çok güzeller valla canım bayıldım:) fiyatları nasıl?
çok güzeller valla canım bayıldım:) fiyatları nasıl?
dimi ya süper birde güzel sade dekore etmişlerr
her parçanın altlarında yazıyor tatlım, birde aksesuarlar kısmına gel orada da çok güzel şeyler var biraz pahalı yada gereksiz olabilir tabi güzeller
http://www.meltemmoduler.com/photo/meltem/ds9t2zwts3.jpg emzirme koltuğu
Canım Allah kolaylık versin zor oluyordur.Tez zamanda kavuşasın inşallah.
Banada anneler gününde Eylem ablam almış aynı yerden, M beden ama bol geliyor,1 aya kalmaz rahatla gireyim diye düşünüyorum.
yedin demiiiii hepsindenhıı kayınvaliden ne güzel düşünmüşşş bak seni
oyy canım kıyamam sana ben....alışıcan artık biraz yalnız kalmaya...yapacak bişey yok. ben neler çekiyorum... Allahtan ailem ve diğer sevdiklerim yanımdalar.
güle güle kullan canım... bana da er-ca nın hediyesiydi çok severek giyiyorum.çok güzel ve kullanışlı oluyor.
her parçanın altlarında yazıyor tatlım, birde aksesuarlar kısmına gel orada da çok güzel şeyler var biraz pahalı yada gereksiz olabilir tabi güzeller
Selam kızlar beni de kimse takmamış moonsun görüyor musun
2 gündür kocişsiz yalnızım hala pazara kadar böyle
Öncelikle hepimize hayırlı kandiller diliyorum,tüm dualarımız kabul olsun inşallahhhhh....
Dün akşam kayınvalidemlerde resmen bi curcuna vardı,asker karşıladık süper geçti...Sofrayı anlatmıyorum bile
Bu arada kayınvaldem bana bebişli tişört almış ama lcw nin değil,"gebe"diye bi markanın ve çok beğendim..Ama hala tam oturmuyor yaa artık 1 ay sonra ancak giyinirim herhalde...
3 kapılı dolap 1648
beşik 1392
fiyatlar biraz pahalı
ay çok şirin bu ama ben almıcam sanırım... bebeiş odası pembe olucak ya... oturma odama sığmayan lila-mor tekli koltuklarım var, onlardan birini koyucam, bir de puf koyduk mu baya görür işimi... bi de ilerde bunu nereye koyucam derdi olmıcak...kullananlar da pek memnun kalmıyorlar.
ya hep böyle işte fiyatlar
bunları bende seviyorum ama evim küçük
evet bende fazladan bir berjerim var onu koyacam yerim yok bişey alırsam evde adım atacak yer kalmayacak. nohut oda, bakla sofa benim evim:)
Çilek mobilyanın uygun ama sayılır fiyatları ama çok desenli.Meltem mobilyanın çok güzel malları kullananlar çok memnun.Ne yapacağız bakalım.Dedim ya etrafımdakiler İKEA'nın boya olmayan ürünlerinden almamı tavsiye ettiler ama gidip bakmam lazım bazı ürünleri çok kötü oluyor çünkü.Çilek Room Products Catalogue
paylaştığınız bebek odaları çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah bende isterdim bebeğim için böyle odalar yapayım ama biz ufacık bir lojmanda yaşıyoruz bebeğime beşik koyacak yerim yok okadar söyliyim beşiği koymak için evden bir eşyayı paketleyip bodruma koyacağız eşyam çokta ondan yer yok sanmayın 2 oda 1salon salon denen şey biçoğunuzun küçük odasıdır 1odam yatak odası gelip geçerken bacaklarımı çarpa çarpa morarttığım oda diğeride ufacık biroda 2 çekyatım var duvarda bir tv başkada bişey sığmaz yatıya gelenim çok oluyor diye çekyt almıştık salonda hiç yer yok ki salona beşik ne kadar mantıklı olur kioyüzden hiç görmek istemiyorum bu odaları içim gidiyor sağlıkla sıhhatle gelsinlerde yerde çekyatta da büyürler diyor annem haklı ama insan istiyor hepsini de
Kizlar bisey sorcam ya ben bugun krem alcam catlak icin mustela almayi dusunuyodum ama dun doktorum catlak icinonerdigim bi krem var yaziyim dedi. Ama acikcasi doktorlarin boyle seyler icin anlasmali olduklarini dusunuyorum. Yani gercekten onerdigi icin deil de. Tabi kotu degildir ama iyisi olsun almisken. Mustela aliyim mi? Kullanan var mi
ikeanın mobilya kalitesi iyi değil canım...
paylaştığınız bebek odaları çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah bende isterdim bebeğim için böyle odalar yapayım ama biz ufacık bir lojmanda yaşıyoruz bebeğime beşik koyacak yerim yok okadar söyliyim beşiği koymak için evden bir eşyayı paketleyip bodruma koyacağız eşyam çokta ondan yer yok sanmayın 2 oda 1salon salon denen şey biçoğunuzun küçük odasıdır 1odam yatak odası gelip geçerken bacaklarımı çarpa çarpa morarttığım oda diğeride ufacık biroda 2 çekyatım var duvarda bir tv başkada bişey sığmaz yatıya gelenim çok oluyor diye çekyt almıştık salonda hiç yer yok ki salona beşik ne kadar mantıklı olur kioyüzden hiç görmek istemiyorum bu odaları içim gidiyor sağlıkla sıhhatle gelsinlerde yerde çekyatta da büyürler diyor annem haklı ama insan istiyor hepsini de
ay çok şirin bu ama ben almıcam sanırım... bebeiş odası pembe olucak ya... oturma odama sığmayan lila-mor tekli koltuklarım var, onlardan birini koyucam, bir de puf koyduk mu baya görür işimi... bi de ilerde bunu nereye koyucam derdi olmıcak...kullananlar da pek memnun kalmıyorlar.
bende bu koltuktan istiyorum ama yaaa ama yerimiz yok diyor kocişim ama ben yer açablirim ona oysakiiii
canım Allah kolaylık versin. koçiş yokken eridim bittim ben, yiyemedim bişi. afiyet olsun, yarasın bebişine. bütün kıyafetler birgün oturacak ya sabır :)))
çok güzel canım. :))) çok eğlenceli ya bunlara bakmak.
ya hep böyle işte fiyatlar
bunları bende seviyorum ama evim küçük
evet bende fazladan bir berjerim var onu koyacam yerim yok bişey alırsam evde adım atacak yer kalmayacak. nohut oda, bakla sofa benim evim:)
ben bi oda takımı bir de bambu beşik almayı istiyorummm...
ama şöyle bir durum var:
bebeğin 2 yaşına kadar ebeveyn odasında yatmasını uygun buluyor uzman pedagoglar. biz de öyle yapıcaz Allah kısmet ederse... Ama bu sefer de bebek 2 yaşına kadar bambuya sığmıcak, en fazla 5 aylığa kadar kullanılır. e bu durumda ben bi yatak daha mı almam lazım ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?