kızlarrrr...benim sık sık midem kazınırr oldu yaaa..daha şurda yemeği yiyeli ne olduu?:44:bugunde aksi gibihiç bişey yok yanımdaa
sizede oluyormu bugunlerde? yoksa benmi oburlaştımm
evet canım bugun çocukların günüydübulemsu bayıldım şivrilik geleneğine çocuklar ne kadarda mutlular ...
aynı dert bende de var canım benim esra kızımın dediği gibi içimize bişe kaçmış gün geçtikçe büyüyor ve biiz acıktırıyorrkızlarrrr...benim sık sık midem kazınırr oldu yaaa..daha şurda yemeği yiyeli ne olduu?:44:bugunde aksi gibihiç bişey yok yanımdaa
evet canım bugun çocukların günüydü
aynı dert bende de var canım benim esra kızımın dediği gibi içimize bişe kaçmış gün geçtikçe büyüyor ve biiz acıktırıyorr
kızlarrrr...benim sık sık midem kazınırr oldu yaaa..daha şurda yemeği yiyeli ne olduu?:44:bugunde aksi gibihiç bişey yok yanımdaa
youtube dan video canım yasak olabilirbulemsucum açılmıyor cnm senin paylaştığın video sanırım, yasaklı net bizde, çocukların eğlendiğine çok sevindim
demekkii normal benim içimin kıyılmasıdaaabende de oluyor canım, içim kıyılıyor
aynı dert bende de var canım benim esra kızımın dediği gibi içimize bişe kaçmış gün geçtikçe büyüyor ve biiz acıktırıyorr
ben de öyle birşey yok diyecekkennn elime bir tane muz almış olduğumu farkettim
profil resmin ne şirin olmuş öyleeee
benimde öyle artık çantamda illa yiyecek bişeyler tasıyorum karnımı doyuruyorum sonra bi bakmışım tekrar midem kazınıyor kiloo alacağım diye korkuyorum
yaa benimde öylee oluyorr esra teyzoşş..bende çantamı boş bırakmıycamm bundan böylee...görüyonnn demi tatlılığını? böylee tatlı kızımm olurmukii
Eki Görüntüle 427069
aman napalımm şekeerimmm alırsakk alırızz..sonra bi diyet iki spora bakarrinşallahh yaniii
canım benım cınsıyet henuz bellı deıl benımde koyu renk genelde ama ben dogruluk payı oldugunu düşünmüyorum mantıksız geldi bana genelde su ıcıp ıcmemekle alakalı dıye bılıyorum ıdrar rengınıkızlar kısmet olursa ocak annesi olucam.. sizin bebeklerin cogunun cinsiyeti belli olmustur artık
soyle bir sey duydum ne derece dogru.. kızı olanın idrarı koyu, oglu olanın acık sarı oluyomus. tersi olan var mı?
bizde de en çok ezilen sekreter... yok bi iş yapmıyor, yok bilmem kaç lira maaş alıyor diye dedikodusunu yapıyorlar kadının. kadın dayanamadı tabii tayin istedi. bekliyo şimdi.
canım benım cınsıyet henuz bellı deıl benımde koyu renk genelde ama ben dogruluk payı oldugunu düşünmüyorum mantıksız geldi bana genelde su ıcıp ıcmemekle alakalı dıye bılıyorum ıdrar rengını
Yazık ya düzenini bozmuslar sankı maasını onlar verıyorlar hayret bısey
Benımde bazen kafam atıyor gelemıyorum oyle strese cok takıyorum kafama bizim kurumda tayın olayı da yok ıscı statüsünde calısyoruz hepımız bırakayım ısı dıyorum evde bunalırım dıye sabredıyorum ama huzurum pek yok
evet canım unutulmadı aksine daha dahada güzelleştibulemsuuuu ne güzelmiş adetiniz. valla çok hoşuma gitti. artık eskisi kadar bayramlarda şeker bile toplanmıyor. siz ne güzel unutmamışsınız adetlerinizi.
canım sen yarın doktora gidecek misin? öyle kalmış aklımda.
canım benim 3-4 haftadır oluyor o kazınma. bebek çok enerjimizi alıyor. sık sık yemek faydalı. meyve süper oluyor atıştırmalık.
evet canım unutulmadı aksine daha dahada güzelleştievet bayramlarda biz daha ön plana çıkıyoruz bu yüzden eskiis kadar bayramlaşmıyoruz dinleniyoruz aklımızca
ama şivrilik çocuklar için olduğu için hiç bir çocuk bu eğlenceden gezmeden sekerden uzak kalamıyor sabah 7 de kapım çaldı düşün artık benim kızlar 1 haftadır gün sayıyorlar 2 gün kaldı 1 kaldı diye seviniyorlar
gidemiyecem galiba canım kan sonucum çıkmamış daha neden çıkmadı ki canım da sıkıldı şimdi benim dr 10 demişti 10 gün oldu ama sonuç çıkmamış ama sen cumartesi doktordasın demi bizi habersiz bırakma oldumu canım
evet canım unutulmadı aksine daha dahada güzelleştievet bayramlarda biz daha ön plana çıkıyoruz bu yüzden eskiis kadar bayramlaşmıyoruz dinleniyoruz aklımızca
ama şivrilik çocuklar için olduğu için hiç bir çocuk bu eğlenceden gezmeden sekerden uzak kalamıyor sabah 7 de kapım çaldı düşün artık benim kızlar 1 haftadır gün sayıyorlar 2 gün kaldı 1 kaldı diye seviniyorlar
gidemiyecem galiba canım kan sonucum çıkmamış daha neden çıkmadı ki canım da sıkıldı şimdi benim dr 10 demişti 10 gün oldu ama sonuç çıkmamış ama sen cumartesi doktordasın demi bizi habersiz bırakma oldumu canım
akraba ile karsılasınca direk edilen söz sudur bayram ve düğün olmazsa görüşemiyeceğiz vallaöğrenciyken bi bayram istanbula gelmemiştim...istanbulda bayramlarda alışverişmerkezleri hınca hınç doludur... kalktık konyada arkadaşımla gezelim bari dedik... ay o neee!hiç biyer açık değil koca kulesite kapalı, şok olmuştuk, avare avare sokaklarda dolaşmıştık bizde...konya adetlerini kolay kolay unutmuyor gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?