bende boşverdim zaten bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte :117:ayy canımmm ne güzel eğlendi kızlar...boşver kayınvalidenlerini. vermezse elini bi daha sen de öpmek için atılma hemen. nasılsa vermiyormuş baksana...
öyle haklısın lierac kullananlar çok memnun, ama açıkcası bana pahalı geldi, o kadar para veremem, annem hiç bir şey sürmemiş 3 çocuğu var karnında birtek çatlak yoktur, benim de etim yumuşak, olmayacağını düşünüyorum, yine de nemli tutsun diye kakao yağı aldım işte, bebe yağına da iyi diyenler var
öldüm bittim evime geldim kızlar koca bir torba şivrilik topladılar
kayınvalide ve kayınbabaya kandil mübarek olsun diyede uğradım kayınbaba elini vermedi bana çok tııınnn :100ğlu 1 aydır gitmiyor beni yollamıyor sanıyor sanırsam:117:
tam eve gelirken eltinin kızını almış annesine gidiyormuş yanımızda durdu kızlara büyük babanneye gidiyorum haydi gelin dedi
kızlar anne gidebilirmiyiz dediler tamam dedim ama ben gitmedim :100:
aman kafama takmıyacam mübarek gün yoruldum zaten bebişde yoruldu benim kadar dinleneyim uyuyayım güllerle dolanayım bir :119:
Temiz zaten temiz olmazsa vermezler daha onların yorganı halısı perdesi özel olacak çocuk arabası araba koltuğu giysisi fln derken alıp başını gidecek babası da istediğimiz renge boyuyacak çocuk odasını hem genç hem çocuk odası olan türden beşik aynı zamanda büyük yatak olabiliyor 3 lü gardolap 2 komidin bir şifonyer ve kitaplığı var pembe ya da mavi değil sedefli krem düşünüyorum rengini nasıl sizce?
aman zaten dinle alakası yok o yüzden bilmiyordur takmadım tabi canım benim babam yok seni babam kadar severim dedim ben ona zamnında ama kimseye ne kadar sevdiği göstermiyecekmişsin gösterdiğin an seni yok sayıyorlarkandil günü kayınpederin çok ayıp etmiş. bu büyükler ne çok hata yapıyorlar o yaşta. takmamana sevindim, o onun ayıbı.
iyi kızlar yokken biraz dinlenirsin canım. dün akşamda paralamışsın kendini. yine sofranı donatmışsın. bravo canım. senin için rahat ya herşey boş.
sedefli krem de çok güzel olur... odanın güneş alıp almaması çok önemli bence burda... eğer sürekli güneş alıyorsa her renk olur ama karanlık bir odayda beyazdan ve kırım beyazdan vazgeçme derim ben...
ben de dün lcwden kendime şu tuniği aldım, örnek olsun diye yazıyorum
bi kere fotoğraftakinden çok daha güzel, yalnız kalıbı bol gibi gözükse de oldukça dar, içinde bi tane daha atlet gibi birşey var, 2li takım geçiyor zaten, L beden aldımki ben normalde lcwde üst bedenim S bile bol gelir, bunun kalıbı dar, bir de ben tesettürlü olduğum için biraz daha bol olsun istedim son aylar, ama kesinlikle zayıf kişiler bile M beden altı sipariş etmesinler
bir de şu kot çok şahane ama o da dar kalıp, dokusu, kumaşı yumuşacık, üstte de çok güzel duruyor ama dediğim gibi, dar kalıp, 38 bedeni tam oldu ama 40 beden aldım, oturup kalkerken sıcakta sıkmasın diye, diğer koyu renk bol kesim hamile kotlarının 36 bedeni bile rahat oluyor
internetten alacak arkadaşlara fikir vermek için paylaşmak istedim
ben kaçar görüşürüz gene canlarımm
öyle haklısın lierac kullananlar çok memnun, ama açıkcası bana pahalı geldi, o kadar para veremem, annem hiç bir şey sürmemiş 3 çocuğu var karnında birtek çatlak yoktur, benim de etim yumuşak, olmayacağını düşünüyorum, yine de nemli tutsun diye kakao yağı aldım işte, bebe yağına da iyi diyenler var
bi kere fotoğraftakinden çok daha güzel, yalnız kalıbı bol gibi gözükse de oldukça dar, içinde bi tane daha atlet gibi birşey var, 2li takım geçiyor zaten, L beden aldımki ben normalde lcwde üst bedenim S bile bol gelir, bunun kalıbı dar, bir de ben tesettürlü olduğum için biraz daha bol olsun istedim son aylar, ama kesinlikle zayıf kişiler bile M beden altı sipariş etmesinler
bir de şu kot çok şahane ama o da dar kalıp, dokusu, kumaşı yumuşacık, üstte de çok güzel duruyor ama dediğim gibi, dar kalıp, 38 bedeni tam oldu ama 40 beden aldım, oturup kalkerken sıcakta sıkmasın diye, diğer koyu renk bol kesim hamile kotlarının 36 bedeni bile rahat oluyor
aman zaten dinle alakası yok o yüzden bilmiyordur takmadım tabi canım benim babam yok seni babam kadar severim dedim ben ona zamnında ama kimseye ne kadar sevdiği göstermiyecekmişsin gösterdiğin an seni yok sayıyorlar
o çok yok saydı ben bugun allah rızası için girdim evine çünkü bende artık yok sayıyorum
yok kız sofra donandı ama içime sinmedi benim keske aklımdakileri yapabilseydim
ben kaçar görüşürüz gene canlarımm
Kızlar siz hep hamile kıyafeti alıyorsunuz sanırım. Ben de bir kaç birşey almıştım, ama hamile kıyafetlerinde çok fazla çeşit olmuyor. Ben de o yüzden normal giyim alıp büyük beden seçiyorum. Mesela LCW den LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - NAVY PRINTED bu elbiseyi aldım. Bel lastiği göğüs altında olduğu için hamilelikte çok rahat giyiyebilir. Normalde 36 beden giyerdim elbiseyi 42 beden aldım (sanırım 40 bedende olabilirmiş ). Sizinle paylaşmak istedim :)
selamlarr
mide durumlarınız nasıl
benim sabah kalktığımda mide burukluğu bulantısı, midem boşaldığında mide burukluğu bulantısı, yemek yedikten sonra mide ağrısı oluyor, 15-20 dak. uzanıyorum da ancak geçiyor, işte o zaman kendimi çok iyi hissediyorum.
bu tarz aynı şeyler yaşayan var mı??
lavinya senin durumlar nasıl??
Selam kızlar beni de kimse takmamış moonsun görüyor musun
2 gündür kocişsiz yalnızım hala pazara kadar böyle
Öncelikle hepimize hayırlı kandiller diliyorum,tüm dualarımız kabul olsun inşallahhhhh....
Dün akşam kayınvalidemlerde resmen bi curcuna vardı,asker karşıladık süper geçti...Sofrayı anlatmıyorum bile
Bu arada kayınvaldem bana bebişli tişört almış ama lcw nin değil,"gebe"diye bi markanın ve çok beğendim..Ama hala tam oturmuyor yaa artık 1 ay sonra ancak giyinirim herhalde...
Kızlar siz hep hamile kıyafeti alıyorsunuz sanırım. Ben de bir kaç birşey almıştım, ama hamile kıyafetlerinde çok fazla çeşit olmuyor. Ben de o yüzden normal giyim alıp büyük beden seçiyorum. Mesela LCW den LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - NAVY PRINTED bu elbiseyi aldım. Bel lastiği göğüs altında olduğu için hamilelikte çok rahat giyiyebilir. Normalde 36 beden giyerdim elbiseyi 42 beden aldım (sanırım 40 bedende olabilirmiş ). Sizinle paylaşmak istedim :)
Öncelikle hepimize hayırlı kandiller diliyorum,tüm dualarımız kabul olsun inşallahhhhh....
Dün akşam kayınvalidemlerde resmen bi curcuna vardı,asker karşıladık süper geçti...Sofrayı anlatmıyorum bile
Bu arada kayınvaldem bana bebişli tişört almış ama lcw nin değil,"gebe"diye bi markanın ve çok beğendim..Ama hala tam oturmuyor yaa artık 1 ay sonra ancak giyinirim herhalde...
selamlarr
mide durumlarınız nasıl
benim sabah kalktığımda mide burukluğu bulantısı, midem boşaldığında mide burukluğu bulantısı, yemek yedikten sonra mide ağrısı oluyor, 15-20 dak. uzanıyorum da ancak geçiyor, işte o zaman kendimi çok iyi hissediyorum.
bu tarz aynı şeyler yaşayan var mı??
lavinya senin durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?