2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Çok sinirliyimmm gerizekalı bir kadını boğmak öldürmek istiyorum! Aptal kadın salak işte salakkkk... 40 yaşına gelmiş, hiç birşeyden haberi yok aptallllll! Ah devlett ahhhh, gönder bunların hepsiniii sür gitsinnn. 3 milyar maaş veriyosun bi de bunun gibi aptallara!

bana en başında gaviscon verdi ama ben almayayım diye çaba sarfettim. alsam mı acaba? ya yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diyorum 3,5 ay bitti, en fazla 15 gün sonra düzelmez mi devam mı eder acaba....
yemek yerken zorlanıyorum hatta yemek sonrasında yarım saat midem ağrıyor ama sonra en mutlu en rahat zamanlarım başlıyor işte ta ki acıkana kadar.. midem boşalıyor aha da tekrar burkulma ve ağrı.... yani işin sırrı midemi dolu tutmamda ama becebilmem ne mümkün sürekli tıkıştıran biri değilim günde 3 öğün alışkanlığım devam ediyor o da sonuçları böyle yapıyor işte..

şuana kadar 2 medpamid (mide bulantısı için) 1 parol (baş ağrısı için) kullandım, direkt etki etti direkt geçirdi hepsi bu kadar.... gavisconum süs diye duruyor dolabın üstünde psikolojik rahatlık her an ulaşabilme hissi.... :)

canım Rabbim o küçük evinde sevgiyi eksik etmesin inşallah. Eşya dediğin nedir ki... Ne eşyalı ne büyük evler var içinde huzur yok... Rabbim huzurunuzu, mutluluğunuzu genişletsin...

Ne oldu canım?

Hoş nedense ben bu msj hiç şaşırdım, her iki güne bir bu şekilde söyleniyorum çünkü bende...

hayırdır nolduuu

aptal salak memurun biri... bilmişlik taslıyo. Sırf üstlere yaranmak için üzerine vazife olmayan şeylere karışıyo...

ay bi de görsennn fare gibi bi konuşması varrr mıymıyyymıııyy edip duruyo.sinir oluyodum zaten, şimdi hiç yaklaşmasın bana, acayip terslerim aptal gerizekalı!

ya 3 bin lira maaşı var, eşinin de öyle...6000tl giriyo evlerine... lojmanda kalıyo 150tl ye İstanbulun en güzel bi yerinde, bi de hala devlete laf söylüyo, memuru kimse düşünmüyomuş ta bilmem ne de.... Bi de işlerden anlasa, bi de mevzuat bilse az bişey. süslen gel akşama kadar facede... Gerizekalıııı bu ülkede en son konuşacak kişi sensin!!!!

tatlım yeterki mutluluğun çocuğun sağlığı yerinde olsun, bizim yatak odamızda dar, 2 odaya yaymıştık eşyaları şimdi bir odada topluycaz bebek odasına yer açacağız, bizimde dar olucak ama olsun rabbim kolaylık bereket verir sen canını sıkma tamam mı, sen istemezmisin bunları yapmak ister tabi insan, hiç birimizin ne olacağı belli mi, Esranın dediği gibi önemli olan huzur,
inş. ev sahibi olursun bi tanem rahat edersin

Ne oldu canım?

Hoş nedense ben bu msj hiç şaşırdım, her iki güne bir bu şekilde söyleniyorum çünkü bende...

Biz de kimse kimsenin işiyle uğraşmaz, bu salak yaranmak için beni de sakin sessiz gördüğü için konuşup durdu aptal.

ayy çok sinirlendim yaaa,ilk kez böyle oluyorum.

Bebeğim affet

kendini bilmez dengesiz biriymiş, şükretmezse gün gelir elindekiler püf yok olur gider, paragöz aç gözlü insanlar böyleleri

Biz de kimse kimsenin işiyle uğraşmaz, bu salak yaranmak için beni de sakin sessiz gördüğü için konuşup durdu aptal.

Bebeğim affet

AAAAAAAAAAAAA kızıcağız ama sana bak, yapma böyle bebişine yazık.bende senin gibiydim bizde de 1 tane var ben sinirden köpürüyordum 2 güne bir.Ama baktımki ben sinirlendikçe üstüme geliyor, diğer arkadaşlarımda uyardı sen ne belli ediyorsun bilmiyormusun huyunu diye şimdi hiç oralı olmuyorum .Oda çok vıdı vıdı yapamıyor.

Düşünki ben normalde masa başı değilim bina kontrollerine çıkıyordum, ama hamile kalınca çok arazi görevi vermediler bana onu bile bir dünya yorumu oldu.Sen en iyisi hiççç yokmuş gibi davran en güzeli bu.

kız anneleri erkek annelerine göre daha zor ve sinirli geçiriyormuş hamileliği

ben de duygusal bişi oldum çıktım ota b... ağlayasım var :))

bende aynı sen gibiyim bekarken minik bir kaç tane çatladı basenlerde, annemde de var. şimdi mustela kullanıyorum bakalım nasıl olacak.. inşallah sen gibi çatlağım olmaz canım. sabah akşam mı kullandın günde 1 kez mi kullandın bir de kaçıncı ayda başladın?

Bende aynı fikirdeyim, iyi ürünleri var ama.Bebek için olurmu hiç bilmem.

ben baktım çok sağlam mobilyaları yok..

bende geçmek bilmeyen ağrı ve yanma, bulantı, geceleri uyutmayan burkulmalarla gelen ağrı her şey vardı. mecbur başladım. gavisconu her doktor çok rahat öneriyor bebeğe geçmiyor, kendimde akademik ingilizce makaleler buldum bununla ilgili okudum bence dene gavisconu..

İşteyken tam okuyamadan giriyorum ama esra beren ismi nasıl sana

Bebeğim affet

senı de mı bugun sıktılar bende ogle üzeri biriyle kavga ettım kadın 2 aydır raporlu gelmıyor masasının üzerine bırı evrak bırakmıs benden soruyor bunu almam kaydı yok bılmem ne sorumlugu atıyor guya bana ben de dayanamadım patladım o da sasırdı normalde sessız sakın oldugum ıcın ama bende ınsanım benımde bı sabrımın sınırı var hamıleyım bıde ama kadın ne anlasın evlenmemıskı yanında da yardakcıları hazır zaten hepsı aynı devlet ısı oturup mılletı cekıstırmekten baska bıldıkelrı yok ama kendıme kızıyorum onlar gıbı olup herseyın ıcınden sıyrılabılmekte marıfet ah ahh

kendini bilmez dengesiz biriymiş, şükretmezse gün gelir elindekiler püf yok olur gider, paragöz aç gözlü insanlar böyleleri

öyleler tabii... bi de iş yapsalar. bi de emek versele...15yıldır oturuyo süslenip masada aptal!

ayy kadının sesini duymak istemiyorum, malesef yan odamda ama... bir gülmesi var sus artık diyesim geliyor. hele 4 yaşındaki şımarık kız çocuğu gibi konuşması

ben normalde takmam ama damarıma bastı bu sefer.

dediğin gibi takmamak lazım. gün gelir devran döner...sırf bunlar yüzünden müdür olacağım, perişan edicem hepsini

kız anneleri erkek annelerine göre daha zor ve sinirli geçiriyormuş hamileliği

ben de duygusal bişi oldum çıktım ota b... ağlayasım var :))

ay ben gayet normalim, normaldim de ama uyuz kadın işte.

İşteyken tam okuyamadan giriyorum ama esra beren ismi nasıl sana

canım sağol beren:kuzu demek değil mi? ama biz isim bulduk armina koyacağız inşallah...korkusuz,yürekli demek...

uyuduk uyandık geldik gerçi kapıay şivrilik diyegelenlerden tam uyuyamadık ama gene uyuduk sayılır sonra erişte pilavı yaptım kızlarıma daha ilk defa yediler bildiklerri bir lezzet değil babaları sevmez erişteyi çünkü sevdiler
anne bunu nerden biliyorsun sen dediler babam rahmetlik çok severdi dedim
küçük kızım sevdiği yemeği görüyoruz keske yüüznüde görseydik dedi içimden nasıl tuttu ama

aynen.. bak ben bu kadına bi laf etsem yardakçıları hemen sahiplenirler onu. ağlar bi iki, beni milletle kötü eder. biliyorum başıma gelecek olanı.

cnm bende o besıklerı cok sevıyorum 6 aylıga kadar kullanıcak oda yapmıcam park yataklardan alıcam4 yasına kadar kullanabılıyoruz onua rkadasımda var cok memnun.dıger arkadasım var hamıle oda park yatak alıcak.

kızlar komık ama ben dun ne dusundum bılıyomusunuz cocugu kendı yatagında kendı kendıne uyumasını saglayabılmek ıcın masal kıtabından masal okuyup sesımı kaydetcem telefona her aksam koycam basucunu benı hep yanında zannetcek:) bu konuda ne dusunuyosnz

oh ne güzel evde olmak...milletin kahrını çekmemek. erişteyi bende normalde sevmem ama bol yoğurtlu, soslu falan güzel oluyor... benim eşim de sevmez mantıyı erişteyi falan...
yavrum dede özlemi kalmış içinde... dede bambaşka bişey... dedem ölünce onun değerini nasıl anladım. çok şükür iki dedemi de çok seviyordum, hep iyi anıyorum ikisini de...

esracım sıkma canını her mevmur olan hakkaniyetiyle memur olmaz ki
babamda memurdu benim ve memura fala hak tanımamalı bu devlet değilse işini yapmayan çok insan olur derdi demek ki işini yapmayanlardan birine denk geldin sen
6000 maas ne demek asgari ücretin kaç katı bu para
rabbim herseyin hayırlıısnı versin
bir komsum var devlet işinde 1 yumurtayı 40 kişi taşır şahıs işinde ise bin yumurtayı 1 kişi taşır der haklı valla kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…