2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay çok şirin bu ama ben almıcam sanırım... bebeiş odası pembe olucak ya... oturma odama sığmayan lila-mor tekli koltuklarım var, onlardan birini koyucam, bir de puf koyduk mu baya görür işimi... bi de ilerde bunu nereye koyucam derdi olmıcak...kullananlar da pek memnun kalmıyorlar.

Canım Allah kolaylık versin zor oluyordur.Tez zamanda kavuşasın inşallah.

Banada anneler gününde Eylem ablam almış aynı yerden, M beden ama bol geliyor,1 aya kalmaz rahatla gireyim diye düşünüyorum.

Amin canımmm..

Zor gerçekten yaa.
Evet benim de var 2 tane m beden hala bol ne güzel

yedin demiiiii hepsinden hıı kayınvaliden ne güzel düşünmüşşş bak seni

Off yemem miii,süperdi valla bi de atıştırıp gittim güya

Aynen canım allahtan annemler ablamlar yakınımdalar,dışarı çıkıcaz zaten şimdi,teşekkür ederim tatlım...

Akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi..

canım Allah kolaylık versin. koçiş yokken eridim bittim ben, yiyemedim bişi. afiyet olsun, yarasın bebişine. bütün kıyafetler birgün oturacak ya sabır :)))

bakın attığım mobilya resmi burda,

bunlarda diğer 2 favorim Meltem VİRÜS
Meltem VİRÜS

çok güzel canım. :))) çok eğlenceli ya bunlara bakmak.

3 kapılı dolap 1648
beşik 1392
fiyatlar biraz pahalı

ya hep böyle işte fiyatlar

bunları bende seviyorum ama evim küçük

evet bende fazladan bir berjerim var onu koyacam yerim yok bişey alırsam evde adım atacak yer kalmayacak. nohut oda, bakla sofa benim evim:)

evet bende fazladan bir berjerim var onu koyacam yerim yok bişey alırsam evde adım atacak yer kalmayacak. nohut oda, bakla sofa benim evim:)

Çilek mobilyanın uygun ama sayılır fiyatları ama çok desenli.Meltem mobilyanın çok güzel malları kullananlar çok memnun.Ne yapacağız bakalım.Dedim ya etrafımdakiler İKEA'nın boya olmayan ürünlerinden almamı tavsiye ettiler ama gidip bakmam lazım bazı ürünleri çok kötü oluyor çünkü.Çilek Room Products Catalogue

ben bi oda takımı bir de bambu beşik almayı istiyorummm...
ama şöyle bir durum var:

bebeğin 2 yaşına kadar ebeveyn odasında yatmasını uygun buluyor uzman pedagoglar. biz de öyle yapıcaz Allah kısmet ederse... Ama bu sefer de bebek 2 yaşına kadar bambuya sığmıcak, en fazla 5 aylığa kadar kullanılır. e bu durumda ben bi yatak daha mı almam lazım ?:26:

ikeanın mobilya kalitesi iyi değil canım...

paylaştığınız bebek odaları çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah bende isterdim bebeğim için böyle odalar yapayım ama biz ufacık bir lojmanda yaşıyoruz bebeğime beşik koyacak yerim yok okadar söyliyim beşiği koymak için evden bir eşyayı paketleyip bodruma koyacağız eşyam çokta ondan yer yok sanmayın 2 oda 1salon salon denen şey biçoğunuzun küçük odasıdır 1odam yatak odası gelip geçerken bacaklarımı çarpa çarpa morarttığım oda diğeride ufacık biroda 2 çekyatım var duvarda bir tv başkada bişey sığmaz yatıya gelenim çok oluyor diye çekyt almıştık salonda hiç yer yok ki salona beşik ne kadar mantıklı olur ki oyüzden hiç görmek istemiyorum bu odaları içim gidiyor sağlıkla sıhhatle gelsinlerde yerde çekyatta da büyürler diyor annem haklı ama insan istiyor hepsini de

takma kafana canım elbet o da olur:) sağlıkla doğsunda Allah yerini de veriri:)

bende mustela kullanıyorum ogluma hamıleykende onu kullandım ve hıc catlagım olmadı şükür annemde ve ablamda da var halbukı yanı bunyem musaıt hatta bekarken fazla kılo aldıgımda catlamıstı kalcalarım goguslerım fılan ama hamılelıkte olmadı hcı ıns bunda da olmaz

tatlım bende lojmandayım benımkıde senınkı kadar olmasada kucuk tabı 2+1 ama benım esyam coktu ve büyüktü o yuzden pek sıgamadım bende kucuk bı besık alıcam bı sure onda yattıktan sonra oglumun besıgıne gecıp ona yatak alıcam ogluam ıyı kötü bı oda yaptık sıfonyer dolap fılan ıdare edıcez ıste ama dar tabi:26:napalım saglık olsun ılerde gönlümüze göre olur inş

canım pembesi vardı bitmiş sanırım acaip güzeldi ama bende alamıcam, odayı doldurmak istemiyorum çünkü bebişim sürü oyuncağı olacak onlarla oynuycakk

bende bu koltuktan istiyorum ama yaaa ama yerimiz yok diyor kocişim ama ben yer açablirim ona oysakiiii

aynen koçişte öle dedi hem zaten gereksiz biraz dekor amaçlı

evettttt bayılırım mobilyalara her türlü

aynen evi daraltmamak lazım canım bende alamıycam

evett banbu beşik alıcam durun onunda atayım modelini

Evet üzme tatlı canını lojman demişsin bak, elbet olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…