canım görevini tam yaptıktan sonra vicdanın rahatsa sorunun yokcanım cok haklısın bende senın gıbı düşünüyorum ama benım burda fazla bı ısım yok olanı yapıyorum bazen yogunluk oluyor ama genelde durgun herkes aynı dıyebılırım ama nedense ben sekreterım ya gözlerine batıyorum sankı ıs yapmıyo oturuyo konumunda kendılerı de farksız deıl bıde ıs oldu mu kendı ıslerını de benım üzerime yıkmak amacları ıste ona tahammulum yok amırım versın ben aksama kadar calısayım ama onların benı enayı yerıne koymalarına tahammulum yok sesım cıkmıyordu ama bugun patladım okumus bı yere gelmıs ıdye burnu buyumus cogunun ama once ınsan ol demi coguda esranın dedıgı gıbı zamanında torpılle gelmıs sonradan uzman olmus ben sekreterım ama buro yon ve sekreterlık okudum üstüne kpss artı mulakatla geldım ne hakla küçümserler bılmem
işlerin altındamı kaldın kuzumkızlar çok yoğunum giremiyorum kuzucuklarım
sizleri ve bebikleri öpüyorummm
evet canım devlet memuruyuz diye birde böbürlenirler ya istedikleri zamn iş yapmak isterler 1 imza atmazlar bile üstelik azarlarlar birde bakalım hak günü ne edecek o bağıran kişiler o kaytaran kişiler
ay evet neye böbürleniyorlarsa? evet canım öbür dünyada her şey ortada olacak inşallah...
Adı üstünde uyuz, müdür ol kuzum sen yakışır ama müdür olmadan da gün gelir devran döner merak etme sen.
kızlar çok yoğunum giremiyorum kuzucuklarım
sizleri ve bebikleri öpüyorummm
canım görevini tam yaptıktan sonra vicdanın rahatsa sorunun yok
ve en iyiisni yapıyorsun herkes yerini haddini bilmeli sen onların düşük memur olabilirsin ama senin işin ayrı onların işi ayrı
ve bence diklen canım ben olsam diklenirim ha sahıs işi olsa sekreter olsan boynunu ister istemez bükersin çünkü işten çıkarılman daha kolay ama memur için bu geçerli değil sen devletin himayesindesin ve büyüklük taslayanlardan hiç bir farkın yok maasın dışında
evet canım devlet memuruyuz diye birde böbürlenirler ya istedikleri zamn iş yapmak isterler 1 imza atmazlar bile üstelik azarlarlar birde bakalım hak günü ne edecek o bağıran kişiler o kaytaran kişiler
ay evet neye böbürleniyorlarsa? evet canım öbür dünyada her şey ortada olacak inşallah...
valla canım o memur sonuçta... senin işini yapmak zorunda. banben olsam gidip direkt şikayet ederim. Bu şikayetler çok ciddi bi şekilde idare tarafından değerlendiriliyor... Diklenme hakkı yok, adam gibi yapıcak işini. Ben mükellef geldiğinde ona en iyi nasıl yardımcı olabilirim,sorununu nasıl çözebilirim diye zangır zangır titriyorum ki böyle olmalı... ben o insan sayesinde oturuyorum bu koltukta...diklenmeye hakkım yok.
canım boyle normalde ıcten ıce ısını halleden bı tıp deılım ıcım dısım bır etlıye sütlüye karısmam ısımı yaparım sadece ondan göz ebatıyorum dedıgın gıbı amırım prof ondakı ınsanıyet saygının 10 da 1 i bunlarda olsa yetecek
kızlar kısmet olursa ocak annesi olucam.. sizin bebeklerin cogunun cinsiyeti belli olmustur artık
soyle bir sey duydum ne derece dogru.. kızı olanın idrarı koyu, oglu olanın acık sarı oluyomus. tersi olan var mı?
hakkını arayan millet değiliz ki canım şikayet etmekten korkarız eşim devlet dairesinde hakkını aramaya bayılır hemen önüne geçerim basımıza iş çıkarma diyevalla canım o memur sonuçta... senin işini yapmak zorunda. banben olsam gidip direkt şikayet ederim. Bu şikayetler çok ciddi bi şekilde idare tarafından değerlendiriliyor... Diklenme hakkı yok, adam gibi yapıcak işini. Ben mükellef geldiğinde ona en iyi nasıl yardımcı olabilirim,sorununu nasıl çözebilirim diye zangır zangır titriyorum ki böyle olmalı... ben o insan sayesinde oturuyorum bu koltukta...diklenmeye hakkım yok.
kızlar kısmet olursa ocak annesi olucam.. sizin bebeklerin cogunun cinsiyeti belli olmustur artık
soyle bir sey duydum ne derece dogru.. kızı olanın idrarı koyu, oglu olanın acık sarı oluyomus. tersi olan var mı?
hakkını arayan millet değiliz ki canım şikayet etmekten korkarız eşim devlet dairesinde hakkını aramaya bayılır hemen önüne geçerim basımıza iş çıkarma diye
tek memur değil ki tatlım hastanede ki hasta bakıcı bile kendini büyük görüyoryok canım bağırıp çağırcaksın, rezil ediceksin... şikayet ediceksin gidip müdürne hatta başbakanlığa yazıcaksın... abartı geliyo ama bunları yapıcaz ki o memuru sallandırsınlar yerinden... hemen dikkate alırlar böyle şikayetleri.
tek memur değil ki tatlım hastanede ki hasta bakıcı bile kendini büyük görüyor
babam hastanede yatıyor ödem olmuş beyinkanaması geçirmek üzere doktor yalvarıyormuş hasta bakıcıya ne istersen yapacam sonta yı tak hasta ölecek diye hasta bakıcıda yarım saat yalvartdırmış doktoru ki doktor hastanenin en otoriter doktor herkes korkardı annem saskınlıkla anlatmışdı bu olayı
kapıda güvenlik memuru bile dayılanıyor ha bu dediğim kişiler devlette kadrolu değiller
çevremizde yaşamımızda o kadar çok kişi var ki işini tam yapmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?