2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım görevini tam yaptıktan sonra vicdanın rahatsa sorunun yok
ve en iyiisni yapıyorsun herkes yerini haddini bilmeli sen onların düşük memur olabilirsin ama senin işin ayrı onların işi ayrı
ve bence diklen canım ben olsam diklenirim ha sahıs işi olsa sekreter olsan boynunu ister istemez bükersin çünkü işten çıkarılman daha kolay ama memur için bu geçerli değil sen devletin himayesindesin ve büyüklük taslayanlardan hiç bir farkın yok maasın dışında

Adı üstünde uyuz, müdür ol kuzum sen yakışır ama müdür olmadan da gün gelir devran döner merak etme sen.

valla normalde hırslı değilimdir ama sırf bunların yüzünden çalışıp müdür olasım var...

kızlar çok yoğunum giremiyorum kuzucuklarım

sizleri ve bebikleri öpüyorummm

nerdesin kuzum sennn? maşallah ne yoğunluk böyle...

canım boyle normalde ıcten ıce ısını halleden bı tıp deılım ıcım dısım bır etlıye sütlüye karısmam ısımı yaparım sadece ondan göz ebatıyorum dedıgın gıbı amırım prof ondakı ınsanıyet saygının 10 da 1 i bunlarda olsa yetecek

Eve gitmek istiyorum, çokkk sıkıldım...Bu hafta geçmek bilmedi kızlar hafta sonu nasıl geçer hiç bilmiyorum..Keşke Cuma gününe alsaymışım randevumu neden pazartesi almışımki

kızlar kısmet olursa ocak annesi olucam.. sizin bebeklerin cogunun cinsiyeti belli olmustur artık
soyle bir sey duydum ne derece dogru.. kızı olanın idrarı koyu, oglu olanın acık sarı oluyomus. tersi olan var mı?

bizde de en çok ezilen sekreter... yok bi iş yapmıyor, yok bilmem kaç lira maaş alıyor diye dedikodusunu yapıyorlar kadının. kadın dayanamadı tabii tayin istedi. bekliyo şimdi.

Son düzenleme:
kızlar kısmet olursa ocak annesi olucam.. sizin bebeklerin cogunun cinsiyeti belli olmustur artık
soyle bir sey duydum ne derece dogru.. kızı olanın idrarı koyu, oglu olanın acık sarı oluyomus. tersi olan var mı?

aaaa benimki koyu 3 litreye yakın su içtiğim halde.. kızım da olcak

hakkını arayan millet değiliz ki canım şikayet etmekten korkarız eşim devlet dairesinde hakkını aramaya bayılır hemen önüne geçerim basımıza iş çıkarma diye

Son düzenleme:
bugun kandil ya herkes çok çalışıyor geceye işleri kalmaması ve gönül huzuruyla ibadet edebilmek için

Hayırlı olsun canım...

O konu tamamen hurafe inanma hiç.. Bebek cinsiyeti öyle bişey ki sağ gösterip sol vurabiliyor

hakkını arayan millet değiliz ki canım şikayet etmekten korkarız eşim devlet dairesinde hakkını aramaya bayılır hemen önüne geçerim basımıza iş çıkarma diye

yok canım bağırıp çağırcaksın, rezil ediceksin... şikayet ediceksin gidip müdürne hatta başbakanlığa yazıcaksın... abartı geliyo ama bunları yapıcaz ki o memuru sallandırsınlar yerinden... hemen dikkate alırlar böyle şikayetleri.

tek memur değil ki tatlım hastanede ki hasta bakıcı bile kendini büyük görüyor
babam hastanede yatıyor ödem olmuş beyinkanaması geçirmek üzere doktor yalvarıyormuş hasta bakıcıya ne istersen yapacam sonta yı tak hasta ölecek diye hasta bakıcıda yarım saat yalvartdırmış doktoru ki doktor hastanenin en otoriter doktor herkes korkardı annem saskınlıkla anlatmışdı bu olayı
kapıda güvenlik memuru bile dayılanıyor ha bu dediğim kişiler devlette kadrolu değiller
çevremizde yaşamımızda o kadar çok kişi var ki işini tam yapmayan

[video=youtube;fnk4p2H_GKg]http://www.youtube.com/watch?v=fnk4p2H_GKg&feature=related[/video]
bakın kızlar bizim şivriliğimiz bakın ellerinde olan torbaları doldurmak için gezen çocuklara
dün akşam gener alayınıda yaptık eşim akşam bizim kapının önüne seyyar ışık çekti kızlarda mahallenin çocuklarıyla eğlendiler

valla Allah kimseyi devlet kapılarına düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…