sebamed sprey 30 faktör kullanıyorum. 30 faktörün üstü çok kimyasal içeriyor önermem 30 kararında. onun da linkini vereyim sana,
Sebamed Spf 30 ok Ynl Koruyucu Gne Spreyi 150ml | 31,20 TL fiyat | Sebamed | SEBAMED | Dermoeczanem | En ucuz dermokozmetik sat
bunun nemi falan mükemmel yüzün yağlı yağlı olmuyor ben nemlendiriciyle beraber bile kullanabiliyorum. hiç nemlendirici kullanmasanda yetiyor. sprey olduğu için kolay yayılıyor ve tüm vücutta yüz dahil kullanılıyor:)
güvenebilirsin tatlım sorun olmaz:) ben eczaneden gönderdikleri için dermoeczanemi seçiyorum ama gittigidiyorda gönderende eczanedir muhtemeln. hangisni alıyorsun mustela mı lierac mı?
sebamed sprey 30 faktör kullanıyorum. 30 faktörün üstü çok kimyasal içeriyor önermem 30 kararında. onun da linkini vereyim sana,
Sebamed Spf 30 ok Ynl Koruyucu Gne Spreyi 150ml | 31,20 TL fiyat | Sebamed | SEBAMED | Dermoeczanem | En ucuz dermokozmetik sat
bunun nemi falan mükemmel yüzün yağlı yağlı olmuyor ben nemlendiriciyle beraber bile kullanabiliyorum. hiç nemlendirici kullanmasanda yetiyor. sprey olduğu için kolay yayılıyor ve tüm vücutta yüz dahil kullanılıyor:)
güvenebilirsin tatlım sorun olmaz:) ben eczaneden gönderdikleri için dermoeczanemi seçiyorum ama gittigidiyorda gönderende eczanedir muhtemeln. hangisni alıyorsun mustela mı lierac mı?
evet ya dimi gözlerim parlıyor bakarken benimde, bu dekorları ben çok çok önce kaydetmştim düşünmüştüm bebeğimiz olunca yaptırırım diye
ayy ne diyorsun süper olurbebeklerimize Allah uzun ömür güzel günler versin yeter
sağlıklı olsunlarda çocuk olmasının güzelliği yaramazlığı:)
aminn canım benim hepimizin kine en güzel olsunay neler yapacak kim bilir teyzesii bu dolaplrı boydan boya çizer inş. uslu olur çizmez diycem ama belli olmaz çocuk bu
ama ama ben ne dedimm o sordu bende söyledimmhemen kızıyon amaaa tbikii doktor
ya imkanım olsada her birinize kandil simidi alıp yollayabilsem bu arada teyzemin bebek odası vardı biz onu kreme boyamaya karar verdik bir müh. Arkadaşım bana oyun parkı bebek çiti ve mama sandalyesi verdi onları kullanacağım daha iyi durumdalar alacak çok şey var zaten her birine yeni masraf yapmak istemem
amin canım sağlıklı hayırlı bir ömürleri olsun inşallahhh...
moonsun kremmi alıyorsunnn? karın için mi? ben de alıyım artık diyorum... bi gün lierac kullanırım bi gün badem-kakao-zeytinyağı karışımımı
canlarım merhaba, hayırlı kandiller hepinize...dualarımız kabul olsun Rabbim katındaa..
bugun pek buralarda olamayabilirim..geçmişide okuyamadımumarım hepiniz iyisinizdir...yazamasam bile arada girip okumaya çalışacagım..sizsizz olmuyorr annişlerrrr
öpüldünüz...birazdan yemege gidiceezz prensesimle...
valla ben MELODİYE katılıyorum, pahalı kremlere gerek yok diye düşünüyorum, önemli olan karın bölgesini sürekli nemli tutmak, ben kakao yağı aldım 50 ml 7 liraya aktardan, şu an çok memnunum, sürdükten ertesi gün bile yumuşacık böyle bebek cildi gibi oldu karnım, badem yağı kıllları fışkırttığı için karıştırmadımzeytinyağıda kokar diye düşündüm, şu an memnunum kakao yağından, tavsiye edebilirim
öldüm bittim evime geldim kızlar koca bir torba şivrilik topladılar
kayınvalide ve kayınbabaya kandil mübarek olsun diyede uğradım kayınbaba elini vermedi bana çok tııınnn :100ğlu 1 aydır gitmiyor beni yollamıyor sanıyor sanırsam:117:
tam eve gelirken eltinin kızını almış annesine gidiyormuş yanımızda durdu kızlara büyük babanneye gidiyorum haydi gelin dedi
kızlar anne gidebilirmiyiz dediler tamam dedim ama ben gitmedim :100:
aman kafama takmıyacam mübarek gün yoruldum zaten bebişde yoruldu benim kadar dinleneyim uyuyayım güllerle dolanayım bir :119:
Hımm sen bitanesin
Çok sağol tatlım
arkadaslar merhaba hepınıze hayırlı kandıller dualrınızda bızlerıde unutmayın ben cok guzel bır ruya gordum ruyamda dogurmusum hastanedeyım anneme dıyrm normalmı dogurdum sezeryanmı sezeryan dıyr hıcbırsey hatrlamıyrmusum sonra bebegı getrylar pembe kıyafetler gıydırılmıs bebk anne kızımmı oldu dıyrm evet dıyr sasırıyrm doktr erkek olabılır demstı demek degsyrmus dyrm cok tatlıydı kızım kucagıma alıyrm emzırıyrm onu eve gdyrz evdede emzırıyrm sonrası braz karıstı ruyanın ama cok guzeldı ya keske bıgun bı baksak alımıs bebıslerımızı kucagımıza allahım bu mubaek kandılde sesımızı duysun hayırlısıyla evlatlarımızı kucagımıza almayıda nasıp etsn
bence de öyle ama insanın içi rahat etmiyor... lieracı kullananların ne kadar memnun olduğunu görünce "acaba benim çatlağım olurmu ki" diye şüpheye düşüyor insan...
kakao yağı zeytinyağının kokusunu öyle bir bastırıyor ki, eşim bi gün sonra farketti çikolata kokuyosun sen diyo
eczanemizde.coma baktın mı canım? fiyatlar nerde uygun, bi araştır istersen...
ayy canım düşünmen yeter. Allah razı olsun.
Ne güzel canım eğer eşyaları temizse neden kullanmayasın ki... zaten bi sürü alacak şey çıkacak sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?