2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Merhaba anneler biz buğün doktora gittik geldik, doktor kızımız olduğunu söyledi. Geçmişi okumadım, umarım herkez iyidir. Ben bugün kızıma ilk kıyafetini alcam:)
kız annesi ilk eşyalarını al bakalım daha çok esya alacaksın kız annesi olması kolay değil kokoş oluyorlar
sağlıklıca doğsun iniişşşşş

6 hissin kuvvetli demek ki demek yarın görüşeceksin bebişinle ay ne güzelll haber böyle bende görsem keske bebğimi özledim sıpamı
kız burcu su 6 hissin benim sıpam için ne diyor de bakımmm

evet canım çok mutlu oldum birden, dakikaları sayarken koca bir 24 saatten kurtuldum :))

yalnız kadromuz 1 azaldı. görümcem gelemez sanırım. onun işyeri çok uzak. sırf onun için almıştım c.tesi gününe. kısmet işte. aslında burda size yazarken içimden geçti doğum çıkacağı öyle geldi aklıma o yüzden Allah izin verirse diye yazdım :)) telefon çaldı baktım medicalpark anaaaaa dedim. adam diyor burcu hanım ben hıııııı, c.tesi randevunuz varmış ben eeeee doktor beyin ameliyatı çıktı değiştirebilir miyiz? ben hemen yarın olur mu :)))))

canım hislerim kuvvetlidir doğru. normal hayatımda da öyleyim Allah vergisi bişi işte. senin bebişinin sağlığı çok iyi bence öyle hissediyorum bu konuda hiç endişelenme. cinsiyet konusunda erkek olarak düşünüyorum ama sende de annesininbirtanesinde olduğu gibi etkilenmiş miyimdir emin değilim. sevdiğim insanların istekleri beni etkiliyor çünkü. hayırlısı canım. bu güzel günde Allah gönlümüze göre verir inşallah.

selam kızlar.. Kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun..
bugun doktora gıttım hersey yolundaymıs cok sukur..bebegımın cınsıyetıde bellı oldu erkekmiş:)

sağol canım, tebrik ederim. allah kucağınada almanı nasip etsin.

Herkese merhaba kulübe yeni üye oldum ,ilk bebişim benimde kasım bebişi olacak kısmetse .Daha önce hiç haberim yoktu böyle bir kulüpten çok tatlı sıcak bir ortam:) Hepinizin kandilini kutluyorum :)

hayırlısı olsun canım. hoşgeldin. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. kaç haftalıksın?

bugün kandil akşam dualarınızda bizi de unutmayın kızlar Allaha emanet olun bugün katılamadık aranıza yoğunduk. akşama sızıp kalmazzsam bir sürü işim var

evet bu gece hayırlı güzel bir gece Allah nasip etsin ibadetlerimizi yapalım. hamileyken ibadet etmek ne güzel bir duygu. Allah kabul etsin şimdiden.

Bu kadar keyifli bir ortamda sadece ortada dönen sohbeti okumak bile çok zevkli , bende katılmaktan zevk duyarım :)
ortada dönen sohbeti okumaya çalısırsannn hiç katılamazsın bize
burası bir akşamalrı birde haftasonu sessiz olur diğer zaman çok cenemiz düşük oluyor bizim

Çok teşekkür ederiz teyzeleri:) Valla hayırlı bir evlat olsun da kokoş olsun alırız artık cicilerini:) Hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza. Benim plesantamda rahim ağzını tıkamıştı yukarı çıkmaya başlamış, herşey yolunda dedi doktor, içimde bir heyecan sormayın son iki gündür net hissediyorum bazı hareketleri pıt pıt bişey çarpıyor sanki karnıma. doktor hala gencim güzelim hamileliktede normal hayatıma devam ederim havasındasın, biraz hamilelik nazı yapmaya başla dedi. Ayaklarını çalışırken bir yere uzat falan, sizde dikkat edin yoksa ağrılarımız artarmış. Neyse içim kıpır kıpır hepinzi öpüyoruz.

canım herşey yolundaymışş daha ne olsun bende hissediyorum özellikle bu sabah çok hissettim pıt pıt gibi hareketler, ayyy canımmm heyecanlanıyor insan tabi , seninde ilk bebeğin mi ?
doktor haklı keyfini çıkarmak, ben çıkarıyorum valla sende çıkar

burcuuuuuuu cumartesi birlikte görecektikk ama neden oyun bozanlık yapıyorsun

:))))) ayol ben ne yaptım. doktor bozdu oyunu, hem sen biliyorsun ki cinsiyetini. numara yapma. kızım c.tesi 2 deydi randevum akşamda söz vardı eeee size ne zaman söyleyecektim.??? şimdi yarın akşamda söylerim, c.tesi sabahta. Allah yüzüme güldü. çatlayacam çünkü karnım top gibi ne var içinde çok merak ediyorummmmm

Allah kabul etsin. amin canım.

Merhaba anneler biz buğün doktora gittik geldik, doktor kızımız olduğunu söyledi. Geçmişi okumadım, umarım herkez iyidir. Ben bugün kızıma ilk kıyafetini alcam:)

eneeeeeee bir kızımız daha geliyor. çok sevindim canım. minik şirin bir kız. melek gibi yaa. al canım bir cici bakalım kızına.

kalbin temiz senin ondan içine doğan oluyor o sebebden ötürü rabbim her yerde tökezletmez ya bir eksi verirse bir artıda veriyor mutlaka

hah tamam tamam yarın yaz bakk
bence senin ki kızzzzzzzzz oğluşuma yapıcazz bakk

Benimde ilk bebeğimiz. Eşim hep kız istiyordu, sağlıkla gelsin, annesine yoldaş olsun. Duygulandım gerçekten, anne olmak ne özel bir duygu..

ya bende bu sizin tarih cetvelinden istiyorum ama nasıl yapacağım bilemiyorum yardım :)

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Cicişler ben geldimmmm mesaim bitmeden tatloşlara bakayım dedim

dedim dee maşAllah ne çene varmışş oku oku bitmiyorrrr

yine toplantıdaydım patron taktı bana her toplantıda karşısında görecek ufaklık patron konuştukça nasıl tekmeliyor sıkıldı tabi yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…