yeşiller güvenli, sarı olumsuz sonuç görülmemiş, kırmızı zararlı diye geçiyor. karşılaştır tatlım ondan sonra kararını ver:)
kuzum cosdna diye bir site var buraya kullanmak istediğin kozmetik ya da dermozkozmetik ürünleri yaz. içeriğindeki zararlı maddeler kırmızı, güvenilir olanlar yeşil ve sarı olanlar henüz olumsuz bir şey belirlenmedi (yani arada) olarak geliyor. burdan araştırabilirsin ben burdan bakıyorum. akşamları yağ karışımı gündüz mustelayı kullanıyorum..
canım ben sigara içiyordum adetlerim aşırı sancılıydı yaşım 27 ama doktor plasentayla ilgili olumsuz bişey demedi.
kafan karışmasın iki üründe güzel. lierac daha eski bir marka, mustela daha yeni ama içeriği biraz daha güvenilir. cosdnaya gir hem lierac phytolastil jelin hem de mustelanın içeriğini aç karşılaştır. yeşiller güvenli, sarı olumsuz sonuç görülmemiş, kırmızı zararlı diye geçiyor. karşılaştır tatlım ondan sonra kararını ver:)
lavinyaaaaaa bak böyle sadece beyaz burada duvarlar pembeben mavili dekorlar yapacağım, stıkırlar, maviş oyuncaklar, şeker sepetini koyarım maviş tüylü,
birde karşı duvarına yükseğe, alttaki gibi bişiler yaptıracağım canım
Eki Görüntüle 426684 Eki Görüntüle 426686 Eki Görüntüle 426687 Eki Görüntüle 426688
hııı başladı mı seninkilerde. çok güzel oluyor dimi. gözün aydın. :)))
evet ya kocişini bekle bakimmmmbu belki seni durdurur
git bakalımm esrammanladın sen
Kizlar ben kacar annisle carsiya cikcam gezcemmmm dolascamgelince gorusuruz. Operimmmmm muckkk
merhaba canım sanada hayırlı kandillerbizde cinsiyet tahmininde bulunan yok canım bir tane minure hnım var birde melodi
bebeklerin cinsiyetlerini öğrenmek isteyenler ultrasondan öncediye bir topik var ordan minure hanım bakıyor doktormuş
lavinyaaaaaa bak böyle sadece beyaz burada duvarlar pembeben mavili dekorlar yapacağım, stıkırlar, maviş oyuncaklar, şeker sepetini koyarım maviş tüylü,
birde karşı duvarına yükseğe, alttaki gibi bişiler yaptıracağım canım
Eki Görüntüle 426684 Eki Görüntüle 426686 Eki Görüntüle 426687 Eki Görüntüle 426688
çok güzeller ya işte bunlara benim de içim gidiyor ama uzak duruyorum:) kanserojen boya kullanılmıyo çocuk odalarında falan diyorlar ama ne bileyim emin olamıyorum işte:) çok güzel tatlım en güzeli olsun oğluşuna içinde kıra döke oynasın annesi:):)
Canım sen güneş kremi (koruyucu) ne kullanıyorsun ? onuda araştırmışsındır.. Hazır Biyoloj buldum sorayım bol bol
ikisindede sorun yok görünüyor tatlım sen dermoeczanemden mi almıştın ben gittigidiyor.com da gördüm orjınal faturalı 3 u 99.90 TL diyor güvenebilirmiyim ki
sen de anladın bebişimmmm
iyi gezmelerrr,, iyi alışverişlerrrrr
sen hala bu doktoru mu tavsiye ediyorsun hem de ben varken
ayy çok çok güzel bunlarrr....
bak ben de bembeyaz oda çok açık pembe duvar, ve mor,pembe,beyaz,kırmızı dekorlar yapabilirimmmgüzel olur mu ki? halıyı da ipek ipli parlak gri-beyaz düz bir halı? ip ip duranlar var ya onlardan...
aminn canım benim hepimizin kine en güzel olsunay neler yapacak kim bilir teyzesii bu dolaplrı boydan boya çizer inş. uslu olur çizmez diycem ama belli olmaz çocuk bu
sen de anladın bebişimmmm
iyi gezmelerrr,, iyi alışverişlerrrrr
sen hala bu doktoru mu tavsiye ediyorsun hem de ben varken
ayy çok çok güzel bunlarrr....
bak ben de bembeyaz oda çok açık pembe duvar, ve mor,pembe,beyaz,kırmızı dekorlar yapabilirimmmgüzel olur mu ki? halıyı da ipek ipli parlak gri-beyaz düz bir halı? ip ip duranlar var ya onlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?