canım banada doktor 10 günde çıkar demişti 2 li testin biliyorsun 15 günde çıktı. çok sinirlerim bozuldu ağladım salak gibi. takma kafana daha yeni 10 olmuş. olur öyle aksilikler gerilme boşuna. demek senin kontrol p.tesine kaldı. geç olsun güç olmasın.
ben gidiyorum Allah izin verirse c.tesi. Bazen doktorun doğumu çıkıyor erteliyorlar inşallah o gün kimse doğurmaz :)) ayy benle beraber bir ordu gelecek doktora ben gitmesem onlar tutar kolumdan götürür :)))) akşamada cinsiyet öğrenme şerefine kutlamaya gidelim dediler ama ani olarak abimin sözü çıktı. pazar eğlence var yani :)))
herkes merakta cinsiyet tahmini olacak diye inş küçük efe diyesim geldi nedense erkek olacak galiba nazlanmaz gösterir kendini sende resmini paylaşırsın bizle artık
oy oy doğmadan söz merasimine katılacak senin bebiş desene görümce olaraktan agırlığını koy bakalım gelinin gözü korksun
abimlerin eşleri beni sevmezler sinirlendiğimde panter gibi atılıyorum üstlerinede
6 hissin kuvvetli demek ki demek yarın görüşeceksin bebişinle ay ne güzelll haber böyle bende görsem keske bebğimi özledim sıpamı
kız burcu su 6 hissin benim sıpam için ne diyor de bakımmm
Herkese merhaba kulübe yeni üye oldum ,ilk bebişim benimde kasım bebişi olacak kısmetse .Daha önce hiç haberim yoktu böyle bir kulüpten çok tatlı sıcak bir ortam:) Hepinizin kandilini kutluyorum :)
selam kızlar.. Kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun..
bugun doktora gıttım hersey yolundaymıs cok sukur..bebegımın cınsıyetıde bellı oldu erkekmiş:)
bugun doktora gıttım hersey yolundaymıs cok sukur..bebegımın cınsıyetıde bellı oldu erkekmiş:)
ayyyy kızlar bri uyumuşum...oh valla süper...doktorumda aradı sağolsun 2li testim temiz çıkmış bende o sevinçle kaç çıktı falan diyemedim.. ama bcg 33 çıkmış...şimdi bu kızmı erkek mii bakalım...
Herkese merhaba kulübe yeni üye oldum ,ilk bebişim benimde kasım bebişi olacak kısmetse .Daha önce hiç haberim yoktu böyle bir kulüpten çok tatlı sıcak bir ortam:) Hepinizin kandilini kutluyorum :)
ayyyy kızlar bri uyumuşum...oh valla süper...doktorumda aradı sağolsun 2li testim temiz çıkmış bende o sevinçle kaç çıktı falan diyemedim.. ama bcg 33 çıkmış...şimdi bu kızmı erkek mii bakalım...
bugün kandil akşam dualarınızda bizi de unutmayın kızlar Allaha emanet olun bugün katılamadık aranıza yoğunduk. akşama sızıp kalmazzsam bir sürü işim var
bugün kandil akşam dualarınızda bizi de unutmayın kızlar Allaha emanet olun bugün katılamadık aranıza yoğunduk. akşama sızıp kalmazzsam bir sürü işim var
yatmadan önce 2 rekat namaz kılmıştım kandil için..keşeke üşenmesemde her zaman kılabilsem...onun rahatlığıyla öyle bir uyumuşum ki allahım affetsin hepimizin günahlarını bebişlerimize sağlık sıhhat versin...
Merhaba anneler biz buğün doktora gittik geldik, doktor kızımız olduğunu söyledi. Geçmişi okumadım, umarım herkez iyidir. Ben bugün kızıma ilk kıyafetini alcam:)