2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Hayırlı bol dualı geceler herkese... birbirimizi unutmayalımmm...

kandiliniz mübarek olsun

öpüyorusss...aeolun

:)))))))))))))))))))))) kızlar ya her zaman bu oluyor. aklımdan geçen başıma geliyor. şimdi hastaneden aradılar. c.tesi doktorumun doğumu varmış

bende yarın akşama aldırdım randevumu :))))))) 1 gün önce görücem bebeğimi :))))))))

herkes merakta cinsiyet tahmini olacak diye inş küçük efe diyesim geldi nedense erkek olacak galiba nazlanmaz gösterir kendini sende resmini paylaşırsın bizle artık
oy oy doğmadan söz merasimine katılacak senin bebiş desene görümce olaraktan agırlığını koy bakalım gelinin gözü korksun
abimlerin eşleri beni sevmezler sinirlendiğimde panter gibi atılıyorum üstlerinede
Hayırlı bol dualı geceler herkese... birbirimizi unutmayalımmm...

kandiliniz mübarek olsun

öpüyorusss...aeolun
sende allaha emanet ol güzelim

6 hissin kuvvetli demek ki demek yarın görüşeceksin bebişinle ay ne güzelll haber böyle bende görsem keske bebğimi özledim sıpamı
kız burcu su 6 hissin benim sıpam için ne diyor de bakımmm

Herkese merhaba kulübe yeni üye oldum ,ilk bebişim benimde kasım bebişi olacak kısmetse .Daha önce hiç haberim yoktu böyle bir kulüpten çok tatlı sıcak bir ortam:) Hepinizin kandilini kutluyorum :)

selam kızlar.. Kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun..
bugun doktora gıttım hersey yolundaymıs cok sukur..bebegımın cınsıyetıde bellı oldu erkekmiş:)

ayyyy kızlar bri uyumuşum...oh valla süper...doktorumda aradı sağolsun 2li testim temiz çıkmış bende o sevinçle kaç çıktı falan diyemedim.. ama bcg 33 çıkmış...şimdi bu kızmı erkek mii bakalım...

Herkese merhaba kulübe yeni üye oldum ,ilk bebişim benimde kasım bebişi olacak kısmetse .Daha önce hiç haberim yoktu böyle bir kulüpten çok tatlı sıcak bir ortam:) Hepinizin kandilini kutluyorum :)
hosgeldin canım aramıza bol bol sohbet edelim inşşş

ohh güzelleşmiş uyanmısındır canım
testlerin temiz çıkmış gözünaydın darısı başıma artık

hosgeldın canım evet kk coks ıcak bı ortam ozellıklede bu gruptakı arkadaslar ayrı bı sıcak devamlı beklerız hayırlı olsun bebısın

bugün kandil akşam dualarınızda bizi de unutmayın kızlar Allaha emanet olun bugün katılamadık aranıza yoğunduk. akşama sızıp kalmazzsam bir sürü işim var

yatmadan önce 2 rekat namaz kılmıştım kandil için..keşeke üşenmesemde her zaman kılabilsem...onun rahatlığıyla öyle bir uyumuşum ki allahım affetsin hepimizin günahlarını bebişlerimize sağlık sıhhat versin...

burcuuuuuuu cumartesi birlikte görecektikk ama neden oyun bozanlık yapıyorsun

Merhaba anneler biz buğün doktora gittik geldik, doktor kızımız olduğunu söyledi. Geçmişi okumadım, umarım herkez iyidir. Ben bugün kızıma ilk kıyafetini alcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…