2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy canımmm ne güzel eğlendi kızlar...boşver kayınvalidenlerini. vermezse elini bi daha sen de öpmek için atılma hemen. nasılsa vermiyormuş baksana...
bende boşverdim zaten bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte :117:
hemde ne eğlenme canım yorgunluktan öldüler bacaklarım diyorlar kolay değil 30 dan fazla bina ve 5 kat hepsi çık çık in yaptılar yürüdükleri yolda cabası
bizim arkadaş 500 adet şivrilik bitti dedi yani 500 çocuk gelmiş şimdiden sonra geleceklerde cabası

genetik yapı meselesi canım bu. bizde var bende olmasın diye kullanıyorum. sonuçta kullanmazda olursam pişman olurum keşke kullansaydım derim. kullandığım takdirde olursa da yarabbi şükür derim napalım:) kako yağı ve saf zeytinyağına nar çekirdeği karıştırdım onu da kullanıyorum duştan sonra:)

kandil günü kayınpederin çok ayıp etmiş. bu büyükler ne çok hata yapıyorlar o yaşta. takmamana sevindim, o onun ayıbı.

iyi kızlar yokken biraz dinlenirsin canım. dün akşamda paralamışsın kendini. yine sofranı donatmışsın. bravo canım. senin için rahat ya herşey boş.

sedefli krem de çok güzel olur... odanın güneş alıp almaması çok önemli bence burda... eğer sürekli güneş alıyorsa her renk olur ama karanlık bir odayda beyazdan ve kırım beyazdan vazgeçme derim ben...

ben de dün lcwden kendime şu tuniği aldım, örnek olsun diye yazıyorum

bi kere fotoğraftakinden çok daha güzel, yalnız kalıbı bol gibi gözükse de oldukça dar, içinde bi tane daha atlet gibi birşey var, 2li takım geçiyor zaten, L beden aldım ki ben normalde lcwde üst bedenim S bile bol gelir, bunun kalıbı dar, bir de ben tesettürlü olduğum için biraz daha bol olsun istedim son aylar, ama kesinlikle zayıf kişiler bile M beden altı sipariş etmesinler

bir de şu kot çok şahane ama o da dar kalıp, dokusu, kumaşı yumuşacık, üstte de çok güzel duruyor ama dediğim gibi, dar kalıp, 38 bedeni tam oldu ama 40 beden aldım, oturup kalkerken sıcakta sıkmasın diye, diğer koyu renk bol kesim hamile kotlarının 36 bedeni bile rahat oluyor

internetten alacak arkadaşlara fikir vermek için paylaşmak istedim

aman zaten dinle alakası yok o yüzden bilmiyordur takmadım tabi canım benim babam yok seni babam kadar severim dedim ben ona zamnında ama kimseye ne kadar sevdiği göstermiyecekmişsin gösterdiğin an seni yok sayıyorlar
o çok yok saydı ben bugun allah rızası için girdim evine çünkü bende artık yok sayıyorum
yok kız sofra donandı ama içime sinmedi benim keske aklımdakileri yapabilseydim

Sabah ğüneşi hep orda öğleye kadar odalar hep öyle salonda öğleden akşama kadar güneşli

cyness ben çok beğendim güle gülle kullan... özellikle pantolon süper... rengi çok güzel... yumuşak dokusu olduğu fotolardan da belli... iyi günlerde giy canımm

Kızlar siz hep hamile kıyafeti alıyorsunuz sanırım. Ben de bir kaç birşey almıştım, ama hamile kıyafetlerinde çok fazla çeşit olmuyor. Ben de o yüzden normal giyim alıp büyük beden seçiyorum. Mesela LCW den LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - NAVY PRINTED bu elbiseyi aldım. Bel lastiği göğüs altında olduğu için hamilelikte çok rahat giyiyebilir. Normalde 36 beden giyerdim elbiseyi 42 beden aldım (sanırım 40 bedende olabilirmiş ). Sizinle paylaşmak istedim :)

Selam kızlar beni de kimse takmamış moonsun görüyor musun

2 gündür kocişsiz yalnızım hala pazara kadar böyle

Öncelikle hepimize hayırlı kandiller diliyorum,tüm dualarımız kabul olsun inşallahhhhh....

Dün akşam kayınvalidemlerde resmen bi curcuna vardı,asker karşıladık süper geçti...Sofrayı anlatmıyorum bile

Bu arada kayınvaldem bana bebişli tişört almış ama lcw nin değil,"gebe"diye bi markanın ve çok beğendim..Ama hala tam oturmuyor yaa artık 1 ay sonra ancak giyinirim herhalde...

selamlarr

mide durumlarınız nasıl

benim sabah kalktığımda mide burukluğu bulantısı, midem boşaldığında mide burukluğu bulantısı, yemek yedikten sonra mide ağrısı oluyor, 15-20 dak. uzanıyorum da ancak geçiyor, işte o zaman kendimi çok iyi hissediyorum.

bu tarz aynı şeyler yaşayan var mı??

lavinya senin durumlar nasıl??

Aynen canım bizim sülalede de yok çatlaklı hamile ne annem ne ablam,ne teyzem,ne halam darısı başıma diyorum inşallah.
Sadece duştan duşa bebe yağıyla biraz masaj yapıyorum...

canım çok güzel bluzun. güle güle giy. bende görmüştüm güzeldi belki alabilirim. o resmini koyduğun kotu denedim. dar kesim olması hoşuma gitmedi, benim ayaklarım biraz büyük dar kesim pantolonun altında sırıtıyor, birde rengi açık geldi bana. işyerimde çabuk kirlenir diye almadım. ama dediğin gibi yumuşacık bir kumaşı vardı. ben o koyu renkli kotlardan aldım. senle bedenlerimiz aynı galiba 38 aldım ama 36 rahat olurmuş. belki kilo alırım diye büyük aldım. bundanda memnunum.

canım Allah görsün. sofran güzel olmuş öyle deme. eee napalım kısmetleri bu kadarmış :)))

ben kaçar görüşürüz gene canlarımm

anam nereye daha muhabbet edecektik.

güzelmiş elbisen. güle güle giy. dediğin gibi hamile kıyafeti olmayan elbiselerde alınabilir.

görümcem bana bu elbisenin mavisini almış. hamile elbisesi olmamasına rağmen göbek büyüsede giyilecek bir kalıbı var. çok cici duruyor insanın üzerinde.
LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - BROWN PRINTED

canım 3 ay aralıksız devam etti bulantım. 4. ay ara ara tekrar bulanıyorum. istfira ediyorum.

oyy canım kıyamam sana ben....alışıcan artık biraz yalnız kalmaya...yapacak bişey yok. ben neler çekiyorum... Allahtan ailem ve diğer sevdiklerim yanımdalar.

güle güle kullan canım... bana da er-ca nın hediyesiydi çok severek giyiyorum.çok güzel ve kullanışlı oluyor.

Selam kızlar yemekten geldikk karnışımız şişti yine

güle güle kullan cnm, güzelmiş elbise

yedin demiiiii hepsinden hıı kayınvaliden ne güzel düşünmüşşş bak seni

çok güzel canım güle güle kullan bu pantolonun koyu rengini almıştım bende 2 ay önce 38 giyiyordum 36 oldu bana şu an hala giyebiliyorum bakalım ne kadar kullanabileceğim:)

bende öyle yaptım bir elbise aldım L beden ama gerk yokmuş L bedene dedim gerçi karnımız büyüdükçe ancak olur:)

canım ben ranitab kullandığımdan beri çok rahatım:) pazartesi doktor kontrolüm vardı kendi doktorum bırakalım o ilacı artık dedi hiç sevmiyor sadece akşamları al yarım sonra 2-3 günde bir al sonrada bırak dedi.. ben bugün hiç almayayım diyorum bakalım nasıl olacak. sen gaviscon kullandın mı tatlım?

Canım Allah kolaylık versin zor oluyordur.Tez zamanda kavuşasın inşallah.

Banada anneler gününde Eylem ablam almış aynı yerden, M beden ama bol geliyor,1 aya kalmaz rahatla gireyim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…