2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Hımm sen bitanesin
Çok sağol tatlım

Hımm sen bitanesin
Çok sağol tatlım

amin canım sağlıklı hayırlı bir ömürleri olsun inşallahhh...

moonsun kremmi alıyorsunnn? karın için mi? ben de alıyım artık diyorum... bi gün lierac kullanırım bi gün badem-kakao-zeytinyağı karışımımı

ya imkanım olsada her birinize kandil simidi alıp yollayabilsem bu arada teyzemin bebek odası vardı biz onu kreme boyamaya karar verdik bir müh. Arkadaşım bana oyun parkı bebek çiti ve mama sandalyesi verdi onları kullanacağım daha iyi durumdalar alacak çok şey var zaten her birine yeni masraf yapmak istemem

canlarım merhaba, hayırlı kandiller hepinize...dualarımız kabul olsun Rabbim katındaa..

bugun pek buralarda olamayabilirim..geçmişide okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...yazamasam bile arada girip okumaya çalışacagım..sizsizz olmuyorr annişlerrrr

öpüldünüz...birazdan yemege gidiceezz prensesimle...

ama ama ben ne dedimm o sordu bende söyledimm hemen kızıyon amaaa tbikii doktor

eczanemizde.coma baktın mı canım? fiyatlar nerde uygun, bi araştır istersen...

ayy canım düşünmen yeter. Allah razı olsun.
Ne güzel canım eğer eşyaları temizse neden kullanmayasın ki... zaten bi sürü alacak şey çıkacak sonuçta...

valla ben MELODİYE katılıyorum, pahalı kremlere gerek yok diye düşünüyorum, önemli olan karın bölgesini sürekli nemli tutmak, ben kakao yağı aldım 50 ml 7 liraya aktardan, şu an çok memnunum, sürdükten ertesi gün bile yumuşacık böyle bebek cildi gibi oldu karnım, badem yağı kıllları fışkırttığı için karıştırmadım zeytinyağıda kokar diye düşündüm, şu an memnunum kakao yağından, tavsiye edebilirim

canımm ne çok çalıştırıyorlar seni böyle

iyiyiz canım seni merak ettik...
hadi yiyn bakalım prensesle yemeğinizi, afiyet olsunnnn biz de inicez birazdan yemeğe

öldüm bittim evime geldim kızlar koca bir torba şivrilik topladılar
kayınvalide ve kayınbabaya kandil mübarek olsun diyede uğradım kayınbaba elini vermedi bana çok tııınnn :100ğlu 1 aydır gitmiyor beni yollamıyor sanıyor sanırsam:117:
tam eve gelirken eltinin kızını almış annesine gidiyormuş yanımızda durdu kızlara büyük babanneye gidiyorum haydi gelin dedi
kızlar anne gidebilirmiyiz dediler tamam dedim ama ben gitmedim :100:
aman kafama takmıyacam mübarek gün yoruldum zaten bebişde yoruldu benim kadar dinleneyim uyuyayım güllerle dolanayım bir :119:

arkadaslar merhaba hepınıze hayırlı kandıller dualrınızda bızlerıde unutmayın ben cok guzel bır ruya gordum ruyamda dogurmusum hastanedeyım anneme dıyrm normalmı dogurdum sezeryanmı sezeryan dıyr hıcbırsey hatrlamıyrmusum sonra bebegı getrylar pembe kıyafetler gıydırılmıs bebk anne kızımmı oldu dıyrm evet dıyr sasırıyrm doktr erkek olabılır demstı demek degsyrmus dyrm cok tatlıydı kızım kucagıma alıyrm emzırıyrm onu eve gdyrz evdede emzırıyrm sonrası braz karıstı ruyanın ama cok guzeldı ya keske bıgun bı baksak alımıs bebıslerımızı kucagımıza allahım bu mubaek kandılde sesımızı duysun hayırlısıyla evlatlarımızı kucagımıza almayıda nasıp etsn

bence de öyle ama insanın içi rahat etmiyor... lieracı kullananların ne kadar memnun olduğunu görünce "acaba benim çatlağım olurmu ki" diye şüpheye düşüyor insan...

kakao yağı zeytinyağının kokusunu öyle bir bastırıyor ki, eşim bi gün sonra farketti çikolata kokuyosun sen diyo

ayy canımmm ne güzel eğlendi kızlar...boşver kayınvalidenlerini. vermezse elini bi daha sen de öpmek için atılma hemen. nasılsa vermiyormuş baksana...

Son düzenleme:

ayy ne çok rüya görücez biz yaaa bu bebkler aklımızı başımızdan aldı hayrolsun inşalah ne diyelim...

günaydın herkese ben daha az önce kalktım da yorgundum napıyım devam edebilirim uykuya okadar yani ama bişeyler yemem lazım karnım gurul gurul oldu midem bulanacak yoksa birazdan dönerim yine

öyle haklısın lierac kullananlar çok memnun, ama açıkcası bana pahalı geldi, o kadar para veremem, annem hiç bir şey sürmemiş 3 çocuğu var karnında birtek çatlak yoktur, benim de etim yumuşak, olmayacağını düşünüyorum, yine de nemli tutsun diye kakao yağı aldım işte, bebe yağına da iyi diyenler var

Temiz zaten temiz olmazsa vermezler daha onların yorganı halısı perdesi özel olacak çocuk arabası araba koltuğu giysisi fln derken alıp başını gidecek babası da istediğimiz renge boyuyacak çocuk odasını hem genç hem çocuk odası olan türden beşik aynı zamanda büyük yatak olabiliyor 3 lü gardolap 2 komidin bir şifonyer ve kitaplığı var pembe ya da mavi değil sedefli krem düşünüyorum rengini nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…