cnm bende o besıklerı cok sevıyorum 6 aylıga kadar kullanıcak oda yapmıcam park yataklardan alıcam4 yasına kadar kullanabılıyoruz onua rkadasımda var cok memnun.dıger arkadasım var hamıle oda park yatak alıcak.
kızlar komık ama ben dun ne dusundum bılıyomusunuz cocugu kendı yatagında kendı kendıne uyumasını saglayabılmek ıcın masal kıtabından masal okuyup sesımı kaydetcem telefona her aksam koycam basucunu benı hep yanında zannetcek:) bu konuda ne dusunuyosnz
canım 2 yaşına kadar bebeği yanında uyutmak gerekiyor bebeğin güven duygusunun gelişimi için... Bu konu çok ama çok önemli. Teyzem 6 aylıkken odasını ayırdı ama şimdi bin pişman.
Soru-Cevap | Uzman Pedagog Adem Güneş bu siteyi incelemeni tavsiye ederim...çok ama çok yararlı bilgiler var... soru sorabiliyorsun doktora...ve kendisi çok değerli bir pedagog...
erişteyi babam rahmetlik hergün yese neden pişiyor demez dioh ne güzel evde olmak...milletin kahrını çekmemek. erişteyi bende normalde sevmem ama bol yoğurtlu, soslu falan güzel oluyor... benim eşim de sevmez mantıyı erişteyi falan...
yavrum dede özlemi kalmış içinde... dede bambaşka bişey... dedem ölünce onun değerini nasıl anladım. çok şükür iki dedemi de çok seviyordum, hep iyi anıyorum ikisini de...
esracım sıkma canını her mevmur olan hakkaniyetiyle memur olmaz ki
babamda memurdu benim ve memura fala hak tanımamalı bu devlet değilse işini yapmayan çok insan olur derdi demek ki işini yapmayanlardan birine denk geldin sen
6000 maas ne demek asgari ücretin kaç katı bu para
rabbim herseyin hayırlıısnı versin
bir komsum var devlet işinde 1 yumurtayı 40 kişi taşır şahıs işinde ise bin yumurtayı 1 kişi taşır der haklı valla kadın
öyleler tabii... bi de iş yapsalar. bi de emek versele...15yıldır oturuyo süslenip masada aptal!
ayy kadının sesini duymak istemiyorum, malesef yan odamda ama... bir gülmesi var sus artık diyesim geliyor. hele 4 yaşındaki şımarık kız çocuğu gibi konuşması
ben normalde takmam ama damarıma bastı bu sefer.
dediğin gibi takmamak lazım. gün gelir devran döner...sırf bunlar yüzünden müdür olacağım, perişan edicem hepsini
ay ben gayet normalim, normaldim de ama uyuz kadın işte.
canım sağol beren:kuzu demek değil mi? ama biz isim bulduk armina koyacağız inşallah...korkusuz,yürekli demek...
ama her seye rağmen haklarını ve maaşlarını az buluyorlar işteya bu kadın liseyi okumuş memuriyete girmiş... açık öğretimden de okuyunca uzman yapmışlar vermişler cebine 3000lirayı... hala da beğenmez. eşi de aynı.bi tane çocuğu var.
kadın haklı valla,doğru söylüyor. benim olduğum yerde 20 kişiyiz... 5 tane adam gibi çalışan olsa yeter buraya hesap et... ve hepsinin en az maaşı 2500tl.
erişteyi babam rahmetlik hergün yese neden pişiyor demez di
evet küçük daha bir özlemle anıyor babacığımı
babacığım kız çocuğunu çok severdi ben doğduğumda bayram yapmışmış ebe kızınız oldu dediğinde benim kızım mı oldu demiş inanamamış ebede beğenemedin mi demiş başlamış oynamaya babacım
ama bizlerin evlendiğini göremedi çok seveceğine emin olduğum kızlarımıda göremedi maleseff
yok zaten aynı odada ama kendı yatagında yatması ıcın öle yapıcam.cunku arkadasımın bebegı yatagı aynı odada ama hıc yatagında yatmıyo annesının babasının yatagında uyuyor.yatagı bızım yanımızda olcak ama kendı yatagnda uyusun dıye.sıte önerısı ıcın tskr ederım
Canım beren güçlü zeki akıllı demekmiş ben şu isim konusunda çocuğa adını anlamayıp bir kere daha söyle bakıyım kodla veya resmi dairelerde yanlış yazılsın istemiyorum armina ismi dün de açıklamıştın yabancı kökenli gibi duruyor bebişine sorarlar türk müsün diye . Ama ismin tınısı çok hoş kulağa ama bebişin ilerde zorluk çekebilir. Bir de arapçayı bilen uzman birine sor çünkü bazen internette yanlış yazılıp öyle gidiyor takı olabilir birde muhteşem yüzyıl dizisinde yahudi bir kızın adıydı armina malkoçoğlunun sevgilisiydi yahudi bişey koyma kıza
ama her seye rağmen haklarını ve maaşlarını az buluyorlar işte
sen geçen dedin ya annesininbirtanesi az iş yolla sıkıldım diye:)))
Kabri nurla dolsun inşallah... Ne mutlu babana... Rabbim cennet bahçelerini seyrettirsin kabrinde.
anladım canım...çok faydalanabileceğimiz bir site canım... herkese tavsiye ederim...
ben sımdı aynı o duruma düştüm işte canım haklıyken haksız duruma düştüm sert tepkı vermısımaynen.. bak ben bu kadına bi laf etsem yardakçıları hemen sahiplenirler onu. ağlar bi iki, beni milletle kötü eder. biliyorum başıma gelecek olanı.
annecim pişi yapıyormuşşşufff apartmanı sevmiyorum ben ya mahalledeki sıcaklık olmuyor annemin evinde herkes birbirine pişi veriyor şimdi
canım hersey hak hukuk bu dünyada memur olup iş yapmadan vakit geçirenlere mahserde allah soracakcanım şimdilik bu isimde karar kıldık ben mina ismini çok seviyorum ama bir anlamı olmadığı için koymayacağız... bu isim de çok hoşuma gitti... kısaca "armi" veya "mina" demek çok sempatik olucak... armina aslında zor bir isim değil... arapça kökenli bir isim.
hala araştırmaya devam ediyorum canım... bir kaç bilirkişiye de soracağım uygun mudur diye...
o kadar farklı isimler var ki.. bu isim normal bile kaçar
yaniiiii... düşün artık... bebek doğunca tayin isticem zaten... hem evime yakın olmak için hem de akşama kadar çalışabilmek istediğim için...
paylaştığınız bebek odaları çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah bende isterdim bebeğim için böyle odalar yapayım ama biz ufacık bir lojmanda yaşıyoruz bebeğime beşik koyacak yerim yok okadar söyliyim beşiği koymak için evden bir eşyayı paketleyip bodruma koyacağız eşyam çokta ondan yer yok sanmayın 2 oda 1salon salon denen şey biçoğunuzun küçük odasıdır 1odam yatak odası gelip geçerken bacaklarımı çarpa çarpa morarttığım oda diğeride ufacık biroda 2 çekyatım var duvarda bir tv başkada bişey sığmaz yatıya gelenim çok oluyor diye çekyt almıştık salonda hiç yer yok ki salona beşik ne kadar mantıklı olur kioyüzden hiç görmek istemiyorum bu odaları içim gidiyor sağlıkla sıhhatle gelsinlerde yerde çekyatta da büyürler diyor annem haklı ama insan istiyor hepsini de
uyuduk uyandık geldik gerçi kapıay şivrilik diyegelenlerden tam uyuyamadık ama gene uyuduk sayılır sonra erişte pilavı yaptım kızlarıma daha ilk defa yediler bildiklerri bir lezzet değil babaları sevmez erişteyi çünkü sevdiler
anne bunu nerden biliyorsun sen dediler babam rahmetlik çok severdi dedim
küçük kızım sevdiği yemeği görüyoruz keske yüüznüde görseydik dedi içimden nasıl tuttu ama
erişteyi babam rahmetlik hergün yese neden pişiyor demez di
evet küçük daha bir özlemle anıyor babacığımı
babacığım kız çocuğunu çok severdi ben doğduğumda bayram yapmışmış ebe kızınız oldu dediğinde benim kızım mı oldu demiş inanamamış ebede beğenemedin mi demiş başlamış oynamaya babacım
ama bizlerin evlendiğini göremedi çok seveceğine emin olduğum kızlarımıda göremedi maleseff
kız nerdesinnn, ayy ne hayal kurdum biliyormusunuzz,
böyle çocuklar olunca haftasonları toplanıyormuşuz sırayla birbirimizin evinde çocuklar kucaklarımızdaçay kurabiye ohhh dedikodu, kaynana çekiştirmesi felan
ne güzel olurdu yahuu
canım hersey hak hukuk bu dünyada memur olup iş yapmadan vakit geçirenlere mahserde allah soracak
aslında devlet işinde çalışıpda işini gereği gibi yapmayan kişilerin işi çok zor benim gözümde hesap günü onların hesabı daha uzun sürecek
hz ömer in yanına bir arkadası gelmiş ve mumu söndürmüş hz ömer sonra baska mum yakmış arkadaşı neden böyle yaptın demiş hz ömer söndürdüğüm mum devletin parası ile alınna mum bu ise benim demiş sen gelmeden önce devlet işi yapıyordum o mum yanıyordu ama sen benim arkadasımsın bu yüzden devletin malını kullanamam demiş
ince düşünceye bakarmıısn
ha kimse hz ömer olamaz ama aldığı parayıda son kurusuna kadar hakketmeli insan
canım hersey hak hukuk bu dünyada memur olup iş yapmadan vakit geçirenlere mahserde allah soracak
aslında devlet işinde çalışıpda işini gereği gibi yapmayan kişilerin işi çok zor benim gözümde hesap günü onların hesabı daha uzun sürecek
hz ömer in yanına bir arkadası gelmiş ve mumu söndürmüş hz ömer sonra baska mum yakmış arkadaşı neden böyle yaptın demiş hz ömer söndürdüğüm mum devletin parası ile alınna mum bu ise benim demiş sen gelmeden önce devlet işi yapıyordum o mum yanıyordu ama sen benim arkadasımsın bu yüzden devletin malını kullanamam demiş
geçen arkadaş anlatıyor kandilde helva bu gün ise pişi yapılır yeni apartmanında yapmış dağıtmış komsunun biri bir daha yapma verdiğin çöpe gidiyor demişben sımdı aynı o duruma düştüm işte canım haklıyken haksız duruma düştüm sert tepkı vermısım
bende helva yapmayı düşünüyorum canım ıstemıstı bugune bıraktım komsum benıdme yok ama 1-2 kısıye verırım gene de
evet canım babası ve beni dumur yapıyor donuyor sonra gülüyoruz bu sıpam yüzünden kızkardeşimle doğum günü aynı ve aynı kardeşimin huyları var bunda oda böyle değişik değişik konusurducanım inşallah birgün gönlüne göre evin olur. neyin ne zaman ne olacağı belli olmaz sabredicez canım.
ohh afiyet olsun. ayyy senin o ufaklık ne kadar cimcime öyle ya. bak ne laflar ediyor. yerim ben onu :)))
canım görüyordur baban onları sen merak etme. yaşayıpta torununu görmeyenler var, haberi olmayanlarda var((
ben şivrilik gazisiyim canım sabah 8 de evden çıktık kızlarla baya dolandık öldük bittik eve geldik azcık uyuduk sonra mama yedik ve hemen buraya geldik bebişimlekız nerdesinnn, ayy ne hayal kurdum biliyormusunuzz,
böyle çocuklar olunca haftasonları toplanıyormuşuz sırayla birbirimizin evinde çocuklar kucaklarımızdaçay kurabiye ohhh dedikodu, kaynana çekiştirmesi felan
ne güzel olurdu yahuu
evet canım devlet memuruyuz diye birde böbürlenirler ya istedikleri zamn iş yapmak isterler 1 imza atmazlar bile üstelik azarlarlar birde bakalım hak günü ne edecek o bağıran kişiler o kaytaran kişilercanım benim çok güzel yorum yaptın ağzına sağlık.. dediğin gibi vebalin en büyüğü onlarda. 70-80 milyon nüfuslu bir ülkenin devlet memurusun hepsinin senin üstünde hakkı var..
bu dünyada çıkmaz canım çıksa bile onlar zaten bilmezlerhaklısın canım...Bu dünyada çıkmazsa diğer dünyada çıkar elbet...üzülüyorum bu insanlar için...
öyleler tabii... bi de iş yapsalar. bi de emek versele...15yıldır oturuyo süslenip masada aptal!
ayy kadının sesini duymak istemiyorum, malesef yan odamda ama... bir gülmesi var sus artık diyesim geliyor. hele 4 yaşındaki şımarık kız çocuğu gibi konuşması
ben normalde takmam ama damarıma bastı bu sefer.
dediğin gibi takmamak lazım. gün gelir devran döner...sırf bunlar yüzünden müdür olacağım, perişan edicem hepsini
ay ben gayet normalim, normaldim de ama uyuz kadın işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?