yatmadan önce 2 rekat namaz kılmıştım kandil için..keşeke üşenmesemde her zaman kılabilsem...onun rahatlığıyla öyle bir uyumuşum kiallahım affetsin hepimizin günahlarını bebişlerimize sağlık sıhhat versin...
kız annesi ilk eşyalarını al bakalım daha çok esya alacaksın kız annesi olması kolay değil kokoş oluyorlarMerhaba anneler biz buğün doktora gittik geldik, doktor kızımız olduğunu söyledi. Geçmişi okumadım, umarım herkez iyidir. Ben bugün kızıma ilk kıyafetini alcam:)
Merhaba anneler biz buğün doktora gittik geldik, doktor kızımız olduğunu söyledi. Geçmişi okumadım, umarım herkez iyidir. Ben bugün kızıma ilk kıyafetini alcam:)
kız annesi ilk eşyalarını al bakalım daha çok esya alacaksın kız annesi olması kolay değil kokoş oluyorlar
sağlıklıca doğsun iniişşşşş
hosgeldin canım aramıza bol bol sohbet edelim inşşş
6 hissin kuvvetli demek kidemek yarın görüşeceksin bebişinle ay ne güzelll haber böyle bende görsem keske bebğimi özledim sıpamı
kız burcu su 6 hissin benim sıpam için ne diyor de bakımmm
selam kızlar.. Kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun..
bugun doktora gıttım hersey yolundaymıs cok sukur..bebegımın cınsıyetıde bellı oldu erkekmiş:)
Herkese merhaba kulübe yeni üye oldum ,ilk bebişim benimde kasım bebişi olacak kısmetse .Daha önce hiç haberim yoktu böyle bir kulüpten çok tatlı sıcak bir ortam:) Hepinizin kandilini kutluyorum :)
bugün kandil akşam dualarınızda bizi de unutmayın kızlar Allaha emanet olun bugün katılamadık aranıza yoğunduk. akşama sızıp kalmazzsam bir sürü işim var
ortada dönen sohbeti okumaya çalısırsannn hiç katılamazsın bizeBu kadar keyifli bir ortamda sadece ortada dönen sohbeti okumak bile çok zevkli , bende katılmaktan zevk duyarım :)
Bu kadar keyifli bir ortamda sadece ortada dönen sohbeti okumak bile çok zevkli , bende katılmaktan zevk duyarım :)
her katılımcıyı bekliyoruzzz tatlımsenin cinsiyet belli mi ?
Çok teşekkür ederiz teyzeleri:) Valla hayırlı bir evlat olsun da kokoş olsun alırız artık cicilerini:) Hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza. Benim plesantamda rahim ağzını tıkamıştı yukarı çıkmaya başlamış, herşey yolunda dedi doktor, içimde bir heyecan sormayın son iki gündür net hissediyorum bazı hareketleri pıt pıt bişey çarpıyor sanki karnıma. doktor hala gencim güzelim hamileliktede normal hayatıma devam ederim havasındasın, biraz hamilelik nazı yapmaya başla dedi. Ayaklarını çalışırken bir yere uzat falan, sizde dikkat edin yoksa ağrılarımız artarmış. Neyse içim kıpır kıpır hepinzi öpüyoruz.
burcuuuuuuu cumartesi birlikte görecektikk ama neden oyun bozanlık yapıyorsun
yatmadan önce 2 rekat namaz kılmıştım kandil için..keşeke üşenmesemde her zaman kılabilsem...onun rahatlığıyla öyle bir uyumuşum kiallahım affetsin hepimizin günahlarını bebişlerimize sağlık sıhhat versin...
Merhaba anneler biz buğün doktora gittik geldik, doktor kızımız olduğunu söyledi. Geçmişi okumadım, umarım herkez iyidir. Ben bugün kızıma ilk kıyafetini alcam:)
kalbin temiz senin ondan içine doğan oluyor o sebebden ötürü rabbim her yerde tökezletmez ya bir eksi verirse bir artıda veriyor mutlakaevet canım çok mutlu oldum birden, dakikaları sayarken koca bir 24 saatten kurtuldum :))
yalnız kadromuz 1 azaldı. görümcem gelemez sanırım. onun işyeri çok uzak. sırf onun için almıştım c.tesi gününe. kısmet işte. aslında burda size yazarken içimden geçti doğum çıkacağı öyle geldi aklıma o yüzden Allah izin verirse diye yazdım :)) telefon çaldı baktım medicalpark anaaaaa dedim. adam diyor burcu hanım ben hıııııı, c.tesi randevunuz varmış ben eeeee doktor beyin ameliyatı çıktı değiştirebilir miyiz? ben hemen yarın olur mu :)))))
canım hislerim kuvvetlidir doğru. normal hayatımda da öyleyim Allah vergisi bişi işte. senin bebişinin sağlığı çok iyi bence öyle hissediyorum bu konuda hiç endişelenme. cinsiyet konusunda erkek olarak düşünüyorum ama sende de annesininbirtanesinde olduğu gibi etkilenmiş miyimdir emin değilim. sevdiğim insanların istekleri beni etkiliyor çünkü. hayırlısı canım. bu güzel günde Allah gönlümüze göre verir inşallah.
sağol canım, tebrik ederim. allah kucağınada almanı nasip etsin.
hayırlısı olsun canım. hoşgeldin. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. kaç haftalıksın?
evet bu gece hayırlı güzel bir gece Allah nasip etsin ibadetlerimizi yapalım. hamileyken ibadet etmek ne güzel bir duygu. Allah kabul etsin şimdiden.
yokk nerde daha 2 hafta var doktora gitmeme :):) çook sabırsızlanıyorum :):)
:))))) ayol ben ne yaptım. doktor bozdu oyunu, hem sen biliyorsun ki cinsiyetini. numara yapma. kızım c.tesi 2 deydi randevum akşamda söz vardı eeee size ne zaman söyleyecektim.??? şimdi yarın akşamda söylerim, c.tesi sabahta. Allah yüzüme güldü. çatlayacam çünkü karnım top gibi ne var içinde çok merak ediyorummmmm
Allah kabul etsin. amin canım.
eneeeeeee bir kızımız daha geliyor. çok sevindim canım. minik şirin bir kız. melek gibi yaa. al canım bir cici bakalım kızına.
canım herşey yolundaymışş daha ne olsunbende hissediyorum özellikle bu sabah çok hissettim pıt pıt gibi hareketler, ayyy canımmm heyecanlanıyor insan tabi , seninde ilk bebeğin mi ?
doktor haklı keyfini çıkarmak, ben çıkarıyorum vallasende çıkar
ya bende bu sizin tarih cetvelinden istiyorum ama nasıl yapacağım bilemiyorum yardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?